Küçük Düşün Büyük Olsun!

benım beyaz eşyalar sımens memnunum hepsınden ama bulaşık makınem son model olmasına karşın küçük gelıyo 1 saatte yıkıyo hızlı gelıyo bana annemın arcelık ne doldurursan alıyo ama 2 saatte yıkıyo bende onunkını sevıyorum tertemız yapıyo

Camasir mak ve bulasik mak. 2000tl gitti
(2kredi öduyoduk bide)
Gecen yilda koltuklari degistim
Her sene bisi degisiyo zaten bakalim sirayla.
Bozulmadigi icin suan kiyamiyorum.
Sogutmada sıkıntı yok cünkü.

@guldanee aklima geldi dayim evine buzdolabi aldi beko
Bu yaz aldi
Dolap sogutmuyo
Yazin yemek dolapda eksidi
En son ayarda bile tam soguk degildi
Ama buzluk sogutuyodu
Ben memleketteyken servisi arattim
Gelip cihaz taktilar evet sogutmuyo dediler
Daha 1-2aylik dolapti
Sonra alip goturduler
Bende ist döndum
Dayimla konustum gecen arizaliymis sıfır dolap arizali cikti yani
Yenisini vermisler.

Camasir mak ve bulasik mak. 2000tl gitti
(2kredi öduyoduk bide)
Gecen yilda koltuklari degistim
Her sene bisi degisiyo zaten bakalim sirayla.
Bozulmadigi icin suan kiyamiyorum.
Sogutmada sıkıntı yok cünkü.
benim makina gibi bende kiyamiyorum helede birikim yapmaya baslamisken ama bide sen zor zamanda almissin hic kiyamazsin vermeye gittigi yere kadar gider sahsen benimki bozulursa servus falan cagirmayi dusunmuyordum ama sen dayindan bahsetmissin bide benmi baktirsam acaba ya ins bu kadar yil bosuna xekmisim bu makinayi

bulasik makinasindan bende cok memnunum cok guzel yikiyor icide genis tencere bile koyuorum bazen ben

bu arada oglanin bezi bitiyor bez almam lazim onumuzde kis hatta alip zula yapmam lazim ki kisin zorlanmayayim bendede bu takinti var yazdan indirimde ne bulursam zulaliyorum sivi yag cay detarjan ama iyide oluyor kafam rahat oluyor ypksa kisin kredi karti kullanmak zorunda kaliyorum borclu olmak beni korkutuyor

benımde cayım bıttı almam lazım
sıvı yağ ve deterjanım var
buyuk marketlerde caylara baktım cok pahalıydı
bende ındırımde varsa onlardan alıcam bakalım

Benim çamaşır ve bulaşık makinam samsung. Sorunsuzlar masallah. Sadece bulasik makinam uzun yikiyor ama tertemjz

Ben a101den karadem marka çaydan aldım gayet güzel aklınızda olsun doğuş uretiyormus
bende baktım şimdi fıyatı nasıl ben 26eylul fıyatını gordum 500gr.ı 8,45mı neydı ıkıncısı %50 ındırımde yanı 1kılosu 13e falan denk gelıyo
eşim cay konusunda bıraz takıntılı bende caktırmadan alıyorum
o hep lıpton alalım dıyo bende hangısı ucuz ise onu alıyorum

siz kaca aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…