geçmiş olsun canımGünaydınlar
Dün evde acil olan işleri yaptım.
bugün yemeğim var detaylı temizlik beni bekliyor.
kızım hasta oldu grip dr götürücez bugün.
e bizede soğuk gönder canım yanıyor buralarGünaydin güzel topikin güzel insanlarisogudu buralar erkenden .nasilsiniz
merhaba arkadaşlar...
arayı açsam da, ara sıra uğramadan edemiyorum buralara... :)
an itibariyle sağlıklı beslenme diyetime başlıyorum, yazın sürekli tatil halinde ve modunda olduğum için ipin ucu kaçtı.... :) bir an önce aldığım kiloları vermem lazım... sağlıklı beslenme ve sporla başaracağım inşallah, kendimi çok kasmadan, zamana yayarak.....
birikim konusunda da, ufak ufak biriktirmeye başladım, bilezik kumbarasında,tr_lelli sağolsun... :))
özel okulların çoğu maalesef olaya ticari bakıyorlar... eğitim ikinci planda kalıyor, çocuğu ticari metaa olarak gördükleri için... o nedenle özgüveni eksik çocuklar, şişirilmiş notlar, en düşük seviyedeki çocuğun bile, çok zeki yansıtılması sonucu, benim çocuğum koleje gidiyor, çok zeki, deyip çocuğun kolej hayatı bitince hüsrana uğrayan anne/babalar, sudan çıkmış balığa dönen çocuklar vs. vs.
bu endişelerle çocuklarımı ilk okulda (bi de ilk okulda bir öğretmene bağlısın, iyi bir öğretmenin nasip olması önem arz ediyor, ister özelde ol, ister devlette) koleje vermedim, bundan sonra da vermeyi düşünmüyorum.... ama büyük oğlum geçen sene orta okula başladı, araştırıp, yakınlarımızda iyi bir kolej de bulamayınca, iyi bir devlet okulunda başlattık...
eğitiminden memnun olsam da, ahlaki yönden, çocuk ve ailelerin durumu beni korkuttu.... tekrar okul arayışına girip, %60 ı üstün zekalı,%40 ı normal karma çocuklara eğitim veren, bütün spor dalları ve zeka atölyelerini kendi bünyesinde barındıran, sınıf mevcudu 12 yi geçmeyen, bunun yanında islami hassasiyetleri olup, değerler eğitimi de veren bir kolej bulduk, gittik, gördük, tatmin olduk, oğlumu kayıt ettik ve başladık...
evet çocuğum başarılıydı elhamdülillah, bütün öğretmenlerimiz, danışmanlarımız her okulda yapabilecek, kendini gösterebilecek bir çocuk diyorlardı ama ahlaki değerleri, karakteri bozulursa Allah muhafaza, başarılı olmuş, dünyaca ünlü bir bilim adamı olmuş vs. benim için hiç bir önemi yok.... çocuğuma baktığımda gördüğüm resimde, başarıdan önce, düzgün, sağlam karakterli, ahlaki değerlere sahip, beyefendi bir profil olmalı... düzgün bir insan olduğunda başarı zaten gelecektir, bu kaçınılmaz....
memnun kalırsam diğer çocuklarımı da aynı okula vermeyi düşünüyorum...
Yaaa nasıl öyle bir sey olabildiğğğ? :)bu akşam hiç bir planım yok, inşallah evimde olacağım inşallah :) sakin sakin evde oturmayı özledim.
inanmazsınız bana belki ama yukardakş yazdım eşim aradı, bekar kayınım abi mangal yapalım damda ben güzel yapamıyorum sen gel beraber yapalım akşam diye.. yani akşama yine kv lerdeyiz.. ben evimi özledim ama yaaaa:) ( yalancı ben :))Yaaa nasıl öyle bir sey olabildiğğğ? :)
Bende pilav yapicam.
Dunden biraz yemegim var.
Ba ba ba hemde mangallar falan ballı hatun seni.inanmazsınız bana belki ama yukardakş yazdım eşim aradı, bekar kayınım abi mangal yapalım damda ben güzel yapamıyorum sen gel beraber yapalım akşam diye.. yani akşama yine kv lerdeyiz.. ben evimi özledim ama yaaaa:) ( yalancı ben :))
Aleykumselamselam hatunlar
naberr canım , özelden gorusemıyoruz artıkınAleykumselam
Aiyy evet ben okul moduna girdim kendimi bile unuttumnaberr canım , özelden gorusemıyoruz artıkın
nmde basım agrıyor dunden berıAiyy evet ben okul moduna girdim kendimi bile unuttum
Bende epey iş yaptım bugün,çalışırken daha kolaydı çalışıyorum napim diyodumBende bugün yine unuttum kendimi epey bi iş yaptım. Bizi bu kadar yoruyoken bu tükenmez ev işi, allah çalışanların yardımcısı olsun.
Bir 10 liram kaldı bugün. Olsun kısa günün kârı diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?