Kanka etma alma.Bencede negatiflik var.
Eve gidince toplıcam mecburum yani
param olmadıgı halde alışveriş yapıyorum daha çok moralim bozuluyo.
aferim bana.
Kanka etma alma.
Tatilden geldin ya bende oyle oldum.
Biz sakinligi seviyoruz sessizlik huzur dingin hayat.
Bir anda bir girdap oluyor.
Senin is kosturmacasi ev temizligi
Benim ev temizligi okul telasem.
Boguyor beni bu zalım hayat.
Ne var istedigimiz dingin hayati yasasak begg
Kanka etma alma.
Tatilden geldin ya bende oyle oldum.
Biz sakinligi seviyoruz sessizlik huzur dingin hayat.
Bir anda bir girdap oluyor.
Senin is kosturmacasi ev temizligi
Benim ev temizligi okul telasem.
Boguyor beni bu zalım hayat.
Ne var istedigimiz dingin hayati yasasak begg
Aiyy ayni benim kafayaşlanınca gerçekten evimde huzur içinde yaşıyacagım.
torun felan da bakamam ben annem bakıyo sagolsun da ben olsam bakmazdım. :)
bizimde gunduz mutfakta gunes oluyo pisiyorum kahvalti yaparken birde yemek yaparken cok sicak oluyo. Insan bu sicaklarda kisi ozluyo yaw
ya bende uzuluyorum bizimde 11 lira. Hayat mi aliyosun? Su sizin oralarda ne kadar kizlar
Bende oglum bu yil 7. Sinif.Selam hanımlar
Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun
Oğlum 7. sınıf kızım 3. sınıfa gidiyor bu sene
Seneye TEOG annesi olacaktım nasip değilmiş hakkımız da hayırlısı bakalım çok umudum yok ama inşallah hakkaniyetli bir sistem getirirler.
Okul başlayınca düzenli hayata kavuştuk ama ufaklığım hasta öksürük hapşırık babası izin aldı şimdi doktora götürüyor.
fiyatlar böyleyse yerel marketteki daha mantıklı
3kg 16 lira
a101de 2.5kg 15 lira olmuş olur eğer aynı ürünse aynı kaliteyse tabi
uf çok karışıkmış ne desem bilemedim
küçük yerdeki dava bitecek mi ne durumda araştırdınız mı yakında bitecek gibiyse orayı bekleyebilirsiniz ama zorsa
şehirden almak daha mantıklı sanırım hem değerleniyormuş da
ama onu da araştırın bazı evler kentsel dönüşüme girmiyor bu kesin girer mi bi pürüz var mı
hawar canim sen yazmistin sanirim arsa alip ev yapmak mi diye sorununu.
Simdi tabiki arsa icine ev en istedigim sahsen.
En herkesin istedigi en rahati.
Buna imkanin varsa tek basiniza ama o biriyle tanidikla ortak vs hic bulasma derim.
Ben olsam istemezdim yani.
Pek benlik degil o durumlar.
Ben bahce icinde evim olcaksa rahat olmak isterim.
Muzigimi acip bagira cagira soylemek
Sevdiklerimi bol kahkahali gece sohbetlerine kadar agirlamak.
Mangallar yakmak.
Rahat giyinmek.
Cocuklarim belki ilerde torunlarin doksun sacsin oynasin isterim.
Yani kimseyle ortak falan istemem.
Daire olayi daha uygunmus kira getirisi tabiki olayin artısı.
Daireyi alsaniz
Kiraya verseniz
O ki suan gitme durumu yok o kirayla kendini odese.
Ilerde satip sizde biriktirip o arsada ev olayi olsa olmaz mi?
Ayrica arsa fiyatlari ne oyle ya neresi merak ettim.
Rica etsem özelden yazarmisin?
Canım arsayı alacaksın bekleyeceksin. Sorunlu arsaya hemen izin gelmezse satmasıda sıkıntı. Yatırım aracı olarak zayıf kalır bu konuda.
Neden yapı izni yok orman kapsamında mı.
İmar izni yoksa belediye istediği zaman açar risk.
Bir diğer risk de ortak iş yapmak.
Bizimde öyle bir durum varfı ortak alıp yapalım işi. Asla girmem dedim. İyi ki demişim hayat bu bugün iyi olduğun yarın çelme takıyor. Ev alıp kiraya vermek daha mantıklı sıkıntısız iş.
Zaten imar izni olsa bile ev yaptırmk kolay değil izin. Benimde hayalim ilerde ev alı prefabrik yaptırmk ama normak ev ile prefabrik işleyişi değişik oluyor
Toz olan 8 tl lik deterjanı alıcam zaten yedek dursun diye alıcam 15 tl vermek istemiyorum.
Bugün 150 tl lik alışvetiş yaptım yağ un vs kışlık için aldım öndende yapmıştım 400 450gibi tuttu tüm aldıklarım.kışın sadece kahvaltılık gibi şeyler alınır.
Kızlar günaydınn
Bugün okula başlayan miniklerinize rabbim zihin açıklığı versin...
Dün öğlenden gece yarısına kadar Kvdedeydik...
Domateslerimi biberlerimi kavanozlarımı aldım gittim..
Kızıma kv baktı bende oturdum 30 kg dometesin başına soy allah soyŞükür ki uğraştığıma değdi.. 250 grlık kavanozlardan 20 kavanoz domates sosu 32 kavanoz da menemen ve 3 tane de 500 grlık kavanoza közlenmiş patlıcan yaptım.. Rabbim sağlıkla ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah...
