Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi tatiller
Biz de bir kaç yıl önce Eylül'de tatile çıkmıştık. Ben daha çok keyif almıştım

iyi akşamlar...telefondan giremiyorum,şifremi unutmuşun..bilgisayarda kayıtlı,otomatik girdim nihayet ama burasıda silinirse vay halime..
tr_lelli bu ayki hedefimi tutturdum..3 gramla eylülü kapatıyorum..350 demiştik ama ben para tutamam..2yada3 gram alıcam inşallah marta kadar her ay..ocakta da 500 gibi bir para var gelecek..onuda katarım..niyetine girince rabbim kolaylaştırıyo..eylülde 1 gram derken,3 oldu anlamadan..

yanlız buradan uzak kalmamam lazım benim..yoksa sorguluyorum kendimi,biriktirip napacan..sanki takçanmı,bak şurda indirim var,picama alayım rengi ne gozel..

Bak sanada iyi geldi bilezik fikri :)
Bana zelalke diger arkadaslardanda vardi hani yok bu ay sıkisigiz falan derken kenara atabilen.
Benimde guzel gidiyor.
Tabiki cok uzaklara kaybolma motive sart.

Günaydin
Bugun esim erken gitti oglumla beraber gidiciz okula.
20tl zulaya gitti bile.
Su zulami bi 1000tl yapamadim gitti.
Sureklide para para diyemiyorum esime.
Boyle tirtiklaya tirtiklaya yapicaz bakalim.

Zaten 3 de olsa 5 de sonunda yalniz kalicaz.
Esimin ailesinide cok onemsemiyorum aslinda neticede gorusmuyorum boylede devam edecek.
Ben tek cocuklu hayatin rahatligini seviyorum.
Ilerde elbet yalniz kalicaz evlenecekler universite hayati vs.
Ben gider koyde yasarim zaten diyorum.
Seviyorum memleketi.
Ev alir giderim.
2. Cocuk olunca onu okut buyut o hayaller baya daha hayal kalir bana.

Benim esim cok istiyor kafam cok karisik.

Günaydın..bendede 1 çocuk var. Oğlum çok istedi kardeşi olsun,eşimde öyle..ama bende istemiyorum ya. Allah hayırlı evlat verdikten sonra biride yeter insana..hele bu devirde evlat büyütmekten daha zoru varmı?ama çocuğum yanlız büyüdü,arkadaşıda yoktu .o zorladı biraz açıkçası

Günaydin kizlar cocuk konusulmus bende dört tane var onun icin bisey diyemiyorum kardes güzel sey ama ilerisini bilemiyorum umarim iyi olurlar birbirlerine .birikim yavas gidiyo sadece 30 euro koyabildim cidden daraldigimiz bi ana geldi ama olsun bugün is görüsmem var o olursa daha iyi olacak birikim konusu

benim eşim asla yardım etmez çok sinir olurum eşimin iş arkadaşı var bayan görüştüğümüz ailecek onun eşide bulaşığa kadar yıkar bana sende iş yok diyor kandırmasını bilmiyorsun diyor benim eşim agrasif sinirli ne yapsamda yapmaz o
şöyle düşün kaç kardeşsiniz
yarın birgün oğlun büyüyecek
tek kardeş olacak
ben tek kız olduğum halde neden bir kızkardeşim yok diye hep üzülürüm
sen rahatsın diye onu ilerleyen yıllarda yalnız bırakmak
o zamanda iş işten geçer
ölüm var kalım var
yoldaş olur
bizler ne kadar yaşayacağız meçhul
yaş 35 yolun yarısı diyen adam bile 40 lı yaşlarda ölmüş
o yüzden sen ikinciyi yap yaş geçmeden

Canım ben evlendiğim ilk günden bu yana hiçbir zaman ev işlerini ben kendim halledeceğim diye kendimi paralamadım. Ben yemeği hazırlıyorsam sofrayı hazırla dedim, salata yap dedim. Öyle oturup yemeği beklemesine hiç izin vermedim. Sonrasında ben söylemeden direkt kendi yapmaya başladı zaten.

Günaydin hanimlar, 2. cocuk konusulmus, bende karar verememisdim ikinci cocuga büyük oglum cok istemisdi, erkek kardes. Büyük oglum 8. yasina basmadan kardesi geldi. Baslarda cok kiskandi anlasamadi falan, simdi büyük oglum 11 kücügümüz 3 olacak. Gecenlerde büyük ogluma sordum, kardesin oldugu icin mutlumusun. Tabiiki anne dedi, iyiki kardesim var. Anlasamadiklari zamanlar oluyor, 5 dakika sonra, yine cok mutlular. Oglum hatta dedi anne keske büyük bir tanede ablamiz olsaydi. Galiba bu devirde kardes cok cok daha önemli. Yabanciya güvenip dost olmak dahada zorlasdi. Kardes bir parca oluyor, daha güven duyabildigin ...

