Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ahh kizlar biraz okuyayim dedim ama sayfalar cok birikmis bitiremedim
Agustosun basindan beri tedavi goruyorum harcanan paranjn haddi hesabi yok. Birde moralim yerine gelsin diye hep disardayiz ne istersek onu yapiyoruz oraya gidiyoruz tabi binlar hep bebisler icin. Insallah sonucumuz pozitif olurda cektigim tum skntilara deger. Bu ay kartlar yaklasik 12 bin gelecek.belki daha fazla kesilmeyen kartlar var. Bu gunler cok onemli benim icin tum arkadaslarima selam ediyorum ve dua istiyorum. Allah beni yavrucaklarima saglikla kavustursun diye. Donecegim araniza sadece biraz zamanim var hepinizi ccoookkkk seviyorum

Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda görürsün pozitif sonucu kavuşursun bebişlerine

merhaba hanımlar benim market alışverişlerim bitmiyor çünkü ihtiyaçlar bitmiyor
buradaki bir a101 şubesine özel muratbey 500gr kaşar peyniri 13 liradan 6 liraya düşmüştü hemen 3 tane kaptım tabi fiyatı çok iyiydi
başka ihtiyaçlar da vardı 35 lira harcadım

Hayırlı geceler kızlar
Epeyidir yazmamışım buraya yeni fark ettim.

Bu sıralar bende biraz açıldım. Kurbandan sonra kendime çeki düzen vereceğim inşallah.
Kurbanı kızılaya bağışlamaya karar verdik.
Fiyatta bekledigimizden düşükmüş. Bu yüzden yurt dışı 2 adet için vekalet vermeye karar verdik. 2 adet 1000 TLymiş

Tabi bu sırada kışlık hazırlıkları ihmal etmiyorum. Buzluğu doldurmaya başladım
2 kg kıymadan köfte
Közlenmiş patlıcan
Taze fasulye, bamya
Karışık kızartma
Salatalık
Mantı, el açması pişmiş börek
Kayısı, kiraz ve kızılcık suyu attım.

Bu hafta derin dondurucu alırsam devamı gelecek
Eylül sonuna doğruda konserve domates yapmayı düşünüyorum
Allah yardımcın olsun cnm. Rabbim gönlündeki herşeyi hakkında hayırlı eylesin inşallah
Ben kalan bulgur pilavını hep koyarım. Hatta tencerede ısıtınca yeni pişmiş gibi oluyor. Bu zamana kadar kimse buzluktan çıkardıgımı anlamadı. Acaba seninki hava almış olabilir mi

uzun zamandır evde oturamıyorım.. hep bi iş çıkıyor, ya birilerine gitmek gerekiyor ya da dışarda işlerimiz oluyor.. ama bugün de dökülüyorum resmen..evde şöyle uzanıp uyusam sabaha kadar..
Benim misafir sürekli oluyor canım kurbandada kaynımgil bizde kesecekmiş kaynanam istemedi onları köyde kesmeyin evim pis oluyor evinizde kesin dedi onlar il dışında yaşıyorlar yıllık izin almışlardı. Bizde kesilecek eşimin arkadaşıgilin dolabına koyulacak izin bitene kadar
İnşallah kucağına alırsın gülüm bol bol esma oku

caniimmmm sagol insallah ♡

insallah canim sagol okuyacagim ♡

Herkese yeniden merhaba.
Sürekli okuyorum ama yazamadım bir türlü.
Eskisi kadar harcamıyorum artık.
Kredi kartını da mümkün derece alt limite çekmeye çalışıyorum. Nakit olarak alıyorum eğer bir şeye ihtiyacım varsa.
Kartın içinde iki ay daha taksit olacak. Sonra acil durum hariç kullanmamaya çalışacağım.
Kredi kartım ayın 4 ünde kesiliyor şu an 185 tl de. 200 tl yi geçmemeye çalışacağım. Bakalım başarılı olacak mıyım?
Sonra malum üniversite bitti falan ama ben hiç tatil yapamadım. Kasım'ın ilk haftası için bir kaç günlük bir şehir dışı planı yaptım.
Uçak biletim çok uyguna geldi açıkçası bu fırsat kaçmazdı. 100 tl ye gidiş- dönüş uçak bileti kestim.
Bir tek otel ayarlamak kaldı. Onu da henüz araştırıyorum sanırım bi 450-500 tl arası otele gidecek.
500 tl civarı da harçlık ayıracağım kendime.
2 ay var bakalım 1000 tl biriktirebilecek miyim?

Gününüz güzel geçsin.

Ahh canim insAllah
Allah gönlune gore versin

Günaydınnn
Dönüs yaklastikca viyviylanmaya basladim ben.

Ahh cok alisiyorum ben buranin sakinligine dinginligine insanina..

Bugun baska koyun pazarina gidicez.
Aksamsa sahilde takiliriz.
Yarin esim geliyo.
Yarin aksam ve cumarteside gidemedigimiz 3-4yer kaldi (arabasiz gidemedik) oralara gideriz.
Zaman ne cabuk gecti ya.

Pazar günu dönusteyiz.

Dün 10tl taksi parasi verdim ben
Yemekleri kardesim tatlilarida baska bi mekanda annem ısmarladi.

Kardesim orada da oturalim burda da yiyelim diyo surekli evde yemek yapmadik nerdeyse hic
Sadece kahvalti yaptik.
Biz annemle geldigimizde bukadar harcamiyorduk.

Genc ,bekar, ev gecindirme derdi yok
Cocuk sorumlulugu yok tabi kani kayniyo bunlarin.

Hayir okadar yiyor ama zayif
Benim midem almiyor artik disarda yemekden öö geldi.

Biz eve donunce arefe gunude esim memleketine gidecek 4 gunlugune.
Benide goturmeye calisiyo ama kaynanam koyde asla gitmem.
Olmasaydi giderdim.

Esimde olmicak kurbani halledip evimi temizlerim ancak.
Sonraki hafta okul alisverisimizi hallederim.

Ayy daha istanbul a dönmeden derdi basladi bile :)

tr_lelli canım memlekette misin hala
Nasıl geçiyor tatil
Evet canim pazara kadar burdayim daha.
Buralar cok guzel ya doyamiyorum ki
Hic donesim yok.
Acaba ev tutsamda cocugun okulunu burayami aldirsam ki diye dusunurken buluyorum kendimi.
Evler 200-300tl
Denize 3-5dk.
Okulda dibimde ünide var :)

Bu sene dahada az insan var (taksicilerde soyluyo bunu) yani daha sakin en sevdigimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…