Yapmasam icim rahat etmiyor.Günaydın hanımlar
Maşallahokurken ben yoruldum canım
19 yıldır çalışıyorum doğrusunu söylemek gerekirse bu kadar yormuyorum kendimi olduğu kadar
Sağol canım senin minnoşta güle güle giysi.Benim anneme çok örer güzel örer,bende severimSağol canım güle güle giysin kuzun.
Bizimde anneanne örecek beresi atkı eldiven takım.elinde kaxak var o bitince başlayacak. Bende örerim bir takım. Oyalanmak için benimki prk anlamam.
Annem çok örer giymediği 4 5 kaxağı var. Sezon sonuda 2 bady almıştı boğazlı.sağolsun masrafımıza ortak oluyor.
Bir yandan da konfeksiyon gibi örme yapıyor
canım çok teşekkür ederim bakıyorum hemen..http://www.montesehpa.net/Zigon-Sehpa,LA_9-2.htmlzelalke buraya bı bak senin aradığın sehpalar uygun gibi sanki
Rica ederim ne demek keşke işine yarasacanım çok teşekkür ederim bakıyorum hemen..
Çocuk olunca öyle insan bir şeye yetişemiyorum maalesef ki bide siz çalışıyorsunuz dahada zor ben çalışmadığım halde yetişemiyorum rabbim kolaylık versinDün evimi temizledim
balkonlarımı yıkadım
süpürdüm sildim.
2 saat sonra ev yine dagılmıştı.
neyse kalk mia yine sen toplıyacaksın zaten dedim.
bu ev işleri mahvediyor beni.
bugünde kalan işleri yapıcam.
yemek kızartma yapılacak.
bizde de öyle. hangi çay kullanıyorsunuz? çaykur dışındaki özel çaylara kötü diyorlar sadece boyalı suymuş eşim deçok içtiği için sadece çaykur almaya çalışıyorum o da pahalı. hemen bitiyor.Bereketli olsun inşallah.
Biz karı koca çayı çok severiz. Bize 1 kg çay 20 gün falan gider. Günde en az 2 defa çay demlenir.
Selam kızlar. Geçmişi okuyamadım kotam azaldı sık gelemiyorum.
Çay yarım kilo alırım bimden berk mavi olan.@tr_lelli bir tarif vermişti karıştırıyorum diye. Benimde alman çayım vardı az atıyorum içine çok iyi oluyor tadı. 2 yaprak yetiyor yarım kilo çayda 6 7 ay gider. Günde 1 kere demleriz eşim evdeyse 2 kere 2şer bardaklık.
Nescafe çok gider bizde. Arkadaşlar yurtdışından getiriyor.mocca ( yanlış yazmış olabilirim) 16 17 gibi bişey 200 gramı.2 ay olmadan biter.
ne tarifi bu kızlar bizde çok çay gidiyor valla çay kavanozum var her hafta boşalıyor resmen.
biz çayı galiba 6 ayda bir hatta senede bir alıyoruz :) haftasonu kahvaltılar harıcınde çay tüketmiyoruz:) eşimde bende çay sevmiyoruz çünkü:) şekerde kullanmıyoruz:)masrafsızız baya :)bizde de öyle. hangi çay kullanıyorsunuz? çaykur dışındaki özel çaylara kötü diyorlar sadece boyalı suymuş eşim deçok içtiği için sadece çaykur almaya çalışıyorum o da pahalı. hemen bitiyor.
Kanka benimde evdeki daginiklik beni dahada salmaya itiyo.Dün evimi temizledim
balkonlarımı yıkadım
süpürdüm sildim.
2 saat sonra ev yine dagılmıştı.
neyse kalk mia yine sen toplıyacaksın zaten dedim.
bu ev işleri mahvediyor beni.
bugünde kalan işleri yapıcam.
yemek kızartma yapılacak.
Kanka benimde evdeki daginiklik beni dahada salmaya itiyo.
Uffd banane ya yapiyorumda toplumu duruyor diyorum.
Sabah ikisi birden gidiyor wc banyo mutfak odalar hepsini geziyorlar.
Oglum yatagindan kalkiyor koltuga koltukdan kalkiyor yatak odasina ayilcam diye dolaniyor (bayadir oglenciydi tatildede hep gec kalkti sabahci olmak zor geldi)
Esim zaten daginiktir.
Ictigi cay bardagini nereyi bos gorse birakir.
Vestiyer, unite uzeri , utu masasi nerede dolanirken bitirdiyse yeri orasidir.
Aglayasim geliyo bazen
Tamam calismiyorum evdeyim sabah topluyorum oglen oglum geliyo cikarip atiyo.
Yedigini o da birakiyor uyarmam gerekiyor mutfaga koy diye.
Sonra sıkildim diyo bizim yatagimiza uzaniyo yine bozuluyo yatak.
Ordan yine koltuga.
Aghh usandimm uleyn.
Su fenksuimiydi neydi vardiya ondan yapcam.
Atcam herseyi at yere 2 minder yatip yuvarlansinlar.
Supur gec.
Ne ortcen toplican ugrascan.
Evde olmak da zor.
sürekli evde olunca ay hamur yapım
ay surayı onarıyım çay demliyim derken daha çok iş çıkıyo.
Bide evde olunca beklentide yükseliyo
ütülü kıyafetler beklerler uğraşılmış yemekler.
bide çat kapı misafir olayı var.
Çalışmanında zorlugu herşeyin aksama kalması.
önce yemek hazırlarım.
pişerken acil olan işler çamaşır bulaşık.
topla sil.
sofra topla çay demle çocuk uyut çamaşır katla.
gecenın kör vakti banyo yap.
yardımcı şart aslında herkese :)
Severek kullandığım çaylarbizde de öyle. hangi çay kullanıyorsunuz? çaykur dışındaki özel çaylara kötü diyorlar sadece boyalı suymuş eşim deçok içtiği için sadece çaykur almaya çalışıyorum o da pahalı. hemen bitiyor.
TİREBOLU 42 yi çok övdüler ama pahalı oyüzden almıyorum. internette bir sürü satışı var sipariş verebilirsin kiSeverek kullandığım çaylar
1-çaykur tiryaki
2-Karaali
3-Bimden berk içine Bergamut aromalı çayla karıştırıyorum
4-Tirebolu 42 muhteşem bir çay bulmakta zorlanıyorum.
5-doğuş siyah ambalajında olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?