hahaha :) valla daha herhangi bi telefon gelmedi.. ama gün uzun akşama çooookkk varOooo topigin piremsesi geldiii.
Oglen serifleriniz hayirli olsun efenim.
Aksam yemegine nereye gidiyoruz ?
yemekte evde olursa musakka yapayım diyorum, yanına cacık pilav turşu... ağzım sulandı yaa, bakim bizim yemekhanede ne yapılmış acıktığımı hissettim:) ben yemeğe kaçarBugun evdesin demek vah vah cohhh uzuldummm
Bende musakka var kanka pilav var.
Simdi cocuklara makarna yapicam oglumun kankileri gelcek.
Ne işle mesgulsunuz ?yemekte evde olursa musakka yapayım diyorum, yanına cacık pilav turşu... ağzım sulandı yaa, bakim bizim yemekhanede ne yapılmış acıktığımı hissettim:) ben yemeğe kaçar
sıvı olarak hep pril alıyorum zaten 5 litreliklerden alıyorum birkaç ay gidiyor.
püsküllü viledalardan daha güzel temizliyor değil mi? bir şey sorucam birde çok merak ediyorum bezinin temizliğini nasıl yapıyorsun. sopadan çıkarıp yıkanabilir bir şey mi? püsküllü viledalarda en sevmediğim şey o püskül kkısmını temizlemek zaten o yüzden böyle düz bir şey istiyorum. içinde bir sürü kıl filan birikiyor sinir oluyorum ev temizlemeyi kolay hale getireyim derken bide onun temizliği ile uğraşıyorum ve hiç hijyenik gelmiyor içinde bişeyler kalıyo mutlaka
işte bunu merak ediyordum kolay çıkabilen bir şey istiyorum çok sevindim teşekkür ederim ya. ev temizliğinde zorlanıyorum eskiden pek yapmazdım ama küçük bebeğim var emekleyip her yeri yalıyo :))) en az haftada 2 kere sirkeli su ile silmeye çalışıyorum artık. çok teşekkürler bilgi için.Valla bana göre daha güzel temizliyor. bir ara pedalı bozulacak gibi geldi bana eşime hemen söyledim yeni yedek aldık kutusunda duruyor ama maşallah 3 yıldır hiç sorun çıkartmadı.. Bezin temizlğine gelince çıtçıtları var kenarlarında çıkarıyorum yerinden hop makinaya tertemizZaten bezi havlu gibi bir malzeme dediğim gibi tek sorunu var oda bazen üzerinde birikenleri kapı kenarında falan bırakıyor oda her zaman değil o zaman işte bi bezle kapı ağzını alıp çıkıyorum
Bana çok pratik ve kolay geliyor ama bilemiyorum inşallah size de öyle gelir hepsi burdada falan yorumları okuyun ona göre karar verin ben ilk kovamı ordan almıştım çokta memnun kaldım
canım gıda mühendisiyim ben..Ne işle mesgulsunuz ?
Senin anlattiginin bezini sen mi sıkip takiyosun yoksa sıkiyormu mekanizmasi.
O elde sıkilanlara ben usenirim ya
Bu eski modeller ancak iyi geliyo bana
Uclarini sık degisiyorum zaten yerde sac bisi birakmiyor
Uclari havlu olanlardan kullaniyorum
Puskulluler guzel degil
elde yıkama için ben de pril kullanıyorumsıvı olarak hep pril alıyorum zaten 5 litreliklerden alıyorum birkaç ay gidiyor.
ben olsa vadelıye yatırırımSizce 9-10 ay sonra kesin kullanılacak olan yaklaşık 25.000 lirayı nasıl saklarsınız? Tl, dolar, altın?
ısınız cok yogun oluyormu?canım gıda mühendisiyim ben..
donem dönem yoğun oluyor canim. Bazen de cok sakin. Ben üretime baktigim için, sipariş olduğu dönem cok yoğunum ama sipariş az olduğu dönem aksama kadar.oturduğum oluyor :)ısınız cok yogun oluyormu?
bende muhasebecıyım
benımde oyle valla , ay sonuna daha var o zamanlar yogunum.donem dönem yoğun oluyor canim. Bazen de cok sakin. Ben üretime baktigim için, sipariş olduğu dönem cok yoğunum ama sipariş az olduğu dönem aksama kadar.oturduğum oluyor :)
Sizce 9-10 ay sonra kesin kullanılacak olan yaklaşık 25.000 lirayı nasıl saklarsınız? Tl, dolar, altın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?