Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah ananelerimizi başımızdan eksik etmesin
benim de ananem köyden gelirken getirir
eskisi gibi yapamasa da elinden geldiğince yapar birşeyler
Afiyetle yemek nasip olsun

birikimin azı çoğu olmaz
bereketli olsun inşallah

Allah ananelerimizi başımızdan eksik etmesin
benim de ananem köyden gelirken getirir
eskisi gibi yapamasa da elinden geldiğince yapar birşeyler
Afiyetle yemek nasip olsun

birikimin azı çoğu olmaz
bereketli olsun inşallah

Geçmiş olsun, inşallah bebek haberini ilk bize fısıldarsın. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.

Hiç bir karşılığı olmasın. Bunun sana yaşattığı manevi doyum bile yeter.

Ne güzel renklerin var elecda etrafimizi böyle renkler sarsın dilerim hep.

Çok etkilendim. İnsanlara, yaşama dair inancım tazeleniyor.

Kocaman sevgiler.

sempatik_kiz çok teşekkür ederim. Tatilden dönünce hemen bakacağım.

Avm ye gittik bugün. Eşime ve oğluma spor ayakkabısı, oğluma 2 alt eşohman, ve bir tane sweat aldık. 680 tl ödedik. Kendime de baktım birşeyler ama beğenmedim. Mutlu mesut döndüm eve

Çok teşekkürler canım. Güzel mesajın beni çok mutlu etti.

Hepinize iyi akşamlar bu akşam annemlerde son gecem yarın evime dönüyorum 15 gün çok çabuk geçti anacım reçellerimi yapmış meyva kurularim bademlerim soğanım peynirim sucugum biber tursularim domates şişelerim bir valizle geldim ekstra 4 koliyle gidiyorum beli ağrıyor bel fıtığı var ama yinede bizim içim uğraşıp duruyor annem cok tutumlu dur ben hiç ona benzememisim hatta kızıyodum çok tutumlu diye ama haklıymış anacım biz rahat yaşadık 13 yıldır bankalara faiz için çalıştık artık bende akıllandım eşimin verdiği parayı hiç harcamadim çok bi harcamam olmadı birikim de olmadı ama harcamadimda dönünce eşim almazsa almam dedi 800 tl benim şimdilik yeter

Kizlar nöruyonuzz.
8tl attim kumbarama Allah bereket versin.
Yemekler yendi.
Meyvelerde koyuldu kahve yaparim az sonra
Ve kapanis.
Gomlek ve pantolon utuledim.
Mutfagi temizledim.
Bizim kazayla ilgili bi heyet raporu almamiz lazim.
Kaza sigortasindan ulasmislardi bize kazadan sonra bizde devletin boyle bisi varsa yararlanalim demistik.
Onun icin yarin sivasa gidiceksiniz dendi.
Esimde islerini ayarlayamadi sanirim haftaya persembe sivasa hastaneye gidip heyete gidilcekmis

Kazadan cok sukur bir sakatlik kalmadi.
Ama hala esimin bacagiyla ilgili agrilari var.
Ben uzun sure ayakda duramiyorum boynum agriyor.
Bakalim ne olcak.
Benden mr ve rontgen istiyorlar.
Ozelde cektiricem masraflari onlar karsiliyor.
Yol paramizida verecekler.

Bakalim nolcak.

elecda sen yüreği çok güzel bir insansın
umarım seninde karşına hep öyle insanlar çıkar

M maviduvar1 benim dondurucu media 6 çekmeceli 5 yıl falan oldu alalı şimdilik bir sorun yok
o markayı alma nedenimiz ise arkadaşımız satıyordu alman markası diye biliyorum

tr_lelli bu okul işleri hep böyle koca yaz geçti bayramdan önce yazı gelmiş binayı boşaltın sağlam değil diye
ek binamız vardı oraya taşınıyoruz
bütün gün sıra ve kitap taşıdık haftaya zor biter ortalık berbat
düşün şuan oturacak bir odamız yok okuldu tam günden yarım güne dönüyoruz mecburen derslik yeterli değil
ah ah daha neler neler

Günaydın bayanlar bizde dönüş yolundayız 810tl param vardı bozuklar hariç babam 50 şer annem 20 şer tl verdi otobüse binerken kızlarda bana verdiler 950 tl oldu daha çok olurduda kardeşimin cocuklarina bayram harçlığı verdim düğün vardı oraya taktım gelirken 800 tl vardı 950tl ile dönüyorum sadece kızların harçlıkları harcandı üzerimdeki paraya dokunmadim nekadar dikkat etsemde yine az az da olsa gidiyor işte dönünce bi hala yola koyucam artık arkadaşlar benim size bi sorum olucak aklımı kurcalayıp durdu tatilde sinirden oldum benim büyük kızım bu yıl 4. Sınıf yeni bir okul inşaatı tamamlandı yeni okula gecicekler geçen yılın son zamanında buyil için forma gelsin diye anket yapıldı ben 4.sınıf diye hayır dedim sınıfta benim gibi hayır diyenler var ama okul geneli evet dedi geçen bi arkadaş grupta yazmış (gurubumuzda sinif ogretmeni ve mudurun kizi bizim sinifta oldugu icin karisida kayitli) pazarda 250 dükkanda 350 tl mis bende acele etmeyin bi ilçe milli eğitime gidelim belki yönetmelikte 4. Sınıflar için muhaflık olabilir dedim seneye orta okula yeni forma alıcaz zaten çok sacmaladilar okul yönetimi kesinlikle kabul etmiyor ben milli eğitimden sonuç alamazsam bimere kadar aktarmayı düşünüyorum ben kızıma 350tllik giysi almıyorum 9 ayda çok sinir oldum eşim abartma diyor ama 3 yıldır ne dedilerse yaptık ama yeter yazık gunah yani sizce haklıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…