Kızımın da saatlerce ödev yapmasını, derslerle uğraşmasını istemiyorum. Çocuğu ve veliyi darlayan hırslı okullardan uzak duracağım.
Ben cok alistim.mikrodalga büyük rahatlık bence, ben de almayı düşünüyorum evime geçince.. bu aralar bakınıyorum fiyatlar falan nasıl diye.. almaya tam niyet ettiğimde senden daha net bilgiler alırım canım.
Çok teşekkürler. Ben üniversiteyi hem çalışıp hem okudum. İstedikten ve gayret ettikten sonra yapılmayacak birşey yok. Daha önce de paylaşmıştım. Ben üniversitedeyken 10 sene sonra şu şu şartlarda çalışmak istiyorum diye bir liste yapmıştım kendime. 10 senem 2016 Temmuz'da doldu. Çıkarıp baktığımda tamamına ulaşmış vaziyetteyim. Tabi sen o 10 yıl nasıl geçti gel de bana sorKurt bahara çıkarmış ama yediği ayazı kimse bilmezmiş derler. Aynı o hesap.
Şimdi yeni 10 yıllık planımı hazırlıyorum. Niyetim 45 yaşına gelince, çalıştığım iş kolunun eğitim ayağına kayarak haftada iki üç gün eğitim verip, kalan zamanımı işe gitme zorunluluğum olmadan yönetebilmek. Bizim sektörde bazı eğitmenler benim 1 ayda aldığım maaşı ayda 10 gün eğitim vererek kazanıyorlar. Buna ulaşabilmek için planladığım şeylerden biri de havacılık yönetimi lisans programını açıktan bitirmek. Hayırlısı bakalım.
Önemli kısmı dediğin gibi ancak bazıları da ödeve karşı kolejlerin. Ben kafama göre bir yer buldum çok şükür.İşte burası biraz sıkıntı..kolejler çok fazla ödev veriyor. daha başarılı olmak adına çok yoruyolar öğrencilerini
Çok teşekkürler canımNasıl güzel anlatmışsınız,içim kıpır kıpır oldu..o kadar sevindimki sizin adınıza. kimsenin emeğini boşa çıkarmasın rabbim. Yolunuz açık olsun..
Eşimin de benim de Bes var. Biz onu direkt emeklilik maaşına ek getiri olsun, yaşlılığımızda zorlanmayalım diye yaptırdık.Bes uzun vadede dusununce esimede bana daha mantikli geldi.
58 mi 56 yas mi ne emeklilik yasi.
Biz ev falan alirsak cekeriz mantigiyla baslamistik.
Sıkisinca dondurduk.
Elimiz acilincada yukselttik suan duzenli oduyoruz.
Amacimiz emekli yasina kadar dokunmamak.
Umarim mecbur kalmayizda birikir.
14-15sene duzenli odersek emekli olabiliyoruz.
Belki yatirimlik isimize yarar o mebla.
Iyiki odemisiz deriz.
Belki ilac gibi gelir.
Unutmak lazim boyle odeyip.
şu karaali mi karali mi ben de duydum memnun olan var siz hangi çeşidinden memnunsunuz evdekiler bitince denerimSeverek kullandığım çaylar
1-çaykur tiryaki
2-Karaali
3-Bimden berk içine Bergamut aromalı çayla karıştırıyorum
4-Tirebolu 42 muhteşem bir çay bulmakta zorlanıyorum.
5-doğuş siyah ambalajında olan
ben de dökme çay demlemekle uğraşmak istemiyorum demlik poşet çaylar daha pratik ama gramajına göre pahalıya geliyorçaya biz de çok para veriyoruz ve eşim demleme çay sevmiyor.
demlik poşet ile 1 kupa çay içiyor.
sabahları 2 tane akşamları 3-4 tane mutlaka içer.
her poşeti bir kere kullanıyor. demleme yapınca da içmiyor.
100lük demleme çaylar ayda 2 tane falan rahat gidiyor.
onlarda epey pahalı
şu karaali mi karali mi ben de duydum memnun olan var siz hangi çeşidinden memnunsunuz evdekiler bitince denerim
ben de dökme çay demlemekle uğraşmak istemiyorum demlik poşet çaylar daha pratik ama gramajına göre pahalıya geliyor
siz hangi demlik poşeti kullanıyorsunuz
uygun olanlar var migrosun a101in kendi markalarına ait ama kalitesi de düşüktür sanırım
Ellerinize sağlık,huzurla yemek nasip olsun inşallah.
