spor salonuna uyeligimi bir ay erteledim hamilelikten dolayi tekrar ertelemeyi dusunuyorum. Hic spor yapacak havada degilim. Gunduz falanda cok vaktim olacak kitap iyi fikir ama ondan da skliyorumBen boş vakitlerimde kitap okuyorum, spor yapıyorum ( sen hamilesin bu seçenek sana uygun olur mu bilmiyorum). Bu kış özel hocadan yüzen dersi almak istiyorum. Yüzüyorum ama stil filan öğreneyim istiyorum.
bende canim yelek oruyorum simdi
Puzzle severmisiniz?Bugun yaklasik 50 tl harcadim
Disarida yesek en az 250 tl verirdik.
Bugunku birikimim bu
Kizlar bu sene fazla bos vaktim olacak siz olsaniz neler yapardiniz? Orgu falan yapayim diyorum ya da kursa gidecektim ama dolmus kayitlar. Siz neler yapiyorsunuz
tesekkur ederim. Kanavice olabilir bende merakliyim aslinda ama biraz usengecim. Ahh insallah teyzesi bi kalbinin sesini dinlesem ben ona neler yaparim. Minik mercimegim ♡Puzzle severmisiniz?
Yada kanavice setleri olabilir
Belki bebise nevresim islersiniz
Cok sevindim insallah hayirli evlat olur
GünaydinGünaydın
Ellerine sağlık canım, güzel günler de giydirmek nasip etsin Rabbim inşallah.bende canim yelek oruyorum simdi
Örgü yapıyorum atkı şapka takımı.Bugun yaklasik 50 tl harcadim
Disarida yesek en az 250 tl verirdik.
Bugunku birikimim bu
Kizlar bu sene fazla bos vaktim olacak siz olsaniz neler yapardiniz? Orgu falan yapayim diyorum ya da kursa gidecektim ama dolmus kayitlar. Siz neler yapiyorsunuz
atki sapka iyiymis. Elimdeki yelegi bitireyim kista geliyo iyi olur tesekkur ederimÖrgü yapıyorum atkı şapka takımı.
Sonrada penye ipten bişiyler yaparım.
Kitap okuyorum. Yeni kitap almalıyım geçen hadta bitti boşluktayım.
Kursa gidicem işimle ilgili 4 ay sürüyor. Sabah 8 akşam 4. Baya oyalayacak beni.
Orgu kesinlikle zevklidir canimatki sapka iyiymis. Elimdeki yelegi bitireyim kista geliyo iyi olur tesekkur ederim
ya bende yeni basladim heyecanliyim :) sklinca birakiyorum arada arada oruyorum. Evet kisin guzel oluyo sicacik battaniyenin altinda orgu ormek :)Orgu kesinlikle zevklidir canim
Kisin tv karsisi battaniye altinda
Ogluma atki ormustum bende.
Lıfler örmustum bi ara ona sarmistim.
Ben cok sabirli degilim ya.
Oyle yelekler hirkalar denemedim hic sabredemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?