Küçük Düşün Büyük Olsun!

Beth18 canım çok tebrik ederim.. inşallah sağlıcakla bebişini kucağına alırsın.. ara ara yaz haberdar et bebişin durumlarından.. kendine dikkat et..
canim benim yazarim yazarim. Biraz uzak oliim telefondan diyorum ama olmuyo. Birde ben menemen yapiyorum icine kasar lor bryaz peynir falan katiyorum evde ne varsa kahvaltida onu yiyince doyuyo insan guzel oluyo tavsiye ederim

Günaydinlar kizlar bol birikimli günlerimiz olsun .@limonlutarcinlikek tebrikler saglikla kucagina alirsin insallah.kizlar coktandir istedigim dikis kursum yarin basliyo cok heyecanliyim ben.
Ne güzel ya seviyorum kursları,dikiş bilmeyi isterim mesela,çocuklar okula başlayınca düşünüyorum
zelalke ben birde biberle çok seviyorum loru.yeşil,kırmızı hiç farketmez,kavurup lor katıp bir iki çevirip maydonozla süslüyorum.kahvaltıda güzel oluyo
Ay bu tarife bayıldım

hayırlı olsun
hayırlı olsun canım
Ben bu kis icin sadece domates sosu yapmak istiyodum yemekler icin cok guzel oluyo mis gibi kokuyo kisin. Ama agir agir tasiyamam diye hic bisey yapmadim daha belki esim gelirse onunla pazardan alip yaparim (esim il disinda cumaya kadar yok ;(
ya boşver sen sen yat dinlen kalsın iş yemek

Sen öyle deyince gözüm korktu bak şimdi.
Deterjan almak nedir ya

Ben bu kis icin sadece domates sosu yapmak istiyodum yemekler icin cok guzel oluyo mis gibi kokuyo kisin. Ama agir agir tasiyamam diye hic bisey yapmadim daha belki esim gelirse onunla pazardan alip yaparim (esim il disinda cumaya kadar yok ;(
Tebrikler bebislere ve sana saglikli uzun bi ömür diliyorum

Evet cnm babam ordulu
Lorla sigara boregi yapabilirsin.
Tava boregi yapabilirsin.
Uzerine yumurta kirip tuketilebilir.
Corek otu pulbiber serpip kahvaltida tuketebilirsin.
Ayrica bilmem severmisin közlenmis kapya biberlerin icine doldurup kahvaltidada yenebilir
Bizde lorda hep olur buzlugumda.
Bazen telli peynir yagli peynirle karistiririm boreklerde ya da yumurtada.

Allahim nekadar sicakk
Az sonra buharlasicam.

Canim yesilmercimek istedi koydum pisiyor
Sebzeli bulgur pilavida pisiyor.
Orman kebabinida firina attimiydi degmen keyfime.

Suan gunes mutfakda ocak isisiyla birlikte alev alev.
Hemen olay mahalini terkettim.

Siraki is der gibi ortaligi kesiyorum ev mi supursem toz mu alsam.

Kızlarrr çok mutluyum çünkü kumbarama 50 TL daha girdi.
Uzaktan bir akrabamız bulunduğum şehre tatile gelmiş gecerkende beni görmek istediler.
Çok ısrar ettim ama yukarı çıkmadılar. Kapıdan görüp gittiler.
Giderkende elime 50 TL sıkıştırdılar. Tabiki bnde hemen kumbaraya attım.

Bu sabah 2 damacana su sipariş etmiştim. 22 TLde ona ödedim. Suya verdiğim paraya üzülmeye başladım yaaa

Ceyrek altin degilde daha kisiye özel biseymi alsan acaba hem ceyregi bilezik parasina katarsin
Alacağım hersey ıvır zıvır kategorisine girecek canım yaaa. Çünkü dedigim gibi hicbir ihtiyacı yok.
Ayakkabı, parfüm, cüzdan, saat herseyden fazla fazla var. Aldığım şey israf olacak. Bu yüzden gereksiz bir harcama yapmak istemiyorum

Kızlar nasılsınız ???

kışlıklarımı yerleştirdim yerlerine domates soslarım ve menemenlerim bitti çok şükür. Onları yaparken arta kalan domates kabuklarına biraz domates biraz da kırmızı biber doğramıştım... kaynattım odun ateşinde ama blendrdan geçirememiştim. Bu sabahta onları hallettim. Önce blenderden geçirdim baktım kabuklar incelmedi güzel bende geçirdim kevgirden bi daha hem çekirdeksiz oldu hemde kabuklarından bayağı arındı.. pek hoşuma gitti... Seneye hiç blenderı işin içine sokmadan kevgirden geçiririm allah nasip ederse

2 tane kiloluk kavanoz da salçam oldu çok şükür

Sen öyle deyince gözüm korktu bak şimdi.
Deterjan almak nedir ya

he valla...10 yılı devirince hediyede pazarlık devri başlattık biz ..
adamda haklı... hep gözüme yüksek şeylere dikiyorum,sonra ne getirse ne gerek vardı şimdi buna,hiç gerek yoktu diye vıdı vıdı yapıyorum..geçen yıl yine böyle saçma,uçuk bişey istediydim de,adamım gel bu sene ben sana 1 yıllık deterjanını alayım tatlıya bağlayalım bu işi dediydi..

tabiki kabul etmedim..orta yol bulup uzlaştık

elemegi bidey demek istemistim canim sevdigi bi pasta olur yemek olur beraber izlemek istediginiz bi film olur tiyatro olur duygularini anlattigin bi mektup yanyana yapilmis resimleriniz olur gibi gibi hani parasal degilde duygusal degeri olan seyler

bizimde gunduz mutfakta gunes oluyo pisiyorum kahvalti yaparken birde yemek yaparken cok sicak oluyo. Insan bu sicaklarda kisi ozluyo yaw

ya bende uzuluyorum bizimde 11 lira. Hayat mi aliyosun? Su sizin oralarda ne kadar kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…