- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Daha önce pirinç pilavı koymuştum. Çıktığında güzeldi. Bulgur pilavını ilk defa denedim. Tadı değişmişti.Pilav ilk kez duydum. Kalan pilavımı koymuştun.
Hay maşallah nasıl kumbara o öyle...
Daha önce pirinç pilavı koymuştum. Çıktığında güzeldi. Bulgur pilavını ilk defa denedim. Tadı değişmişti.
Hay maşallah nasıl kumbara o öyle...
Bereketli olsun inşallah
Woouww o nasıl bir guzellik öyle.
Woouww o nasıl bir guzellik öyle.
Allah bereket versin
Teşekkür ederim canım :) Amin.beren_naz oh be gözümüz gönlümüz açıldı bereketli olsun canım :)
tr_lelli aynen tatile gide harcar,sürekli oturan hergün gezmez,termos fikri güzel yalnız :)
elenaferrante ne güzel daha nice yıllarınız olsun birlikte canım
Selam kızlar. Alıntı yapmadım yeni gelen arkadaş vardı adını hatırlayamadım hoşgeldin. Bol birikimli günlerin olsun. İstikrarlı bir yapın olduğu belli harcamalara dikkat edersen birikiyor. Bende yeni katıldım. Baya sıkıntılı bir dönem geçirdik 5 gram biriktirdim o sıkıntıda bile.
Şimdi altın hesabım var her ay 1.5 gram kadar para ile altın hesabımda birikim yapıcam kısmetse
Bit pazarına bakıcam cumadan sonra.
Araştırıcam inş. Satabilirim.
Bende oğluma aldığım kıyafetlere oyuncaklara taktım. Ciddi para harcıyormuşum. Bayramlık almayacaktım annem almış. Sağolsun gittiğimiz yok herkes memlekette uzak gidemiyorux boşuna masraf oluyor ama almış.
Tarhanamı koydum dolaba şükür bitti işi baya oldu biraz annemle kayınvaldeme ayırdım pek yemezler
İlaçlarım var bugün 100 tl verdim
Ekmek su hariç para harcamadım.
Hosbuldum teşekkür ederim bizde sıkıntılarımız aşıp birikim yapicam inşallahSelam kızlar. Alıntı yapmadım yeni gelen arkadaş vardı adını hatırlayamadım hoşgeldin. Bol birikimli günlerin olsun. İstikrarlı bir yapın olduğu belli harcamalara dikkat edersen birikiyor. Bende yeni katıldım. Baya sıkıntılı bir dönem geçirdik 5 gram biriktirdim o sıkıntıda bile.
Şimdi altın hesabım var her ay 1.5 gram kadar para ile altın hesabımda birikim yapıcam kısmetse
Bit pazarına bakıcam cumadan sonra.
Araştırıcam inş. Satabilirim.
Bende oğluma aldığım kıyafetlere oyuncaklara taktım. Ciddi para harcıyormuşum. Bayramlık almayacaktım annem almış. Sağolsun gittiğimiz yok herkes memlekette uzak gidemiyorux boşuna masraf oluyor ama almış.
Tarhanamı koydum dolaba şükür bitti işi baya oldu biraz annemle kayınvaldeme ayırdım pek yemezler
İlaçlarım var bugün 100 tl verdim
Ekmek su hariç para harcamadım.
2 tl. Kumbaraya attım.
Hayırlı yolculuklar canım,yolluk hazırlamak iyi oluyorYenice oturabildim yarın yola gideceğimizi söylemiştim kızlara aciktiklarinda yemeleri için açma ve kek yaptım hem esimede ayirdim bikac sabah kahvaltida rahat eder sakızlarını,meyvalarımı ve çerezlerini hep hazırladım otobüs mola verdikçe sadece wc parası veririm en iyi ihtimalle eskiden olsa dinlenme tesislerinde istediklerini alırdım şimdi isteyebilecekleri herşey yanımda ayrıca biraz ütü vardı onları yaptım valiz hazırladım yarın erken cikicaz
bu nasıl bir güzellik insanın iştahı açılıyor.....bereketli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?