merhaba , ben de aylık maasımdan buyuk bır mıktar vadelıde bırıktırıyorum onun dısında kumbarama buldugum butun bozukları dolduruyorum onlarla martta bılezık lıstesıne katılcam :)tr_lelli aylik 2000 hedef koydum
Bunu belki bilezik alamam ama nakit olarak biriktirebilirim. Yani simdiden yazayim da beni cikarma listeden sonra
Allahim nekadar sicakk
Az sonra buharlasicam.
Canim yesilmercimek istedi koydum pisiyor
Sebzeli bulgur pilavida pisiyor.
Orman kebabinida firina attimiydi degmen keyfime.
Suan gunes mutfakda ocak isisiyla birlikte alev alev.
Hemen olay mahalini terkettim.
Siraki is der gibi ortaligi kesiyorum ev mi supursem toz mu alsam.
Bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle çok sevindim.
Yenievin hayırlı uğurlu olsun. Bende kağıt kaplamayı düşünüyorum.Çok şık duruyor Tabii takdir sizin.
Bende dun ogleden sonradan beri oyleyim kankakanki benim ev felaket
dün iş yapamadım çok yorgundum.
anca sofra hazırladım.
kızım kraker doktü mutfaga.
misafirliğe gittik bide.
çok değişik ruh halim var.
huysuzum sinirliyim.
cok tesekkur ederim amin insallah canim Allah isteyen herkese nasip etsin insallahBebeğin hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle çok sevindim.
Yenievin hayırlı uğurlu olsun. Bende kağıt kaplamayı düşünüyorum.Çok şık duruyor Tabii takdir sizin.
canimm sagol. Bisey dicem acaba sende mi gebesin? Sinirlilik falan var dedin yaBeth18 Sağlıkla doğsun inş canım.
tesekkur ederim seninde dogumun yaklasmis hayirli dogumlarin olsun saglikla gelsin bebisin insallah
Bende dun ogleden sonradan beri oyleyim kanka
Bi gerginim bi memnuniyetsiz.
Kendimi oyalamaya calisiyorum ama i ihh
Ya bu astrolojiden falan anlayan var mi.
Negatif enerjii şeeeden şeyler (isimlerinide bilmiyom) onlarin etkisinemi girdik naaptik ki.
Hepinizin birikimi bereketli olsun inşallah
Siz birikimleri yazın ben harcamaları
750 tl ye beşik
219 tl özdilekten uyku seti
130 tl kanguru
78 tl diş soğutucu mama kaşığı emzik tutacağı vs
Bitmeyen eksik listem var
Ayy kıyafette aştım kendimi zatenhemde hiç bitmez.
battaniye ve iç zıbın pijama bol al
günde 3-4 defa üst değişiyo ilk zamanlar. Ayy ne günlerdi hatırlayınca :)
oleyyyyyyyy
cok tesekkur ederim amin insallah canim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
canimm sagol. Bisey dicem acaba sende mi gebesin? Sinirlilik falan var dedin ya
Ayy kıyafette aştım kendimi zaten
Çok fazla almışım hediyede gelince aşırı oldu
Bi kısmını açmadım hediye ederim diye
Battaniyede bi pazen iki penye bir polar iki örgü oldu
Yeter sanırım
ne güzel misafirmiş onlar...ohKızlarrr çok mutluyum çünkü kumbarama 50 TL daha girdi.
Uzaktan bir akrabamız bulunduğum şehre tatile gelmiş gecerkende beni görmek istediler.
Çok ısrar ettim ama yukarı çıkmadılar. Kapıdan görüp gittiler.
Giderkende elime 50 TL sıkıştırdılar. Tabiki bnde hemen kumbaraya attım.
Bu sabah 2 damacana su sipariş etmiştim. 22 TLde ona ödedim. Suya verdiğim paraya üzülmeye başladım yaaa
Bizde 7 yildir birlikteyiz. Evlensem 7 yaşında çocugum olurmuş beehe valla...10 yılı devirince hediyede pazarlık devri başlattık biz ..
adamda haklı... hep gözüme yüksek şeylere dikiyorum,sonra ne getirse ne gerek vardı şimdi buna,hiç gerek yoktu diye vıdı vıdı yapıyorum..geçen yıl yine böyle saçma,uçuk bişey istediydim de,adamım gel bu sene ben sana 1 yıllık deterjanını alayım tatlıya bağlayalım bu işi dediydi..
tabiki kabul etmedim..orta yol bulup uzlaştık
Hımm bunların hepsini ilk senelerde yaptığım icin pek aklıma gelmedi açıkçası. Birde ben pek romantik degilimdir ya. Hani her iliskinin bir kaba tarafı olur ya işte o benim sanırımelemegi bidey demek istemistim canim sevdigi bi pasta olur yemek olur beraber izlemek istediginiz bi film olur tiyatro olur duygularini anlattigin bi mektup yanyana yapilmis resimleriniz olur gibi gibi hani parasal degilde duygusal degeri olan seyler
Erikli alıyorum cnm ben. Bu arada gecmisi okuyamadim. Simdi mesajlarda farkettim. Allah anneli babali büyütsün hayırlı olsun cnmbizimde gunduz mutfakta gunes oluyo pisiyorum kahvalti yaparken birde yemek yaparken cok sicak oluyo. Insan bu sicaklarda kisi ozluyo yaw
ya bende uzuluyorum bizimde 11 lira. Hayat mi aliyosun? Su sizin oralarda ne kadar kizlar
Keske her misafirim böyle olsa yane güzel misafirmiş onlar...oh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?