Küçük Düşün Büyük Olsun!

ya bende yeni basladim heyecanliyim :) sklinca birakiyorum arada arada oruyorum. Evet kisin guzel oluyo sicacik battaniyenin altinda orgu ormek :)
Annem sever bizde.
Oglumunkileri annem ormustu
Boyle biri orunce cok hevesleniyorum bende ama iste sıkıliyorum cabuk.
Ama o yeleklerden bolca olsun kurtarici oluyor.
Agzi akiyo, islaniyo, kusuyo degisiyosun hep.
Yatakdan kalkinca hemen sirtina gecirirdim yelegini cesit cesit renk renk vardi kuzumun.

Kiz bak o gunlere gittim simdi.
O cikarir atardi akli erince ben giydirir bi de dugmelerdim cikarmasin diye

3-4yasina kadar yelek giydirdim.
Suveter giydirdim sonra.
Sirtini tutar derler bizde cocugun.
Sicak tutar anlaminda.

İyi akşamlar
Bu haftasonu oldukça yorucu geçti. Dün çaya eşimin arkadaşı, eşi ve 3 çocuğu geldi. Onlar gelmeden önce evi toparladım, süpürdüm, sildim. Banyoyu ve balkonu yıkadım. Kızımla beraber poğaça ve kek yaptık. 15:00 civarı geleceklerdi. 16:30 da anca geldiler
22:30 gibi gittiler. Evde 5 yalın altı 4 tane çocuk olunca evin halini az çok tahmin edersiniz.
Eşim sağolsun sen yat ben hallederim dedi. Kızımla biz yattık. Evi ve mutfağı toplamış, bulaşık makinesini boşaltmış.
Bugün de kızımla tiyatroya gittiler. Ben evde biraz kitap okudum. Sonra geldiler biz kızımla oynadık, parka gittik. Eşim de bir yüzme havuzuna kaydoldu geçen hafta. Oraya yüzmeye gitti. Ben de birazdan kızımı yıkayacağım.

Hayırlı olsun iyi okumalar dilerim :)

Iyi aksamlar kızlar
Bugün kumbarama 50 TL daha attım.

Birine bir zamanlar 500 TL kadar borç vermistik. Baktımki kendiliginden geleceği yok. Onu istedim
Salı günü verecek hemen onuda kumbaraya atacağım.
Onlar bizden isterken utanmıyor. Ama biz kendimize ait olan parayı istemeyi utanıyoruz. üstüne birde kapris yapıyorlar ya sinir oluyorum.

Başka bir arkadaşımada 50 TL borç vermistim. Güya ertesi gün verecekti. 3 ay oldu. Yarında onu arayıp istemeyi düşünüyorum

Karnıyarık icin 2.5 kg patlıcan kızartıp attım buzluğa
3 kgda nohut haslayıp koydum

Ben normalde ev yogurdu sevmem. Ama cok fazla yogurt tüketirim. Sütüne çok güvendigimiz bir teyzeden 5 kg süt alıp yoğurt yaptık. Bundan sonra ev yoğurdu yemeye alışacağım

Selamlar
Bugün pazar ve ben çalıştım. Market alışverişi yaptık eve geldik. Şimdi yemek hazırlayacağız.

Ev yogurdunu biz seviyoruz fakat surekli aldigim yer kapandi.
Yeni bir yerede guvenemedim.
Burada hep yagini aliyorlar kaymak bile tutmuyor.
Bende bir yer bulup yapim artik.
Kase kase yerim ben ayranda oyle

Bugununde yemek faslini hallettigime gore bi ohhh cekebilirim
Esim yine mac izlemeye kacti annemlere biz oglumla kaldik.
Ben evde rahatim uzaniyorum falan.
Okul formasini utulicem daha gerci.
Oglum banyo yapcak klasik pazarlar geri geldi.

Bu okulun esofmani yokmus
Bizim diger okulda okulun esofmani vardi o gun onunla gidiliyordu.
Burada kiyafet tasiyip giyincekler falan hic sevmedigim olay.
Bir de istemiyorum bi soyunma kabinleri bisi yok.
Neler duyuyoruz tvlerde falan.
Bana hos gelmiyor + soyun giyin formalarini tikiyolar cantaya tekrar giyiyorlar oyle.
Bir kac veli okula soyleyelim istiyorum okul esofmani olayini.