Bu sene salatalık ilk kez koydum ama nasıl olur bilemediğim için denemelik 2 poşet yaptım.
biz de çok içmiyoruz bir tek kahvaltıda bazen de akşamları yanına bişeyler varsa yemek içinBen çaykur altınbaşı çok sevdim, normal piyasa fiyatı değişiyor ama burda ucuz diye bilinen bir bakkalda 9 tl ye buldum 3 paket aldım. 13 14 tl civarı görmüştüm.
Lipton aldık olduğu gibi döktük ne yapıcam bilmiyorum.
Çaykura alternatif doğadan ilk hasat veya gizlibahçe
Bende demlik poşet kullanıyorum. Sabah tek poşet akşam iki poşet tam çaydanlığıma yetiyor.
Eğer çok içerseniz ofçay 10 bardaklık pakette çok güzel ama bize çok fazla.
biz de çok içmiyoruz bir tek kahvaltıda bazen de akşamları yanına bişeyler varsa yemek için
lipton deneyecektim baktım hiç iyi yorum yok vazgeçtim çaykurdan devam
doğadan da denerim bir ara elimdekiler bitince teşekkür ederim
Yaramaz değil kuzum aslında uykusuz kalınca çok fazla ağlıyor boşuna gözyaşları içinde bırakıyor kendini. Kıyamıyorum sıkıyotum kendimi boşaldım.Zor dimi ya
Benim oglum uslu bir bebekti beni uzmedi.
Gece sadece acikinca uyanirdi gozu kapali biberonu emer uyurdu.
Gunduzde sanirim 3-4yasina kadar duzenli uyuyordu.
Cok gazli bir bebekde degildi.
Ama duyuyorum boyle gunduz uyumayan ya da cok az uyuyan gece uyumayan bebeleri.
Sabirli olan biri bile bir yerde biter yani.
Rahatlamissindir olsun aglayinca.
Umarim gecicidir duzene girer
Berk kullanıyorum bim den mavi olan. Birde alman çayı.bizde de öyle. hangi çay kullanıyorsunuz? çaykur dışındaki özel çaylara kötü diyorlar sadece boyalı suymuş eşim deçok içtiği için sadece çaykur almaya çalışıyorum o da pahalı. hemen bitiyor.
Ihlamur çok severiz komşu bahçesinden verdi bu yıl. Her yılda memkekette toplarız. 1 2 poşet bize çok yeter demlerken yarım limon kabuğuyla.1 elma koyup demlerim çok hoş tat veriyor elma.Caydan bahsedilmis.
Her sabah cay demlerim esime ben icmem cayi bi sevemedim gitti.
Arkadaslarimla birlikteysem yada kalabalik ortamda icerim.
Aksam demlesem icer aslinda esim fakat ben icmedigimden aklimada demlemek gelmiyor.
Esimde istemiyor.
Bitki cayi kahve meyve cerez derken sanirim onunda aklina gelmiyor.
Caylari karistirdigimdan beri epeyde gidiyor bana.
Hepsinden 1 er paket aliyorum aylarca gidiyor.
Gelen arkadaslarimdan da kimisi caysiz duramaz kimisi kahvecidir.
Onlardan gelen oldugunu duruma gore demliyorum.
Nescafem azalmis benimde onunda fiyati 15-20tl den asagi degil sanirim.
Yurt disindan gelmisti en son bayadir almadim.
Almam gerek.
Turk kahvesi ve bitki cayida mutlaka bulundururum.
Simdi kis geliyor bizim evde milli icecek ihlamir olur.
Sabah aksam surekli demlerim.
Bazen icine elma kabugu ayva kabugu dal tarcinda atiyorum.
Esim ihlamur olunca cay istemiyor.
Anneannemin bahcesinden topladim.
Her sene boyle topluyorum.
Tüm kis iciyoruz artiyor bile.
Ben kredinin bitmesini bekliyorum aylık 2 gram biriktirip vericem üniversite bittiğinde kısmetse.Ben vadesiz gram altın hesabı açtım. Kızım için her ay 2 gr altın alıp koyuyorum. Rutin fatura ödemesi gibi. Amacım üniversiteyi bitirdiğinde eline toplu bir para verip, istersen yurtdışında yüksek lisans yap, istersen dünya turu yap veya iş kur. Ne istiyorsan onu yap diyebilmek
keşke yakınımda olsan valla hepsini yollardım:) senden bebişe geçseydi bütün vitaminler:)zelalke ciiim birazda bana yollar misin canim ? Ben hic kis hazirligi yapamadim agir agir tasiyamam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?