Küçük Düşün Büyük Olsun!

limon tuzu koyup kaynat icini temizkiyor

ben icie camasir deterjani koyup kaynatiyorum parliyo ici

Teşekkürler kızlar hemen aliyim limon tuzu. Bu arada çağrıda bingo 4.5 kg deterjan 13.90 fairy de falan da indirim var bence bakın . Dış macunlari da yüzde 40 indirimde

sizleri okudukça, kumbara (kum gibi paralardan, büyük büyük kule yapan alet :)) ) işine ben neden başlamıyorum diyorum her seferinde... :)
kumbara işine başlayacağım da bir türlü karar vermedim...bozukluk mu olsun, kağıt mı...eşimden, çocuklardan tırtıklananlardan mı olsun, karışık mı...sadaka,özel, gün,tatil vs. karışık amaçlı mı olsun, ayrı ayrı mı vs..... :)
bi karar versem başlayacağım da... işte... :)

Cok sevindim topigi sevmenize
Cunku bende sizin bilgilerinizi paylasimlarinizi cok seviyorum
Cok cicisiniZ.

Benim psikolojimi bozuyo bu tür programlar. Gecelerce uyuyamıyorum. O yüzden izlemiyorum. Bence izleme sende,yufka insanlara çok ağır. Elşmizden bişey gelmiyo çünkü
Ahh canim ben hemen aglarım
Tarik Akan a bile gunlerce agladim filmlerini cok izlerdim cok severdim.
Bazen oglum görcek diye siliyorum hemen caktirmadan anne sende cok agliyosun dicek cocuk.
Evde olunca her kanalda bisi cikiyo.
İnsanlar ne sıkıntılar çekiyo.

Sirke mantikli.
Kirec icin porcözle yikamak güzel.
Ama ortak kullanilan biseyse bu hergun de ugrasilmaz ya.
Bizimde toplandigimiz bir dernegimiz var ben bardagimi,cay kasigimi evden goturuyorum.
Kantin gibi yerlerde kagit bardak isterim(millet illede cam olsun der ya)
Otelde bile bu yaz surekli karton bardakdan ictim suyumu,meyve suyumu

Cok titiz biri degilim fakat midem almiyo

Temizlik diyince bisi anlaticam bi dönem calismak istedim.

Bir ofise gittim ofiste 2bayan 3bay vardi.

Bizde 2hatun o gun is gorusmesi icin geldik
Yani orda tanidim diger bayani.
Bir insaat firmasinin ofisi
Aman Allahimmmm
O mutfagin yaglari
O yerler
O kapi kollari
Cay ikram ettiler o bardagin sariligi o tabak
Ayy caydan nefret ederim ben dedim icemezdim kusardim.
Sonra tamam bugun burdasiniz dendi
Nasil ya dedim?
Ben gidim simdi(kaccak yer ariyorum)
Baktim olacagı yok

Mutfaga girdim susadim bardak yikadim yine icime sinmedi.

Baktim orda calisan bayan geldi beni gordu bardak yikiyorum sanirim hic yikamamis öyle kullaniyo calkalayip
Beni gorunce sabunla falan aldi sabunu bardaginin icine direk bulasik detj. Doktu 1avuc dokmustur
Hic sunger surmek bisi yapmak yok calkaladi
Dahada midem kalkti.

Kusura bakmayin cocugumun okuldan aradilar dedim arkama bakmadan kactim.

Diger bayanda arkamdan kacmis

Allahim insanlarmi midesiz ben mi hassasım.

bızım burda çagrı yok malesef
Cagrı/semtler kapandi
Vatan markali yumusaticisini zula yapmadigima cok pismanim suan ya
Nasil guzel nasil kalici kokusu.
Keske kapanmasaydi
Yerine a101 actilar ama ne bilim daha ufak oldugundanmi yer ne cok az urun var aradigim hic bisi bulamiyorum.

bence insanlarda pis sende hassassin annesin nihayetinde epeyde uygun dagitilmis cagri semtler millet kapis kapus bende o ara bebek kicuk diye pek bi yerr cikamadim keske gidip bi bakaydim cagri semtler cok uygundu ya bimdende 101 dende daha uygundu bence bi cok alisverisi ordan yapiyorduk

Bizim ordaki çağrı bize çok rahatlık oluyor... kızlar şimdi şöyle ben hastanede çalışıyorum bizim katta çay yapıyorlar ama çay makinasi ni tuvalette sadece calkaliyorlar. Israr ediyorar iç diye. Nasıl içeyim yok diyorum sevmiyorum. Benim odamda bi kettle var . Onu temizleyip sadece kendim kullanıcam. Haftasonlari eve götürüp yıkarım. Burda kullandigit bardağını her haftasonu götürüp makinaya atıyorum zaten tek kendimin bardak . İnsanlar Tuhafmış gibi davranıyo. Bence onlar tuhaf

kesinlikle samimi
herkes bildiği seyeleri tecrübe vs paylasıyor.
başka topiclerde herşey çok daha farklı
gerim gerim geriliyorum oralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…