Küçük Düşün Büyük Olsun!

Cnm ev kaç m2 yada şartlar neler bilmiyorum ama biraz fazla tutmuş gibi geldi bana ben 50 liraya yaptırdım bu sene daskı
İçime bir kurt düştü sen öyle deyince. Bilgileri girerek netten hesaplattim. Rakam aynı canım. Zaten güvendiğim yer, beni de tanıyorlar yanlis yapmazlar.

Evet binanin yapısı, m2 ve bulundugu bolge etkiliyor. Bizimde 120 m2 bnmki uygun olunca o yüzden sordum açikçası.

İçime bir kurt düştü sen öyle deyince. Bilgileri girerek netten hesaplattim. Rakam aynı canım. Zaten güvendiğim yer, beni de tanıyorlar yanlis yapmazlar.
Sigorta fiyatları inanilmaz arttı. Birde daha önce deprem sigortan varmıydı bilmiyorum. Ben her sene yaptırdığım için hasarsızlık indirimide alıyorum.

Sigorta fiyatları inanilmaz arttı. Birde daha önce deprem sigortan varmıydı bilmiyorum. Ben her sene yaptırdığım için hasarsızlık indirimide alıyorum.
Canım senin hangi sigorta şirketi bilmiyorum ama aynı değerleri senin yaşadığın yere göre girdim 50 küsur çıktı. İnanılır gibi değil. Ne kadar çok fark ediyor. Ama bizim burası deprem bölgesi zaten. Bayramdan beri 500 tane deprem oldu. Dün çocuklar sigorta yaptıralım deyince bugün geciktirmedim yaptırdım. Evimi alırken yaptırmıştım sadece. Bundan sonra her sene yaptırmayı düşünüyorum.

Gercekten sigorta cok onemli. Mesela van depreminde devlet kizilay yardimi disinda hic yardım yapmadı. Sadece sigortası olanlar parasını aldı gerisi resmen rezillik çekti sokaklarda. Okulda istatistiksel olarak görmüştuk van depreminin ayrintilarini oradan biliyorum. Ben hem dask hemde konut sigortasi yaptirdim. Birini allianz dan digerini mapfre den yaptırdım. Ama hangisi hangisinindi suan hatirlamiyorum.

Hosgeldiniz öncelikle
Suan tam olarak altinlarimda dahil 30.000tl birikimimiz var.
Yazin malesef hic bisi biriktiremedik.
Gezdik yedik ictik.
Ben yazlik istedigim icin acelem yok.
Buyuk borclarin altina girmek istemiyorum
Yoruldum artik kredi ödemekden.
Yavas yavas birikiyo sükür.
Bakalim bu yıl nekadar birikecek(yaza kadar)

Toplandik arkadaslarla ablalarla yedik ictik dertlestik nasil iyi geldi
Ordan oglusu aldim.
Defterleri aldik ve meyve aldim.
40tl tuttu.
Palamut kizarticam esimi bekliyoruz.
Esim 3aksamdir extra calisiyo 3 saat gec geliyo +pirimler yani.
2.100 tl kesilmis bu ay kredi karti
Ödedik

Ben üç gündür harcamalardayım. Oğlumun kumbarasına ne atarsam,kârım o..
Aslında gözle görünen bişeyde yok. Dikkat etmedim demek. Yarın yine pür dikkat..
Bu arad kara lahana tarifi istiyorum hanımlar...hiç yapmadım,ama bi yemiştim arkadaşta.güzeldi..normal haşlayıp sarcam ama mesela ne kadar haşlamam lazım. Püf noktası falan varmı..

canııım Allah bereket versın ınsallah

iyi aksamlar kizlar

bisi danisacam benim camasir makinasi hic guzel yikamiyor ya hic memnun deilim marjasi arcelik dijital 7 kilo denemedigim deyerjan kalmadi her programi denedim yok hic iyi yikamiyorbozulsun diye elimden geleni yapiyorum yok anacim yok 5 senedir kullaniyorum ama bide gelin bana sorun butun beyaz esyalarim arcelik hepsibden memnunum bi camasir makinasindan memnun deilim onerisi olanlar yazsin hem marka olarak hemde nasil yikadigi hakkinda

bide kizlar kesinlikle kredi karti olmali zaten 200 lirayi gecmez aylik ama kredi kartsizda olmuyor yani bazen insanin kardesi bile borc vermiyor kontrollu kullanmak lazim taksit yaparkende iyi oluyor

Kızlar merhabalar. Herkese selam olsun. Öncelikle yazın birikim mirikim yalan oldu en son 2000tl biriktirdiği mayıs haziran ayında onuda yatirdim krediye. Sonrası gez toz arpacık:) neyse bundan sonra biriktirebilirmiyim bilmiyorum.okul taksisi araba taksisi derken elime kalıyor 1200 yeme içme harclik...esiminkiler malum kira fatura bakalım artirabilirsem. Yeni arkadaşlar herkese hoşgeldin diyorum.ve hayırlı birikimleriniz olsunla soyleyeceklerimi sonlandırıyorum

Bende 2 sene oldu degistim arcelik aldim
Benimkide 8kg dijital dokunmatik
Cok memnunum.

Beyaz lahanami karalahanami cnm?
canııım Allah bereket versın ınsallah
Amin canımm

Öncelikle hoşgeldin karalahanayı 4-6 li olacak şekilde kaynar suya at bir iki dakka bekle çevir yine bekle al süzgece hepsini yap sonra sar.cok aşırı haslamana gerek yok.etli mi saracaksin.etli saracaksan etleri çok küçük doğra.annem her gelişinde yapariz karadenizliyiz biz.ege de bir karadenizli var

tr_lelli seviyorum seni arkadaşım ( etiketlemeyi unutmuşmuyum diye kontrol amaçlı sevdiğimden değil )
Canim adaşımm bende seni cok seviyorum.
Topraam benim.

yenidennn canim karalahananin sarmasinida(dolma)
Yemeginide,corbasinida yapiyorum.

Saplarini kesiyorum
Kaynar suya 4-5tane atiyorum 3-4dk kadar kaynatiyorum cevirerek sonra ya sariyorum yada buzluga kaldirip sonra sariyorum.

tsk ederim anlamadim ki bendemi sorun ne yaptiysam olmadi beyaz camasir alamiyorum bu yuzden
Guzel yikamiyosa sorun vardir
Isı derecesi kac?beyazlarda.
Derecesiyle bi oynayin.
12program var benimkinde(12mi 14muydu uzandim simdi kalkinca bakim bende merak ettim :)
4guzel yikiyo
5daha hizli bir program az kirliler icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…