Ilerde nasil anlasirlar bilmiyorum, insallah destek olup kiymetlerini bilirler.

günaydın yine size yetişemedim. :) çocuktan konuşulmuş ben hep tek çocuk istedim. kendimi hiç iki çocukla düşünemedim. zaten olmadı da, yaş 38 oldu. evlat edinmeye karar verdik şimdi sıra bekliyoruz. bundan sonra ikinciyi zaten düşünecek yaşım da kalmadı. bunu büyüteyim de eski enerji yok çocuk büyütmek zor heleki bu yaşta hele bu kadar rahatlığa alışmışken daha da zor.

ben de aynı şeyi yaptım canm, sağolsun yardım ediyor. yemeği hafta sonları o yapıyor hafta içi ben. alıştırmakla da alakalı çünkü benim eşim de çok rahata alışmıştı. teyzesiyle büyümüş donuna çorabına kadar ayağına getirmişler. ama şimdi kirlisini bile o atıyor sepete. çoğu erkek bunu da yapmıyor. tabi çalışmayınca nasıl olur bilemiyorum.

sizin de aynı kardeşimin gibi olmuş, :) aralarındaki yaş farkından kardeş istemesine ve ilk andaki tepkisine ve sonraki ilgisine kadar hepsi aynı :)))

Bak sanada iyi geldi bilezik fikri :)
Bana zelalke diger arkadaslardanda vardi hani yok bu ay sıkisigiz falan derken kenara atabilen.
Benimde guzel gidiyor.
Tabiki cok uzaklara kaybolma motive sart.
bilezik fikri bana gerçekten iyi geldi.. bu ay ve önümüzdeki iki belki üç ay bir şey atamıyorum dedim çok sıkıştık, ama baya dikkat ettim maaşlarımız cuma yatar ve ben zulaya 200 tl atabildim. harçlık olarak da 40 tl var onları da harcamayı düşünmüyorum. idare etmem şart. bilezik fikri olmasaydı bu 200 tl olmayacaktı. bakalım yıl başına kadar 700 tl toplasam güzel olur. ama asıl bilezik için katkım yılbaşından sonra eldeki borçlar bitince olacak inşallah.

Günaydınlar, iyi haftalar

Kardeş candır eşim tek çocuk onun zorluğunu yaşıyoruz annesi babası rahatsızlandığında 800 km yolu gidiyor gitmese içi içini yiyor benden başka kimse yok diye iyi günde de kötü günde de paylaşacak kardeş lazım insana
Mesajınızı okuyunca kendimi gördüm teyzem evlendiğim de özellikle bu şekilde davranmamı tavsiye etmişti soğan bile soysa mutfakta yanından ayırma her işi kendim yapıcam diye uğraşma demişti. Baya iyi alıştırmışım ondan habersiz biraz fazla uğraşsam oturup keyif yapamıyor batıyor adama ne yapıyorsun deyip hemen yanıma geliyor

Esim sagolsun cok yardimci olur, cocuklarla ilgilenir. Ders calisir, oynar onlarla, gezmeye götürür.
Sadece yemek yapmaz, temizlik benden cok yapar, evi süpürür, wc mutlaka temizler.
Esim yardim etmemis olsaydi kesinlikle ikinci cocugu bende yapmazdim. Ikimizde calisiyoruz.
Herkez yapmasi gerekenleri, evde yapilmasi gereken isleri bilir yapar.

ahahahahaaa aynıymış ya, adama yaptığım iş batıyor. yinemi iş diyor oysa hiç de o kadar iş yapmıyorum. bazen sonunda kalkıyor hadi birlikte yapalım çabuk bitsin diyor

Bende tek çocuk düşünüyorum.

Kızım bazen çok tatlı oluyor seviyorum ilgileniyorum. kardeşi olsamı diye düşünüyorum.
diş çıkartırken hasta oldugunda aman aman büyüsün yeter bir tane diyorum.
tekrar aynı seyleri yasamak zoruma gidiyor.

Eşimde ilgilenir ama mama yediremez altını değiştirmez temizlik yemek yapmaz.
belirli sürelerde sever oynar o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…