Annem sever bizde.ya bende yeni basladim heyecanliyim :) sklinca birakiyorum arada arada oruyorum. Evet kisin guzel oluyo sicacik battaniyenin altinda orgu ormek :)
Hayırlı olsun iyi okumalar dilerim :)Günaydın herkese.
Uzun bir aradan sonra merhaba.
Sürekli okuyordum ama yazmaya fırsat bulamamıştım.
Yüksek lisans için mülakata hazırlanıyordum biliyorsunuz.. Kabul edildim kaydımı da yaptırdım. Dersler başlayacak onu bekliyorum.
Aralık ayına kadar benim için harcamalı geçecek. Birikim namına çok bir şey yapabileceğimi sanmıyorum.
1500-2000 tl civarı eğitim için bir harcamam olacak. Taksit yaptırsam bile ödenecek sonuçta.
Onun haricinde şehir dışı için bir planım var. Uçak bileti kesmiştim zaten. Ama otel ve orada harcanacak para, giderken götürülecek hediyeler falan derken en az bin tl de buraya gidecek gibi görünüyor.
Sağlık olsun çalışıyorum nasılda ödenir bir şekilde :)
Keyifli günler herkese.
Ev yogurdunu biz seviyoruz fakat surekli aldigim yer kapandi.Iyi aksamlar kızlar
Bugün kumbarama 50 TL daha attım.
Birine bir zamanlar 500 TL kadar borç vermistik. Baktımki kendiliginden geleceği yok. Onu istedim
Salı günü verecek hemen onuda kumbaraya atacağım.
Onlar bizden isterken utanmıyor. Ama biz kendimize ait olan parayı istemeyi utanıyoruz.üstüne birde kapris yapıyorlar ya sinir oluyorum.
Başka bir arkadaşımada 50 TL borç vermistim. Güya ertesi gün verecekti. 3 ay oldu. Yarında onu arayıp istemeyi düşünüyorum
Karnıyarık icin 2.5 kg patlıcan kızartıp attım buzluğa
3 kgda nohut haslayıp koydum
Ben normalde ev yogurdu sevmem. Ama cok fazla yogurt tüketirim. Sütüne çok güvendigimiz bir teyzeden 5 kg süt alıp yoğurt yaptık. Bundan sonra ev yoğurdu yemeye alışacağım
evet evet bizimde oyle derler sirtini tutar diye. Bak ne dicem hazir o zamanlara gitmisken bi tane de sen yap benimkiyle birlikte buyusunler mercimeklerAnnem sever bizde.
Oglumunkileri annem ormustu
Boyle biri orunce cok hevesleniyorum bende ama iste sıkıliyorum cabuk.
Ama o yeleklerden bolca olsun kurtarici oluyor.
Agzi akiyo, islaniyo, kusuyo degisiyosun hep.
Yatakdan kalkinca hemen sirtina gecirirdim yelegini cesit cesit renk renk vardi kuzumun.
Kiz bak o gunlere gittim simdi.
O cikarir atardi akli erince ben giydirir bi de dugmelerdim cikarmasin diye
3-4yasina kadar yelek giydirdim.
Suveter giydirdim sonra.
Sirtini tutar derler bizde cocugun.
Sicak tutar anlaminda.
Hahahha :) hamissin icine mi doguyo napiyoevet evet bizimde oyle derler sirtini tutar diye. Bak ne dicem hazir o zamanlara gitmisken bi tane de sen yap benimkiyle birlikte buyusunler mercimekler
uyuyorum evet canim ama is var sabah erken kalkmak zorundayim ama gelince uyuyorum sagolasinBeth18 bebek örgüleri yap.bol bol dinlen. Hamileyken bir arkadaşım çok uyu demişti her gördüğünde uyuyotsun değilmi hep uyu derdi. İçimden delimi ne uyu uyu tutturmuş. Ancak doğum yaptıktan 10 gün içinde anladım ki boşuna dememiş.
@tr_lelli tek çocuk olunca yalnızmı kalınır düşüncesi oluyor ama aile ilişkileri hiç iyi olmayn ailelere sahibiz.
Artık kendi gemisini kurtarmaya bakıyor herkes. Ben tek çocuk da kalıcam. Tabiki Rabbim 2. Uygun görürse yapacak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?