- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Nasıl kumbara canım bidon mu. Benimki minik birşey aylık bütünletip altın hesaba aktarıyorum.Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
tr_lelli hoşgeldin cnm
Kumbarama 50 TL attım dün.
Kumbaraya başlayalı salı günü tam bir sene oluyor ve ben henüz sadece yarısıni doldurabildim.
Tahminimdeki gibi 2 senede anca dolacak.
Bugün derin dondurucu almaya çıkacağım. Bayram öncesi getirirler heralde.
Fakat bayram öncesi pazar fiyatları inanılmaz derecede pahalı oluyor.
Ben bayram sonrası anca doldurmaya başlarım.
Canım palio ya ne kadar istediniz.kızlar biz arabamızı değiştiremeye kararverdik bi araba var, eşimin eniştesi önerdi kaçırmayın dedi, clio 2013 model ekspertizfalan herşeyine baktırdı eşim, değerinden çok daha uyguna 26500 tl.. bizimkini satışa çıkardı bugün yarın satılır müşterileri çıkıyor. bizim araç eski model ufak bi palio onu elden çıkarıp düzgün birşey alalım dedik şöyle bi 5 yıl götürsün bizi inşallah.. şu durumda 10 bin eksiğimiz var.. acaba ihtiyaç kredisi mi çeksek ne yapsak araştırıyoruz şuan..
canım aracınızın özellikleri neler acaba, çünkü arkadaşlarının dediği fiyat gerçekten çok düşük tabi özelliklerini yazsan az buçuk değerini ben de tahmini yazarım sana, bizimkileri yazim: 2005 model,145 000 km de, lokal boyası var kapılarda, 1.2 motor gücü beyaz.. bu özellikte bizim müşterisi çıktı bile bi kaçtane.. 18 750 tl ye alacak bi müşteri işte ekspertize koyacak araya bayram tatili girdi.. lütfen başkasına satmayın alacam ben diye ısrar etti hatta. beklicez haa bi de 18 000 tl ye iki arkadaş da bekliyor eğer bu müşteri vazgeçerse onlardan biri alacak.. bakalım hayırlısı olsun ..Nasıl kumbara canım bidon mu. Benimki minik birşey aylık bütünletip altın hesaba aktarıyorum.
Canım palio ya ne kadar istediniz.
Bizimde var. Arkadaş 13 bin diyor oysaki temiz araç 16 17 yapar klimalıda.
Araçtan araca değişir tabi. Bizde satıp yeni alma düşüncesindeyizde kredi bitince tabi.
Hayırlısı olsun inş. Güzel temiz araç bulursunuz
Günaydın
Dün 3 poset fasulye koydum (memleketden aldigimdan) 5posetde bahce biberi koydum (bu sefer dogramadim saplarini kestim biraz biraz posetledim pipetlede havasini aldim)
Cikarip buzlu buzlu dogricam erimeden buzu.
Bu seferde boyle denicem.
Domateslerimide halletsem bu sene baska bisi koymicam.
Pek yenmiyo bizde.
Koz patlican kirmizi biber falan sevmiyor esimde oglumda.
Kendime gore 2poset koyarsam koyuyorum.
Buzlugumu temizledim.
Baya tereyagim varmis.
Uzun bir sure almam.
Et,tavuk,kiyma falan kalmamis ama.
Maydanozum var birazda manti.
Cekilmis ekmek icim var koftelik
Barbunyam var.
Duzenledim.
Tursuda koymicam.
Ya aslinda tarhana tursu falan yapanlara ozeniyorum yaparimda
Ama esimde oglumda yemiyolar benimde hevesim kaciyo yapasim gelmiyor
Aiyy karadenizdesin hemde.Günaydın
Eşimin memlekette kayınvalide evindeyiz. Karadeniz ya buram buram nem. Durduğumuz yerde terliyoruz.
Uçakla geldiğimiz için valiz sıkıntımız vardı, bebek bezi ıslak mendil kendime saç kremi getirmemiştim. Dün marketten aldım, ne verdim hatırlamıyorum
Açılmayan teneke kumbaralardan cnm. Ama boyut olarak epeyi büyükNasıl kumbara canım bidon mu. Benimki minik birşey aylık bütünletip altın hesaba aktarıyorum.
Canım palio ya ne kadar istediniz.
Bizimde var. Arkadaş 13 bin diyor oysaki temiz araç 16 17 yapar klimalıda.
Araçtan araca değişir tabi. Bizde satıp yeni alma düşüncesindeyizde kredi bitince tabi.
