Küçük Düşün Büyük Olsun!

amanın ,konu geyıge donmuş :)

borsacı hanımlar var mı yükselişte olan hisse senedi ?

amanın ,konu geyıge donmuş :)

borsacı hanımlar var mı yükselişte olan hisse senedi ?
Kedimize topik aciyoruz ama yine
"Ayy konu geyige dönmöşşş"cülerden yine rahat yok.

Para basmiyoruz hergun yeni bilgilerde paylasiyoruz neresi geyik pardon?

Kedimize topik aciyoruz ama yine
"Ayy konu geyige dönmöşşş"cülerden yine rahat yok.

Para basmiyoruz hergun yeni bilgilerde paylasiyoruz neresi geyik pardon?
enson okudugum sey camasır makınesı kac kılo olsundu ..bu sorunun baslıkla ne alakası var bılemedım ?
ılk mesaja kocaman yazın o zaman ,son sayfalarda 'geyik yapılıyor ,konu dısında konusuyoru 'z diye

benim beyaz eşyalarda beko
buzdolabım yaz kış aynı ayarda olmasına rağmen resmen mevsimleri hissediyor.yazın okadar iyi sogutuyor ki anlatamam
blaşık makinam 2 programlı genelde iyi.cizik problemim olmadı hiç .çelik tencereleri iyi yıkamıyor ama içi çilli leke kalıyor
çamaşır mak. da hiç problem yaşamadım
tv 5,5 senede iki kez bozuldu. inşallah son olur

enson okudugum sey camasır makınesı kac kılo olsundu ..bu sorunun baslıkla ne alakası var bılemedım ?
ılk mesaja kocaman yazın o zaman ,son sayfalarda 'geyik yapılıyor ,konu dısında konusuyoru 'z diye
Topigin basinda girmek zorunlu diye
yazmiyo sanirsam sarmiyosa okumazsiniz.

Fikir almak fikir vermek sucmu?

Size hitap etmiyosa konu bi alttaki birikim topigine tesrif ediniz.

Yada siz bi liste yapin ne konusmamiz gerekiyosa hergun onu konusalim
Olar mi?

Yaz sonu ayrica dugun sezonlari bitiyo bu makineler kampanyaya giriyo
-300
-400 farkla alinabiliyo.
Ama kısa sure kampanyalar yapiyolar
Bana suan arcelikden kampanya msj ları geliyo.
Her indirimli urun mesajini aliyorum.
Ben 2yil önce yine ekim gibi almistim guzel indirimle.

pöfff ..

Aman benimde makinemin biri 9 kg luk,doldurmasam elektrik su boşa,doldursam nr asması bitiyor ne ütüsü. Bende yorgan battaniye için almıştım. Bak onun içşn iyi bişey

Merhaba kızlar.
Bugün durusmam yoktu. Hafta içi de çok yoruldum ve ev de aldı başını gitti. Biraz dinleneyim biraz çamaşır bulasik yemek derken baktım öğlen olmuş gitmedim. Azıcık evin de sefasını sürmeli ama dimi...
Ben burayı çok sevdim. Hatta artık burada yazıyorum. Herşeyden konuşuluyor ve illaki birseyler öğreniyor insan. Samimi. Daha ne olsun...

Tv8de su mimarin programinda agladim be kızlar
Ne hayatlar var.
Adam kagit toplayarak gecimini sagliyor
Ve kizimi okul gezisine yollayamadim diyo o dert oldu bana diyo

Cok zalimsın hayat.

Benim psikolojimi bozuyo bu tür programlar. Gecelerce uyuyamıyorum. O yüzden izlemiyorum. Bence izleme sende,yufka insanlara çok ağır. Elşmizden bişey gelmiyo çünkü

Kızlar iş yerindeki kettle a çok temiz değil diye guvenemiyorum. Çay falan kantinden alıyorum param gitmesin söylesenize yenisini almadan ben bunu içime sinsin diye nasıl temizliyim? İşte böyle günlük konular tasarruf oluyor. O yüzden her konuyu konuşuyoruz . Ben simdi gidip kettle almiycam mesela paramı harcamiycam ... organik sirkem var evde onunla kaynatsam mesela?

merhaba kızlar...
bir yudum mutluluk, arada işi asmak iyi geliyor insana canım... :)
ben de bugün ortancamı okuldan almaya gittim....veli arkadaşlarla oturduk bir yerde çay içtik sohbet ettik,iyi geldi... :)

kılzar bende demlik temızlıgıne takmış durumdayım alt tarafı degıl de usttekı demlık kısmı kapkara oluyor
dun akşam ıcıne herseyı koydum kaynattım ama dıbı temızlendı kenarları kaldı
pratık bır onerınız var mı?
hemen cıkarabılecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…