Küçük Düşün Büyük Olsun!

mikrodalga büyük rahatlık bence, ben de almayı düşünüyorum evime geçince.. bu aralar bakınıyorum fiyatlar falan nasıl diye.. almaya tam niyet ettiğimde senden daha net bilgiler alırım canım.
Ben cok alistim.
Boyle esime yada ogluma 1 tabak yemek isitacagimda.
Buzlukdan cikardiklarimi cozdurmede kullaniyorum.
Yani gunde kullandigim 3-4defadir.
Ama pogaca borek falan cok bulundururum ben buzlukda misafirim gelse hemen mikroda isitiyorum yumusacik sicacik oluyor.

Annemin ki bozuldu yenisini aldi 590tlye.
Markasini unuttum bakarim ama.
Benimki fakir marka ama masallah 9. Senesi.

Annemle beraber almistik oysa aynisiydi.
Annem benim uzerime 3. Aldi.
Sanirim kullanmaylada alakasi var duzenli temizlerim ben ve annem kadar sık kullanmam.
Şans isi sanirim biraz

Nasıl güzel anlatmışsınız,içim kıpır kıpır oldu..o kadar sevindimki sizin adınıza. kimsenin emeğini boşa çıkarmasın rabbim. Yolunuz açık olsun..

Bes uzun vadede dusununce esimede bana daha mantikli geldi.
58 mi 56 yas mi ne emeklilik yasi.
Biz ev falan alirsak cekeriz mantigiyla baslamistik.
Sıkisinca dondurduk.
Elimiz acilincada yukselttik suan duzenli oduyoruz.
Amacimiz emekli yasina kadar dokunmamak.
Umarim mecbur kalmayizda birikir.
14-15sene duzenli odersek emekli olabiliyoruz.
Belki yatirimlik isimize yarar o mebla.
Iyiki odemisiz deriz.
Belki ilac gibi gelir.
Unutmak lazim boyle odeyip.

Eşimin de benim de Bes var. Biz onu direkt emeklilik maaşına ek getiri olsun, yaşlılığımızda zorlanmayalım diye yaptırdık.

şu karaali mi karali mi ben de duydum memnun olan var siz hangi çeşidinden memnunsunuz evdekiler bitince denerim

ben de dökme çay demlemekle uğraşmak istemiyorum demlik poşet çaylar daha pratik ama gramajına göre pahalıya geliyor
siz hangi demlik poşeti kullanıyorsunuz
uygun olanlar var migrosun a101in kendi markalarına ait ama kalitesi de düşüktür sanırım

Ben çaykur altınbaşı çok sevdim, normal piyasa fiyatı değişiyor ama burda ucuz diye bilinen bir bakkalda 9 tl ye buldum 3 paket aldım. 13 14 tl civarı görmüştüm.
Lipton aldık olduğu gibi döktük ne yapıcam bilmiyorum.
Çaykura alternatif doğadan ilk hasat veya gizlibahçe
Bende demlik poşet kullanıyorum. Sabah tek poşet akşam iki poşet tam çaydanlığıma yetiyor.
Eğer çok içerseniz ofçay 10 bardaklık pakette çok güzel ama bize çok fazla.

Ellerinize sağlık,huzurla yemek nasip olsun inşallah.
Bu sene salatalık ilk kez koydum ama nasıl olur bilemediğim için denemelik 2 poşet yaptım.

Ben 1 ay kadar beklettim, ve fena değildi.
1 poşet daha duruyor.
1 poşet daha koyarım. Nohut pilavın yanına çıkararım,fazlasına gerek yok.

biz de çok içmiyoruz bir tek kahvaltıda bazen de akşamları yanına bişeyler varsa yemek için
lipton deneyecektim baktım hiç iyi yorum yok vazgeçtim çaykurdan devam
doğadan da denerim bir ara elimdekiler bitince teşekkür ederim

Ben doğadan'ı da çaykuru da ilk a 101 den aktuel ürünlerden aldım, orayı takip edin.
Doğadan 3 tl - 5 tl gibi rakamlara aldım.
Altınbaş ilk a 101 e geldi, 8 tl fiyatı vardı.

Yaramaz değil kuzum aslında uykusuz kalınca çok fazla ağlıyor boşuna gözyaşları içinde bırakıyor kendini. Kıyamıyorum sıkıyotum kendimi boşaldım.
Ağlak biraz ağlamadığı zamanlar kuzu gibi maşallah.
Berk kullanıyorum bim den mavi olan. Birde alman çayı.
Almanyadan getirtme şansınız varsa deneyin.biZim gibi değil küçük yapraklar demlenince kocaman oluyor 2 yaprak yetiyor berk in içine.
Boya falan bilmiyorum günde 2 çay bardağı içerim. Nescafe türk kahvesi çok içerim.
Ihlamur çok severiz komşu bahçesinden verdi bu yıl. Her yılda memkekette toplarız. 1 2 poşet bize çok yeter demlerken yarım limon kabuğuyla.1 elma koyup demlerim çok hoş tat veriyor elma.

Ben kredinin bitmesini bekliyorum aylık 2 gram biriktirip vericem üniversite bittiğinde kısmetse.

Bir arkadaş yazmıştı @meyraa senmiydin yanlıl mı hatırlıyorum ayrı tutuyorsunuz birikimi diye. Ben bir arkadaşımın babannesinden duymuştum. Doğum günlerinde bayramlards toplanan paraları bile biriktirdim evlenirken çıkardım demişti.arkadaşım çok rahat etmişti evlenirken çok takdir etmiştim babanneyi.
Ben birikimr başlayamadım çünkü başka şeylere biriktiriyorum kısmetse 2 yıl sonra başlamayı planlıyorum.

eşim merkezdeymiş bugün, pazara uğrayabilirsen domates ve kırmızı biber al diye mesaj attım. dondurucuya biraz daha domates ve kırmızı biber atacam ve bitecek hazırlıklarım. 3 kg domates 2 kg kırmızı biber istedim.

Kizlar merhaba
Bugun 100 tl benzin
100 tl bal almistim ona verdim
14 tl eczane
(27 tlydi ilac fiyati rapor cikarmak gerekiyomus. Usenmedim gittim raporu hallettim 27-14=13 tl karim oldu:) )
7.5 ta domates, seftali, patlican aldim
Toplamda 221.5 harcamisim paranin adi var

Sunu yazmamisim 4 ceyrekle birlikte gecen aylarda hisse senedi de almistim
2.700tl de ona vermistim
Simdi de 100 tl.lik dolar aldim 28.48 mi ne dolarim daha oldu bin bereket versin.
Ama ocaga kadar biriktirecegim miktar ayri
Onu bu hesaba katmicam

eşim siparişlerimi almış:) 3 kg domates (4,5 tl) , 2 kg kırmızı biber (8 tl). kırmızı biber pahalıymış yaaa. neyse bunları da dondurucuya yollar kış hazırlığı defterini kapatırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…