Hayırlısı olsun inş. Güzel temiz araç bulursunuz
Canım km fln bilmem (azmış eşim öyle diyorfu) 2002 model boyasız ve hiç çizik bile yok. Klimalı temiz yani alırken bile 15 e aldık. Adam şaşırmış 13 bin diykr.koltukları fln tertemiz bakımlı muayenesi yeni.lpg li.canım aracınızın özellikleri neler acaba, çünkü arkadaşlarının dediği fiyat gerçekten çok düşük tabi özelliklerini yazsan az buçuk değerini ben de tahmini yazarım sana, bizimkileri yazim: 2005 model,145 000 km de, lokal boyası var kapılarda, 1.2 motor gücü beyaz.. bu özellikte bizim müşterisi çıktı bile bi kaçtane.. 18 750 tl ye alacak bi müşteri işte ekspertize koyacak araya bayram tatili girdi.. lütfen başkasına satmayın alacam ben diye ısrar etti hatta. beklicez haa bi de 18 000 tl ye iki arkadaş da bekliyor eğer bu müşteri vazgeçerse onlardan biri alacak.. bakalım hayırlısı olsun ..
Günaydın
Dün 3 poset fasulye koydum (memleketden aldigimdan) 5posetde bahce biberi koydum (bu sefer dogramadim saplarini kestim biraz biraz posetledim pipetlede havasini aldim)
Cikarip buzlu buzlu dogricam erimeden buzu.
Bu seferde boyle denicem.
Domateslerimide halletsem bu sene baska bisi koymicam.
Pek yenmiyo bizde.
Koz patlican kirmizi biber falan sevmiyor esimde oglumda.
Kendime gore 2poset koyarsam koyuyorum.
Buzlugumu temizledim.
Baya tereyagim varmis.
Uzun bir sure almam.
Et,tavuk,kiyma falan kalmamis ama.
Maydanozum var birazda manti.
Cekilmis ekmek icim var koftelik
Barbunyam var.
Duzenledim.
Tursuda koymicam.
Ya aslinda tarhana tursu falan yapanlara ozeniyorum yaparimda
Ama esimde oglumda yemiyolar benimde hevesim kaciyo yapasim gelmiyor
Allah ağız tadıyla yemeği nasip etsin.canım aracınızın özellikleri neler acaba, çünkü arkadaşlarının dediği fiyat gerçekten çok düşük tabi özelliklerini yazsan az buçuk değerini ben de tahmini yazarım sana, bizimkileri yazim: 2005 model,145 000 km de, lokal boyası var kapılarda, 1.2 motor gücü beyaz.. bu özellikte bizim müşterisi çıktı bile bi kaçtane.. 18 750 tl ye alacak bi müşteri işte ekspertize koyacak araya bayram tatili girdi.. lütfen başkasına satmayın alacam ben diye ısrar etti hatta. beklicez haa bi de 18 000 tl ye iki arkadaş da bekliyor eğer bu müşteri vazgeçerse onlardan biri alacak.. bakalım hayırlısı olsun ..
o zaman baya düşük fiyat diyorlarmış size.. bak biz sahibinden.com a attık ordan genelde çok arıyorlar.. bence sizde atın oraya biz üç aracımızı da sahibinden.com sayesinde aldığımızın üstüne satmışızdır..Canım km fln bilmem (azmış eşim öyle diyorfu) 2002 model boyasız ve hiç çizik bile yok. Klimalı temiz yani alırken bile 15 e aldık. Adam şaşırmış 13 bin diykr.koltukları fln tertemiz bakımlı muayenesi yeni.lpg li.
1.2 motor demişsin ya onu da bilmiyorum da 1.4 diyip duruor eşim o motor mu bilmem.
Satarken bizde öyle yapcaz eşle dostla olmuyoro zaman baya düşük fiyat diyorlarmış size.. bak biz sahibinden.com a attık ordan genelde çok arıyorlar.. bence sizde atın oraya biz üç aracımızı da sahibinden.com sayesinde aldığımızın üstüne satmışızdır..
Ben soyup doğrayarak yapıyorum. Ama benim komşum soymadan robottan geçirerek yapıyor. O da hiç belli olmuyor diyorBen bisi sorucam size
Domates sos/menemenlik yapiyoruz ya siz domatesleri soyuyormusunuz?
Ben hep soyarak yapiyorum aliskanlik.
Ama komsum soymuyorum kabuklari belli olmuyo dedi.
Gercekden belli olmuyormu
Misal ben corbalara mercimek corbasina falanda katiyorum bu soslardan agiza gelirse hos olmaz sanki.
Ben 2 kavanoz yapicam oyle isaret koyup denicem bakim belli olcak miBen soyup doğrayarak yapıyorum. Ama benim komşum soymadan robottan geçirerek yapıyor. O da hiç belli olmuyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?