amin insallah canim sagol. Himm bende mi katilsam acaba??Hayırlı olsun bebişiniz. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.1 Ekim -25mart arası ne biriktirisek yatırımlık bilezik yapıyoruz. Yatırımlık olacak ama,yoksa tr_lelli cıssss
ben de katilabilir miyim peki lellim? Cok yazamasamda bende burdan ilham alip biriktirmek istiyorum cunku harcamanin siniri yok. Dr. Iki kese gordu evet ama bi tanesi daginik tam bisey diyemeyiz dedi. Digeri duzgundu cok sukur bakalim Allahim insallah kalp atisini da duyarizHosgeldiniz
Altin benim ilgi alanim pek severim.
Beraber olsun insAllah birikimler
Duvar kagidinin maliyeti az fakat basit duruyor
Tas tabiki en guzeli ama sanirim pahali biraz ama orta halli olsun derseniz 3 boyutlu ya da kabartmalara bakabilirsin aslinda.
Ayrica yeni eviniz hayirli olsun
Canim ya tekrar gozun aydin.
Ikizmiydi ?
Kuzum ekim1 baslangic mart sonu bitis.
Yani 6 ayda bilezik alicaz.
Herkesin butcesi gideri farkli tabiki ama ben 2000tl baz aldim.
Yani ayda 350tl tekabul ediyor.
6 ay bukadar atabilirsek 13-14gr civari bisi aliriz.
Tabiki daha fazla biriktiren gr daha yuksek alir.
Hediyeliklerden olmasin ama onun yerine ata gr almak daha mantikli.
Cunku bozdururken para etmiyor.
amin canim sagolaaa canım hayırlı olsun iyi haberlerin rabbim sağlıkla kavuştursun yavruna inşallah
lazer kesım nasıl oluyor hıc bılgım yokYa burma ya da lazer kesim.
Benim oncekiler lazer kesim burmayi sevemedim gitti
Bende böyle gün gün neler harcadıklarımı yazıyım diyorum hep unutuyorum yaa ne kadar harcadığımı yarın not alıyımŞapsik şapsik bir sersemlik var uzerimde.
Bu hafta okula gider gelirim sabah esim is almis yine erken cikacak.
Oglum tam okulun yerini cozemedi konusuyoruz yola bakip anlayamiyorum diyor.
Eve yakin aslinda 3-4dk falan.
Eksiklerimi almak istiyorum ama okul ihtiyaclari falan icin sanki fazla acildik gidasi osu busu.
Bazi alacaklarimi erteledim.
Pis bir de huyum var sirayla aliyorum genelde fakat bir an önce alayim ciksin aradan diyorum.
Uzerimde yük gibi.
Battaniye, nevresim, tatli catali gibi eksiklerim var.
Acil degil tabiki ama gerekli.
Sık nevresim degisirim ben
Nevresimlerimde zaten ceyizimden 13senelik yani.
2 tanesi eridi artik yikana yikana dugmelilerdi ilik yerleri eridi dugme tutmaz oldu.
Diktim daralttim o eriyen yerleri cirt cirt gitti yine.
Toz bezi olacaklar.
Carsaflarini kullanirim ama saglam durumlar.
Yastik kiliflarida dikmeme ragmen gitti yine dikislerden.
Onlarda tozbezi olur.
Ayrica 3-4cift yastik kilifina ihtiyacim var.
Hangi siraya soksamda alsam bilemedim.
Suan defterler ve oglumun botu var sirada.
Daha kendime bot alicam.
Cok acilasimda yok kenara para atmam lazim bilezik icin.
Dayisi ogluma 10tl vermis.
Annemde 5tl verdi okuldan gelince yarin harclik yap dedi.
Cikolata meyve suyu almis ayrica.
Bende defterler,muz,üzüm, kalem, fon kagidi,makas,etiket, okul icin mesrubat,dondurma aldim 70 tl tuttu
Allahim ne pisircek bisi var icinde ne kahvaltilik.
Daha sadece bugunku verilen defterler bunlar.
Daha 5 dersin falan defteri verilmedi.
canimsin sagol. Bu arada iyi gezdinizyedirenk79 hayırkı olsun inşallah eviniz. Ben duvar kapıdı kullanıyorum. Memnunum aslında. Diğerlerini kullanmadığım için torum yapamıyorum.
Beth18 ayyyy çok sevindim çok. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.
Oğlana pantolon ve t shirt aldık okul için. Annem 50 tl vermişti. Üzerine de 70 biz ödedik. Markete gittim. Ona da 50 verdim.
Oğlanın küçülen okul pantolonlarını ve t shirtlerini poşete koydum. Yarın okul müdürüne vereceğim. Bir ihtiyacı olana versin diye.
Ayyyy herkes bana aynı şeyi söylüyorcanimsin sagol. Bu arada iyi gezdinizsefaniz olsun
Erken baslamis sinav falan uuutr_lelli durum bendede aynı. Benimde ev için almak istediklerim var ama para harcayasım yok. Ben çocuğun hiçbir masrafını almadım üstüme. Neyse yazdım verdim eşimin eline. Ne gitti ne tuttu hiç bilgim yok ama bitmedi,bitmiyo..
Tatilde geç yatmalara alıştı paşam zor yatırdım. Çarşamba sınavı varmış az çalıştık,keyif şu bu derken bu saat oldu.
Benide yavaştan çekiyo yatak ama ütüm var yapmam lazım. Çayım bitsinde hele bi..yaparım inşallah :)))
Ayyyy herkes bana aynı şeyi söylüyor
Sanıyorum bazı insanlara ilham oluyorum bazılarını da gıcık ediyorum
Çok sağol canım. Valla güzel gezdik. İnşallah rabbim daha çok yerler görmeyi nasip eder.
Sen de bebişinle gezersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?