- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
ben manti yapmayi dusunuyorum yaninada salata kavun bide icecek esim iceceksiz sofraya oturmazKızlar bugun ne yemek yapıyorsunuz kafam durdu vallahi
Camasir mak ve bulasik mak. 2000tl gitticanim benim ceyizlerim daha ama aldim alali boyle yikiyor beninde hepsi arcelik ama hepsindem memnunum bi bu camasir makinasi valkahi bizulsun diye ayakkabilarimi bile atiyorum yikansinda bozulsun diye anlamadim benim sen buzdolabinida deistirirsin bu kabileyetle masallah
Canim mercimek corbam varKızlar bugun ne yemek yapıyorsunuz kafam durdu vallahi
benim makina gibi bende kiyamiyorum helede birikim yapmaya baslamisken ama bide sen zor zamanda almissin hic kiyamazsin vermeye gittigi yere kadar gider sahsen benimki bozulursa servus falan cagirmayi dusunmuyordum ama sen dayindan bahsetmissin bide benmi baktirsam acaba ya ins bu kadar yil bosuna xekmisim bu makinayiCamasir mak ve bulasik mak. 2000tl gitti
(2kredi öduyoduk bide)
Gecen yilda koltuklari degistim
Her sene bisi degisiyo zaten bakalim sirayla.
Bozulmadigi icin suan kiyamiyorum.
Sogutmada sıkıntı yok cünkü.
benım beyaz eşyalar sımens memnunum hepsınden ama bulaşık makınem son model olmasına karşın küçük gelıyo 1 saatte yıkıyo hızlı gelıyo bana annemın arcelık ne doldurursan alıyo ama 2 saatte yıkıyo bende onunkını sevıyorum tertemız yapıyo
zaten iki kisiyiz cok bulasigim olmaz gunde 1 kere calusttiririm makinayi bide yemek yaparken bi taeaftan yikar kaldiririmbende koyuyorum tencere bazen cok doldurunca yıkamyor ama az koyarsam aralıklı cok guzel yıkıyo
tabı tasarruf yapıcam dıye ben yukenıyorum
bebegim ek gidaya baslamadi daha ya ne var ne yok doldurup yikiyorum isteben ıkı uc gunde bır makıne acıyorum
hergun dolmuyr
ama senın bebiş varmıs
belkı ondan bıraz fazla cıkıyodur
bıde ıkımızde akşama kadar yokuz
Ben a101den karadem marka çaydan aldım gayet güzel aklınızda olsun doğuş uretiyormusbenımde cayım bıttı almam lazım
sıvı yağ ve deterjanım var
buyuk marketlerde caylara baktım cok pahalıydı
bende ındırımde varsa onlardan alıcam bakalım
bende baktım şimdi fıyatı nasıl ben 26eylul fıyatını gordum 500gr.ı 8,45mı neydı ıkıncısı %50 ındırımde yanı 1kılosu 13e falan denk gelıyoBen a101den karadem marka çaydan aldım gayet güzel aklınızda olsun doğuş uretiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?