- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Benim esim sinirli agrasif degildir ama ev iside yapmaz.benim eşim asla yardım etmez çok sinir olurum eşimin iş arkadaşı var bayan görüştüğümüz ailecek onun eşide bulaşığa kadar yıkar bana sende iş yok diyor kandırmasını bilmiyorsun diyor benim eşim agrasif sinirli ne yapsamda yapmaz o
şöyle düşün kaç kardeşsiniz
yarın birgün oğlun büyüyecek
tek kardeş olacak
ben tek kız olduğum halde neden bir kızkardeşim yok diye hep üzülürüm
sen rahatsın diye onu ilerleyen yıllarda yalnız bırakmak
o zamanda iş işten geçer
ölüm var kalım var
yoldaş olur
bizler ne kadar yaşayacağız meçhul
yaş 35 yolun yarısı diyen adam bile 40 lı yaşlarda ölmüş
o yüzden sen ikinciyi yap yaş geçmeden
Ya ben saha 32 yasindayim ama 5 cocuk buyutmus gibi bir yorgunluk var bende.günaydın yine size yetişemedim. :) çocuktan konuşulmuş ben hep tek çocuk istedim. kendimi hiç iki çocukla düşünemedim. zaten olmadı da, yaş 38 oldu. evlat edinmeye karar verdik şimdi sıra bekliyoruz. bundan sonra ikinciyi zaten düşünecek yaşım da kalmadı. bunu büyüteyim de eski enerji yok çocuk büyütmek zor heleki bu yaşta hele bu kadar rahatlığa alışmışken daha da zor.
Hadi hayirlisiMerhabalar hanımlar.
İyi haftalar diliyorum.
Bakanlık yavaş yavaş görev yazılarımızı göndermeye başlamış. Eli kulağındadır, işe başlamak üzereyim.
O zaman daha aktif olacağım topikte :)
Canım ben evlendiğim ilk günden bu yana hiçbir zaman ev işlerini ben kendim halledeceğim diye kendimi paralamadım. Ben yemeği hazırlıyorsam sofrayı hazırla dedim, salata yap dedim. Öyle oturup yemeği beklemesine hiç izin vermedim. Sonrasında ben söylemeden direkt kendi yapmaya başladı zaten.
Benim esim sinirli agrasif degildir ama ev iside yapmaz.
Rica edersem cay koyar meyve getirir sunu mutfaga gotururmusun ?
Cocugu yatirirmisin?
Yatagi acarmisin?
Camasiri toplarmisin? Yani boyle rica ederek arada bir yaptiriyorum iste.
Ben calismiyorum esimin isi stresli surekli telefonda o sebepden bende cok yuklenmiyorum.
Evinde rahat etsin diyorum genelde hep önune getiririm.
Oglum kucukken uyutuyordu
Salliyordu
Yemegini yediriyordu
Baya oyalayip yoruyordu oglumu uykuya tam hazirliyordu yani isime geliyordu.
Banyo yaptirmisligi falanda vardir.
Altini degismezdi tek igrendigi yapmadigi oydu.
2. Cocuga gelince yaa asagidayedirenk79 un dedigi gibi ben kendimi 2 cocuklu olarak hic dusununemiyorum.
Hayallerimde ben hic 2 cocuklu degilim.
Oglumu buyutuyorum sonra ben hep geziyorum
Istanbullarda durmuyorum.
Ipini koparan danalar gibi özgur oluyorum.
Okul yollarini coktan unutmus oluyorum.
Pesimdi bir cocuk daha hic yok
Sirt cantam esim ben.
Oglumuda o arada okutmus evermis falan olarak hayal ediyorum :)
Cocuk istemedigim icin acaba ben vicdansiz , sevgisizmiyim ki diyede dusunuyorum.
Esim cok aklimi celiyo benim
Adam cocukda cocuk diyo baska bisi demiyor.
Bu buyumusde bebek sevmek lazimmisda uniye gidince falan ben cok yalniz kalcakmisimda pisman olcakmisimda 2. Yapmadigima neler diyo.
Bilmem belki hakli belki kandirma politikasi
Kafam cok karisik.
Ya ben saha 32 yasindayim ama 5 cocuk buyutmus gibi bir yorgunluk var bende.
Usengeclik
Ama bu cocuk yapip bakma anlaminda yorgunluk.
Gezmeye falan enerjim var :)
Bende kendimi hep tek cocuklu hayal ettim.
Ilerde de tek cocuk hatta boyumuzu gecen koca delikanli bizde daha yas almis ebevynler.
aynı benım durumumallah hayır etsin bugün öyle içim sıkılıyorki anlatamam. kimse benimle konuşmasın istiyorum, kimse bakmasın.. yani sebebini anlasam toparlanmaya çalışacam da yok.
