TesekkürlerIhlamuru demleyecegim caydanliga koyuyorum yikiyorum.
Uzerine kaynar su bosaltip
Biraz kaynatiyorum.
Biz boyle tuketiyoruz.
Bende bakiyorum gorsellerdekiler sık gozukuyor.Kızlar trendyoldaki Alaçatı butiğindeki gömlekler çok hoşuma gidiyor. O butikten daha önce bir gömlek almıştım. Rengi resimdeki gibi değildi. Geri yolladım. Siz hiç alışveriş yaptınız mı? Acaba şansımı bi kere daha mı denesem ?
Değil mi çok şık görünüyor. Aslında alayım diyorum ama bu araşar cebimde akrep var sanki. Hiç harcayasım yok. Kart borcunu azaltmak lazım. Taktım kafayı çünkü.Bende bakiyorum gorsellerdekiler sık gozukuyor.
Aslinda geri yollama imkanida var dene istersen şansini.
ben kitap dışında internetten alışveriş yapmıyorum artıkKızlar trendyoldaki Alaçatı butiğindeki gömlekler çok hoşuma gidiyor. O butikten daha önce bir gömlek almıştım. Rengi resimdeki gibi değildi. Geri yolladım. Siz hiç alışveriş yaptınız mı? Acaba şansımı bi kere daha mı denesem ?
Kanka getirisi iyi mi?bende 300 euro ile tarla kiraladım.
Eşim ekip biçecek.
Allahtan birşey çıkmazsa.
mutfagı çok rahat yaptırabilecegim.
Gecen sene banada oldu bu.ben kitap dışında internetten alışveriş yapmıyorum artık
bir aralar kozmetiğe takmıştım sürekli alıyordum ama aldıkça alasın geliyor yorulmuyorsun hop aldıkların ayağına geliyor filan ödemiyormuşsun bedava gibi geliyor
ihtiyacınız varsa alın ama ihtiyaç değil istekse boşverin
bu aralar benim de cebimde akrep var markete bile uğramayacağım bir süre ciddi bir eksiğim yok nasılsa
Kızlar trendyoldaki Alaçatı butiğindeki gömlekler çok hoşuma gidiyor. O butikten daha önce bir gömlek almıştım. Rengi resimdeki gibi değildi. Geri yolladım. Siz hiç alışveriş yaptınız mı? Acaba şansımı bi kere daha mı denesem ?
Kanka getirisi iyi mi?
Iyiymis kanka insAllah havalar istediginiz gibi olur kazanirsiniz.Eğer yagmur yagar iyi verim olursa en az 10 bin tl kanki.
Topigimizim indirim avcısıhanımlar migroslarda 24 eylüle kadar tüm bakliyat ve makarna çeşitlerinde aynı ürünün 2.si %50 indirimliymiş
eksiği olan stok yapmak isteyene duyurulur
yumuşatıcılarda da %25 indirim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?