Küçük Düşün Büyük Olsun!

Herkese iyi günler dün yollarda gecti giremedim hiç dün yola cikarKen 804 tl vardı mola yerlerinde wc ve kızlara meyva suyu kendime bir ayran toplam 14tl tuttu iyiki yanıma yiyemek koymusum bugün de daha harcamam ne de olsa babam ne lazımsa soyleyince getiriyor eşimde evde sigara ve ekmek alıyor kendine nöbetlerde işte yer evde oluncada makarna melemen patates kahvaltılık yapar yer artık

Selam kızlar.bugün doğum günüm 32 oldum.eşim hediye almış masraf etmişin demedim ihtiyacım olan birşey almış.
Bayramda evdeyiz 1 günlük yazlığa ggidip dönücez birde kv başka şehirde oraya gidicez illa para harcanır.yarın bime çocuklar için boya vs geliyor eşim para verdi 15 tl.aldım kumbaraya koydum aa dedi bime gitcen diye verdim.yarın yine vetirsin
15 tl kumbarama atmış oldum.
Domates haxırladım dondurucuya.
Dolma biber ve erişte kestim akşam saat 1 di. Kurutuyorum şimdi
Bu yıl sizden öok şey öğrendim ve
Baya birşeyler hazırladım.
Buz küplerini bile domates biber koydum.
Geçen duymuştum.yemek içine kpymaya domatesleri 4 e böldüm koydum.
Kırmızı biber domates rondo yaptım 3 4 poşet çıktı yemeklerr ayırdım.
Salça sevmiyorum bu yıl memlekete gidemedik ev salçası kaldı domatesle idare edip az salça koycam

Dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yaslara

Bugun pazara gittik
1kg sarimsak aldim (meshur ya burda) 5tl
Kendime pasta ismarladim bi de cay falan ictik annemle 13tl de oraya verdim.

Eve donunce hemen domates alicam burdanda fasulye biber alicam.
Domates sos koyucam insAllah.
Annem yapmamisti ona 2 kavanoz vermistim (tembeldir o yapmaz hic kislik bisi) cok begenmis banada yap diyor
Heralde 20kg kadar alicaz domates.
Biber koyucam cigden.
Kirmizi biber kozlicem.
Birde yazlik tursu var (yagli tursu diyolar)herkes yapiyo ondan denicem.

Ayy donunce cok isim var.

Dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yaslara
Teşekkürler canım.

Kızlar şu bulaşık makinası temizleyicisi ile performans arttırıcı aynı şey mi.
Makinam kirli çıkarıyor. Neredeyse temiz koyuyorum yıkayıp sıcak su değsin diye kullanıyorum. Ama bardak içleri falan lekeli kalıyor hangisini almalıyım ki

Öncelikle doğum günün kutlu olsun cnm.

Bulasik makinesi temizleyiciyi ayda bir kere boş makineye döküp çalıştırıp makinenin temizlenmesi icin kullanacaksin

Performans guclendirici deterjan ile birlikte kullanilir ve deterjanin performansini artirir. Ama para tuzagindan baska bir degil
Bende onceden seninle ayni dertten muzdarip. Temiz koyduklarim bile kirli cikiyordu makineden. Ama Allaha sükür şuan öyle bir sorunum yok

• Öncelikle makineyi temizleyici ile bir kere çalıştır
  • Sonra pervanelerini ve filtrelerini çıkarıp elinde iyice yika ve en yüksek ayarda temizleyici ile birlikte bir kere daha çalıştır
  • Makine temizleyici ayda bir kere kullan. Filtre ve pervane temizligini 15 gunde bir yap
  • Parlatıcı ayarın çok yüksekde olmasın
  • Makinede asla toz yada tablet deterjan kullanma, onun yerine sıvı jel deterjan kullan ve cok az koy
  • Ben prill sıvı kullanıyorum. Hem fiyat olarak cok uygun hemde performansi cok iyi. Finish sıvı cok kötüydü. Toz deterjanlarla ayni performansi verdi

Burada bir kac arkadasda daha olmusmu onlarda benim soylediklerimi yapti. Deterjani degistiler hepimiz cok memnun kaldık. Makinenin pis cikarmasi gercekten cok büyük bir problem insallah cözüme ulasır seninkide

Ben bulasik mak. Olayindan cok anlamiyorum
Bugulanma kir kalma gibi biseyle karsilasmadim.
Son 3-4yildir hep sivi deterjan yani jel kullaniyorum.
Memnunum.

