Selamlar Hanımlar,
Bayramdan sonra nihayet evimizdeyiz. İnsan kendi düzenini çok özlüyor.
Kayınvalidemlerde şöyle bir durum oldu. Görümcem yaklaşık 2 sene önce 2. evliliğini yaptı. Bir önceki evliliğinden bir kızı var ki kendi yeğenim olsa bu kadar severim. 6 ay önce de ev aldılar. Ev kredisi görümcemin üstüne, tapuyu ortak tapu olarak çıkarttılar. Eşi de 35.000 liralık bir ihtiyaç kredisi çekmişti ev için.
Evlilikleri bir süredir yolunda gitmiyor ve bayramda boşanmaya karar verdiler. Eşi ihtiyaç kredisini kapatın, ben de tapuyu devredeyim dedi. Evin peşinatını zaten kayınpederim vermişti.Görümcem öğretmen ve ev kredisi üstüne olduğu için ihtiyaç kredisi çekemiyor. Zaten çekse de ödeyemez çünkü maaşı 3800 lira, ev kredisi 2000 lira civarı.
Öyle olunca krediyi ben çekip ödemeye karar verdim. 36 ay vade ile çeker öderim diye düşündüm. Parayı geri istemeyeceğim. Binbir hevesle döşediği evini kaybetmesini ve kızının mağdur olmasına göz yumamam.
Kimsenin böyle bir talebi olmadı benden. Hatta epey şaşırdılar teklif edince. Ama Allah güç kuvvet verirse çalışır öderim inşallah.
Mevcutta bir ihtiyaç kredisi ödüyorum. Akşam bankaya gidip konuşacağım.
Ben bir hafta önce aldım derin dondurucuyu.Kızlar buzdolabı boyunca derin dondurucu almak istiyorum. Benim ki mini buzdolabı boyunda. Bana yetmiyor artık. Şu anda hem o, hem de buzdolabının ki tıklım tıklım.
Önereceğiniz bir marka var mı?
O tatilden bu tatile sefan olsun gez canim.Günaydın
Söylemesi ayıp tatildeyim şu anda. Dün akşam giriş yaptık. Şimdi de denize havuza gideceğiz
O tatilden bu tatile sefan olsun gez canim.
Hamilesin ya rahat geciyor dimi zor olmuyor.
Yolculuk falan sikinti olmadi dimiDoktor denize girebilirsin dedi. Bi de çok sıcak değil, rahatım şimdilik
Ayyy bizim en sevdigimiZzz bidonnnn cok tatlis bu.Buyrun benim iki haftalık bidonum. Allah hepimize daha cok versin inşallah.
Günaydın kızlar
sempatik_kiz çok teşekkür ederim. Ben de haftaya gidip bakacağım hemen. Kaç çekmecesi var. Kullanışlı mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?