Küçük Düşün Büyük Olsun!

Nasıl kumbara canım bidon mu. Benimki minik birşey aylık bütünletip altın hesaba aktarıyorum.

Canım palio ya ne kadar istediniz.
Bizimde var. Arkadaş 13 bin diyor oysaki temiz araç 16 17 yapar klimalıda.
Araçtan araca değişir tabi. Bizde satıp yeni alma düşüncesindeyizde kredi bitince tabi.
Hayırlısı olsun inş. Güzel temiz araç bulursunuz

Pazara gittim. Oğlumada pijama takımı aldım 15 tl.lcw de üst 40 tldi takım alfım evde giydiriyotum.kış için iyi oldu.
Birde 2 li alt üst alırım.lcw den dışarda giymeye.bu yıl birde kaban bot başka masrafı yok.
Kumbaraya da 10 tl attım Rabbim bereket versin

Kizlar donuste otobusle gelicektik esim gelince annemde benzini biz koyariz ozaman demislerdi.
Esim almamisti.
Annemin icine sinmemis 150tl getirdi verdi.
Esimde niye aldin falan dedi dokunmadi paraya para bana kaldi.
Bayram harcligin olsun dedi.
Ettimi zula 550tl.

Allahim sen elimizi daraltma hep ferahlat.

Bizim kurban paramiz 1.680tlmis.
Kurbanimizida kesiyoruz cok sukur Rabbim daha nicelerini nasip etsin.
Her sene keseriz insAllah.

Bi ara yarim altinimi bozdurmak icin diger altinlarimin icinden ayirip kenara kaldirmistim. Yazmistim burayada.

Param kalmamisti ya bisi olursa?
Nakit lazim olursa? Diye diye bozduramadim oyle.
Simdi yanina 1 tane daha alicam insallah.

Cok sukur bugunumuze.

Günaydın

Dün 3 poset fasulye koydum (memleketden aldigimdan) 5posetde bahce biberi koydum (bu sefer dogramadim saplarini kestim biraz biraz posetledim pipetlede havasini aldim)
Cikarip buzlu buzlu dogricam erimeden buzu.
Bu seferde boyle denicem.
Domateslerimide halletsem bu sene baska bisi koymicam.
Pek yenmiyo bizde.
Koz patlican kirmizi biber falan sevmiyor esimde oglumda.
Kendime gore 2poset koyarsam koyuyorum.

Buzlugumu temizledim.
Baya tereyagim varmis.
Uzun bir sure almam.
Et,tavuk,kiyma falan kalmamis ama.
Maydanozum var birazda manti.
Cekilmis ekmek icim var koftelik
Barbunyam var.
Duzenledim.

Tursuda koymicam.

Ya aslinda tarhana tursu falan yapanlara ozeniyorum yaparimda
Ama esimde oglumda yemiyolar benimde hevesim kaciyo yapasim gelmiyor

canım aracınızın özellikleri neler acaba, çünkü arkadaşlarının dediği fiyat gerçekten çok düşük tabi özelliklerini yazsan az buçuk değerini ben de tahmini yazarım sana, bizimkileri yazim: 2005 model,145 000 km de, lokal boyası var kapılarda, 1.2 motor gücü beyaz.. bu özellikte bizim müşterisi çıktı bile bi kaçtane.. 18 750 tl ye alacak bi müşteri işte ekspertize koyacak araya bayram tatili girdi.. lütfen başkasına satmayın alacam ben diye ısrar etti hatta. beklicez haa bi de 18 000 tl ye iki arkadaş da bekliyor eğer bu müşteri vazgeçerse onlardan biri alacak.. bakalım hayırlısı olsun ..

Günaydın
Eşimin memlekette kayınvalide evindeyiz. Karadeniz ya buram buram nem. Durduğumuz yerde terliyoruz.

Uçakla geldiğimiz için valiz sıkıntımız vardı, bebek bezi ıslak mendil kendime saç kremi getirmemiştim. Dün marketten aldım, ne verdim hatırlamıyorum

Günaydın lellim
bende yenmeyenleri anneme götürücem.
göce çorbası var eşim sevmiyo
tarhana kızım çok sever bende.
makarna kesdiricem.
sarma , mantı yapmak lazım.
yine fasulye nohut koymak lazım.
domates denemedim bende. denicem.
biber kokuyo sanki.
patlıcan biraz daha kızartıcam.

Aiyy karadenizdesin hemde.
En bi aşık oldugum aklimin orda kaldigi.
Rutubetini bile seviyorum beğ.

Açılmayan teneke kumbaralardan cnm. Ama boyut olarak epeyi büyük
5 kiloluk su bidonundan biraz daha kücük bir boyutu var

Canım km fln bilmem (azmış eşim öyle diyorfu) 2002 model boyasız ve hiç çizik bile yok. Klimalı temiz yani alırken bile 15 e aldık. Adam şaşırmış 13 bin diykr.koltukları fln tertemiz bakımlı muayenesi yeni.lpg li.
1.2 motor demişsin ya onu da bilmiyorum da 1.4 diyip duruor eşim o motor mu bilmem.

Allah ağız tadıyla yemeği nasip etsin.
Tarhana kendine kadar yap yapan varsa 1 kilo al. Kışın karnı geniş der annem lazım olur bulunsum psikolojisindeyim.
Acı biber aldım domatesli turşu yapcam bende çok severim.
Patlıcanı kızartmadım fırında yaptım.
Taxe fasülyem köz biberim Barbunyam kaldı.
5 poşet koydum köz ama yetmex çok severiz. Çorbadınıda yapıyorum.
Biraz daha kırmıxı biber ve domates koydum mu tamamdır.
Kurularıda hazır alıcam inş.

Kızlar A101 de pril makina jeli 14. 90 a düşmüş.
Birde çiçeğim 4 kilo sıvı bulaşık deterjanı 6 küsür.
Yalnız pril heryerdemi burdamı bilemedim. Bu akşam alıcam

o zaman baya düşük fiyat diyorlarmış size.. bak biz sahibinden.com a attık ordan genelde çok arıyorlar.. bence sizde atın oraya biz üç aracımızı da sahibinden.com sayesinde aldığımızın üstüne satmışızdır..

Satarken bizde öyle yapcaz eşle dostla olmuyor

Ben bisi sorucam size
Domates sos/menemenlik yapiyoruz ya siz domatesleri soyuyormusunuz?
Ben hep soyarak yapiyorum aliskanlik.
Ama komsum soymuyorum kabuklari belli olmuyo dedi.
Gercekden belli olmuyormu
Misal ben corbalara mercimek corbasina falanda katiyorum bu soslardan agiza gelirse hos olmaz sanki.

Ben soyup doğrayarak yapıyorum. Ama benim komşum soymadan robottan geçirerek yapıyor. O da hiç belli olmuyor diyor

günaydın kızlar.. iş yerine geldim bugün bi kaç saate çıkarım.. veee beklediğim 6000 tl geldi :) krediye falan gerek kalmadı çok şükür.. araba için verdik parayı, bizim aracın da satışını yapıp o parayı da verecez inşallah. maaşlarımızında bi kızmını ekledik tabi.. bakalım iki ay sıkışıklık olacak ama olsun çok şükür artık arabadan yana kafamız rahat.. uzun süre idare edecektir bizi inşallah.. bugün eşim kalan ödemeleri yapacak. dün akşam evde kalan domates ve biberleri de tavalık için yaptık 2 poşet çıktı, dondurucuya attım.. ben bi oturuşta kışlık hazırlığı bitiremiyorum yaa, her fırsatta biraz biraz anca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…