Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben farkl bsy soyleyecegim
Siz aslinda bugun kendinize yatirim yaptiniz. Bu hayatta ne verirsek bize doner, ne yaparsak katlanarak karsimiza cikar.
Inanin o kdr mutlu oldum ve umut doldumki. Allah guc kuvvet versin size insallah cabucak biter

Kızlar buzdolabı boyunca derin dondurucu almak istiyorum. Benim ki mini buzdolabı boyunda. Bana yetmiyor artık. Şu anda hem o, hem de buzdolabının ki tıklım tıklım.
Önereceğiniz bir marka var mı?
Ben bir hafta önce aldım derin dondurucuyu.
Arcelik dikey modeli 2071 Fiyatı= 1750 TL+150TL(7yıl garanti)
Çok araştırdım. Bir cok markaya baktim. Arcelikte karar kildim.

Arceligin teknik servisinde çalışan arkadasimla görüştüm. En az arıza cıkaran modeli aldım.
hem derin dondurucu hem soğutucu olarak kullanılıyormuş
Arkadaşım sıkı sıkı tembihledi beni. Bayi sana ne derse inanma, ya bunu al yada hiç alma dedi.
Derin dondurucularda parcalar cok degismis. Özellikle yatay olanlar sürekli arıza veriyormuş.

Günaydın kızlar
Evlere dönüldü, birikim yapılsın dedim ama eylül sonu tatile çıkacağız biz : )
Bu sene biraz geç kaldık ama olsun
Bu sene ki tatilleri ve harcamaları nakit yapmaya çalıştık
eşim ile de konuştuk
ekim itibariyle daha düzenli birikim yapacağız

Düşüncelerim ve hayattan beklentilerim değişti eskisi gibi paramı savuracağımı düşünmüyorum
hoş ezelden beri çok şuursuz harcamalarım olmadı ama artık daha bilinçliyim

elecda canım sen ne güzel ,ince, fedakar bir insansın
Yaptığın gerçekten çok güzel birşey
Benim dualarımda da Allah iyi insanlarla karşılaştırsın temennisi vardır
Seni ve kızını da Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın

Kredi cevabın olumlu olur inşallah
Yeğeniniz de onu çok seven bir aileye sahip zaten inşallah ileride onu çok seven ve sayan bir eşe sahip olur

elecda canım sen ne güzel ,ince, fedakar bir insansın
Yaptığın gerçekten çok güzel birşey
Benim dualarımda da Allah iyi insanlarla karşılaştırsın temennisi vardır
Seni ve kızını da Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın

Kredi cevabın olumlu olur inşallah
Yeğeniniz de onu çok seven bir aileye sahip zaten inşallah ileride onu çok seven ve sayan bir eşe sahip olur

Benim esim yemek seciyor ve kimsenin yaptigini yemiyor anliyor hemen.

Mesela pilav yani pilav alti ustu yag sehriye pirinc.
Bazen disardan gelmis oluyorum annemde pilav hep olur ondan 1 tabak alim diyorum aninda bunu sen yapmamissin yemem diyor.
Annem daha tane tane yapar oysa.
Kuran pilavlarini annem yapar herkese begenirler.
Ben tereyagli yaparim hep ordan mi anliyor napiyor aninda anliyor.

Diger yemekleride oyle
Annemle ayni malzemeleri katsak taze fasulye yapsak yada sulukofte hemen anliyor.
Yemiyor.

2 gunde 1 yemek yapiyorum bazen gunluk az az.
Yumurtada kirsam ben yapicam o yumurtayi yer baskasinin yaptigi yemegi yemez.

Bugun yemek yapicam.
2 gundur et yiyor
Pilavim var yanina patatesli kofte yemegi yapicam.

Bir kac parca eksigim var markete cikmam gerek.

Ayrica dun arkadasim okula gitmis okulumuz degisiyor yazmistim ya.
Bizi diger okuldan yollama sebepleri tam gun olmamiz gerekiyor ve okula sigamiyoruzdu.
900ogrenci gidecegimiz oka aktarildik.
O okul tam gundu.
Simdi o okul sabahci oglenci olacakmis.
Saka gibi ya.
Imam hatipde bu yil orda egitim gorecekmis.
Biz sabahci onlar oglenci olacakmis.

