Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar
Bilenzik için 22 kişi olmuş süper
Çocukların bayram harçlığının 500 lirasını bilenziğime ayırdım onlara banka yapıyoruz birikimleri tarihli miktarlı yazıyor özel istedikleri bir şey oldumu alıyoruz onları da kartla alırız
Benim de baya kışlığım hazır biraz anne kv yapımı ama olsun kışlık mı kışlık
100 soda şişesi annem domates hazırladı, 5 paket ben fasülye koydum dolaba 3 dizi kuru patlıcan kayınvalideden biraz dolma birber koysam iyi olacak gibi.

Kucuk dusunucez buyuk olucak.
Bence yaparsiniz sizinde bizler gibi azicik motiveye ihtiyaciniz var.
Nekadar birikirse kocaman 6 ayimiz var.
Siz bizimle kalin
Bizimlesiniz.

Kesinlikle sizinleyim tüm kira derdim falan yok ama gelirimiz az bizimde ama yapıcı inşallah ya hali hazırda 7 bileziğin var niye bir tane daha olmasın dimi ama

Allah ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin insallahh yazın nimetlerinden faydalanalım dimi ama

Ben bu kis zelalke den yicem olmadi onun kaynanasinda yerim sıkinti yok.
chericherilady indirimden aldigi zulalari patlaticam (beni bu kis cikarir)
elecda nin ciceklerini araklarim
sempatik_kiz a gelen eurolar bana gelir mesela artik.
KIZLARIMCANLARIM ekurim calisiyo gunduz evi bos sicacik dogalgaz yakmayip gunduz onda takilirim (2 kapda yemek yaparim valla ekurim ac komam seni)
beren_naz beni arabasiynan gezdirir.

Yeni beles olan herseye talibim izlicem gozlemlicem bu kisi daha nasil rahat cikaririm bakacooğomm ona.

Kesinlikle sizinleyim tüm kira derdim falan yok ama gelirimiz az bizimde ama yapıcı inşallah ya hali hazırda 7 bileziğin var niye bir tane daha olmasın dimi ama
Ooo 7 bilezikde varmis tek mi kalsinlar 8 olmasinlarmi
Cift sayi iyidir :)
Bak benimki 5 tek diye 6 yapcam.
Kolumuz omuzumuza kadar dolsun.
Tasiyamayalim insallah.

Ooo 7 bilezikde varmis tek mi kalsinlar 8 olmasinlarmi
Cift sayi iyidir :)
Bak benimki 5 tek diye 6 yapcam.
Kolumuz omuzumuza kadar dolsun.
Tasiyamayalim insallah.
Dimi ama olsun o zaman 8 olsun 10 olsun 12 olsun insallahhhhh tamam o zaman gaza geldim bende alacağım o bileziğii insallahh

Dimi ama olsun o zaman 8 olsun 10 olsun 12 olsun insallahhhhh tamam o zaman gaza geldim bende alacağım o bileziğii insallahh
Tabi yaaaa
Gr hesap ederiz ozaman paraniza gore
Tanidik kuyumcum var sizin icin detayli sorarim bile.
Ozamanki paraniza ne almaniz uygun olur vs diye.
Her turlu hizmet var bizde :)

Diger bileziklerinizin modelini biliyormusunuz? Ya da kac gr.

Tabi yaaaa
Gr hesap ederiz ozaman paraniza gore
Tanidik kuyumcum var sizin icin detayli sorarim bile.
Ozamanki paraniza ne almaniz uygun olur vs diye.
Her turlu hizmet var bizde :)

Diger bileziklerinizin modelini biliyormusunuz? Ya da kac gr.
İki hizmette sınır yok çok tsk ederim modelini bilmeden burma değil bir tanesi 25 Gr biri 18 Gr biri 17 Gr biri 16 Gr 3 taneside 15 Gr alırsam hedefim yine 15 Gr inşallah tabi butcem müsaade ederse ya bunlari ne biriktirdi yemem öyle yaptım o yüzden Gr farklı amac birikim olsun yoksa senede bı 15 gün memlekette takiyorum çok takamam

amaniiiiin kız bu soğuk kış günlerinde aç mı koyacan
gel benim zulayı yarı yarıya bölüşelim ikimize de yeter idare ederiz

