Gercekden yaGünaydın kızlar
Almayın bakmayın etmeyin eylemeyin
İhtiyacınız yok
dolaplar taştı
ben kitap dışında internetten alışveriş yapmıyorum artık
bir aralar kozmetiğe takmıştım sürekli alıyordum ama aldıkça alasın geliyor yorulmuyorsun hop aldıkların ayağına geliyor filan ödemiyormuşsun bedava gibi geliyor
ihtiyacınız varsa alın ama ihtiyaç değil istekse boşverin
bu aralar benim de cebimde akrep var markete bile uğramayacağım bir süre ciddi bir eksiğim yok nasılsa
Ben de bir zamanlar aynı durumdaydım her gün kargo geliyordu 2 taksit 3 taksit bişey olmaz falan derken bir baktım kredi kartındaki taksit tutarı 3000 lirayı geçti.Kanka getirisi iyi mi?
Gecen sene banada oldu bu.
Hatta Allahim nolur bana sabir ver irade ver almim artiik diye dua ettim.
Tabak aldim
Olmadi bi daha aldim.
3 tane saat aldim.
Goldunuda alayim gumusunude alayim.
O bitti hooop baska sey siparis verdim.
Bi ara surekli kargo geliyordu.
Bazen gunde 2 kargo.
Sonra bi gun yine ruj begendim.
Olmadi 4 rengini birden sepete attim.
Sonra aa rimelde lazimdi dedim derken baktim sepet 100tl olmus.
Gratisde var bu rujdan rengini bi gorim oyle alirim dedim beklettim sepetde
Gittim gordum renk igrencti.
Almadim.
Sonra bi sogudum netten alisveris yapmadim daha.
Kış geliyo umarim bende sunada bakim bunada bakim diye baslamam.
Suan hic alasim yok bisi.
Lazim olanlari bile surekli alirim bir ara ya diye bekletiyorum.
Bilezige fena odaklandim.
Param eksilsin hic istemiyorum
Bende bir de bu alisverisi fazla kacirdigim donemlerde sey oldu..Ben de bir zamanlar aynı durumdaydım her gün kargo geliyordu 2 taksit 3 taksit bişey olmaz falan derken bir baktım kredi kartındaki taksit tutarı 3000 lirayı geçti.
Tamam güzel şeyler ucuza oluyor ama gereksiz çok şey aldım.
Yaklaşık bir senedir taksit ve internet alışverişi konusunda tutuyorum kendimi alıyorsam kredi kartı durumuna bakıp ödeyebileceksem tek çektiriyorum böyle daha iyi oldu şimdi sadece kartlarda BES ler kömür kaldı oda 600 lira civarı bu durumdan dolayı çok da huzurluyum.
Calisan anne olsun calismayan olsun cocuklu ev bence yardimciyi hak ediyor.
Insanda bi yerden sonra kayis kopuyor.
Boyle bir el uzansin istiyorsun.
En azindan azicik cocukla ilgilense yada 1 kap pisirse diye dusunuyorsun.
Bizim kaza olayinda sevdigim bir ablam var 16-17senelik tanisikligimiz var.
O 1 hafta hergun geldi.
Evimi supurdu sildi wc falan heryeri temizledi.
Allah bin defa razi olsun.
Tuttugu altin olsun.
Hakkini odeyemem hep kosar.
Benim evimi hic bir baskasi temizlememisti.
Hani ne boyle yardim anlaminda ne de parayla kimseyi almadim.
Tamam ozaman yapamiyordum.
Ama boyle ev tertemiz bakiyosun her yer temiz.
Dolaplarimin icine kadar duzenlemisti.
Nasil guzel bisiymis.
Ozaman anladim.
Allah hep saglik versin tabiki
Aaa ne güzel burada bir meslektaşımı görmek... :)
Ben de mali müşavirim....
doğuştan biz memnunum ve genelde indirime girdiği için daha da memnunum:)anladım indirimde görürsem deneyeyim doğuşun demlik poşetini
şu anda doğuşun dökme çayını kullanıyorum fena değildi ofçay denedim hiç beğenmedim çaykurun poşet çayları da güzel değil dediğiniz gibi
teşekkür ederim :)
Merhaba üstadım:)
dört beş saat sonrada böyle devam edecekmi acabagünaydınlarrr.. valla artık evimde kalmaya karar verdim. uzuuunnn bi süre sakın benden habersiz program yapma dedim eşime. hiçbir yere gitmek yok.. hem kpss çalışmaya başlayacam ben :)
dört beş saat sonrada böyle devam edecekmi acaba
kv yemeğe çağırır:)
Kızlar merhaba
Ayın 15 i gelse keşke
ne güzel eşinin ailesiyle iyi olmak biz yapamadık ben elimden geleni yapıyorum ama sevmemişler sevmeyince yaptığın herşey yanlış nedense sevdiği gelinlerinde kusurlarını görmüyorlar:)çağırsa da bu sefer gelemem dicem. çünkü gerçekten evin düzeni bozuldu bana göre. Aslında öyle yemeğe falan pek gitmezdik, çok nadir yani ağır yemek yapınca çağırırdı mesela içli köfte, mumbar işkembe tarzı. ama eşim geçen aylarda elektrik kazası geçirdi ya hatırlarsanız bir ay nerdeyse raporluydu e bende çalışıyordum, ona gündüzleri annesine geçmesi için ısrar ediyordum. sağolsun çok da ilgilendi eşimle, içim rahattı iş yerindeyken. e o zamanlarda iş çıkışı buraya gel yemek yiyip evinize geçersiniz veya işte akrabalar geçmiş olsuna gelecek sen işten geliyorsun yorgunsun kalabalık misafir yorar seni buraya gelin misafirlerden sonra eve geçersiniz derdi.. yani o dönem bize çok yardımcı oldular haklarını yiyemem. işte yavaş yavaş git gelleri azaltmaya başladık..
ben kv e görümcelerle iyiyim çok şükür ama herzaman mesafenin gerekli olması taraftarıyım. iki yıldır evliyim bi kere sorun yaşadım ciddi mesafe koydum ama ne oldu hatalarını anladılar ve toparladık. fazla samimiyetten tekrar sorunların çıkacağını düşünüyorum.. şimdiden bunun farkına varıp dengelemem gerekli bunun farkındayım..
daha yedi günü geçti gülümmmKızlar merhaba
Ayın 15 i gelse keşke
hadi bugün evdesin:)akşama kız kardeşim ve arkadaşı bana geliyor.. güzel bi menü ayarlarım akşam:)
Hayirli cumalar, bana BES hakkinda yardimci olabilecek arkadaslar varmi? Sorularim vardi. Özelden yazabilirmisiniz?
Daha ayın 22 si amaaa
akşama kız kardeşim ve arkadaşı bana geliyor.. güzel bi menü ayarlarım akşam:)
ne güzel eşinin ailesiyle iyi olmak biz yapamadık ben elimden geleni yapıyorum ama sevmemişler sevmeyince yaptığın herşey yanlış nedense sevdiği gelinlerinde kusurlarını görmüyorlar:)
daha yedi günü geçti gülümmm
hadi bugün evdesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?