@zynpzeynep Sağol canım amin rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin hepimize
Ben önceden sıvı deterjan alıyordum ve baktım ki toz deterjan hem daha ucuz hem daha güzel yıkıyor..
hawar ortak işe hiç girmeyin derim. Eğer imkanın varsa evini kendin yap biraz sıkıntı çekilir maddi durumlar ve ustalar yüzünden ama gönül rahatlığıyla oturursun... Şahsen senin durumunda olsam ve beklemeye vaktim olsa arsa alır değerlenmesi için beklerdim..
inan çok sevindim umarım kalp atışını da duyarsınCanlar merhaba
Uzun bi ara verdim biliyorum ama bebis isleriyle ugrasiyorum tum konsantrasyonum onun uzerinde. Kesemizi gorduk cok sukur kismet kalp atisina insallah.
Gecen ay 12bin civarinda kart+nakit odeme yaptik belki daha fazla bilmiyorum. Ama onun yaninda 4 ceyrek biriktirdim.
Bebege tatile ve moral duzeltmek icin gezmelere gitti paralar. Bebegim insallah sagliklidir. Her sey feda olsun. Bende bi yandan baslamak istiyorum artik bilezik biriktiriyormussunuz hadi bakalim kolay gelsin. Kac ayda bir bilezik olacak?
Sağol canımBende oglum bu yil 7. Sinif.
Suanda da liselere yerlesmek icin okullarin sinavina girilcekmis.
Nasil guvenicez?
Tanidiklarina es dosta cevaplarin sorularin verilmedigine.
Ouf kafam bimilyon
Burslu ozel bir lise falan kazansa diyorum
Oglum bile bugun ben yurt disina gidicem orada okucam diyor.
Oysa hic yaninda konusmadik oyle bisi.
Cocuklari ulkeden dahi soguttular.
Kucuge gecmis olsun.
Not ortalamasi kac tam olarak?Sağol canım
Küçük şehirdeyiz biz özel okul zaten yok oğlumun not ortalaması yüksek geçen sene okulundan 26 kişi Fen lisesine yerleşti bizim de hedefimiz fen lisesiydi. Okulda ilk 5 in içinde kazanır umudum vardı.
Not ortalamasına göre alsalar bize kalmaz ne torpilliler girer
Allak bullak benim kafam da
cok bunalmissin demekki ondan bu ruh halin. Esin de niye gitmiyo ki bu yasa bi daha gelmeyecksiniz gidin gezin.Ayy yok amann kızım daha 1 yaşında
yani tek çocuk yeterince zorluyor beni.
bu aralar uykusuzum
sürekli ev dagılıyo.
iş yerinde iş çok ama yapasım yok
Eskişehire gidip gezesim var ama eşim gitmiyo.
ne biliyim sinema izleyesim var.
bi yerde oturup çay içip kafa dinleyesim var.
sagol canim aminBizde 7 yildir birlikteyiz. Evlensem 7 yaşında çocugum olurmuş bee
Aradan belli bir süre gecince gercekten dedigin gibi oluyor.
Hep cicek alma o parayi bana ver gereksiz derdim. Simdi arada para uzatir al bak bu çiçegin der hemen indirim cebe
Pazarlik durumu bizdede söz konusu oluyor. Dedigin gibi ben çok önceden alıştırdım. Evlenince deterjan alır gelirse hiç şaşırmam
Hımm bunların hepsini ilk senelerde yaptığım icin pek aklıma gelmedi açıkçası. Birde ben pek romantik degilimdir ya. Hani her iliskinin bir kaba tarafı olur ya işte o benim sanırım
Erikli alıyorum cnm ben. Bu arada gecmisi okuyamadim. Simdi mesajlarda farkettim. Allah anneli babali büyütsün hayırlı olsun cnm
Keske her misafirim böyle olsa ya
pahali ama yaErikli alıyodum 12 den,geçen sırma aldım. 9 liraymış
Şu an aslında bir kaç konuşulan konu var ya not ortalaması , ya 1998 öncesi gibi özel sınavlar olacak fen liseleri anadolu liseleri için yada ikamete göre yerleşim gibiNot ortalamasi kac tam olarak?
Yani kacla aliyorlar ben hic arastirmadim
Not ortalamasi bana daha mantikli geldi.Şu an aslında bir kaç konuşulan konu var ya not ortalaması , ya 1998 öncesi gibi özel sınavlar olacak fen liseleri anadolu liseleri için yada ikamete göre yerleşim gibi
Yani daha henüz hiç bir şey net değil bakıp görücez
merhaba canim evet djkkat ediyorum da sen cok markete gidiyorsun. 2 senelik cay mi aldin bozulmaz mimerhaba hanımlar
ben geldim evden önce markete uğramadan duramadım tabi market bağımlısıyım ben galiba
bizim buradaki yerel bir market indirim yapmış
abc 5kg sıvı bulaşık deterjanı 8 tl (almayı düşünüyodum zaten evdeki bitecek fiyat çok uygun olunca alayım dursun dedim)
1 kg çaykur tiryaki 20 tl
100lü ıslak mendil 2 tl bundan 2 tane aldım 32 tl ödedim
hepsinden evde vardı stok amaçlı aldım artık 2 sene bulaşık deterjanı çay ıslak mendil almam kafadan sildim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?