Yedeklere aliriz sizi 22+1 gideriz.
Belli mi olur belki bizden önce biriktirirsiniz.
Bereketli geliyor bizim birikimler dimi zelalke

Aha dayiya sor
valla hem de ne bereket, geçen hafta bileziğe niyetlendiğimde 140 tl vardıbende, ekim kasım ayı birikim yapamam sonra aralık-ocak-şubat ve mart da farkı kapatır yetişirim diye yazdım.. bendeki 140 tlnin 100 ünü attım zulaya, yetmedi 35 tl daha ekledim ve hiç harcama yapmadım şuan bende 175 tl var.. benim paralar zulada doğuruyor:) kızlarr bereketli bu bilezik işi ahanda ben en güzel örnek:))

tabikide beybisii, gel bendensin bu kış, olmadı kv dem de doyurur bizi :) bu arada kv bu hafta yemeğe gelin demedi yaww bak hele dikkatimi çekti, özletti kendini :) ( halbuki yemek yapma derdinden kurtulmak istiyorum )

Bizi unutma arada buralara da uğra sana mis gibi çay demler sıkma yaparım

eşime mesaj attım, 3 kg patlıcan, 3 kg domates, 2 kg biber, bi de uygun fiyata bulsan kırmızı biber al dedim.. geçen hafta çok pörsük kırmızı biber 4 tl idi biraz normal olanlar 5 tl. şimdi mesaj atmış güzel kırmızı biber var 3 tlye diye 3-4 kg ondan da al dedim. biraz daha birşeyler hazırlayıp atayım dondurucuya.. kırmızı biberlerden de karnıyarık poşetlerine eklemek için de kızartırım. biraz ufak doğrar koyarım, birazını da ikiye böler temizler öylece koyarım:) kızartma sadece tane hazırladım. 2-3 tane daha yapsam çok iyi olur :)

Yaaaa çok love be.

Limit koymadim zaten canim ama hediyelik teneke biside olmasin ki satarken kaybimiz olmasin

Yazdim hemen karalisteye
Bu is cok guzel olacak !
İnanıyorum çok çok güzel olacak

10 tl kumbaraya gitti,biraz nakitim var sayayım bakalım ne kadarmış ne biriktirmem lazımmış

Selam kızlar. Akşama girebilirim umarık geçmişi okumak istiyorum oğlum gün içi uyumayı bıraktı yine. Bakamadım.
Dün turşu yaptım biber turşusu
Kıyma aldım 1 kilo onu ayırdım. Birazda köfte yapıcam akşama
Dün bakliyat işimi hallettim. Yağım kaldı. Kışa hazırım Rabbimin izniyle. Kış beni korkutur uzun soğuk. Rabbim rahat güzel geçirmeyi nasip etsin.
Ben pril aldım bulş. Makinası için çok memnun kaldım. İndirime girerse alıcam yine

eşim mesaj atmış.. ( daha doğrusu ben attım o da cevap yazmış) :
3 kg kırmızı biber,
2 kg yeşil biber
biraz da acı biber ayrı almış ( miktar belirtmemiş)
şeftali
üzüm
salatalık
3 kg patlıcan
bunları almış 30 tl ödedim diyor. bu adamın hesabında kesin yanlış birşeyler var. bu kadar şey 30 tlden çok fazla eder bence.. neyse akşam emin olurum..

Ayyy ne guzel ya birbirimizden ogreniyoruz ogretiyoruz.
Insallah daha cok kislar gorup bol kisliklar koyariz hep birlikde
KOCAMAN AMİN.

İnşallah hepimiz bu gazla korkarım kuyumcuları boşaltacağız ANA HABER BÜLTENLERİNE haber olacağız LELLİM sayesinde.

selamm..çok uzun oldu yazmayalı,bileziği duyunca dayanamadım:) benide alırsanız bende varım..
yanlız başka birşey sormak için girmiştim aslında size..derin dondurucu konusunda kararsız kaldım hep almadım..sabah yine konuştuk eşimle..kullananlardan yorum alabilirmiyim..memnunmusunuz..yoksa boşuna yer kalabalığı,elektrik sarfiyatımı sizce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…