Küçük Düşün Büyük Olsun!

genelde doğuş karadeniz alıyorum, kim markette 100lü ve 160lı olan paketleri arada indirime giriyor.
lipton kullanıyordum eskiden ama onda indirim pek denk gelmiyor ve 20TL'nin üstündeydi en son fiyatı.
çaykur bardak poşet carrefourda indirimdeydi ama onu hiç beğenmedik çay tadı yok, rengi bulanık su gibi oluyor.
eşim demli seviyor çayı market markalarını istemiyor, herşeyden kıs ama bir çayım var ona karışma diyor:)

hedeflere ulaşmanın verdiği mutluluk, kendine güven duygusu bir insanı ne kadar mutlu eder.
ben üniversitede okuduğum bölümü hiç benimsemeyerek okudum, o zamanki şartlarda sırf okumuş olmak için okudum aslında.
sonra çalışmaya başlayınca baktım ben farklı bir meslek üzerine yöneliyorum, ikinci üniversiteye kaydımı yaptırdım.
sonra smmm olmak için sınavlara girdim, staj yaptım, bir daha sınav derken çok şükür anlımın akıyla verdim sınavları, ruhsatımı aldım.
şu an yaşım 33 ve iyi ki bunları yapıp koluma altın bileziğimi takmışım diye kendi kendime hep sevinirim:)
okumanın, gelişmenin yaşı yok gerçekten ve zamanla görüyorum ki daha iyi şartlarda yaşamak için hep birşeyler yapmak gerekiyor.

bende sızın gıbı yaptım alanımı degıstırerek ve sureklı sınavlara gırerek cok sukur alnımın akıyla paramı kazanıyorum hem de ıkı meslegım var. acaba yuksek lısans doktora yapsam mı dıyorum ama suanda cok farklı yonelımlerım var onlar hayırlısıyla bır olsun ınsallah belkı ılerde yaparım.

işyerınde bı ısım vardı
onun ıcın evden cıkacaktım
cok sukur gerek kalmadı
her yerı kaldırmıstım temızlık yapacaktım gelınce
ama işe gıtmeyecegım ıcın bıraz burada takılıp sonra ıslerı yapacagım
cok sevındım yawwww

Canım hamileymişsin, çok sevindim.... :)
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin...

Aaa ne güzel burada bir meslektaşımı görmek... :)
Ben de mali müşavirim....

anladım indirimde görürsem deneyeyim doğuşun demlik poşetini
şu anda doğuşun dökme çayını kullanıyorum fena değildi ofçay denedim hiç beğenmedim çaykurun poşet çayları da güzel değil dediğiniz gibi
teşekkür ederim :)

Merhaba hanımlar
eve gelirken pazara uğradım pek ihtiyacım yoktu
maydanoz 50 kuruş
dereotu 50 kuruş (bunları yıkayıp kurutup buzluğa koyacağım)
1 kilo havuç 1 tl
markete uğradım ayran aldım 1.80tl başka da harcamam yok

sanırım yumurtaya yine zam gelmiş 15li yumurtayı 5.95e alıyordum 6.25 yada 6.30 gibi bişey olmuş

Oh be bu aksam evindeyim. Günlerdir ertelediğim musakkayi, pilavı, cacığı yaptım. Turşu da koyarım. Kompostom da var. Yemekten sonra da biber ve domatesleri doğrayıp dondurucuya atarım.

@meyraa senin özel okullarla ilgili düşüncelerini okuyunca çok sevindim. Böyle düşünen birtek ben değil mişim demek ki...

@meyraa senin özel okullarla ilgili düşüncelerini okuyunca çok sevindim. Böyle düşünen birtek ben değil mişim demek ki...

Senin bulunduğun yerde fazla seçenek olmadığı için, rekabet de yoktur. Rekabet olmayınca kalite daha da düşer....sadece adı kolej olan içi boş kurumlar çoğalır....hal böyle olunca araştırıp iyi bir devlet okuluna vermek bence de mantıklı....

İstanbul da seçenek çok.... çok araştırdım ben, sonunda beni tatmin eden bir kolej buldum.... inşallah pişman olmayız.... :)

Aynen söylediğin gibi. Küçük bir şehir. 3 tane özel okul var. Öğrenci arama dertleri Yok. Özellikle küçük yerlerde koleje çocuk gönderme karizma meselesi olduğu için pek çok kişi özel okula yazdırıyor.
İnşallah doğru karar vermişizdir. Şimdilik çok memnunuz okulumuzdan. Ama lisede ne olur bilemem. Mecburen özel okula vermek zorunda da kalabiliriz

Biz orta okulu bitirene kadar, daha çok sistem değişir :) ama iyi bir lise kazanırlar inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…