Kucuk dusunucez buyuk olucak.
Bence yaparsiniz sizinde bizler gibi azicik motiveye ihtiyaciniz var.
Nekadar birikirse kocaman 6 ayimiz var.
Siz bizimle kalin
Bizimlesiniz.
Allah ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin insallahh yazın nimetlerinden faydalanalım dimi amaSelam kızlar
Bilenzik için 22 kişi olmuş süper
Çocukların bayram harçlığının 500 lirasını bilenziğime ayırdım onlara banka yapıyoruz birikimleri tarihli miktarlı yazıyor özel istedikleri bir şey oldumu alıyoruz onları da kartla alırız
Benim de baya kışlığım hazır biraz anne kv yapımı ama olsun kışlık mı kışlık
100 soda şişesi annem domates hazırladı, 5 paket ben fasülye koydum dolaba 3 dizi kuru patlıcan kayınvalideden biraz dolma birber koysam iyi olacak gibi.
Ooo 7 bilezikde varmis tek mi kalsinlar 8 olmasinlarmiKesinlikle sizinleyim tüm kira derdim falan yok ama gelirimiz az bizimde ama yapıcı inşallah ya hali hazırda 7 bileziğin var niye bir tane daha olmasın dimi ama
Dimi ama olsun o zaman 8 olsun 10 olsun 12 olsun insallahhhhh tamam o zaman gaza geldim bende alacağım o bileziğii insallahhOoo 7 bilezikde varmis tek mi kalsinlar 8 olmasinlarmi
Cift sayi iyidir :)
Bak benimki 5 tek diye 6 yapcam.
Kolumuz omuzumuza kadar dolsun.
Tasiyamayalim insallah.
Tabi yaaaaDimi ama olsun o zaman 8 olsun 10 olsun 12 olsun insallahhhhh tamam o zaman gaza geldim bende alacağım o bileziğii insallahh
İki hizmette sınır yok çok tsk ederim modelini bilmeden burma değil bir tanesi 25 Gr biri 18 Gr biri 17 Gr biri 16 Gr 3 taneside 15 Gr alırsam hedefim yine 15 Gr inşallah tabi butcem müsaade ederse ya bunlari ne biriktirdi yemem öyle yaptım o yüzden Gr farklı amac birikim olsun yoksa senede bı 15 gün memlekette takiyorum çok takamamTabi yaaaa
Gr hesap ederiz ozaman paraniza gore
Tanidik kuyumcum var sizin icin detayli sorarim bile.
Ozamanki paraniza ne almaniz uygun olur vs diye.
Her turlu hizmet var bizde :)
Diger bileziklerinizin modelini biliyormusunuz? Ya da kac gr.
amaniiiiin kız bu soğuk kış günlerinde aç mı koyacanBen bu kiszelalke den yicem olmadi onun kaynanasinda yerim sıkinti yok.
chericherilady indirimden aldigi zulalari patlaticam (beni bu kis cikarir)
elecda nin ciceklerini araklarim
sempatik_kiz a gelen eurolar bana gelir mesela artik.
KIZLARIMCANLARIM ekurim calisiyo gunduz evi bos sicacik dogalgaz yakmayip gunduz onda takilirim (2 kapda yemek yaparim valla ekurim ac komam seni)
beren_naz beni arabasiynan gezdirir.
Yeni beles olan herseye talibim izlicem gozlemlicem bu kisi daha nasil rahat cikaririm bakacooğomm ona.
valla hem de ne bereket, geçen hafta bileziğe niyetlendiğimde 140 tl vardıbende, ekim kasım ayı birikim yapamam sonra aralık-ocak-şubat ve mart da farkı kapatır yetişirim diye yazdım.. bendeki 140 tlnin 100 ünü attım zulaya, yetmedi 35 tl daha ekledim ve hiç harcama yapmadım şuan bende 175 tl var.. benim paralar zulada doğuruyor:) kızlarr bereketli bu bilezik işi ahanda ben en güzel örnek:))Yedeklere aliriz sizi 22+1 gideriz.
Belli mi olur belki bizden önce biriktirirsiniz.
Bereketli geliyor bizim birikimler dimizelalke
Aha dayiya sor
tabikide beybisii, gel bendensin bu kış, olmadı kv dem de doyurur bizi :) bu arada kv bu hafta yemeğe gelin demedi yaww bak hele dikkatimi çekti, özletti kendini :) ( halbuki yemek yapma derdinden kurtulmak istiyorum )Ben bu kiszelalke den yicem olmadi onun kaynanasinda yerim sıkinti yok.
KIZLARIMCANLARIM ekurim calisiyo gunduz evi bos sicacik dogalgaz yakmayip gunduz onda takilirim (2 kapda yemek yaparim valla ekurim ac komam seni)
Yeni beles olan herseye talibim izlicem gozlemlicem bu kisi daha nasil rahat cikaririm bakacooğomm ona.
Bizi unutma arada buralara da uğra sana mis gibi çay demler sıkma yaparımBen bu kiszelalke den yicem olmadi onun kaynanasinda yerim sıkinti yok.
Cayimi yaparsin dukkani acarsin tabiki canim.Bizi unutma arada buralara da uğra sana mis gibi çay demler sıkma yaparım
İnanıyorum çok çok güzel olacakYaaaa çok love be.
Limit koymadim zaten canim ama hediyelik teneke biside olmasin ki satarken kaybimiz olmasin
Yazdim hemen karalisteye
Bu is cok guzel olacak !
KOCAMAN AMİN.Ayyy ne guzel ya birbirimizden ogreniyoruz ogretiyoruz.
Insallah daha cok kislar gorup bol kisliklar koyariz hep birlikde
İnşallah hepimiz bu gazla korkarım kuyumcuları boşaltacağız ANA HABER BÜLTENLERİNE haber olacağız LELLİM sayesinde.Dimi ama olsun o zaman 8 olsun 10 olsun 12 olsun insallahhhhh tamam o zaman gaza geldim bende alacağım o bileziğii insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?