Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın..öğlen oldu ama,sabah yattım oğlanı geçirdikten sonra. Dünden yorgunlukta var az bile uyumuşum.
Tirebolu42 yi eşim almıştı bir keresinde. Biz içmiyoruz,eşime dokunuyo bende kahveciyim. Güzelmiydi değilmiydi anlamdım hiç. Benim çocuğum çok sever çayı. Her sabah onun içşn demlerin. Sallama içmez paşa:)

her gün mü geliyor yardımcınız acaba.kaç tl ye gliyor?ve neler yapıyor?

evet her gün geliyor... 1.600 tl. veriyorum....

üç çocuğum var, onlara bakıyor ( büyük oğlumun okulu tam gün, ortancamın yarım gün, bir de 3 yaşında kızım var, çocukların hangisi evdeyse hepsine bakıyor yani :) ) yemek yapıyor ve büyük temizlik hariç, günlük işler, süpürme, toparlama, ütü vs.

Kizlar asil cayin iyisi (esim karadenizli)
Mayis cayi diyorlar marka falan bilmiyorum yoresel bu caydir.
Ben karadeniz turunda cay fabrikasindan aldim.
Mayis cayi diyince veriyolar.
Ilk kirilan caymis.
En tomurcuklu hali yani en ust kismi.
Esimde daha once memleketden gelirken almisti.

Gercekden cay sevmeyen biri olsamda lezzeti farkliydi.
Kokusu yumusakligi.

Aklinizda bulunsun denk gelirseniz mutlaka deneyin.

Buyuk rahatliktir ama eminim ki.
En azindan cocuklarda akliniz kalmaz.
Yada isten gelince toparlanmis bir ev 2 tencere yemek.

Bak buda güzelmiş. Sonraki 4 seneyide bunun içşn biriktireyim bari:))sonrada geline başlarım. Ölürsem falan bilenzik yolunda gitti dersiniz:)

Eki Görüntüle 2047203
Ahhhaha ilahii yaaa.
Bende gecen dedim ki anneme esime ölursem falan bileziklerimi bozdurmayin oglumun onlar
O ne isterse onu yapsin ister okuluna ister esine dedim.
Manyak manyak konusma bi allasen dediler.

Sahi olsemde bulamazlarsa atarlar falan ziyan olur emeklerim.

Insan herseyi dusunuyor valla.

bencede çok büyük rahatlık ama 1600 çok ya benım bütçeme amann :)

Kizlar kacarlar artik
Bunu zorla aldiriyorum :)
Resmen toparlanicaz diye tehdit ettim.

Ama almaya baslasinlar (yani olanlar zaten bilirde) devami gelsin isticekler.
Milletde sigara alkol bagimlilik yapar bende altin.
Takiyorum ya koluma azicik yukarisi bos kalinca keske 2 dene olsaydi dolu dolu gorunurdu diyorum.

Buyuk rahatliktir ama eminim ki.
En azindan cocuklarda akliniz kalmaz.
Yada isten gelince toparlanmis bir ev 2 tencere yemek.

kesinlikle.....

özellikle çocukları bırakacak kadar güvenebileceğin bir insanın olması, hiç bir şeyle ölçülemeyecek bir nimet...

evet eve gidince yemeğimin hazır olması büyük nimet.... ama sofra kur, toparla, çay,tatlı, meyve faslı, çocukların dersleri, onlarla kaliteli vakit geçirme çabaları vs. derken saat 12-1 oluyor, oturup iki dakika dinlenemeden... :)

anlatmaya çalıştığım ne olursan ol, ister çalışan, ister ev hanımı, bayan olmak zor zanaat vesselam... :)

ya benimde ne çok altınım vardı..trabzon setim geniş olandan hemde,2 metre zincir,bilezikler falan..hibirinide takmadım ..şimdi yok hiçbişeyim .bu seferde takasım var..

ya benimde ne çok altınım vardı..trabzon setim geniş olandan hemde,2 metre zincir,bilezikler falan..hibirinide takmadım ..şimdi yok hiçbişeyim .bu seferde takasım var..
bir yüzüğüm kaldı alyansım bide 20 gr bilezik onuda her zorlkta tuttum bozdurmadımda araba alırken bozdurcağız gibi yerine yaparız artık 3 yıl sıkışırız ondan sonra eşiminde kredisi bitiyor yılbaşındada benimki bitiyor ama ben kredi çekeceğim geri arabamız yok o yüzden bilezik olayına ben katılamadımda diğer turda inşalllaaaaahhhh

Ihlamuru kac dakika kaynatiyon? Cay gibi mi demleniyor?

olsun ya,sağlık olsunda,her zaman yapılır..benimkilerde ev alırken falan satıldı hep..sıkıştıkça eşim kendim zorla verdim,bu sıkıntı çekmene değmez diye..yine olsa yine yaparım..sonuçta gece hayatında yada saçma sapan işler için gitmesin de..altın zaten zor durum için yapılmıyo mu..

Selamlar Hanımlar,
Sabahtan sağlık kurulu raporu için devlet hastanesine gittim. 7 bölüme raporu imzalattım sadece göz kaldı. Bugün çalışmıyormuş
Yarın sabah da onu hallederim haftaya da kaydımı olurum inşallah.
Şimdi işe geldim.

Ben vadesiz gram altın hesabı açtım. Kızım için her ay 2 gr altın alıp koyuyorum. Rutin fatura ödemesi gibi. Amacım üniversiteyi bitirdiğinde eline toplu bir para verip, istersen yurtdışında yüksek lisans yap, istersen dünya turu yap veya iş kur. Ne istiyorsan onu yap diyebilmek

benim yardımcım var canım ama aynı sıkıntıları ben de yaşıyorum... :) yani o da çözüm değil.... evli, çocuklu ve çalışan bir anneysen işin hiç bitmez.... :)
Bizim de yardımcımız var. 4 yıldır kızıma bakıyor. Bu sene kızım tam gün gidiyor okula. Buna rağmen hem ikinci olursa yine o baksın diye hem de bize de o baktığı için devam ediyoruz. Yemek, ütü, çamaşır, temizlik hepsini hallediyor sağolsun. Ben 1800 lira veriyorum. Ayrıca sigortasını da yatırıyorum.
Buna rağmen akşamları sürekli bir evi toparla vs. ile uğraşıyorum. Anlamadım gitti

Ben makarna yayla corbasi yaptim.
Evi supururken silerken piştiler..
Evi supurdum sildim.
Toz almam icap ediyor.
Kofte kizartirim bi de.

Oglumu alicam 15dk sonra.
Sonra disari cikmicam daha umarim bisi lazim olmaz artik bende disari cikmam.
Islerim bitmisken azicik uzanmayi hak ettim sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…