Küçük Düşün Büyük Olsun!

kızlar inanın insan aklına koydu mu yapar, bakın 2 hafta önce 140 tl vardı, eşim de ben de bu ay baya sıkıştık araba değiştirdiğimiz için. şuan 290 tl var bende.. nerdeyse ben hiç harcamadım, evde o kadar çok şey var ki, dışarıdan bir şey almayacağım dedim ve evdekilerle idare ettim. eşim pazardan ufak tefek eksikler aldı o kadar. çocuk yok henüz bizde çok etkilidir tabi çocuklu olmak, ona lafım yok. eksikler yok mu dersiniz tabi ki var eksiklerim, alışverişe çıkmam gerek ama biraz daha listem artsın istiyorum, bu sayede evde kullanmadığım herşeyi de aktif kullandım, tüketmeye başladım. başka türlü değerlendirilmezdi.

dün yeni aldığımız evimize bakmaya gittik, çok az iş kalmış ama yeni ev işleri hep böyle uzdıkça uzuyor. olsun ama sağlam ve sıkıntısız olsun da ben razıyım uzamasına. mutfak dolaplarımı ve tezgahımı hatırlarsanız beyaz renkle değiştirtmiştim, onlar takılmış. dairelerin kapıları açıktı diğer dairelere de baktım.. iyiki dolapları değiştirmişim dedim onları görünce. siyah renkliydi ve toz leke acayip belli oluyordu. benim mutfağa girince hepsi beyaz ve ferah geldi gözüme.. ben elimde sürekli bez dolapları silmeyle uğraşamazdım. beyaz mutfağı mor zebra perde ve mor aksesuarlarla renklendirmeyi planlıyorum.. ayyy bi kısmet olsa gitsek yavaştan evle ilgilenirim, güzel uğraş olur benim için:) bugün benim çenem düştü :)

zelalke hayırlısıyla geçersiniz inşallah canım yeni ev oh mis,dekore et falan çok zevkli

Çocuklar uyumuşken servetimi saydım 2 çeyrek 5 gr 20 euro 10 dolar 650 tl 40 tl de kumbara da bayramda altın küpemin biri düştü kayınvalidemlerin orda eh diğeri de bileziğe gider artık

siz tabak çatalları makineye atmadan önce süngerle yıkıyor muydunuz ki
benim çevremde hep öyle yapılıyor sabunlu süngerle pırıl pırıl yıkayıp sonra makineye atıyorlar ne anladım o zaman bulaşık makinesinden
deterjan kutularında da yazıyor sadece sıyırarak koyun makineye diye ben sadece sudan geçiriyorum öyle koyuyorum gayette yıkanıyor kalıntı kalmıyor
öbür türlü hem su hem deterjan hem zaman israfı dediğiniz gibi siz mantıklı bir hareket yapmışsınız bu durumda

_Sitare_ , S Senbirsen vadeliye sıcak bakmıyorum. Kredi borcu öderken mecbur faiz ödüyoruz. Ama kendi kazancıma faiz eklensin istemiyorum.
E Esila09 altın düşerse para lazım olduğunda sıkıntı yaşarmıyız kısmını bilemedim.
durkan çok sağol canım.
joeyfun parayı dolar, altın, tl şeklinde böl mü diyorsun?
Bu para Ocak ayında gelecek, Eylül'de kullanılacak bu arada.

Ben hemen çalıştıracaksam hiç sıyımıyorum bile, tabi büyük parçalar yoksa
Öbür türlü herşey çiziliyor ve zarar görüyor kirler kalmayınca tabaklara zarar vermeye başlıyor

Günaydın Hanımlar,
Cumartesi günü kuzenim geldi. Kendisine 10.000 lira borç vermiştik. Ocak ayında ödeyecekti. Dün getirmiş. Ben de bu sabah kuyumcuya uğradım. 990 liradan 10 tane ata aldım.
oooo ne güzel hayırlı olsun
Sizce 9-10 ay sonra kesin kullanılacak olan yaklaşık 25.000 lirayı nasıl saklarsınız? Tl, dolar, altın?
bilemiyorum canım benim şansım yoktur zamanında 700 tl ye aldığımız tüm altınları ev alırken 520 tl ye bozdurmuştuk
ısınız cok yogun oluyormu?
bende muhasebecıyım
bende muhasebede çalışıyorum muhasebe çok yoruyor

cok nankor bır meslek , malı musavır olmaya calısıyorum ben

Yetisiyosa isleriniz iyi valla.
Bende elde bulasik yikamayi bazen severim.
Muzikde acarim hosuma gider.
3-5tabak icin hic makine acmam hemen calkalarim.
Bazen 1 hafta hic bulasik mak. Acmadigim olur

kızlar birşey soracağım size, benim geçen seneden kalan kurularım var, kuru patlıcan, kuru biber, kuru domates ve kuru bamya falan. dün onları ayıkladım yeni buzdolabı poşetlerine koydum yani poşetlerini değiştirdim. bu kış tüketmek niyetindeyim.benim bildiğim kadarıyla sorun olmaz. yani kuru olduktan sonra raf ömrü uzundur. ama siz tecrübeli arkadaşlarıma da danışmak istedim. hepsini elden geçirdim ve bi kaba düzenli şekilde koyup buzdolabına koydum hatta. bu kış kullansam sorun olmaz dimi??

Ayyy olduk valla
30 da olicizzz bakalim

Cocuklara makarna isittim (3 cocuklardi)
Arkadasimla bana kahve yaptim kurabiyelerimde vardi.
Gittiler
Disari cikip verilen defterleri alicam.
Sinifini sevmis oglum.
Degistirim istersen dedim hayir dedi.
Bakalim insAllah boyle gider severek gitsin gelsin.
Ilk gunden a4 kagit, renkli fon kagit, makas falan istemisler.
Daka 1 gol 1
Ilk gunden basladik iyimi.

Kolay gelsin kanki.
Sevindim ya sınıfını sevmesini.
iyi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…