Son düzenleme:
Günaydinnn hayirli cumalar.
Ahh son 2 gun.
Gidis yaklastikca üzulmeye basliyorum.
Dun aksam 1 saat kadar dalga sesi dinleyip günesi sahilde batirdim.

Buradayken istanbul hic aklima gelmiyor.
Ne magzalar ne ev ne arkadaslarim ne komsular ne avm ne marketler ne alisveris.
Hic ama hic aklima dusmuyorlar

Gecen ordan bi arkadas aradi gittin tamam telf. Burda mi biraktin alo de bari dedi.
Inan hic aklima gelmiyor dedim.
Cunku aklima gelmiyorlar.

Burda biraz yemek biraz uyku biraz yuruyus deniz sakinlik aradigim ve istedigim hayat tam da bu.

Kasima kadar burdayiz diyen teyzeleri fecii kiskaniyorum.
Burdaki emekli buranin tadini cikaran teyze ve amcalari ayrica sevmiyorum hih (kiskanc smly)

Eve donunce bir ruyaydi bitti uyandim gibi oluyor.

GÜNAYDIN KIZLAR..ben de yine standart bi günümdeyim, işteyim.. bu bayram kv de takılacam, evlilik sürecinde 3 bayramdır hep anneme giderdim bu bayram kalim artık dedim, ayıp olmasın :) eşim aradı şimdi, yine köylerde çalışırken bi bahçeden taze fasulye ve acı biber vermişler ( ısrarla para kabul etmemiş bahçe sahibi).. ben özellikle bahçe sebzesi aradığım için açıp müjdeyi veriyor:) bi de ekliyor piyasada kaçaysa sana daha uyguna sayarım diye:) adam benden beter çıktı:))) neyse bu haftasonu taze fasülye hazırlarım dondurucuyaatarım artık.. birazda karışık kızartma yapsam süper olur..

Canım dün bimden temizleyici aldım
Performans arttırıcıyı almadım
İçindeki zımbırtıları yıkadım şimdi temizleyici ile yıkayıp tekrar yıkıcam
Jel deterjanların fiyatları nasıl.
Uygun nereden alabilirim.
Bimden kullanıyorum 2 ye bölüp. Biticek alacaktım öyle jel alayım.bimden aldığımı çok uzun süre kullanıyorum uzun süre beni idare edecek birşey olmalı.

Selam kızlar bu bayram evdeyiz ve üzgünüm kurban kesemicez. Rabbim bize borçlar bitince kesmeui nasip etsin.
Eşimle konuşuyoruz şu borcu nasıl kapatalım diye. Ayda 2 gram alma sözüm var. 2 yıl içinde kapatma hedefi koyduk. Sonra tatil ve kurban kesecez inş.

Kabak yaptım dondurucu için.
2 kilo kabağa 1 kilo domates kullandım 3 poşet ayırdım.

Kumbaramada 5 tl attım. Rabbim bereketler versin

Ben pril sıvı kullaniyorum. En uygun fiyatli olarak A101de satilıyor. En fazla 22 TL fiyatı.

Makineyi haftada 2 gün çaliştırıyorum. Bu sekilde 1 şişesi 6 ay gidiyor

Günaydın kizlar. Dün işe gitmedim erken uyandım, eşimin koyden getirdiği taze fasulye ve biberlerle uğraştım.. 6 poşet (yemeklik) taze fasulye attim dondurucuya. Biberleri de ince ince doğradım iki poset de ondan koydum. Arkadasim yakin yere gelmisti bana da uğradı kahve içmeye ona da biraz fasulye biber verdim yarin yemegini yapar diye :) hala fasulye var ama domatesler bittiği icin biraktim onlari, birazdan eşim domates alır. Bu aksam da yemeklik yapim biraz diyorum.. bugün temizliğe girişecem çok işim var.. Öpüyorum sizi arada yazın çok sessiz buralar..

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar

Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin cnm

Ben pril sıvı kullaniyorum. En uygun fiyatli olarak A101de satilıyor. En fazla 22 TL fiyatı.

Makineyi haftada 2 gün çaliştırıyorum. Bu sekilde 1 şişesi 6 ay gidiyor
Fiyatı çok iyi ama ben her gün çalıştırıyorum. Müsait bir zaman alıp denicem az kaldı zaten bitmesine.

Selam hanımlar.bu gün bende temizlik yaptım.yarında baya işim var sandalyelerimi silip toz alıcam. Koltukları camlarıda silerim.
Halılarım kaldı artık yapcak bişiy yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…