canim 80 derecede bile yikadim benimkinde sayi deilde yunlu sentetik hijyen falan diye yaziyor programlari a++ enerji cok az su aliyor o suyla camasirlari dolandirip duruyor annemin 20 senelik makina kar gibi yikiyo anlanadim kiGuzel yikamiyosa sorun vardir
Isı derecesi kac?beyazlarda.
Derecesiyle bi oynayin.
12program var benimkinde(12mi 14muydu uzandim simdi kalkinca bakim bende merak ettim :)
4guzel yikiyo
5daha hizli bir program az kirliler icin.
bende oyle yaparim bide sumak katarim harika oluyoryenidennn ayrica lahana yapraklari buyukse 2ye 3e böl.
Öyle sar.
Ben beyaz lahana ,karalahana, kurudolma karisik yapiyorum mesela kışın birazda acılı yapiyorum acayip guzel gidiyo.
Oglum kurudolmayida cok seviyo.
Allah Allahcanim 80 derecede bile yikadim benimkinde sayi deilde yunlu sentetik hijyen falan diye yaziyor programlari a++ enerji cok az su aliyor o suyla camasirlari dolandirip duruyor annemin 20 senelik makina kar gibi yikiyo anlanadim ki
Evet bende kullaniyorum kesinlikle dolmalara cok yakisiyo.bende oyle yaparim bide sumak katarim harika oluyor
bereketli oksun ins yeterki isteyelim birikiyor bi sekilde
bilmiyorumki suyu iyi isitiyomu bi bakayim bakakim olmadi servisini arayip sorucamAllah Allah
Modeller farkli ama ayni marka
Kesin bi sıkıntı var suyu ısıttıgına eminmisin
Benim eski makine beko idi.
70de de yikasan 90da da suyu ısıtmıyodu son zamanlarda degistirdim bunu aldim
Evet bende kullaniyorum kesinlikle dolmalara cok yakisiyo.
Seni o kadar iyi anladım ki.... biz de tek maaşa düşücez sanırım evimiz kira allah yardımcımız olsunGünaydın, hayırlı cumalar herkese.
Tam bir hafta sonra işten ayrılacağım. Tek maaşa düşeceğimiz için çok tedirginim. Allah yardımcımız olsun.
En çok böyle zamanlarda bir evim olsaydı keşke diyorum.
canim benim ceyizlerim daha ama aldim alali boyle yikiyor beninde hepsi arcelik ama hepsindem memnunum bi bu camasir makinasi valkahi bizulsun diye ayakkabilarimi bile atiyorum yikansinda bozulsun diye anlamadim benim sen buzdolabinida deistirirsin bu kabileyetle masallahBugun arkadaslarim davet etti oturmaya ama gidemicem.
Dunde zaten evde yoktum.
Yarin oglumun okuldan arkadaslari gelecek onlara bisilrr hazirlim
Malum hafa sonu esim evde sabah pek bise yapamam.
Ödevler falan oluyo hem.
Bugun evi toparlayip yemek yapıcam.
Bir kac parca giymediklerimizi ayiricam.
Oglumun kuculenlerini arkadasimin ogluna veriyorum giydiriyo ona ayirip yikicam.
canim bilmiyorumki anlamadim alirkende bi dunya para odedik bi kere bile bozulmadi ama guzel yikamiyo beyazlar kirli cikiyo renklilerdede detarjan birakiyor bu gidisle bizulmasini beklemiycem galiba@guldanee benim beko beyaz eşyalarım.arçelikle aynı oda. Memnunum ben.
Bazen üretim hatası olabiliyo. Bir ara benim 3-4 yıl kullandığım makineleri üretim hatası deyip değiştirmişti vestel.
Kızlar bişey sorcam. Benim eşim her sabah eve para bırakır. Bende dedimki artık bana haftalık ver. Oda tamam dedi. Yanlız hatamı yaptım acaba. Günlük olunca fazla bıraktığıda oluyodu:)şimdi sabit verir heralde,maaşlı gibi:)
Benim gibi ev hanımları,siz nasıl yapıyosunuz bu para işini,alışverişi falan. Haftalıkmı,aylıkmı,günlükmü benim gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?