her gün mü geliyor yardımcınız acaba.kaç tl ye gliyor?ve neler yapıyor?benim yardımcım var canım ama aynı sıkıntıları ben de yaşıyorum... :) yani o da çözüm değil.... evli, çocuklu ve çalışan bir anneysen işin hiç bitmez.... :)
her gün mü geliyor yardımcınız acaba.kaç tl ye gliyor?ve neler yapıyor?
Buyuk rahatliktir ama eminim ki.evet her gün geliyor... 1.600 tl. veriyorum....
üç çocuğum var, onlara bakıyor ( büyük oğlumun okulu tam gün, ortancamın yarım gün, bir de 3 yaşında kızım var, çocukların hangisi evdeyse hepsine bakıyor yani :) ) yemek yapıyor ve büyük temizlik hariç, günlük işler, süpürme, toparlama, ütü vs.
Ahhhaha ilahii yaaa.Bak buda güzelmiş. Sonraki 4 seneyide bunun içşn biriktireyim bari:))sonrada geline başlarım. Ölürsem falan bilenzik yolunda gitti dersiniz:)
Eki Görüntüle 2047203
bencede çok büyük rahatlık ama 1600 çok ya benım bütçeme amann :)evet her gün geliyor... 1.600 tl. veriyorum....
üç çocuğum var, onlara bakıyor ( büyük oğlumun okulu tam gün, ortancamın yarım gün, bir de 3 yaşında kızım var, çocukların hangisi evdeyse hepsine bakıyor yani :) ) yemek yapıyor ve büyük temizlik hariç, günlük işler, süpürme, toparlama, ütü vs.
Kizlar kacarlar artikKızlarcım be,ben bu bilenziği çok sevdim..ama 4 tane mart geçmesi lazım alabilmem için:)
tr_lelli sen 4 sene boyunca bilezik yaptırsana bacım bana. Hepsini satar bundan alırım:)
Eki Görüntüle 2047201
Buyuk rahatliktir ama eminim ki.
En azindan cocuklarda akliniz kalmaz.
Yada isten gelince toparlanmis bir ev 2 tencere yemek.
bir yüzüğüm kaldı alyansım bide 20 gr bilezik onuda her zorlkta tuttum bozdurmadımda araba alırken bozdurcağız gibi yerine yaparız artık 3 yıl sıkışırız ondan sonra eşiminde kredisi bitiyor yılbaşındada benimki bitiyor ama ben kredi çekeceğim geri arabamız yok o yüzden bilezik olayına ben katılamadımda diğer turda inşalllaaaaahhhhya benimde ne çok altınım vardı..trabzon setim geniş olandan hemde,2 metre zincir,bilezikler falan..hibirinide takmadım ..şimdi yok hiçbişeyim .bu seferde takasım var..
Ihlamuru kac dakika kaynatiyon? Cay gibi mi demleniyor?Caydan bahsedilmis.
Her sabah cay demlerim esime ben icmem cayi bi sevemedim gitti.
Arkadaslarimla birlikteysem yada kalabalik ortamda icerim.
Aksam demlesem icer aslinda esim fakat ben icmedigimden aklimada demlemek gelmiyor.
Esimde istemiyor.
Bitki cayi kahve meyve cerez derken sanirim onunda aklina gelmiyor.
Caylari karistirdigimdan beri epeyde gidiyor bana.
Hepsinden 1 er paket aliyorum aylarca gidiyor.
Gelen arkadaslarimdan da kimisi caysiz duramaz kimisi kahvecidir.
Onlardan gelen oldugunu duruma gore demliyorum.
Nescafem azalmis benimde onunda fiyati 15-20tl den asagi degil sanirim.
Yurt disindan gelmisti en son bayadir almadim.
Almam gerek.
Turk kahvesi ve bitki cayida mutlaka bulundururum.
Simdi kis geliyor bizim evde milli icecek ihlamir olur.
Sabah aksam surekli demlerim.
Bazen icine elma kabugu ayva kabugu dal tarcinda atiyorum.
Esim ihlamur olunca cay istemiyor.
Anneannemin bahcesinden topladim.
Her sene boyle topluyorum.
Tüm kis iciyoruz artiyor bile.
bir yüzüğüm kaldı alyansım bide 20 gr bilezik onuda her zorlkta tuttum bozdurmadımda araba alırken bozdurcağız gibi yerine yaparız artık 3 yıl sıkışırız ondan sonra eşiminde kredisi bitiyor yılbaşındada benimki bitiyor ama ben kredi çekeceğim geri arabamız yok o yüzden bilezik olayına ben katılamadımda diğer turda inşalllaaaaahhhh
Ben vadesiz gram altın hesabı açtım. Kızım için her ay 2 gr altın alıp koyuyorum. Rutin fatura ödemesi gibi. Amacım üniversiteyi bitirdiğinde eline toplu bir para verip, istersen yurtdışında yüksek lisans yap, istersen dünya turu yap veya iş kur. Ne istiyorsan onu yap diyebilmekya arkadaşlar bir şey soracağım
hani burada bazı arkadaşlar, çocukları için her ay bir çeyrek veya ne biliyim bi miktar para koyuyor ya kenara...
ben şimdiye kadar birikimimi ayırmadan bankada tutuyorum.... yani şunun için , bunun için gibi bir ayrıma gitmedim hiç... gerektiğinde olan birikimden harcarım zaten gibi bir mantık var bende...
ama şimdi düşünüyorum da çocuklarım için her ay birer çeyrek veya birer tam altın alsam ve kasamda tutsam olur mu... evlenecekleri zaman veririm veya onlara özel başka bir şeyde kullanırım.... nasıl olur acaba?
Bizim de yardımcımız var. 4 yıldır kızıma bakıyor. Bu sene kızım tam gün gidiyor okula. Buna rağmen hem ikinci olursa yine o baksın diye hem de bize de o baktığı için devam ediyoruz. Yemek, ütü, çamaşır, temizlik hepsini hallediyor sağolsun. Ben 1800 lira veriyorum. Ayrıca sigortasını da yatırıyorum.benim yardımcım var canım ama aynı sıkıntıları ben de yaşıyorum... :) yani o da çözüm değil.... evli, çocuklu ve çalışan bir anneysen işin hiç bitmez.... :)
Ihlamuru demleyecegim caydanliga koyuyorum yikiyorum.Ihlamuru kac dakika kaynatiyon? Cay gibi mi demleniyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?