Yaaaa çok love be.Günaydınlarr
Memleketten dönüş yapıldı,kışlıklar kapıp gelindi,bayram harçlıkları toplandı nerde kalmıştık?Bilenzik mi yapıyoruz dediniz bende varım o halde zor da olsa yapmaya çalışacağım herşey birlik beraberliğimiz için kendimiçin birşey istiyorsam namerdim
TEşekkür ederim ekürim.KIZLARIMCANLARIM ekürim yürü beee
Napar eder aliriz canim biz ya seninde nasil tutumlu oldugunu bilirim ben.
beren_naz
MissMoonTwilight yeni işin hayırlı olsun sen acep izmirde kamuda çalışıp sıkıntı yaşayan istifa eden arkadaş mıydın?
O yüzden benim bu iki yıl iyi sıkmam iyi biriktirmem gerekiyor canım...yaparım Allah'ın izniyle...İki çocuk aynı anda üniversite okuyacak...farklı şehir olursa daha da zorlar beni...aynı yer olursa ikisi için ev tutarım diye şimdiden düşünüyorum...hayırlısı olsun inşallah...bir yudum mutluluk kesinlikle dığru diyorsun..Çocuklar küçükken ne yapılırsa o gerçektende..Büyükdükçe daha zor oluyor..isteyince gene birikir ama dahada zorlanarak (Benim büyük kızım bu yıl 3. Sınıfta üniversite..Ne eksiği ne masrafı bitmez..İhtiyaçlarda isteklerde tam gaz..Kendimizden kısabiliyoruz ama çocuklar isteyince kıyamıyoruz (mecbur almaya çalışıyoruz..Herşeyin hayırlısı inş
Bence mantıklı bireysel emekliliğe başlamak kendim için özellikle çünkü zorunlu olarak kestikleri için mecburen birikim yapıyosun 56 yaşını bekliceksen de daha mantıklıGeçende bir yerde okudum. Bütün birikimlerinizi bir bankada toplamayın diyordu. Benim bütün hesaplarım kolaylık olsun diye yıllardır çalıştığım bir özel bankada. O yüzden bireysel emeklilik için devlet bankası araştırıyorum...niyetim girersem 56 yaşına kadar sistemde kalmak...
Bizde bes oduyoruz bizimde amacimiz insallah 56 yasi doldurmak.Geçende bir yerde okudum. Bütün birikimlerinizi bir bankada toplamayın diyordu. Benim bütün hesaplarım kolaylık olsun diye yıllardır çalıştığım bir özel bankada. O yüzden bireysel emeklilik için devlet bankası araştırıyorum...niyetim girersem 56 yaşına kadar sistemde kalmak...
Aynen kuzu olduk valla.hey maşşallah, blenzik tayfası 22 kişi olmuşuz..tr_lelli bu gazla 25 bile oluruz bizz..
Bizimki hesapdan cekiliyir otomatik odemedeBende bireysel emekliliği arttırmayı düşünüyorum kesildiğini hiç farketmiyorum bile otomatik katılımda zaten çıkarken kesinti yapmıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?