Istedikleri hayati yasayamadiklari icin yasayanlarada saldirmak sitem etmek iclerini rahatlatiyormu acaba bende bunu sormak istiyorum bu insanlara.
Yani bu laflari soyleyip kalp kirinca istedikleri oluyormu ki.
Yada bizden mi bisi eksilcek zannediyorlar.
Surekli gozu diger insanlarin malinda mulkunde aldiginda olanlarinda genelde hic biseyi olmuyor benim dikkat ettigim kadariyla.
kaynanana git canım bu ara gitmez oldun:))kızlar akşam yemeği menülerini alsak:) yine akşam yaklaşıyor ve ne yemek yapsam moduna girdim..
hahaha aklımdan geçmedi değil:)) yok o arayınca ve de ısrar edince giderim, öyle ben ggidim kafama göre yapmam:)) ama neden aramadı kii bu arakaynanana git canım bu ara gitmez oldun:))
Bende gelcem dedim ya benim yoluma tas koyuyorr zalımın gızı dimikaynanana git canım bu ara gitmez oldun:))
hahaha zeki kadın demiştim sana ama dimiBende gelcem dedim ya benim yoluma tas koyuyorr zalımın gızı dimizelalke
Sizi burda gormek cok guzel topiklerde hep denk geliyordum size ve mantikli hos yorumlariniza.bugünde bizde çipura balık var çoban salatalı kızım çok istedi üniye gitmeden beraber yiyelim dedi sonrada yayla
şeftalisi ve karpuz
Saat kaçta gidiyoruz ?hahaha zeki kadın demiştim sana ama dimi
bu aralar hem evde hem de iş yerinde sebzeli (domates,biber patlıcan üçlüsü) yemekler pişti, ee kışlık hazırlığıda yapınca çok haşır neşir oldum, o sebeble canm istemiyor bunlar..canım yogurtlu makarna, veya patates salatası gibi şeyler çekti de eşime de uysa bu tarz birşey yapabilirim.. bakim fikirler gelsin de ..Saat kaçta gidiyoruz ?
Ben seni beklerim ya da k.v de. Konum at sen
Bugun kofte pilav var bende.
Tembel isi.
Sulu yemek pisiresim yok ya
tamam hacıı, aradığımda atla gel :)Saat kaçta gidiyoruz ?
Ben seni beklerim ya da k.v de. Konum at sen
Ben a 101 ununu kullanıyorum gayet güzel sıkıntı yaşamadım hapyy Center da güzel indirim var bende oraya bakıcım inşallahOglumun yeni okuluna gittim.
Mudur yard. Beyfendi cok nazik ve kibar karsiladi.
Boyle anlayisli egitimcilerin hala oldugunu gormek hosuma gitti.
Biz x okuldan nakil olarak geldik okulunuza diye konuya girdim derken beyfendi bana nakil mi geldiniz kovuldunuz mu? Dedi gulumseyerek.
Istemeden nakil edildik diyelim dedim gulumseyerek.
Oglumun not ortalamasina ooooww diye bir tepki verdi cok hosuma gitti hani begenmis olmasi.
Bilgi aldim.
Eger sıkinti olursa subesinde gelirsiniz hallederiz dedi.
Gittim gordum konustum icim rahat etti.
Egitim 2li sistem oglum sabahci ama su saat durumundan sebep 8 de ders baslayacakmis.
Sonra a101 e gittim
82tl harcadim.
Kahvaltilik ogluma okul icin mesrubat, 12li su falan baya bisi aldim.
5lt 1 teneke daha yag aldim kilere koydum.
Annemle zor tasidik.
Tek olsam tasiyamazdim.
A101de ki un bana bilindik bir marka gelmedi deneyen varmi?
Söke ve sinangil kullaniyorum hep almadim elim gitmedi.
5kg almam lazim.
Bir kac sey eksik kaldi hakmara yada bime giderim artik hafta ici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?