canim benim yazarim yazarim. Biraz uzak oliim telefondan diyorum ama olmuyo. Birde ben menemen yapiyorum icine kasar lor bryaz peynir falan katiyorum evde ne varsa kahvaltida onu yiyince doyuyo insan guzel oluyo tavsiye ederimBeth18 canım çok tebrik ederim.. inşallah sağlıcakla bebişini kucağına alırsın.. ara ara yaz haberdar et bebişin durumlarından.. kendine dikkat et..
ooo valla ağzım sulandı :)zelalke ben birde biberle çok seviyorum loru.yeşil,kırmızı hiç farketmez,kavurup lor katıp bir iki çevirip maydonozla süslüyorum.kahvaltıda güzel oluyo
Ne güzel ya seviyorum kursları,dikiş bilmeyi isterim mesela,çocuklar okula başlayınca düşünüyorumGünaydinlar kizlar bol birikimli günlerimiz olsun .@limonlutarcinlikek tebrikler saglikla kucagina alirsin insallah.kizlar coktandir istedigim dikis kursum yarin basliyo cok heyecanliyim ben.
Ay bu tarife bayıldımzelalke ben birde biberle çok seviyorum loru.yeşil,kırmızı hiç farketmez,kavurup lor katıp bir iki çevirip maydonozla süslüyorum.kahvaltıda güzel oluyo
hayırlı olsunMerhaba canlar uzun zaman yine yazamadım, nevi satamıyorduk üzülüyordum hatırlarsanız,ihayet evimizi sattık ve yeni evimizi aldık hem de istediğimden daha da güzel oldu aldığımız ev. henüz taşınmadık. bakalım yaptıracağımız şeyler var ve de almam gereken şeyler var sizden fikir almak istiyorum. buzdolabımı değiştirmem lazım. eve led gizli ışık yaptıracağız. ve taş ya da duvar kağıdı yaptıracağız salonun bir duvarına fikirlerinizi bekliyorum.ayrıca evlerinizden örnek resimler eğer sakıncası yoksa bekliyorum, bir de ne nerede ekonomik bu sayfanın en önemli konusu :))) daha soracağım çooook şey var.
hayırlı olsun canımCanlar merhaba
Uzun bi ara verdim biliyorum ama bebis isleriyle ugrasiyorum tum konsantrasyonum onun uzerinde. Kesemizi gorduk cok sukur kismet kalp atisina insallah.
Gecen ay 12bin civarinda kart+nakit odeme yaptik belki daha fazla bilmiyorum. Ama onun yaninda 4 ceyrek biriktirdim.
Bebege tatile ve moral duzeltmek icin gezmelere gitti paralar. Bebegim insallah sagliklidir. Her sey feda olsun. Bende bi yandan baslamak istiyorum artik bilezik biriktiriyormussunuz hadi bakalim kolay gelsin. Kac ayda bir bilezik olacak?
ya boşver sen sen yat dinlen kalsın iş yemekBen bu kis icin sadece domates sosu yapmak istiyodum yemekler icin cok guzel oluyo mis gibi kokuyo kisin. Ama agir agir tasiyamam diye hic bisey yapmadim daha belki esim gelirse onunla pazardan alip yaparim (esim il disinda cumaya kadar yok ;(
Sen öyle deyince gözüm korktu bak şimdi.sempatik_kiz ne güzel düşünmüşsün. Ama benden söylemesi,çok alıştırırsan şimdiden yarın senin doğum günlerindede evin ihtiyaçları alınmaya başlar. Deterjan alayım sana bu sefer diyeni duydu bu kulaklar:)
Bende ilk defa gidecem canim.Ne güzel ya seviyorum kursları,dikiş bilmeyi isterim mesela,çocuklar okula başlayınca düşünüyorum
Ay bu tarife bayıldım
Ceyrek altin degilde daha kisiye özel biseymi alsan acaba hem ceyregi bilezik parasina katarsinSen öyle deyince gözüm korktu bak şimdi.
Deterjan almak nedir ya
Tebrikler bebislere ve sana saglikli uzun bi ömür diliyorumBen bu kis icin sadece domates sosu yapmak istiyodum yemekler icin cok guzel oluyo mis gibi kokuyo kisin. Ama agir agir tasiyamam diye hic bisey yapmadim daha belki esim gelirse onunla pazardan alip yaparim (esim il disinda cumaya kadar yok ;(
Evet cnm babam ordulutr_lelli bana gelen lor ve tereyağ ev yapımı.. senin memleketten sanırım Ordu dimi. tereyağı kullanırım yemeklerde falan ama lor u nasıl değerlendireyim.. sigara böreği falan mı yapılır bilemedim..
tesekkur ederim. InsallahTebrikler bebislere ve sana saglikli uzun bi ömür diliyorum
Alacağım hersey ıvır zıvır kategorisine girecek canım yaaa. Çünkü dedigim gibi hicbir ihtiyacı yok.Ceyrek altin degilde daha kisiye özel biseymi alsan acaba hem ceyregi bilezik parasina katarsin
Sen öyle deyince gözüm korktu bak şimdi.
Deterjan almak nedir ya
elemegi bidey demek istemistim canim sevdigi bi pasta olur yemek olur beraber izlemek istediginiz bi film olur tiyatro olur duygularini anlattigin bi mektup yanyana yapilmis resimleriniz olur gibi gibi hani parasal degilde duygusal degeri olan seylerAlacağım hersey ıvır zıvır kategorisine girecek canım yaaa. Çünkü dedigim gibi hicbir ihtiyacı yok.
Ayakkabı, parfüm, cüzdan, saat herseyden fazla fazla var. Aldığım şey israf olacak. Bu yüzden gereksiz bir harcama yapmak istemiyorum
bizimde gunduz mutfakta gunes oluyo pisiyorum kahvalti yaparken birde yemek yaparken cok sicak oluyo. Insan bu sicaklarda kisi ozluyo yawAllahim nekadar sicakk
Az sonra buharlasicam.
Canim yesilmercimek istedi koydum pisiyor
Sebzeli bulgur pilavida pisiyor.
Orman kebabinida firina attimiydi degmen keyfime.
Suan gunes mutfakda ocak isisiyla birlikte alev alev.
Hemen olay mahalini terkettim.
Siraki is der gibi ortaligi kesiyorum ev mi supursem toz mu alsam.
ya bende uzuluyorum bizimde 11 lira. Hayat mi aliyosun? Su sizin oralarda ne kadar kizlarKızlarrr çok mutluyum çünkü kumbarama 50 TL daha girdi.
Uzaktan bir akrabamız bulunduğum şehre tatile gelmiş gecerkende beni görmek istediler.
Çok ısrar ettim ama yukarı çıkmadılar. Kapıdan görüp gittiler.
Giderkende elime 50 TL sıkıştırdılar. Tabiki bnde hemen kumbaraya attım.
Bu sabah 2 damacana su sipariş etmiştim. 22 TLde ona ödedim. Suya verdiğim paraya üzülmeye başladım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?