Küçük Düşün Büyük Olsun!

Guzel yikamiyosa sorun vardir
Isı derecesi kac?beyazlarda.
Derecesiyle bi oynayin.
12program var benimkinde(12mi 14muydu uzandim simdi kalkinca bakim bende merak ettim :)
4guzel yikiyo
5daha hizli bir program az kirliler icin.
canim 80 derecede bile yikadim benimkinde sayi deilde yunlu sentetik hijyen falan diye yaziyor programlari a++ enerji cok az su aliyor o suyla camasirlari dolandirip duruyor annemin 20 senelik makina kar gibi yikiyo anlanadim ki

canim 80 derecede bile yikadim benimkinde sayi deilde yunlu sentetik hijyen falan diye yaziyor programlari a++ enerji cok az su aliyor o suyla camasirlari dolandirip duruyor annemin 20 senelik makina kar gibi yikiyo anlanadim ki
Allah Allah
Modeller farkli ama ayni marka
Kesin bi sıkıntı var suyu ısıttıgına eminmisin
Benim eski makine beko idi.
70de de yikasan 90da da suyu ısıtmıyodu son zamanlarda degistirdim bunu aldim

bende oyle yaparim bide sumak katarim harika oluyor
Evet bende kullaniyorum kesinlikle dolmalara cok yakisiyo.

bereketli oksun ins yeterki isteyelim birikiyor bi sekilde

Katiliyorum. Ozellikle o kimsenin onemsemedigi 5 krlar 10 krlar birike birike o kadar guzel oluyor ki :) kumbaramdan gecen 200 tl kadar para birikmis butunlettirdik, cogunluk bu kucuk paralardan olusuyordu... :)

bilmiyorumki suyu iyi isitiyomu bi bakayim bakakim olmadi servisini arayip sorucam

gunaydin bayanlar hayirli cumalar herkese

Seni o kadar iyi anladım ki.... biz de tek maaşa düşücez sanırım evimiz kira allah yardımcımız olsun

@guldanee

Diger mak. Bende farkinda degildim.
Beyazlari bi cikariyorum kaynar derecede yikamam ragmen beyaz degil lekeler cikmamis falan.
Tekrar calistirdim ve elimle dokunup baktim cam kisma
Buz gibiydi.

Baktim su isinmiyo

10senelikdi

genelde beyaz esyalar icin 10seneden sonra yaptirsanda yine ariza cikariyo(eski makineler daha iyiymis kesinlikle)

Bende camasir mak ve bulasik mak. Degistim.
Bulasik mak. Su akitiyodu yaptirdim yine akitti.

İkiside arcelik memnunum suan.
Buzdolabimdan hic memnun degilim

Borcun bataginda esim issizken elden senetle aldim bunu ben
En ucuzu buydu
Zaten annem ödedi
O dönem gidip 2-3binlik bi dolaba elimi suremezdim.
Birde kredi kartini dahi kullanamiyoduk okadar kotuydu dururumumuz.

1.100l falandi regal aldim
İstemeye istemeye mecburi aldim.

(Tek o marka vardi senet yapan yerde önceki dolabimada tamirci cagirdim hic yaptirmayin dedi)

Beyaz esyadan yana hic sansim yok aslida

Buzdolabim tamamen bozulsa diye bekliyorum.
5senelik suan bozuk degil ama icindeki aparatlari kapaklari elimde kaldi hep
Pim yerleri kirildi.
Meyveligin kapagi kirildi.
Buzluk bazen koku yapiyo vs vs.

Bugun arkadaslarim davet etti oturmaya ama gidemicem.

Dunde zaten evde yoktum.

Yarin oglumun okuldan arkadaslari gelecek onlara bisilrr hazirlim
Malum hafa sonu esim evde sabah pek bise yapamam.

Ödevler falan oluyo hem.
Bugun evi toparlayip yemek yapıcam.

Bir kac parca giymediklerimizi ayiricam.
Oglumun kuculenlerini arkadasimin ogluna veriyorum giydiriyo ona ayirip yikicam.

@guldanee benim beko beyaz eşyalarım.arçelikle aynı oda. Memnunum ben.
Bazen üretim hatası olabiliyo. Bir ara benim 3-4 yıl kullandığım makineleri üretim hatası deyip değiştirmişti vestel.
Kızlar bişey sorcam. Benim eşim her sabah eve para bırakır. Bende dedimki artık bana haftalık ver. Oda tamam dedi. Yanlız hatamı yaptım acaba. Günlük olunca fazla bıraktığıda oluyodu:)şimdi sabit verir heralde,maaşlı gibi:)
Benim gibi ev hanımları,siz nasıl yapıyosunuz bu para işini,alışverişi falan. Haftalıkmı,aylıkmı,günlükmü benim gibi..

canim benim ceyizlerim daha ama aldim alali boyle yikiyor beninde hepsi arcelik ama hepsindem memnunum bi bu camasir makinasi valkahi bizulsun diye ayakkabilarimi bile atiyorum yikansinda bozulsun diye anlamadim benim sen buzdolabinida deistirirsin bu kabileyetle masallah

g canim bilmiyorumki anlamadim alirkende bi dunya para odedik bi kere bile bozulmadi ama guzel yikamiyo beyazlar kirli cikiyo renklilerdede detarjan birakiyor bu gidisle bizulmasini beklemiycem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…