Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar
Almayın bakmayın etmeyin eylemeyin
İhtiyacınız yok
dolaplar taştı
Gercekden ya

Bi ara tatilden donunce ne attim ne pakladim.
Copler copler ama yine cekmeceler dolaplar dolu dolu.

Temizlerken bile bana geliyolar soldan soldan.

Artik bisi almak yok.

Almama rejimine giricem.

Ben de bir zamanlar aynı durumdaydım her gün kargo geliyordu 2 taksit 3 taksit bişey olmaz falan derken bir baktım kredi kartındaki taksit tutarı 3000 lirayı geçti.
Tamam güzel şeyler ucuza oluyor ama gereksiz çok şey aldım.
Yaklaşık bir senedir taksit ve internet alışverişi konusunda tutuyorum kendimi alıyorsam kredi kartı durumuna bakıp ödeyebileceksem tek çektiriyorum böyle daha iyi oldu şimdi sadece kartlarda BES ler kömür kaldı oda 600 lira civarı bu durumdan dolayı çok da huzurluyum.

benimde akşam az musakkam kaldı.. yanına karışık kızartma yapar yoğurtlar yeriz diye düşündüm ama akşama çookk var, fikrim değişebilir..

akşam eşimle borçları toparlayalım dedik.. ayy bana bi sıkıntı bastı ama adam rahat.. ay başına ne kaldı zaten birazı ödenir yavaş yavaş rahatlarız dedi.. size şöyle diyim normalde sıkıp 2 ayda bitirelim dedim borcu eşim de üç aya yayalım sana bilezik katkım olsun dedi:)) bu teklifine hayır diyemedim:)

Bende bir de bu alisverisi fazla kacirdigim donemlerde sey oldu..
Yani aldim misal tshrtler bluzlar.
Hic giymeden verdigim oldu.
Cok uzuldum.
Tamam cok paralar verip almadim ama o an alirken ayy giyerim bi ara ucuz zaten diyip aldim.
Yani sirf almak icin aldim.
Sonra hic giymedim.
Verdim.

Boyle 4tshrtum oldu sanirim.

Artik tamamen ihtiyacim olmadan ya da kafamda bisi belirlemeden alisverise cikmicam.
Sadece o an gerekli olani alip cikicam.
Bir yerde lazim olur giyerim dedigim sey hic bir zaman lazim olmadi giymedimde.

dün akşam yemek işini hallettim sofrayı toplayıp eşimin getirdiği domates ve biberleri hallettim. domateslerin hepsini blendırdan geçirdim. kışın hem domates çorbası içim hem de yemeklerde kullanmak için. biberleri de bi kısmını küçük doğradım bi kısmını ortadan bölüp temizleyip attım. artık kış hazırlığım bitmiştir. daha da birşey yapmam :)
bugün iş yeri çok sakin .. internetten tarihin ilk konusunu indirir çalışırım inşallah.. bi gözüm de sizde olur..

kesinlikle. benim bakıcı ablam var. sağolsun boş zamanlarında dolaplarımı fln düzenliyor. o kadar dağınığım ki çok iyi geldi onun o işi yapması. yoksa hiçbişeyimi bulamıyodum. öyle anlaşmadığımız halde bazen süpürüyor evi fln kendiliğinden. yemeğimizi yapıyor. onun sayesnde daha huzurluyum

doğuştan biz memnunum ve genelde indirime girdiği için daha da memnunum:)

Merhaba üstadım:)

merhaba, estağfirullah.... :)

''Zirveye yaklaştıkça dağları değil, kendimizi yeniyoruz...''
Edmund Hillary

sevdiğim sözlerdendir kendileri, dolayısıyla bu işin sonu yok, üstadlık kim, biz kim.... :)

yeni mi aldınız ruhsatı, serbest mi çalışıyorsunuz?

dört beş saat sonrada böyle devam edecekmi acaba
kv yemeğe çağırır:)
çağırsa da bu sefer gelemem dicem. çünkü gerçekten evin düzeni bozuldu bana göre. Aslında öyle yemeğe falan pek gitmezdik, çok nadir yani ağır yemek yapınca çağırırdı mesela içli köfte, mumbar işkembe tarzı. ama eşim geçen aylarda elektrik kazası geçirdi ya hatırlarsanız bir ay nerdeyse raporluydu e bende çalışıyordum, ona gündüzleri annesine geçmesi için ısrar ediyordum. sağolsun çok da ilgilendi eşimle, içim rahattı iş yerindeyken. e o zamanlarda iş çıkışı buraya gel yemek yiyip evinize geçersiniz veya işte akrabalar geçmiş olsuna gelecek sen işten geliyorsun yorgunsun kalabalık misafir yorar seni buraya gelin misafirlerden sonra eve geçersiniz derdi.. yani o dönem bize çok yardımcı oldular haklarını yiyemem. işte yavaş yavaş git gelleri azaltmaya başladık..
ben kv e görümcelerle iyiyim çok şükür ama herzaman mesafenin gerekli olması taraftarıyım. iki yıldır evliyim bi kere sorun yaşadım ciddi mesafe koydum ama ne oldu hatalarını anladılar ve toparladık. fazla samimiyetten tekrar sorunların çıkacağını düşünüyorum.. şimdiden bunun farkına varıp dengelemem gerekli bunun farkındayım..

akşama kız kardeşim ve arkadaşı bana geliyor.. güzel bi menü ayarlarım akşam:)

ne güzel eşinin ailesiyle iyi olmak biz yapamadık ben elimden geleni yapıyorum ama sevmemişler sevmeyince yaptığın herşey yanlış nedense sevdiği gelinlerinde kusurlarını görmüyorlar:)
Kızlar merhaba

Ayın 15 i gelse keşke
daha yedi günü geçti gülümmm
hadi bugün evdesin:)

Hayirli cumalar, bana BES hakkinda yardimci olabilecek arkadaslar varmi? Sorularim vardi. Özelden yazabilirmisiniz?

İlk defa mı Bes açtırmayı düşünüyorsun? Burada sor sorularını bilenler yardımcı olur zaten.

Daha ayın 22 si amaaa

Ay daha çok varmış

7 gün geçti maaş alalım ama hemen kredi borçları gitti bile. Daha kredi kartı ekstresi gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…