- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
limon tuzu koyup kaynat icini temizkiyorKızlar iş yerindeki kettle a çok temiz değil diye guvenemiyorum. Çay falan kantinden alıyorum param gitmesin söylesenize yenisini almadan ben bunu içime sinsin diye nasıl temizliyim? İşte böyle günlük konular tasarruf oluyor. O yüzden her konuyu konuşuyoruz . Ben simdi gidip kettle almiycam mesela paramı harcamiycam ... organik sirkem var evde onunla kaynatsam mesela?
ben icie camasir deterjani koyup kaynatiyorum parliyo icikılzar bende demlik temızlıgıne takmış durumdayım alt tarafı degıl de usttekı demlık kısmı kapkara oluyor
dun akşam ıcıne herseyı koydum kaynattım ama dıbı temızlendı kenarları kaldı
pratık bır onerınız var mı?
hemen cıkarabılecek
Cok sevindim topigi sevmenizeMerhaba kızlar.
Bugün durusmam yoktu. Hafta içi de çok yoruldum ve ev de aldı başını gitti. Biraz dinleneyim biraz çamaşır bulasik yemek derken baktım öğlen olmuş gitmedim. Azıcık evin de sefasını sürmeli ama dimi...
Ben burayı çok sevdim. Hatta artık burada yazıyorum. Herşeyden konuşuluyor ve illaki birseyler öğreniyor insan. Samimi. Daha ne olsun...
Ahh canim ben hemen aglarımBenim psikolojimi bozuyo bu tür programlar. Gecelerce uyuyamıyorum. O yüzden izlemiyorum. Bence izleme sende,yufka insanlara çok ağır. Elşmizden bişey gelmiyo çünkü
Sirke mantikli.Kızlar iş yerindeki kettle a çok temiz değil diye guvenemiyorum. Çay falan kantinden alıyorum param gitmesin söylesenize yenisini almadan ben bunu içime sinsin diye nasıl temizliyim? İşte böyle günlük konular tasarruf oluyor. O yüzden her konuyu konuşuyoruz . Ben simdi gidip kettle almiycam mesela paramı harcamiycam ... organik sirkem var evde onunla kaynatsam mesela?
mesajınıza çok güldüm :))Aman benimde makinemin biri 9 kg luk,doldurmasam elektrik su boşa,doldursam nr asması bitiyor ne ütüsü. Bende yorgan battaniye için almıştım. Bak onun içşn iyi bişey
onu atip icine su doldurup kaynatiyorum guzelce icini yikiyorum piril piril oluyjrbıldıgımız camasır deterjanı degıl mı?
teşekkurler canım @guldanee
Cagrı/semtler kapandibızım burda çagrı yok malesef
bence insanlarda pis sende hassassin annesin nihayetindeTemizlik diyince bisi anlaticam bi dönem calismak istedim.
Bir ofise gittim ofiste 2bayan 3bay vardi.
Bizde 2hatun o gun is gorusmesi icin geldik
Yani orda tanidim diger bayani.
Bir insaat firmasinin ofisi
Aman Allahimmmm
O mutfagin yaglari
O yerler
O kapi kollari
Cay ikram ettiler o bardagin sariligi o tabak
Ayy caydan nefret ederim ben dedim icemezdim kusardim.
Sonra tamam bugun burdasiniz dendi
Nasil ya dedim?
Ben gidim simdi(kaccak yer ariyorum)
Baktim olacagı yok
Mutfaga girdim susadim bardak yikadim yine icime sinmedi.
Baktim orda calisan bayan geldi beni gordu bardak yikiyorum sanirim hic yikamamis öyle kullaniyo calkalayip
Beni gorunce sabunla falan aldi sabunu bardaginin icine direk bulasik detj. Doktu 1avuc dokmustur
Hic sunger surmek bisi yapmak yok calkaladi
Dahada midem kalkti.
Kusura bakmayin cocugumun okuldan aradilar dedim arkama bakmadan kactim.
Diger bayanda arkamdan kacmis
Allahim insanlarmi midesiz ben mi hassasım.
epeyde uygun dagitilmis cagri semtler millet kapis kapus bende o ara bebek kicuk diye pek bi yerr cikamadim keske gidip bi bakaydim cagri semtler cok uygundu ya bimdende 101 dende daha uygundu bence bi cok alisverisi ordan yapiyordukCagrı/semtler kapandi
Vatan markali yumusaticisini zula yapmadigima cok pismanim suan ya
Nasil guzel nasil kalici kokusu.
Keske kapanmasaydi
Yerine a101 actilar ama ne bilim daha ufak oldugundanmi yer ne cok az urun var aradigim hic bisi bulamiyorum.
Yaz sonu ayrica dugun sezonlari bitiyo bu makineler kampanyaya giriyo
-300
-400 farkla alinabiliyo.
Ama kısa sure kampanyalar yapiyolar
Bana suan arcelikden kampanya msj ları geliyo.
Her indirimli urun mesajini aliyorum.
Ben 2yil önce yine ekim gibi almistim guzel indirimle.[/QUOT
yerleşik düzene bi geçsem istediğim ankastre set
hayallerim arasında
mesajınıza çok güldüm :))
Boş çalışsa fatura harici makineye bir zararı oluyor mu peki
kesinlikle samimiMerhaba kızlar.
Bugün durusmam yoktu. Hafta içi de çok yoruldum ve ev de aldı başını gitti. Biraz dinleneyim biraz çamaşır bulasik yemek derken baktım öğlen olmuş gitmedim. Azıcık evin de sefasını sürmeli ama dimi...
Ben burayı çok sevdim. Hatta artık burada yazıyorum. Herşeyden konuşuluyor ve illaki birseyler öğreniyor insan. Samimi. Daha ne olsun...
aynen bendekesinlikle samimi
herkes bildiği seyeleri tecrübe vs paylasıyor.
başka topiclerde herşey çok daha farklı
gerim gerim geriliyorum oralarda
aynen canım öyle cok ıyı oluyor bende annemın gelmesını beklıyorum mantı için:)bende yapamam zaten bebek var bu yuzden buzluguma attim kayinvakidem dogumda gelince yapti sagolsun bi beze bi beze paketledim cikartip hasliyorum hemen bi sos yogurt pratik oluyor
hahhahhh albendende okadarsuanda temzılkı yapıyorum lutfen sessız olalım konsatre olamıyorumüşengecliğimde son nokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?