Lleyyhnnnn k.v bak beetr_lelli kv aradı canım.. akşama hazır ol konum atınca:) bugünki menü de bomba valla :) içli köfte artı sarma :))
hahaha :) gecenin sonunda bi tabak da yarın akşam için alsam benden iyisi yok :)Lleyyhnnnn k.v bak bee
Hayir bunyem alisik diil gozlerim doldu bakk.
Yoooo hic kiskanmadim ki
benim de sehpam yok canım. almam gerek, istediğim sehpa pahalı bekliyorum ben de, vaktim olsa dışarda mobilyacılardan baksam iyi olacak ama beklemedeyim şimdi..Benim bu ay fazla param kalmadı.
1-2 ay sonra zigon sehba alıcam bende hedefim :)
ya taksitle yada peşin artık olmuyo sehbasız.
benim de sehpam yok canım. almam gerek, istediğim sehpa pahalı bekliyorum ben de, vaktim olsa dışarda mobilyacılardan baksam iyi olacak ama beklemedeyim şimdi..
abooo Allah kolaylık versincok nankor bır meslek , malı musavır olmaya calısıyorum ben
yok böyle bir kaynanam maleseftr_lelli kv aradı canım.. akşama hazır ol konum atınca:) bugünki menü de bomba valla :) içli köfte artı sarma :))
Merhaba canlar uzun zaman yine yazamadım, nevi satamıyorduk üzülüyordum hatırlarsanız,ihayet evimizi sattık ve yeni evimizi aldık hem de istediğimden daha da güzel oldu aldığımız ev. henüz taşınmadık. bakalım yaptıracağımız şeyler var ve de almam gereken şeyler var sizden fikir almak istiyorum. buzdolabımı değiştirmem lazım. eve led gizli ışık yaptıracağız. ve taş ya da duvar kağıdı yaptıracağız salonun bir duvarına fikirlerinizi bekliyorum.ayrıca evlerinizden örnek resimler eğer sakıncası yoksa bekliyorum, bir de ne nerede ekonomik bu sayfanın en önemli konusu :))) daha soracağım çooook şey var.
Canlar merhaba
Uzun bi ara verdim biliyorum ama bebis isleriyle ugrasiyorum tum konsantrasyonum onun uzerinde. Kesemizi gorduk cok sukur kismet kalp atisina insallah.
Gecen ay 12bin civarinda kart+nakit odeme yaptik belki daha fazla bilmiyorum. Ama onun yaninda 4 ceyrek biriktirdim.
Bebege tatile ve moral duzeltmek icin gezmelere gitti paralar. Bebegim insallah sagliklidir. Her sey feda olsun. Bende bi yandan baslamak istiyorum artik bilezik biriktiriyormussunuz hadi bakalim kolay gelsin. Kac ayda bir bilezik olacak?
Hosgeldinizkızlar merhabaa bn hala katılamadım size
ama yinede bişeyleeer yapmaya calışıyorumm
annemle kendi evim için kışlık hazırlık yaptık düğün yaklaşmadan
biber patlıcan kahvaltılık sos semiz otu domates sosu hemen herşey hazır yalnız bu sene salca yapamıcaz sanırm satın salcayıda hiç sevmem
20 gün sonra düğün geçince bende her ay altın yaparak aranıza katılmak istiyorum cünkü altın biriktirmeyi cok seviyorum
Duvar kagidinin maliyeti az fakat basit duruyorMerhaba canlar uzun zaman yine yazamadım, nevi satamıyorduk üzülüyordum hatırlarsanız,ihayet evimizi sattık ve yeni evimizi aldık hem de istediğimden daha da güzel oldu aldığımız ev. henüz taşınmadık. bakalım yaptıracağımız şeyler var ve de almam gereken şeyler var sizden fikir almak istiyorum. buzdolabımı değiştirmem lazım. eve led gizli ışık yaptıracağız. ve taş ya da duvar kağıdı yaptıracağız salonun bir duvarına fikirlerinizi bekliyorum.ayrıca evlerinizden örnek resimler eğer sakıncası yoksa bekliyorum, bir de ne nerede ekonomik bu sayfanın en önemli konusu :))) daha soracağım çooook şey var.
Canim ya tekrar gozun aydin.Canlar merhaba
Uzun bi ara verdim biliyorum ama bebis isleriyle ugrasiyorum tum konsantrasyonum onun uzerinde. Kesemizi gorduk cok sukur kismet kalp atisina insallah.
Gecen ay 12bin civarinda kart+nakit odeme yaptik belki daha fazla bilmiyorum. Ama onun yaninda 4 ceyrek biriktirdim.
Bebege tatile ve moral duzeltmek icin gezmelere gitti paralar. Bebegim insallah sagliklidir. Her sey feda olsun. Bende bi yandan baslamak istiyorum artik bilezik biriktiriyormussunuz hadi bakalim kolay gelsin. Kac ayda bir bilezik olacak?
Bılezikciler nasil belli hemen olayi kavradilarHayırlı olsun bebişiniz. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.1 Ekim -25mart arası ne biriktirisek yatırımlık bilezik yapıyoruz. Yatırımlık olacak ama,yoksa tr_lelli cıssss
bana cıceklı serbestmı =)Bılezikciler nasil belli hemen olayi kavradilar
Cicekli nasil oluyo yabana cıceklı serbestmı =)
Canlar merhaba
ben yenı gordum bu mesajı hayırlı olsun evınız .. bnmde hayalım ıns bırgun olurdün yeni aldığımız evimize bakmaya gittik, çok az iş kalmış ama yeni ev işleri hep böyle uzdıkça uzuyor. olsun ama sağlam ve sıkıntısız olsun da ben razıyım uzamasına. mutfak dolaplarımı ve tezgahımı hatırlarsanız beyaz renkle değiştirtmiştim, onlar takılmış. dairelerin kapıları açıktı diğer dairelere de baktım.. iyiki dolapları değiştirmişim dedim onları görünce. siyah renkliydi ve toz leke acayip belli oluyordu. benim mutfağa girince hepsi beyaz ve ferah geldi gözüme.. ben elimde sürekli bez dolapları silmeyle uğraşamazdım. beyaz mutfağı mor zebra perde ve mor aksesuarlarla renklendirmeyi planlıyorum.. ayyy bi kısmet olsa gitsek yavaştan evle ilgilenirim, güzel uğraş olur benim için:) bugün benim çenem düştü :)
nete yaz cıkar =) cıceklı genıs bılezıkCicekli nasil oluyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?