Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ya zaten çok ayıp ve üzücü
akrabam muhtaç olunca benim hoşuma mı gidecek
nedir yani

aman bize uzak olsunlar öyle insanlar tatlım

Benimde zulamda 50 lira vardı
gelen bir 100 lira var onu da atacağım ilk bilezik birikimime başlıyorum hayırlısıyla

kızlar akşam yemeği menülerini alsak:) yine akşam yaklaşıyor ve ne yemek yapsam moduna girdim..

bugünde bizde çipura balık var çoban salatalı kızım çok istedi üniye gitmeden beraber yiyelim dedi sonrada yayla
şeftalisi ve karpuz
Sizi burda gormek cok guzel topiklerde hep denk geliyordum size ve mantikli hos yorumlariniza.

Balik sezonununu benimde acasim var pek severiz.
Afiyetle olsun.

Akşam menüsünü sabahtan beri düşünüyorum bakıcımıza da bişey demedim yap diye
kalan yemekler var hep birer tabak ya onları ısıtıp yiycez yada menemen

Saat kaçta gidiyoruz ?
Ben seni beklerim ya da k.v de. Konum at sen

Bugun kofte pilav var bende.
Tembel isi.
Sulu yemek pisiresim yok ya
bu aralar hem evde hem de iş yerinde sebzeli (domates,biber patlıcan üçlüsü) yemekler pişti, ee kışlık hazırlığıda yapınca çok haşır neşir oldum, o sebeble canm istemiyor bunlar..canım yogurtlu makarna, veya patates salatası gibi şeyler çekti de eşime de uysa bu tarz birşey yapabilirim.. bakim fikirler gelsin de ..

Oglumun yeni okuluna gittim.
Mudur yard. Beyfendi cok nazik ve kibar karsiladi.

Boyle anlayisli egitimcilerin hala oldugunu gormek hosuma gitti.

Biz x okuldan nakil olarak geldik okulunuza diye konuya girdim derken beyfendi bana nakil mi geldiniz kovuldunuz mu? Dedi gulumseyerek.

Istemeden nakil edildik diyelim dedim gulumseyerek.

Oglumun not ortalamasina ooooww diye bir tepki verdi cok hosuma gitti hani begenmis olmasi.

Bilgi aldim.
Eger sıkinti olursa subesinde gelirsiniz hallederiz dedi.

Gittim gordum konustum icim rahat etti.

Egitim 2li sistem oglum sabahci ama su saat durumundan sebep 8 de ders baslayacakmis.

Sonra a101 e gittim
82tl harcadim.

Kahvaltilik ogluma okul icin mesrubat, 12li su falan baya bisi aldim.
5lt 1 teneke daha yag aldim kilere koydum.
Annemle zor tasidik.

Tek olsam tasiyamazdim.

A101de ki un bana bilindik bir marka gelmedi deneyen varmi?

Söke ve sinangil kullaniyorum hep almadim elim gitmedi.
5kg almam lazim.

Bir kac sey eksik kaldi hakmara yada bime giderim artik hafta ici.

Ben a 101 ununu kullanıyorum gayet güzel sıkıntı yaşamadım hapyy Center da güzel indirim var bende oraya bakıcım inşallah
Bende bu gün 20 TL harcadım a101 den pekmez buğday nişastası bide ceviz aldım oğluma cevizli sucuk yaptım kurumaya bıraktım

Benimde evde epey eksigim var deterjan WC kağıdı falan erteliyorum önümüzdeki ay epey alisveris yapmam lazım

Önümüzdeki hafta içi mantı yapıp buzluga atacağım eşim seviyor sık sık yapıyoruz

Bende eşin başının etini yiyorum bilezikler bilezik diye yapamayız demiyor bakalım

Akşam için ben ne yapacağım bilmiyorum sasirip kalıyor insan yemek konusunda çok şükür eşim asla yemek seçmez ne olursa yer

Ozamam a101 ununu 1kg alip deniyim ben fazla lazim bana yani hamur isi sık yaparim fazla alirim ozaman deniyim sizlerde begenmissiniz.
Sagolun kizlar.

O ne pisirsem derdi hepimizde var.

Benim esim cok yemek sectigi icin ne verirsem yemek durumunda kaliyor.
Kuru sulu ayirt etmiyor.

Cunku belli seyleri yiyor mecbur bende donup dolasip sirayla benzer seyleri yapiyorum.

Son düzenleme:
Bizde barbunya,pilav var bu akşam.
Bende bugün tahminimden çok harcadım yaa..43 manava,15 şok,25 burda market..ama olsun. 2-3 gün mutfak masrafı yapmam. 20 lirada zulaya gitti
Ben geçen yıl marketten dönen bozukları bir bardak içinde toplar,haftada bir pazarda harcardım. Nerdeyse pazar parası çıkardı o bozuklar. Yine başlamam lazım aslında

Aynen ya. Güya seçmiyo ama herşeyide beğenmiyo beyefendi. Aynı şeyler hep dönüyo duruyo sofrada. Bide etsiz yemez. Dün kesin konuştum ama haftada 2 kez zeytinyağlı pişecek bu evde diye,tamam dedi. Bakalım ne zaman çarkedecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…