Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugun evdesin demek vah vah cohhh uzuldummm

Bende musakka var kanka pilav var.
Simdi cocuklara makarna yapicam oglumun kankileri gelcek.
yemekte evde olursa musakka yapayım diyorum, yanına cacık pilav turşu... ağzım sulandı yaa, bakim bizim yemekhanede ne yapılmış acıktığımı hissettim:) ben yemeğe kaçar

tr_lelli ve zelalke teşekkürler kızlar. Şu an ihtiyacımız yok o paraya. Tırtıklanmadan çevireyim altına dedim. Bir de diğer kuyumcular 1020 dedi fiyata. Bu kuyumcu tanıdık, geliş fiyatından vereyim dedi. 990'dan aldım. 10 altında 300 lira fiyat fark ediyor
Bu arada bizde mercimek çorbası, karnıyarık, bulgur pilavı ve cacık var.

Valla bana göre daha güzel temizliyor. bir ara pedalı bozulacak gibi geldi bana eşime hemen söyledim yeni yedek aldık kutusunda duruyor ama maşallah 3 yıldır hiç sorun çıkartmadı.. Bezin temizlğine gelince çıtçıtları var kenarlarında çıkarıyorum yerinden hop makinaya tertemiz Zaten bezi havlu gibi bir malzeme dediğim gibi tek sorunu var oda bazen üzerinde birikenleri kapı kenarında falan bırakıyor oda her zaman değil o zaman işte bi bezle kapı ağzını alıp çıkıyorum

Bana çok pratik ve kolay geliyor ama bilemiyorum inşallah size de öyle gelir hepsi burdada falan yorumları okuyun ona göre karar verin ben ilk kovamı ordan almıştım çokta memnun kaldım

işte bunu merak ediyordum kolay çıkabilen bir şey istiyorum çok sevindim teşekkür ederim ya. ev temizliğinde zorlanıyorum eskiden pek yapmazdım ama küçük bebeğim var emekleyip her yeri yalıyo :))) en az haftada 2 kere sirkeli su ile silmeye çalışıyorum artık. çok teşekkürler bilgi için.

Hali hazırda kendim sıktığım bir paspasım var. Ama ben onu terasta,balkonlarda falan kullanıyorum. Anlık bi şey döküldüğünde hem sil hem süpür işi görüyo. Ama tabi çok pratik bişey değil. Ama bu istediğim kendi sıkıyomuş. O yüzden merak ediyorum bende. Acaba güzel sıkıyomu. Su lekesi kalırmı diye. Bakalım bizimki alacak bugün. Memnun kalırsam yazarım burayada

Sizce 9-10 ay sonra kesin kullanılacak olan yaklaşık 25.000 lirayı nasıl saklarsınız? Tl, dolar, altın?

Herkese Merhabalar, bizim burda internette sıkıntı var.siteye giriyorum ama ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum. Şimdi baktım beni üzmedi hemen giriş yaptım okuyarak geldim. 2017-2018 eğitim öğretim yılı tüm evlatlarımıza hayırlı uğurlu olsun.Rabbim gani gani zihin açıklıkları versin. Elektrik ve su faturaları konuşulmuş benim elektrik her zaman 100-130 su 80- 100 arası geliyor. İki kızım var iki düzleştirici, saç kurutma makinesi faal ütü deseniz ful çamaşır makinesi en az günde bir makine açmadığım zaman ertesi gün iki makine yıkanıyor. Bulaşık makinesi deterjanı sorulmuş hanımlar ben bulaşık makinemi sattım. Çünkü bana çok fazla temizliğini yaptığım tabakları ve çatalları yıkaması için makinaya atmak birde orda tekrar temizlenmesi zamanımı çok alıyor gibi geldi tabii kendi tercihimdi şimdi bulaşık makinam yok dediğimde bana kampanyalardan bahsediyorlar. İnanın hiç kimse bana inanmak istemiyor kendi isteğim ile makinamı sattığıma bana asla zor gelmez temizlik yapmak bulaşık yıkamak, bazen çocukların acil yıkanacakları bile elimde yıkarım. Elimde yıkarken kullandığım deterjan pril özellikle ellerim için aldım ben memnunum.

Sizce 9-10 ay sonra kesin kullanılacak olan yaklaşık 25.000 lirayı nasıl saklarsınız? Tl, dolar, altın?

Ben 7 ayda tl de tuttuğum 55 bin tl de 70 gr zarar ettim.
Karar sizin. Yani 70 gr daha az altın alabiliyordum, sonra altın 6 lira daha arttı.

Çayım bitmişti, akşamdan beri sevdiğimiz çayı arıyorum. Ya toz halinde var ya hiç yok.
Sonra aklıma yerel bir esnaf geldi, bi bakayım dedim,4 tl ucuz söyledi.
Hemen 3 paket aldım. Evdede başka bir marka var karıştıra karıştıra bu kışı çıkarırım.

tr_lelli 27 kişi mi olduk şimdi, heyyy maşşallahhh ekim kasım ayından pek umutlu değilim. birikim olmaz sadece tasarruf yapabilecem ( bunu diyerek kendime bile zulamı çaktırmıyorum ) şuan toplam 290 tl var bunun 90 tlsiyle ay başına kadar yettirmeliyim. 200 tl köşede dursun bakalım..

tr_lelli 27 kişi mi olduk şimdi, heyyy maşşallahhh ekim kasım ayından pek umutlu değilim. birikim olmaz sadece tasarruf yapabilecem ( bunu diyerek kendime bile zulamı çaktırmıyorum ) şuan toplam 290 tl var bunun 90 tlsiyle ay başına kadar yettirmeliyim. 200 tl köşede dursun bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…