dolar altın kısa vadede riskli. en iyisi vadeliSizce 9-10 ay sonra kesin kullanılacak olan yaklaşık 25.000 lirayı nasıl saklarsınız? Tl, dolar, altın?
siz tabak çatalları makineye atmadan önce süngerle yıkıyor muydunuz kiHerkese Merhabalar, bizim burda internette sıkıntı var.siteye giriyorum ama ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum. Şimdi baktım beni üzmedi hemen giriş yaptım okuyarak geldim. 2017-2018 eğitim öğretim yılı tüm evlatlarımıza hayırlı uğurlu olsun.Rabbim gani gani zihin açıklıkları versin. Elektrik ve su faturaları konuşulmuş benim elektrik her zaman 100-130 su 80- 100 arası geliyor. İki kızım var iki düzleştirici, saç kurutma makinesi faal ütü deseniz ful çamaşır makinesi en az günde bir makine açmadığım zaman ertesi gün iki makine yıkanıyor. Bulaşık makinesi deterjanı sorulmuş hanımlar ben bulaşık makinemi sattım. Çünkü bana çok fazla temizliğini yaptığım tabakları ve çatalları yıkaması için makinaya atmak birde orda tekrar temizlenmesi zamanımı çok alıyor gibi geldi tabii kendi tercihimdi şimdi bulaşık makinam yok dediğimde bana kampanyalardan bahsediyorlar. İnanın hiç kimse bana inanmak istemiyor kendi isteğim ile makinamı sattığıma bana asla zor gelmez temizlik yapmak bulaşık yıkamak, bazen çocukların acil yıkanacakları bile elimde yıkarım. Elimde yıkarken kullandığım deterjan pril özellikle ellerim için aldım ben memnunum.
siz tabak çatalları makineye atmadan önce süngerle yıkıyor muydunuz ki
benim çevremde hep öyle yapılıyor sabunlu süngerle pırıl pırıl yıkayıp sonra makineye atıyorlar ne anladım o zaman bulaşık makinesinden
deterjan kutularında da yazıyor sadece sıyırarak koyun makineye diye ben sadece sudan geçiriyorum öyle koyuyorum gayette yıkanıyor kalıntı kalmıyor
öbür türlü hem su hem deterjan hem zaman israfı dediğiniz gibi siz mantıklı bir hareket yapmışsınız bu durumda
aynen deterjan yapışacak kir bulamayınca tabakları bardakları çizmeye başlıyorBen hemen çalıştıracaksam hiç sıyımıyorum bile, tabi büyük parçalar yoksa
Öbür türlü herşey çiziliyor ve zarar görüyor kirler kalmayınca tabaklara zarar vermeye başlıyor
ohh hayırlı olsun =) gule gule yaziş yerindeki bilgisayarımı değiştirttim. yeni pc den yazıyorum, ohh ekran da güzel klavye de :))
oooo ne güzel hayırlı olsunGünaydın Hanımlar,
Cumartesi günü kuzenim geldi. Kendisine 10.000 lira borç vermiştik. Ocak ayında ödeyecekti. Dün getirmiş. Ben de bu sabah kuyumcuya uğradım. 990 liradan 10 tane ata aldım.
bilemiyorum canım benim şansım yoktur zamanında 700 tl ye aldığımız tüm altınları ev alırken 520 tl ye bozdurmuştukSizce 9-10 ay sonra kesin kullanılacak olan yaklaşık 25.000 lirayı nasıl saklarsınız? Tl, dolar, altın?
bende muhasebede çalışıyorum muhasebe çok yoruyorısınız cok yogun oluyormu?
bende muhasebecıyım
cok nankor bır meslek , malı musavır olmaya calısıyorum benoooo ne güzel hayırlı olsun
bilemiyorum canım benim şansım yoktur zamanında 700 tl ye aldığımız tüm altınları ev alırken 520 tl ye bozdurmuştuk
bende muhasebede çalışıyorum muhasebe çok yoruyor
Yetisiyosa isleriniz iyi valla.Herkese Merhabalar, bizim burda internette sıkıntı var.siteye giriyorum ama ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum. Şimdi baktım beni üzmedi hemen giriş yaptım okuyarak geldim. 2017-2018 eğitim öğretim yılı tüm evlatlarımıza hayırlı uğurlu olsun.Rabbim gani gani zihin açıklıkları versin. Elektrik ve su faturaları konuşulmuş benim elektrik her zaman 100-130 su 80- 100 arası geliyor. İki kızım var iki düzleştirici, saç kurutma makinesi faal ütü deseniz ful çamaşır makinesi en az günde bir makine açmadığım zaman ertesi gün iki makine yıkanıyor. Bulaşık makinesi deterjanı sorulmuş hanımlar ben bulaşık makinemi sattım. Çünkü bana çok fazla temizliğini yaptığım tabakları ve çatalları yıkaması için makinaya atmak birde orda tekrar temizlenmesi zamanımı çok alıyor gibi geldi tabii kendi tercihimdi şimdi bulaşık makinam yok dediğimde bana kampanyalardan bahsediyorlar. İnanın hiç kimse bana inanmak istemiyor kendi isteğim ile makinamı sattığıma bana asla zor gelmez temizlik yapmak bulaşık yıkamak, bazen çocukların acil yıkanacakları bile elimde yıkarım. Elimde yıkarken kullandığım deterjan pril özellikle ellerim için aldım ben memnunum.
Ayyy olduk vallatr_lelli 27 kişi mi olduk şimdi, heyyy maşşallahhh ekim kasım ayından pek umutlu değilim. birikim olmaz sadece tasarruf yapabilecem ( bunu diyerek kendime bile zulamı çaktırmıyorum ) şuan toplam 290 tl var bunun 90 tlsiyle ay başına kadar yettirmeliyim. 200 tl köşede dursun bakalım..
Cocuklara makarna isittim (3 cocuklardi)
Arkadasimla bana kahve yaptim kurabiyelerimde vardi.
Gittiler
Disari cikip verilen defterleri alicam.
Sinifini sevmis oglum.
Degistirim istersen dedim hayir dedi.
Bakalim insAllah boyle gider severek gitsin gelsin.
Ilk gunden a4 kagit, renkli fon kagit, makas falan istemisler.
Daka 1 gol 1
Ilk gunden basladik iyimi.
Bende sevindim canim sagolasin.Kolay gelsin kanki.
Sevindim ya sınıfını sevmesini.
iyi olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?