Ayy saka gibi.
Okullari yok ogrencileri var.
Naapmaya calisiyolar ben anlamiyorum artik.

Cocuklari okuldan alalim artik okumasinlar ya.
Kacinci okul bu sistem yuzunden o okuldan o okula yolluyorlar.

4+4+4olunca bizi 3. Sinifta baska okula yolladilar 2 yil servis parasi odedim.
Yakin okula dustuk 2 yil orda okudu ortaokulu simdi yok biz tam gun olcaz gidin dediler yine baska okula gidiyoruz.
Arkadaslarindanda ayriliyor.

Surekli bi hengame yoruldum ben ya.

kızlar konular uçmuş okuyamadım ama herkes masraf yapmış :)
elecda ne kadar iyi bir insansın bu iyiliğin daha fazlasını Rabbim misliyle sana verir gün gelir çok darda kaldığında yahut bi mucizeye ihtiyacın olduğunda bu yaptığın iyiliği unutma
başkalarına yaptıklarımız aslında kendimize yaptıklarımızdır..
hani karşılık belediğimizden değil sen bir insanı dardan kurtarıyorsun güzellik yapıyorsun o güzelliğine karşılık Rabbimde seni ödüllendiriyor..ben hep gördüm çok şükür..
memlekete gittik biraz masraf oldu
safra kesemde taş var bi doktora gitmem lazım belki ameliyat der bebek düşünüyorum artık hamilelikte riskliymiş
birde yıllardır gözümde gözyaşı kanalı tıkanıklığı vardı dikiş falan atılacak diye korktum yapay pompa takılacakmış erteledim hep
fakat gözüm ağrımaya başladı bir doktora gidecem ameliyat vakti geldi
fiyat araştırdım özel bir göz hastanesi var 1200 diye duydum
devlette tıptada varda kararsızım

Günaydın hanımlar. Bol masrafli bir bayram gecirdik. Hesapta olmayan bı sürü sey çıktı. Bayramın 3. Günü döndük evimize. Sağolsun anneannem kışlık biseyler hazırlamış bana. Salcami şişe domatesimi falan yapmis. Birer cuval sogan patates hazirlamis. Sarimsagimi da kurutmus. Taze fasulye konserveleri ve erik kompostalari yapmis. Biberlerimi kurutmus hazirlamis. Kuru fasulye ve bulgur da ayirmis bana. Tursular kurmus seviyorum diye. Daha neler neler. Ben nasıl oderim hakkını annanemin. Tabi hepsini doldurduk arabaya getirdik. Benim kış hazirliklari bayaa hafifledi annanem sayesinde. Bidonuma tahmin ettigimden daha az para atabildim. Gonderebilirsem resminide atarim. Herkese bol birikimler..

Günaydın kızlar
sempatik_kiz çok teşekkür ederim. Ben de haftaya gidip bakacağım hemen. Kaç çekmecesi var. Kullanışlı mı peki

7 çekmeceli. Aslında 2 bölmesi kapaklı, hızlı soğutma olarak geciyor. Geriye 5 cekmece kalıyor.
Çekmeceleri cıkartıp raf olarak kullanirsan cok kullanışlı oluyor. Çekmece ile daha az alıyor.

Birde bunun 8 cekmeceli bir modeli var en buyugu o zaten. Ben onu almak istemistim. Ama o sürekli arìza cikaran bir modelmis.
Benim aldigim modrlde en cok içime sinen özellik icerideki sicaklik düştüğü an sana uyarı veriyor. Icindekiler bosulmasin diye. Sen hersey normalse uyarı ışığını kapatıyorsun.

Ama hala ayarladığın derecede soğutmuyorsa o tekrar uyarı veriyor. Akıllı aletmiş vesselam.
Ben aldıktan sonra öğrendim bu özelligini cok hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…