Garantisi varsa baktir tabikibenim makina gibi bende kiyamiyorum helede birikim yapmaya baslamisken ama bide sen zor zamanda almissin hic kiyamazsin vermeye gittigi yere kadar gider sahsen benimki bozulursa servus falan cagirmayi dusunmuyordum ama sen dayindan bahsetmissin bide benmi baktirsam acaba ya ins bu kadar yil bosuna xekmisim bu makinayi
var var bi gelsinler baksinlarGarantisi varsa baktir tabiki
Biz hep doğuş alıyorduk canım bunla aynı farketmedi bile eşim brnim . Ama seninki takıntılıymış istersen önce küçük al bi bak begrnicekmisiniz. Biz demlik poşet aliyoruzbende baktım şimdi fıyatı nasıl ben 26eylul fıyatını gordum 500gr.ı 8,45mı neydı ıkıncısı %50 ındırımde yanı 1kılosu 13e falan denk gelıyo
eşim cay konusunda bıraz takıntılı bende caktırmadan alıyorum
o hep lıpton alalım dıyo bende hangısı ucuz ise onu alıyorum
siz kaca aldınız?
olur bı denıyım cok pahalı caylar ya 1 kılosu 20lıra falan bu marka dah uygun eger memnun kalmazsak daha sonra almamBiz hep doğuş alıyorduk canım bunla aynı farketmedi bile eşim brnim . Ama seninki takıntılıymış istersen önce küçük al bi bak begrnicekmisiniz. Biz demlik poşet aliyoruz
Evet bence de öyle küçük al dene derim... bimin berk çayını hiç denemedim benolur bı denıyım cok pahalı caylar ya 1 kılosu 20lıra falan bu marka dah uygun eger memnun kalmazsak daha sonra almam
Bende bunu bi ablamdan ögrendimbende mi katsam ne kisin bizde demlik demlik cay iciliyor 5 ogun elimden tepsi dusmuyor yetisemiyorum vallahi kayinvalidemlerde geliyir caktirmadan bi deneyeyim bakalim bimin cayiyla caykuru katayim bende icecek mi
okuldayım şu an ımkansız yapamam mantı fln:)ben manti yapmayi dusunuyorum yaninada salata kavun bide icecek esim iceceksiz sofraya oturmaz
onu 2 gun önce yaptım bendeCanim mercimek corbam var
Pilav ve
Fırında izmir kötfe yapıcam.
Salatada yaparım.
bende deneyeyim o zaman yalniz kacak cayi nerden aliyorsunuz ben bilmiyorumBende bunu bi ablamdan ögrendim
Hem baya gidiyo hemde rengi tadi guzel oluyo
Ben bile cay sevmedigim halde tadini cok seviyorum.
Kapakli bi kabda hepsinden karistiriyorum(kacak cay az koncak ama cok dem veriyo acı olur)
bende yapamam zaten bebek var bu yuzden buzluguma attim kayinvakidem dogumda gelince yapti sagolsun bi beze bi beze paketledim cikartip hasliyorum hemen bi sos yogurt pratik oluyorokuldayım şu an ımkansız yapamam mantı fln:)
onu 2 gun önce yaptım bende
Bana yurt disindan gelmisti mevlana yaziyo uzerinde siyah bir paketi varbende deneyeyim o zaman yalniz kacak cayi nerden aliyorsunuz ben bilmiyorum
Canim 1paket lipton aliyorumkaç çeşit karıştırıyorsun lelli anlamadım ben
hem caykur ham liptonu mu katıyorsun ıcıne
cok tsk ederim hemen denicem bakakim esim begenecek mi burdan yazarimBana yurt disindan gelmisti mevlana yaziyo uzerinde siyah bir paketi var
Aktarlardan da alabilirsin istedigin kadar veriyolar.
Normal cay gibi degil ama siyah ince kucuk ama uzun uzun
bosh kayinvalidemin var cok guzel yikiyor oda benimkide bozulunca bosh alicam dokuz kilo oksun bi battaniye falan yikmaya iyi olur bence yinede siz bilirdinizKızlar sabah çamaşır makinesi konuşulmuş üstüne denk geldi ben de sorayım madem, Bosch markası hakkında ne düşünüyorsunuz?
Erkek arkadaşım kampanyasını görmüş bir modeli epeyi indirimdeymiş ancak 9 kg. Ben iki kişi dolduramayız büyük diyorum, o doldururuz doldururuz diyor
Marka için ve 9 kg olursa az çamaşır yıkasak sorun olur mu mesela?
Bekarım beni bi aydınlatıverinn
Ben marka hakkinda bise diyemicem bosch hic kullanmadim.Kızlar sabah çamaşır makinesi konuşulmuş üstüne denk geldi ben de sorayım madem, Bosch markası hakkında ne düşünüyorsunuz?
Erkek arkadaşım kampanyasını görmüş bir modeli epeyi indirimdeymiş ancak 9 kg. Ben iki kişi dolduramayız büyük diyorum, o doldururuz doldururuz diyor
Marka için ve 9 kg olursa az çamaşır yıkasak sorun olur mu mesela?
Bekarım beni bi aydınlatıverinn
Ben marka hakkinda bise diyemicem bosc hic kullanmadim.
Biraz sans isi.
Benin ex 5kg
Yenisi 8kg
Bilerek buyuk aldim battaniye,uyku seti ,kilim,paspas herseyi rahatlikla yıkıyorum.
Doluyo benim mak.
Zaten cok sık camasir yikiyorum ben cok cıkıyo
Carsaf,nevresim,battaniye
Evlenince masallah camasir,bulasik,cöp cok bereketli oluyo surekli cıkıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?