Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim bu ay fazla param kalmadı.

1-2 ay sonra zigon sehba alıcam bende hedefim :)
ya taksitle yada peşin artık olmuyo sehbasız.
benim de sehpam yok canım. almam gerek, istediğim sehpa pahalı bekliyorum ben de, vaktim olsa dışarda mobilyacılardan baksam iyi olacak ama beklemedeyim şimdi..

benim de sehpam yok canım. almam gerek, istediğim sehpa pahalı bekliyorum ben de, vaktim olsa dışarda mobilyacılardan baksam iyi olacak ama beklemedeyim şimdi..

ben de bakıyorum.
pahalılar güzelde bazıları kullanışsız geldi
C tipi modellere bakıyorum
yan sehba ikea dan alınır ileri doğru.
bende ekimde alırım bu ay çıksın hayırlısıyla

cok nankor bır meslek , malı musavır olmaya calısıyorum ben
abooo Allah kolaylık versin
ben bir kurumunun muhasebesindeyim saymanlık var bizdede ama yıl şartım tutmuyor bekliyorum yoğun ve yorucu içine düştük çıkamıyoruz
tr_lelli kv aradı canım.. akşama hazır ol konum atınca:) bugünki menü de bomba valla :) içli köfte artı sarma :))
yok böyle bir kaynanam malesef

kızlar merhabaa bn hala katılamadım size
ama yinede bişeyleeer yapmaya calışıyorumm
annemle kendi evim için kışlık hazırlık yaptık düğün yaklaşmadan

biber patlıcan kahvaltılık sos semiz otu domates sosu hemen herşey hazır yalnız bu sene salca yapamıcaz sanırm satın salcayıda hiç sevmem

20 gün sonra düğün geçince bende her ay altın yaparak aranıza katılmak istiyorum cünkü altın biriktirmeyi cok seviyorum

Merhaba canlar uzun zaman yine yazamadım, nevi satamıyorduk üzülüyordum hatırlarsanız,ihayet evimizi sattık ve yeni evimizi aldık hem de istediğimden daha da güzel oldu aldığımız ev. henüz taşınmadık. bakalım yaptıracağımız şeyler var ve de almam gereken şeyler var sizden fikir almak istiyorum. buzdolabımı değiştirmem lazım. eve led gizli ışık yaptıracağız. ve taş ya da duvar kağıdı yaptıracağız salonun bir duvarına fikirlerinizi bekliyorum.ayrıca evlerinizden örnek resimler eğer sakıncası yoksa bekliyorum, bir de ne nerede ekonomik bu sayfanın en önemli konusu :))) daha soracağım çooook şey var.

Canlar merhaba
Uzun bi ara verdim biliyorum ama bebis isleriyle ugrasiyorum tum konsantrasyonum onun uzerinde. Kesemizi gorduk cok sukur kismet kalp atisina insallah.
Gecen ay 12bin civarinda kart+nakit odeme yaptik belki daha fazla bilmiyorum. Ama onun yaninda 4 ceyrek biriktirdim.
Bebege tatile ve moral duzeltmek icin gezmelere gitti paralar. Bebegim insallah sagliklidir. Her sey feda olsun. Bende bi yandan baslamak istiyorum artik bilezik biriktiriyormussunuz hadi bakalim kolay gelsin. Kac ayda bir bilezik olacak?

Bende taş duvar ve gizli led kullanıyorum. Taş duvar hoşuma gidiyo ama artık ayna yaptırıyolar. Hem daha ekonomik,hem ferah diye. Ama dediğim gibi ben taştan memnunum
Fakat gizli led sıkıntı bende. O kısım haliyle toz tutuyo çok.

Hayırlı uğurlu olsun bu arada eviniz. Güle güle oturun

Hayırlı olsun bebişiniz. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.1 Ekim -25mart arası ne biriktirisek yatırımlık bilezik yapıyoruz. Yatırımlık olacak ama,yoksa tr_lelli cıssss

Hosgeldiniz
Altin benim ilgi alanim pek severim.
Beraber olsun insAllah birikimler
Duvar kagidinin maliyeti az fakat basit duruyor
Tas tabiki en guzeli ama sanirim pahali biraz ama orta halli olsun derseniz 3 boyutlu ya da kabartmalara bakabilirsin aslinda.
Ayrica yeni eviniz hayirli olsun
Canim ya tekrar gozun aydin.
Ikizmiydi ?

Kuzum ekim1 baslangic mart sonu bitis.
Yani 6 ayda bilezik alicaz.
Herkesin butcesi gideri farkli tabiki ama ben 2000tl baz aldim.

Yani ayda 350tl tekabul ediyor.

6 ay bukadar atabilirsek 13-14gr civari bisi aliriz.
Tabiki daha fazla biriktiren gr daha yuksek alir.
Hediyeliklerden olmasin ama onun yerine ata gr almak daha mantikli.
Cunku bozdururken para etmiyor.

aaa canım hayırlı olsun iyi haberlerin rabbim sağlıkla kavuştursun yavruna inşallah

Son 3 kurban ariyorum yok mu gelen?
Tek sayi sevmem bilirsiniz
30 yapin duz olsun

ben yenı gordum bu mesajı hayırlı olsun evınız .. bnmde hayalım ıns bırgun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…