Günaydın hanımlar. Bol masrafli bir bayram gecirdik. Hesapta olmayan bı sürü sey çıktı. Bayramın 3. Günü döndük evimize. Sağolsun anneannem kışlık biseyler hazırlamış bana. Salcami şişe domatesimi falan yapmis. Birer cuval sogan patates hazirlamis. Sarimsagimi da kurutmus. Taze fasulye konserveleri ve erik kompostalari yapmis. Biberlerimi kurutmus hazirlamis. Kuru fasulye ve bulgur da ayirmis bana. Tursular kurmus seviyorum diye. Daha neler neler. Ben nasıl oderim hakkını annanemin. Tabi hepsini doldurduk arabaya getirdik. Benim kış hazirliklari bayaa hafifledi annanem sayesinde. Bidonuma tahmin ettigimden daha az para atabildim. Gonderebilirsem resminide atarim. Herkese bol birikimler..
Günaydın hanımlar. Bol masrafli bir bayram gecirdik. Hesapta olmayan bı sürü sey çıktı. Bayramın 3. Günü döndük evimize. Sağolsun anneannem kışlık biseyler hazırlamış bana. Salcami şişe domatesimi falan yapmis. Birer cuval sogan patates hazirlamis. Sarimsagimi da kurutmus. Taze fasulye konserveleri ve erik kompostalari yapmis. Biberlerimi kurutmus hazirlamis. Kuru fasulye ve bulgur da ayirmis bana. Tursular kurmus seviyorum diye. Daha neler neler. Ben nasıl oderim hakkını annanemin. Tabi hepsini doldurduk arabaya getirdik. Benim kış hazirliklari bayaa hafifledi annanem sayesinde. Bidonuma tahmin ettigimden daha az para atabildim. Gonderebilirsem resminide atarim. Herkese bol birikimler..
SüperBuyrun benim iki haftalık bidonum. Allah hepimize daha cok versin inşallah.
Ben bir hafta önce aldım derin dondurucuyu.
Arcelik dikey modeli 2071 Fiyatı= 1750 TL+150TL(7yıl garanti)
Çok araştırdım. Bir cok markaya baktim. Arcelikte karar kildim.
Arceligin teknik servisinde çalışan arkadasimla görüştüm. En az arıza cıkaran modeli aldım.
hem derin dondurucu hem soğutucu olarak kullanılıyormuş
Arkadaşım sıkı sıkı tembihledi beni. Bayi sana ne derse inanma, ya bunu al yada hiç alma dedi.
Derin dondurucularda parcalar cok degismis. Özellikle yatay olanlar sürekli arıza veriyormuş.[/OTE]
Resin atarmisin lütfen
Ben bir hafta önce aldım derin dondurucuyu.
Arcelik dikey modeli 2071 Fiyatı= 1750 TL+150TL(7yıl garanti)
Çok araştırdım. Bir cok markaya baktim. Arcelikte karar kildim.
Resim Atarmisin lütfen
Arceligin teknik servisinde çalışan arkadasimla görüştüm. En az arıza cıkaran modeli aldım.
hem derin dondurucu hem soğutucu olarak kullanılıyormuş
Arkadaşım sıkı sıkı tembihledi beni. Bayi sana ne derse inanma, ya bunu al yada hiç alma dedi.
Derin dondurucularda parcalar cok degismis. Özellikle yatay olanlar sürekli arıza veriyormuş.
Geçmiş olsun, inşallah bebek haberini ilk bize fısıldarsın. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.kızlar konular uçmuş okuyamadım ama herkes masraf yapmış :)
elecda ne kadar iyi bir insansın bu iyiliğin daha fazlasını Rabbim misliyle sana verir gün gelir çok darda kaldığında yahut bi mucizeye ihtiyacın olduğunda bu yaptığın iyiliği unutma
başkalarına yaptıklarımız aslında kendimize yaptıklarımızdır..
hani karşılık belediğimizden değil sen bir insanı dardan kurtarıyorsun güzellik yapıyorsun o güzelliğine karşılık Rabbimde seni ödüllendiriyor..ben hep gördüm çok şükür..
memlekete gittik biraz masraf oldu
safra kesemde taş var bi doktora gitmem lazım belki ameliyat der bebek düşünüyorum artık hamilelikte riskliymiş
birde yıllardır gözümde gözyaşı kanalı tıkanıklığı vardı dikiş falan atılacak diye korktum yapay pompa takılacakmış erteledim hep
fakat gözüm ağrımaya başladı bir doktora gidecem ameliyat vakti geldi
fiyat araştırdım özel bir göz hastanesi var 1200 diye duydum
devlette tıptada varda kararsızım
Amin.Geçmiş olsun, inşallah bebek haberini ilk bize fısıldarsın. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.
Hiç bir karşılığı olmasın. Bunun sana yaşattığı manevi doyum bile yeter.Selamlar Hanımlar,
Bayramdan sonra nihayet evimizdeyiz. İnsan kendi düzenini çok özlüyor.
Kayınvalidemlerde şöyle bir durum oldu. Görümcem yaklaşık 2 sene önce 2. evliliğini yaptı. Bir önceki evliliğinden bir kızı var ki kendi yeğenim olsa bu kadar severim. 6 ay önce de ev aldılar. Ev kredisi görümcemin üstüne, tapuyu ortak tapu olarak çıkarttılar. Eşi de 35.000 liralık bir ihtiyaç kredisi çekmişti ev için.
Evlilikleri bir süredir yolunda gitmiyor ve bayramda boşanmaya karar verdiler. Eşi ihtiyaç kredisini kapatın, ben de tapuyu devredeyim dedi. Evin peşinatını zaten kayınpederim vermişti.Görümcem öğretmen ve ev kredisi üstüne olduğu için ihtiyaç kredisi çekemiyor. Zaten çekse de ödeyemez çünkü maaşı 3800 lira, ev kredisi 2000 lira civarı.
Öyle olunca krediyi ben çekip ödemeye karar verdim. 36 ay vade ile çeker öderim diye düşündüm. Parayı geri istemeyeceğim. Binbir hevesle döşediği evini kaybetmesini ve kızının mağdur olmasına göz yumamam.
Kimsenin böyle bir talebi olmadı benden. Hatta epey şaşırdılar teklif edince. Ama Allah güç kuvvet verirse çalışır öderim inşallah.
Mevcutta bir ihtiyaç kredisi ödüyorum. Akşam bankaya gidip konuşacağım.
Çok teşekkürler canım. Güzel mesajın beni çok mutlu etti.Hiç bir karşılığı olmasın. Bunun sana yaşattığı manevi doyum bile yeter.
Ne güzel renklerin varelecda etrafimizi böyle renkler sarsın dilerim hep.
Çok etkilendim. İnsanlara, yaşama dair inancım tazeleniyor.
Kocaman sevgiler.
TesekkürlerCnm resim atamıyorum ben bir türlü siteye.
Ama internette Arçelik 2071 diye aratırsan detaylı resimlere ulasabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?