Aynen herseyi biz yapinca sen halledersin oluyor.kızlar ozaman suç bendemi gerçekten:)
galiba öyle
biz evlendiğimizde iki sene ayrı kaldık eşimle o haftasonları gidiş geliş yaptı
bende yazık yoruluyo 2 günlüğüne evine geliyor diye bütün imkanları sundum
hatayı ozaman yapmışım ben
tüyolar alim peki bu yaştan sonra değiştirebilirmiyimki
Ben konusurum senle bana serbestallah hayır etsin bugün öyle içim sıkılıyorki anlatamam. kimse benimle konuşmasın istiyorum, kimse bakmasın.. yani sebebini anlasam toparlanmaya çalışacam da yok.
Bekara koca bosamasi kolay mi derlerdi ne derlerdi
bakalım görciiizzzBekara koca bosamasi kolay mi derlerdi ne derlerdi
Bende bekara cocik yapmasi kolay diyorum canimss
dokunsalar ağlayacam öyle saçma sapan ruh halindeyim.. aslında çıkıp eve gideyim uyurum falan diye düşündüm ama sonra vazgeçtim, iş yerinde oyalanırım en azından. regl zamanım yaklaştı belki ondan.. neyse sizi okuyup kafa dağıtmalıyım.. iyiki varsınız:)Ben konusurum senle bana serbest
Dun hic yazmadin ya bana hep ondan :)
Saka bi yana hayir olsun canim banada oluyo zaman zaman dua et esma cek Allah ferahlik versin.
Sende iyiki varsin canimdokunsalar ağlayacam öyle saçma sapan ruh halindeyim.. aslında çıkıp eve gideyim uyurum falan diye düşündüm ama sonra vazgeçtim, iş yerinde oyalanırım en azından. regl zamanım yaklaştı belki ondan.. neyse sizi okuyup kafa dağıtmalıyım.. iyiki varsınız:)
Alıştırmakla çok alakalı. Mesela benim eşim yemeğini yedikten sonra tabağını alır sudan geçirir, makinaya koyar. Çayı koyar vs. Ama annesine gittiğimizde yediği gibi kalkıyor masadan. Ben bir kere tabağını kaldır dedim de "Ay ben kıyamam oğluma" dedi. " Ben sürekli kıyıyorum oğluna valla dedim"ben de aynı şeyi yaptım canm, sağolsun yardım ediyor. yemeği hafta sonları o yapıyor hafta içi ben. alıştırmakla da alakalı çünkü benim eşim de çok rahata alışmıştı. teyzesiyle büyümüş donuna çorabına kadar ayağına getirmişler. ama şimdi kirlisini bile o atıyor sepete. çoğu erkek bunu da yapmıyor. tabi çalışmayınca nasıl olur bilemiyorum.
eşimde yıkamaz yaptığı evi süpürmek sadeceAynen herseyi biz yapinca sen halledersin oluyor.
Sen yaparsin sen halledersin diyorlar.
Guzellikle soyleyince yapiyo esim.
Ama ev supurtemem nekadar dil doksemde
Yemek yapmaz.
Ne bilim bulasik yikamaz (yani hasta vs olsam yikarda ben yikatmam calkalar birakir ben kullanamam onlari)
Ama calisiyo olsam bukadar anlayisli karsilamazdim sanirim.
Bence iki kiside calisiyorsa es yardimci olmali.
Bi sofra hazirlar yada evi supurur ne bilim balkonu yikar wc yikar bisi yapmali.
yinede karşındaki insanın içinden geliyordur canım eşimin içinden gelmiyorki_bloom_ guiding1 Nasıl başlarsan öyle gidiyor ama sonradan alıştırabilinir mi bilemedim. Mesela kızımız doğduğunda da eşimle beraber baktık. Altını değiştirdi, uyuttu, yıkadı, sağdığım sütü içirdi, mama yedirdi.
Kızım gecede 4-5 kez uyanıyordu. Ben emzirip yatıyordum. Gazını çıkarıp altını değiştirme ve uyutma işi eşimin göreviydi.
Aman sen uyu işe gideceksin moduna hiç girmedim zira ben de kızım 3 aylıkken işe başladım. Onun olduğu kadar benim de uykuya ihtiyacım vardı. Şimdi kızımla çok güzel bir bağları var, ben bunu bebeklikten bu yana eşimin harcadığı emeğe bağlıyorum.
Ay yapamaz, edemez diye düşünmemek lazım zira ben de anne olarak doğmadım. Bu işleri bebeğimiz olunca öğrendim. Eşim de öğrendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?