Küçük Düşün Büyük Olsun!

merhaba canim evet djkkat ediyorum da sen cok markete gidiyorsun. 2 senelik cay mi aldin bozulmaz mi
evet haklısın 2 günde bir marketteyim ama belki 1 belki 2 ürün alıyorum indirimde bişey bulursam stokluyorum işte bugün yaptığım gibi
toplu alışveriş yapsam hepsini olduğu fiyattan almam gerekecek ben piyasadan ucuza buldukça aldığım için her gün alışveriş yapmış oluyorum :)
evde 1 kg kadar çayım vardı bunu da aldım son kullanması 2020 bozulacağını sanmam çok çay içmediğimiz için bu 2 kilo bize 2 sene gider
bulaşık deterjanı da 5 kg o da 2 sene gider onun da son kullanması 2020 o da bozulmaz
bazen çok detaylı çok ileriyi mi düşünüyorum bilmiyorum ay sonuna kadar daha alışveriş yapmak istemiyorum ekmek pazar vs dışında

Ben bugün epey kardayım. Sabah 60 lira kaldı alışverişten. Akşamda eşim sağolsun 90 lira verdi. Gram parası çıktı yine.

Dikkat ettikçe bereketleniyo bu para denen şey galiba. Para parayı çeker dedikleri bumuydu yoksa:) ben cepteki para sanıyodum ama aklımızdaki para çekiyo galiba parayı. Zira bu ara paradan başka bişey düşünemez oldum:) nerden nasıl arttırırım diye düşünür buluyorum kendimi sık sık bu aralar...

Ayyy,kafayımı yiyorum yoksa ben yavaştan kızlar yaa

Bugün 14 tl yemek parası verdim. Cüzdanımdaki 1 lirayı da kumbaraya atacağım az sınra
Stadyumda 1 saat yürüdüm. Bakalım yarın eksi çıkacak mı?

Ben hep bunu soyluyorum buna inaniyorumda.
Biriktirdikce tasarruf ettikce ziyan etmedikce Rabbim yardım ediyor.
Ve bereketleniyor.
Bende bu hafta hic okadar olmaz derken 100tl attim zulaya.

Ki esim 2 ay dokunma bana demisti.

20-10 falan derken 100tl oldu bile.
Ekim ayinda da 300tl atabilmek temennim duu bakalim.
Benim icin aslinda zor oluyor.
Cunku ek kartim var benim.
Esim ne istersen kartinla al diyor bana.
Yani nakitim pek olmuyor
Pazar parasi şu parasi bu parasi 10tl versene 5tl verdene tirtiklayarak biriktiriyorum iste.

anladım canım hayırlısı olsun belki de arkadaşının kısmetiydi
siz de gönlünüze göre bir yer bulursunuz inşallah

Iyi akşamlar kızlar
Ben bu bir kac günü kışlık hazırlayarak geçirecegim gibi görünüyor

Bugün anneannemin konservelerini yaptik. 3 kg da taze fasulye yaptım. Soğusun buzluğa atarim
10 kgda patlıcan aldik. Yarinda onları közleyip buzluğa atarım

Yarın 2-3 kgda kıyma ve nohut alıp buzluğa atmak istiyorum. Bunlarıda alınca kışlık hazırlıklarım bitmiş olacak

Bereketli olsun inşallah.
Biz karı koca çayı çok severiz. Bize 1 kg çay 20 gün falan gider. Günde en az 2 defa çay demlenir.

Bereketli olsun inşallah.
Biz karı koca çayı çok severiz. Bize 1 kg çay 20 gün falan gider. Günde en az 2 defa çay demlenir.
amin canım inşallah
ay ben hiç aramam olursa bi kahvaltıda yada kek börek yanında o kadar varsa başka alternatifler çay aklıma bile gelmez eşim de pek sevmez bugün aldığım ve evdeki çay bize baya bi yeter

Selam kızlar. Geçmişi okuyamadım kotam azaldı sık gelemiyorum.
Çay yarım kilo alırım bimden berk mavi olan.@tr_lelli bir tarif vermişti karıştırıyorum diye. Benimde alman çayım vardı az atıyorum içine çok iyi oluyor tadı. 2 yaprak yetiyor yarım kilo çayda 6 7 ay gider. Günde 1 kere demleriz eşim evdeyse 2 kere 2şer bardaklık.
Nescafe çok gider bizde. Arkadaşlar yurtdışından getiriyor.mocca ( yanlış yazmış olabilirim) 16 17 gibi bişey 200 gramı.2 ay olmadan biter.

M maviduvar1 canım yurtdışı konusunda bende aynı düşünüyorum. 2.5 yaşında kuzum. Ve 5 yaşına geldiğinde bunun için para biriktiricem. Yani dershanefen bozma özel liseler üniversiteler sinirimi bozuyor. Ünlü özel bir üniversitefr öğretmenlik yapan eltim kendine hayrı yok. Kendini geliştirmek adına birşey yapmszken cv si üniversite tarafondan allanıp pullanıp insanların önüne konuyor ve özel üniversitefe böyle kaliteli hocalar var şöyle iyiler diye anlatılıyor. Neye güvenicez.
Devlet üniversitesinde mesleki bir bölüm kazanamazsa yurtdışı görünüyor.
Çocuklarımız çok şanssız. 40 kişilik devlet okullarında ayrı sürünüyor 15 kişilik yetersiz öğretmeni olan özellerfe ayrı.

Z zynpzeynep neye güveneceğiz ben de şaşırdım. Eğitimciyim bende. Neler görüyorum neler. Çok üzülüyorum çocuklar adına. Bakalım Allah nasip eder de o günleri görürsek inşallah en doğru Kararı verebiliriz.

Devlet okuluna gönderiyoruz biz. Maddi hiç bir problemimiz olmamasına ( övünmek için yazmıyorum. İnsanların bu konuda beni çok yadırgadığını ve arkamdan konuştuklarını bildiğim için belki de ) rağmen özel okullarla ilgili pek iyi şeyler düşünmediğim için devlet okulu tercih ettik. Henüz hiç pişman olmadık. İnşallah allahım pişman da etmez.

Z zynpzeynep neye güveneceğiz ben de şaşırdım. Eğitimciyim bende. Neler görüyorum neler. Çok üzülüyorum çocuklar adına. Bakalım Allah nasip eder de o günleri görürsek inşallah en doğru Kararı verebiliriz.

Devlet okuluna gönderiyoruz biz. Maddi hiç bir problemimiz olmamasına ( övünmek için yazmıyorum. İnsanların bu konuda beni çok yadırgadığını ve arkamdan konuştuklarını bildiğim için belki de ) rağmen özel okullarla ilgili pek iyi şeyler düşünmediğim için devlet okulu tercih ettik. Henüz hiç pişman olmadık. İnşallah allahım pişman da etmez.

M maviduvar1 İnş. Görelim o günleri.

Özele gönderen arkadaşlarda varsa kızıp kırılmasınlar. Ama gördüğüm 2 3 örnek bile güvenimi özellere karşı çok sarstı
Tabiki iyi hocalarda vardır ama böyle şeylerde insanı rahatsız ediyor.

Çay ve kahve kan değerlerini düşürür
durkan kilon çok gözüne batmıyorsan üzüm pekmezi tüket kansızlığa birebir yok kilo yapar diyorsan az çay tüketmeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…