- 27 Şubat 2013
- 14.833
- 42.375
- 798
yedirenk79 güle güle otur inş canım hayırlı olsun
kağıt taş duvar modası geçti bence.
asma tavan yaptır led aydnlatma içinde.
benimde hayallerim çok da param yok :)
Selam kızlar. Ay yoruldum merkeze gittik.oğkumun kışlığını düzdük 200 tl tuttu öndende pijama altları vardı aldığımız.
Çorapları kaldı bir tek. Mont bot pijama altı. Bere mevsimlik çorap aldık. Kış birden bastırırsa korkum yok artık.
Kumbarayada 50 tl attım 1 gramım hazır.
Oh 50 şer 50 şer gidiyor kumbaralara,ben bu ay daha atamam heralde,önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
yedirenk79 eviniz hayırlı olsun bizlere de nasip olur inşallah
Evi sildim hem de elime benim için büyük başarı
Patlıcan yemeğim var yanına pilav cacık falan yaparım
Yumurta süt peynir alınacak eşim alır,ben evde sıfır harcama
kızlar bu evde kullanmayacağım bayağı eşya var, sizce ne yapayım eşyaları. ikinci elci desek 3 kuruş veriyor acaba öğrenci falan yokmu versem ihtiyacı olana buzdolabı küçük fırın yuvarlak eski tip fırın iki tane dolap belki halıları bile yenileme ihtimalim var daha aklıma gelmeyen şeyler vardır. yeni ev yeni eşya mantığı yaptım sizden uzak kalmak yaramadımı ne bana
Yaşadığınız şehirdeki üniversitenin face de falan sayfası vardır mutlakakızlar bu evde kullanmayacağım bayağı eşya var, sizce ne yapayım eşyaları. ikinci elci desek 3 kuruş veriyor acaba öğrenci falan yokmu versem ihtiyacı olana buzdolabı küçük fırın yuvarlak eski tip fırın iki tane dolap belki halıları bile yenileme ihtimalim var daha aklıma gelmeyen şeyler vardır. yeni ev yeni eşya mantığı yaptım sizden uzak kalmak yaramadımı ne bana
Sağol canım güle güle giysin kuzun.Bende oğluma sezon sonu indiriminden almıştım eşofman falan,montunu annem almış,bere atkı alınacak bir tek,botları da arkadaşım vermişti hiç kullanmamış.Kızımın hiç ihtiyacı yok kışlık,ablam kızınınkileri verdi 3-4 poşet herşey var tertemiz,kıyafet marafımız yok şükür bereketli olsun bu arada canım
Canım cami hocasına sorun ihtiyaçlı bir aile biliyorsa verin. Çok işlerine yarar halı falan. Komşular falan biliyordur belki. Yoksa öğrencide mantıklıkızlar bu evde kullanmayacağım bayağı eşya var, sizce ne yapayım eşyaları. ikinci elci desek 3 kuruş veriyor acaba öğrenci falan yokmu versem ihtiyacı olana buzdolabı küçük fırın yuvarlak eski tip fırın iki tane dolap belki halıları bile yenileme ihtimalim var daha aklıma gelmeyen şeyler vardır. yeni ev yeni eşya mantığı yaptım sizden uzak kalmak yaramadımı ne bana
Canim inan bende az once bunu dusundum.Bende bugün yine unuttum kendimi epey bi iş yaptım. Bizi bu kadar yoruyoken bu tükenmez ev işi, allah çalışanların yardımcısı olsun.
Bir 10 liram kaldı bugün. Olsun kısa günün kârı diyelim.
Ben yıkadım kuruyunca hiç pişirmeden ya da domates eklemeden koydum. Çıkınca taze barbunya olduğu için çabuk pişiyor.Merhaba arkadaslar
Bsy sormak istiyorum.
Barbunyayi domates ve havucla brz pisiripmi buzluga koysam yada cigmi?
Ben hic denemedim ama bu kis icin azcik aldim normalde konserve yapiyoruz.
Bu arada taze fasulyeyi buzluktan hic sevmiyorum patlicani ne konserve ne buzlukta seviyorum.
Garanti olsun diye pisirmelimiyim yoksa cig koysam yumusacik pisermi
Ben yıkadım kuruyunca hiç pişirmeden ya da domates eklemeden koydum. Çıkınca taze barbunya olduğu için çabuk pişiyor.
Zor dimi yaTecrübeli anneler ağlama krizleri ile nasıl başedilir. Bugün 4 kere krize girdi ve öyle böyle değil. Öğlen uyumuyor gecede çok zor uyuyor. Yıkadım pakladım yatırdım uyudu dedim kalktım ve 10 dk sonra geldi hadi yatıyoruz defim 4. Krize girfi. Sesimin tonu değişmesin bağırmayım sakin olayım stresli olduğumu anlamasın derken ben ağlamaya başladım. Sıktım kendimi sonra birden ağlamajlı buldum kendimi
MaşallahDisari ciktim oglumun kitaplarini aldim.
Maya yumurta patates domates su aldim 22tl verdim.
Kofte yapip buzluga attim.
Et kavurdun 4-5posete boldum buzluga koydum.
Acma yaptim 2 tepsi cikti onlari mayaladim bekledim pisirdim.
Acma yaparken esim geldi ona yemek hazirladim.
Oglum gecenki kurabiyeden arandi yok mu daha diye hadi kiyamadim ona 1 tepside kurabiye yaptim.
Bulasiklari yikadim elimde
Daha ocak silincek.
Tezgah silincek
Masa silincek
Acmalarin birazi buzluga gidecek sogusun diye bekliyorum.
Daha gomlek utulicem.
Sahi calisan hemde anne olanlar nasil yetisiyorlar.
Ben elim cabuktur aslinda ama usenirim cogu zaman.
Agirdan alirim.
Girisincede islere cabuk hallederim.
Hele kişın hic disari cikmim battaniye altinda oturup tv izlim, nete girim, atistirim en sevdigim.
Ama isler olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?