Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın...valla düzen geldi eve okullar açılınca.
tr_lelli canım ne hatırladıklarına dair bir sınav. Her yıl oluyolar ama karneye yansıyomu hala bilmiyorum:) çok sınav oluyolardı zaten ama dün sınav takvimini görünce ana oğul gözlerimiz baya bi açıldı. 4. sınıfta ne çok ders varmış öyle ya. Alıştıydık 5-6 derse sakin sakin gidiyoduk:)

Günaydın kızlar

gicik olyo olabilirler ama ben valla bak gicik olmadim evet dogsun mercimegim her yere goturecgim onu hic sakinmicam
Ayyyy kuzum biliyorum aenin gıcık olmadığını

Ses tonlarından, söyleme tarzlarından anlayabiliyorum İnsanların ne hissettiğini...

Düne göre 700 gram vermişim. Ama o ödemdir büyük ihtimalle

Cogaliyor ya
Gecen sene bizde hukuk yazarlik bilgisayar vardi.
Bu sene hukuk bilgisayar kalkmis
Yazarlik devam ediyor
Teknoloji tasarim konmus.

Ingilizceyide + secmeli ders olarak koymuslar yani fazladan 2 ders ingilizce demek bu iyi oldu sevindim.

Kolay gelsin sizede Allah zihin acikligi versin kuzulara.

kızlar dünü özet geçim size. akşam kv ye gittik yemeğe, büyük bekar görümcem Ordudan gelmişti küçük olan da bugün üniversiteye gidecekti. onlarla zaman geçiririm diye program yaptım ta ki eşim işten gelince akşama misafirimiz var, annelerde yemek yer eve geliriz dedi. benden habersiz misafir mi kabul ettin falan desem de bi kere kabul edilmiş bulundu artık, aslında sorun değil severim misafir ama kızlarla haberleşmiştik, kv de onlarla zaman geçirecektik. görümcelerim kendilerini bana göre ayarlamıştı falan filan işte.. neyse gittik yemek yedik durumu izah ettik, üniversiteye gidecek olan görümcemle vedalaştık ( zaten eşim onu üniversiteye götürecek, kv, bekar kayınım falan hepsi beraber şuan yoldalar zaten gidiyorlar). ordudan gelen görümcem de sağolsun hediyeler getirmiş bana, bi topuklu bordo ayakkabı, bi kaç ev aksesuarı, lor, tereyağ, ve 4-5 kg dan fazla fındık verdi. eve geldim, kullanacağım kadar tereyağ koydumkabına, gerisini dondurucuya. eşyaları yerleştirdim. sonra arkadalar geldiler, çaydır meyvedir kahvedir güzel geçti.. sabah erkenden eşimi yolcu ettim onlar bitlise yola koyuldu ben de hazırlanıp işe geldim:) amma konuştum yine yaww

Gunaydin kizlar
zelalke sigara boregi, peynirli makarna, yumurta kizartip icine koyabilirsin, peynirli maydonozlu pogaca, loru diger peynirlerle karistirip borek yapabilirsin daha vardirda aklima bunlar geldi
sağol canım evet bak karıştırılarak kullanmak çok mantıklı..teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…