Teşekkür ederim canım allah razı olsun.Çay ve kahve kan değerlerini düşürür
durkan kilon çok gözüne batmıyorsan üzüm pekmezi tüket kansızlığa birebir yok kilo yapar diyorsan az çay tüketmeye çalış.
Siyah cay fazlasi zararBen hep kiloluyum kan değerlerim sınırların altındadır ama ilaç vermediler.
Sen pc den kalk dediginde sorun cikarmiyorsa korkma bence.Günaydın...
bir saattir uyuyamıyorum diye diye benide uyandırdı sıpam. Sonunda pes edip interneti açmasınada izin verdim. İnşallah alışkanlık yapmaz.
İnternete çok düşkün zaten,bide uyumazsam oynarım diye algılarsa yandık. Öte yandan sınavıda var...
Bende böyle izin verip verip pişman oluyorum. Hiç otoriter bir anne olamadım,keşke olsaydım
cok bunalmissin demekki ondan bu ruh halin. Esin de niye gitmiyo ki bu yasa bi daha gelmeyecksiniz gidin gezin.
Benim 2 arkadasim gecen yil kendileri mukayise ettikleri icin benimde dikkatimi cekti.tr_lelli haklısın aslında,geçen yıl derslerinde gerileme falan olmadı ..ve evet aklı kalıyo..
şimdilik tamam bitti dediğim gibi kalkıyo ama sonrasından endişeliyim.
bide benimde saatle yada okul başladığı gün bilgisayarı tamamen ortadan kaldıran arkadaşlarım var..ben onlardan etkileniyorum galiba..arada fark varmı diye düşündüm şimdi..evet var..ama dediğin gibi bizimki sanki biraz daha iyi gibi..
Amin canimbizim çocuklar çok benziyo galiba huy olarak..benimkide dersi derste öğrenir..öyle evde harı harıl ders çalışma modunda olmadı hiç ama dersleri ağır olmasına rağmen,gayet iyiydik şimdiye kadar..inşallah bundan sonrada böyle gider..allah hepimizin çocuklarına zihin açıklığı versin,emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Günaydın oglum okula baba işe gitti.
Ev bana kaldi ya da ev isleri diyim.
Bulasik yataklar öylece duruyor.
Yarin hava sogucakmis 10 derece duscekmis dediler sabah haberlerinde.
Okulda secmeli ders icin kagit yollamislar
Ingilizce ve yazaligi onlar secip koymus 1 tanede bizden istemisler zeka oyunlari ebru sanati degisik diller vardi aslinda isterdimde oglum matematigi secmek istedi.
Ona biraktim.
Gitar kursunu birakmisti okul bitince tekrar kursa razi etmeye calisiyorum ara verdi simdi gitmek istemiyor.
Okulda acilirsa kurs giderim dedi özel dersi istemiyor.
Artik buyuyolar ben kararlarina secimlerine müdehale etmek istemiyorum.
Secenek sunuyorum biraz olumlu yonlerini anlatip gozune guzel gostermeye calisiyorum artik ikna olursa diye gerisini ona birakiyorum.
Son söz onda.
Ahhh cocuk buyutmek zor zanaat azizim.
Uyusam mi islere mı girissem bilemedim.
Yatak gel diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?