Yok şimdilik vazgeçtim. Teşekkür ederim.
İşyerğnde berbat bir gün geçirdim. Şimdi dışarıda yemek yiyeceğiz. Oğlanın ihtiyaçlarını aldık.
Canım çok sıkkın. Sinirden patlayacağım
Aslında çözüdm ama konu konuşulduğu an sakin kalmayı, sinirle olaya atlamamayı seçtim. Papatya sakin ol, toplantıdan çıkınca düşünür hakedersin dedim kendi kendime.İş yerindeki problem neyse çözeceğine inanıyorum.
Çok moral bozucu oluyor böyle seyler
Aslında çok doğru... ama insanız işte. Keşke takmasak ne güzel olurdu
Aslında çözüdm ama konu konuşulduğu an sakin kalmayı, sinirle olaya atlamamayı seçtim. Papatya sakin ol, toplantıdan çıkınca düşünür hakedersin dedim kendi kendime.
Çıkar çıkmaz hemen bi çözüm bulup hallettim ama sonradan kendime kızdım. Neden sessiz kaldım. Sen haklarını savunamayan bi insan mısın diye
Normalde bende pek esirgemem lafımı. Çat çat söylerim. Ama dün hem bana bi kal geldi, hem de inatlaşmak istemedim. Çıkınca sakince hallettim.Evet sesiz kaldığım zamanlar bende sinir oluyorum kendime.
Savunma yaptıgım zamanlar daha rahat oluyorum.
O yüzden hiç esirgemiyorum lafımı.
Sanki bana normal geldiSelam kızlar.
Kotam az olduğuna takip edemiyorum. Bugün yün aldım. Oğluma boyunluk şapka takım yapıcam. Hiçde anlamam ama maksat oyalanma oldun. 6 tl yünlere verdim. Annemde yapar 2 takım yeter.
Börek ysptım bugün artan yufka ilede az patatesli az peynirli muska böreği yaptım. Pişmeden dondurucuta koydum. Çıkarıp kızartıcam. Doğrumu yapmışım.çiğ koymakla.
tr_lelli elektrik bixe göre fazla 40 50 gelir
Su 47 geldi birde depo kondu çok akıyor musluklardan artık 60 70 gelir. Telime 45 ödüyorum 3 gb net var az girdiğime yetiyor. Kesim tarihine kadar 1 gb kalıyor.kota aşımı olur diye giremiyorum korkumdan.
Bazi insanlar seviyorlarValla yüzün kızarıyor, sizleri bildiğim için ama, ben bazen hoş sohbet bir arkadaş/arkadaşlar, bazen de yalnız kalmak istediğim zamanlar da tek başıma o bir çaya bir kahveye 20tl. 30 tl. Verilen mekanlara sık sık gidiyorum... şu an da öyle bir mekandayım ve buraya bakınca vicdan azabı çekiyorum
Anneannem, sizin kazandığınız paraları eskiden biz kazansaydık, paraları koyacak yer bulamazdık derdi de gülerdik :)
Yok yok, ben iflah olmam... :)
Bende oyle 15tl aldigim bluzumu koydeki utuyle yaktimOğlanın odasına girdik eşimle. Nerdeyse bi çuval atılacak çıktı. Geçen yıllardan kalan kitaplar boyalar kağıtlar defterler kablolar vs.
Ağustos 27 den beri kendime hiç birşey almadım. Ama ben onu eylül 1 gibi satıyorum. Tatile girmeden önce 10 tl ye Şile bezinden bi bluz almıştım. Çok beğenmiştim. Dün yıkadım. Soğukta yıkamama rağmen küçülmüş. Göbeğimi açıp giyersem ancak olur. Ona da canım sıkıldı. Parası az zaten ama sevmiştim be
Al benden de o kadar. Ğnstagramdaki fotoğraflarımda var. Bak sen de çok seveceksin. Yaz sonu almıştım. Acaba hala var Mıdır ki?Bende oyle 15tl aldigim bluzumu koydeki utuyle yaktim
Buhar ayarini ayarlayamadim utu eskiydi.
Yapisti.
Gozlerim doldu ya.
Boyle bogrume bi öküz oturdu.
Oysa 15tl ama daha nerden bulcam.
2 sezon once almistim.
Her tatilde her yerde valizim ele basiydi.
Olmazsa olmazim.
Hala atamadim.
Alt kisminda yanik.
Gupur alip koydurmayi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?