- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
elenaferrante nice mutlu yıllarınız olsun.
bendende misafir eksik olmazakşam yemeğine eltime davetliyiz.. ben artık evimde oturmak istiyorummm..
uzun zamandır evde oturamıyorım.. hep bi iş çıkıyor, ya birilerine gitmek gerekiyor ya da dışarda işlerimiz oluyor.. ama bugün de dökülüyorum resmen..evde şöyle uzanıp uyusam sabaha kadar..bendende misafir eksik olmaz
Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda görürsün pozitif sonucu kavuşursun bebişlerineAhh kizlar biraz okuyayim dedim ama sayfalar cok birikmis bitiremedim
Agustosun basindan beri tedavi goruyorum harcanan paranjn haddi hesabi yok. Birde moralim yerine gelsin diye hep disardayiz ne istersek onu yapiyoruz oraya gidiyoruz tabi binlar hep bebisler icin. Insallah sonucumuz pozitif olurda cektigim tum skntilara deger. Bu ay kartlar yaklasik 12 bin gelecek.belki daha fazla kesilmeyen kartlar var. Bu gunler cok onemli benim icin tum arkadaslarima selam ediyorum ve dua istiyorum. Allah beni yavrucaklarima saglikla kavustursun diye. Donecegim araniza sadece biraz zamanim var hepinizi ccoookkkk seviyorum
Allah razi olsun canim insallah ♡Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda görürsün pozitif sonucu kavuşursun bebişlerine
Allah yardımcın olsun cnm. Rabbim gönlündeki herşeyi hakkında hayırlı eylesin inşallahAhh kizlar biraz okuyayim dedim ama sayfalar cok birikmis bitiremedim
Agustosun basindan beri tedavi goruyorum harcanan paranjn haddi hesabi yok. Birde moralim yerine gelsin diye hep disardayiz ne istersek onu yapiyoruz oraya gidiyoruz tabi binlar hep bebisler icin. Insallah sonucumuz pozitif olurda cektigim tum skntilara deger. Bu ay kartlar yaklasik 12 bin gelecek.belki daha fazla kesilmeyen kartlar var. Bu gunler cok onemli benim icin tum arkadaslarima selam ediyorum ve dua istiyorum. Allah beni yavrucaklarima saglikla kavustursun diye. Donecegim araniza sadece biraz zamanim var hepinizi ccoookkkk seviyorum
Ben kalan bulgur pilavını hep koyarım. Hatta tencerede ısıtınca yeni pişmiş gibi oluyor. Bu zamana kadar kimse buzluktan çıkardıgımı anlamadı. Acaba seninki hava almış olabilir miGeçenlerde buzluğa bulgur pilavı koymuştum. Bugün çıkardım. Tadı bi değişik olmuş. Ama pirinç pilavı gayet güzeldi buzluktan çıktıktan sonra
Dolapta 3 tane patlıcan ve biraz biber vardı. Tatile gideceğimiz için küp küp kızarttım. Buzluğa atacağım. Şakşuka yaparım sonra çıkartıp
Benim misafir sürekli oluyor canım kurbandada kaynımgil bizde kesecekmiş kaynanam istemedi onları köyde kesmeyin evim pis oluyor evinizde kesin dedi onlar il dışında yaşıyorlar yıllık izin almışlardı. Bizde kesilecek eşimin arkadaşıgilin dolabına koyulacak izin bitene kadaruzun zamandır evde oturamıyorım.. hep bi iş çıkıyor, ya birilerine gitmek gerekiyor ya da dışarda işlerimiz oluyor.. ama bugün de dökülüyorum resmen..evde şöyle uzanıp uyusam sabaha kadar..
İnşallah kucağına alırsın gülüm bol bol esma okuAhh kizlar biraz okuyayim dedim ama sayfalar cok birikmis bitiremedim
caniimmmm sagol insallah ♡sempatik_kiz bilmiyorum ki. Belki de. Ama biz sevmedik hiç. Sonra artan olursa bir daha koyayım. Bakalım o nasıl olacak.
Beth18 ayyyy hadi inşallah. Rabbim hayırlısı ile bebişler versin inşallah sana.
insallah canim sagol okuyacagim ♡Benim misafir sürekli oluyor canım kurbandada kaynımgil bizde kesecekmiş kaynanam istemedi onları köyde kesmeyin evim pis oluyor evinizde kesin dedi onlar il dışında yaşıyorlar yıllık izin almışlardı. Bizde kesilecek eşimin arkadaşıgilin dolabına koyulacak izin bitene kadar
İnşallah kucağına alırsın gülüm bol bol esma oku
Gönlüne göre versin mevlam limonlutarcinlikekcaniimmmm sagol insallah ♡
insallah canim sagol okuyacagim ♡
sagol canim amin insallah ♡Gönlüne göre versin mevlam limonlutarcinlikek
Ahh canim insAllahAhh kizlar biraz okuyayim dedim ama sayfalar cok birikmis bitiremedim
Evet canim pazara kadar burdayim daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?