Bu hafta ogluma esofman takim almam gerek.
Takimi yok tek esofmanlari var uzerlerine swet almam gerek.
Swet ve takim alicam artik degisik giyer.

Marka iyi bisi alayim istiyorum.

Bana yine hafta ici avm yollari gozukur.

evet evet bizimde oyle derler sirtini tutar diye. Bak ne dicem hazir o zamanlara gitmisken bi tane de sen yap benimkiyle birlikte buyusunler mercimekler

evet evet bizimde oyle derler sirtini tutar diye. Bak ne dicem hazir o zamanlara gitmisken bi tane de sen yap benimkiyle birlikte buyusunler mercimekler
Hahahha :) hamissin icine mi doguyo napiyo
Yani hamile diilim yanlis anlasilmasinda esim cok istiyor.
Her an hersey olabülü
Belki sana yetisirim
Aslinda benim icimin istedigi tek cocuk kalsin.
Ama esimin acayip bebek sevesi gelmis adam cocukda cocuk diyo

Tek cocuklu ve +1 cocuklulardan yorum alasim var bu ara
2 cocuklu bebeli hayat nasil diye.
Cok sene oldu ben bebeli zamanlarimi cokdan unuttum.
Bir de annemde buyudu sayilir benim sıpa.
Cok bisi anlamadim.

Ama kafami kurcaliyor tek cocuklu hayatin rahatligi bana keyif veriyor.
2 cocuklu hayatin kaygilarida kafami yoruyor.

Beth18 ay çok güzel örgüler var battaniye falan hırka gerçekten çok işe yarıyor
Gerçi benimde atkı ve lif dışında örmüşlüğüm yok ama annem sağ olsun çeşit çeşit örmüştü bazılarını hiç giydirmedim bile sıra gelmedi

tr_lelli benim eviminde temizliğe ihtiyacı var ama zamanım yok önümüzdeki hafta sonu diyordum onasa kaynım ve oğlu gelecekmiş hafta içi yapsam cam perde işini süper olacak
Nevresim havlu aralarına bende sabun koyuyorum
Hatta bu sene elbise iç çamaşır aralarınada yerleştirdim

Beth18 bebek örgüleri yap.bol bol dinlen. Hamileyken bir arkadaşım çok uyu demişti her gördüğünde uyuyotsun değilmi hep uyu derdi. İçimden delimi ne uyu uyu tutturmuş. Ancak doğum yaptıktan 10 gün içinde anladım ki boşuna dememiş.

@tr_lelli tek çocuk olunca yalnızmı kalınır düşüncesi oluyor ama aile ilişkileri hiç iyi olmayn ailelere sahibiz.
Artık kendi gemisini kurtarmaya bakıyor herkes. Ben tek çocuk da kalıcam. Tabiki Rabbim 2. Uygun görürse yapacak birşey yok

tr_lelli canim evet belki rahat olmaz ama kardes bambaska. Ozellikle zor zamanlarda kardes disinda insanin yaninda kimse olmuyor. Bunu gecen sene babamin hastaliginda cok iyi anladim. Cok sukur 2 ablam var onlarla birlikte ayakta kalabildik.
hawar hepsinden oresim var canim

uyuyorum evet canim ama is var sabah erken kalkmak zorundayim ama gelince uyuyorum sagolasin

Cok yoruldum. Öğlen kuru fasulye islattim biraz önce ocaga koydum, yarınki yemegim hazir olsun bari. Sadece yarin giymelik ütü yaptım. Daha fazla ayakta kalamadim. Yemeğim pişse yatacagim..iyi geceler kızlar.

Slm kızlar otele geldik
Hava sıcak fazla kalabalık değil genellikle turist
Bu sene deniz tatilini bu kadar geç yapma fikri hoşuma gitmemişti ama çok sevdim daha sakin curcuna Yok
Bu hafta harcama Yok inşallah
Hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…