Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamlar kızlar

Çocuk mevzusu konuşulmuş bende ikinci çocuğu dusunenlerdenim kesinlik insanın bı kardeşi olmalı birbirine destek olabileceği biz 3 kardeşiz iyi ki kardeşlerim var diyorum bazen kimseye anlatamadigim derdimi kardeşime anlatıyorum hatta bana kalsa yani maddi imkanların müsait olsa 3 tane falan çocuğum olsun isterim kalabalık olalım isterim çünkü ama imkanların müsait değil ne yazikki

Bu arada 3 yıl önce bı yakınına bilezik vermiştim 3 tane 15 Gr iki tanesini yapacaklarmış birinde yılbaşında falan yaparız dediler 7 tane vardı zaten bu 3 te gelirse 10 tane olacak bide burada yapacağım 11 olacak daha sonra bunları verip gramı yüksek 5 tane falan yapmak istiyorum bakalım hayirlisi

Benim esim sinirli agrasif degildir ama ev iside yapmaz.
Rica edersem cay koyar meyve getirir sunu mutfaga gotururmusun ?
Cocugu yatirirmisin?
Yatagi acarmisin?
Camasiri toplarmisin? Yani boyle rica ederek arada bir yaptiriyorum iste.
Ben calismiyorum esimin isi stresli surekli telefonda o sebepden bende cok yuklenmiyorum.
Evinde rahat etsin diyorum genelde hep önune getiririm.
Oglum kucukken uyutuyordu
Salliyordu
Yemegini yediriyordu
Baya oyalayip yoruyordu oglumu uykuya tam hazirliyordu yani isime geliyordu.
Banyo yaptirmisligi falanda vardir.
Altini degismezdi tek igrendigi yapmadigi oydu.

2. Cocuga gelince yaa asagida yedirenk79 un dedigi gibi ben kendimi 2 cocuklu olarak hic dusununemiyorum.
Hayallerimde ben hic 2 cocuklu degilim.
Oglumu buyutuyorum sonra ben hep geziyorum
Istanbullarda durmuyorum.
Ipini koparan danalar gibi özgur oluyorum.
Okul yollarini coktan unutmus oluyorum.
Pesimdi bir cocuk daha hic yok
Sirt cantam esim ben.
Oglumuda o arada okutmus evermis falan olarak hayal ediyorum :)

Cocuk istemedigim icin acaba ben vicdansiz , sevgisizmiyim ki diyede dusunuyorum.
Esim cok aklimi celiyo benim

Adam cocukda cocuk diyo baska bisi demiyor.
Bu buyumusde bebek sevmek lazimmisda uniye gidince falan ben cok yalniz kalcakmisimda pisman olcakmisimda 2. Yapmadigima neler diyo.
Bilmem belki hakli belki kandirma politikasi
Kafam cok karisik.

Ya ben saha 32 yasindayim ama 5 cocuk buyutmus gibi bir yorgunluk var bende.
Usengeclik

Ama bu cocuk yapip bakma anlaminda yorgunluk.
Gezmeye falan enerjim var :)

Bende kendimi hep tek cocuklu hayal ettim.
Ilerde de tek cocuk hatta boyumuzu gecen koca delikanli bizde daha yas almis ebevynler.

Kizlar bizim kazayla ilgili kaza sigortasinin ilgilendigi bi heyet olayi vardi.
Bahsetmistim 15gun once heyete gitmemiz gerekti esimin isi cok yogundu gidememistik ertelemistik.
Yarin heyet icin sivasa gitmemiz gerekiyormus.
Dun haber verdiler.
Bu sabah gidip boynumdan tomografi ve rontgen cektirdim.
(Bunlari kaza sigortasi karsilicak)
270 tuttu.
Gidis donusude karsiliyorlar.

Yarin sabah gidiyoruz yani.

Donerken markete girdim 64tl harcadim.
Ogluma 12'li su.
Meyve suyu (okul icin)
Sarelle
Tost ekmegi
5lt yag (zulaya bimde sole yag 23.50 yada 23.90 oyle bisidi) vardi yedek biryag bunuda aldim dursun epey almam.
Cif ve bulasik detj aldim (yine zula)
Dost süt
Ped, gunluk ped
6'lı gazoz
Cubuk makarna aldim.

Nescafeye ihtiyacim var.
Fakat nescafe gold şu paket olanlar (kac gr dikkat etmedim) 14.90 falandi ya.
Pahali degil mi?
Bana pahali geldi elim gitmedi.
Hem hakmara hem bim e baktim ikisindede fiyat ayniydi.
A101 e bakicam bi de.

Ya da indirim takip edicem.

Ben cok aramamda esim sut tozuyla seviyor.

Hıı bide anneme borek ismarladim sagolsun geldi benimle hastanelere 14tl de borekler ve caya verdim.

Yol parasida akbilden bastim varmis icinde 20 tl kadar goturdu getirdi.

kızlar ozaman suç bendemi gerçekten:)
galiba öyle
biz evlendiğimizde iki sene ayrı kaldık eşimle o haftasonları gidiş geliş yaptı
bende yazık yoruluyo 2 günlüğüne evine geliyor diye bütün imkanları sundum
hatayı ozaman yapmışım ben
tüyolar alim peki bu yaştan sonra değiştirebilirmiyimki

akşam yemekten sonra etli kuru fasulye yaptım. bu akşamın yemeği hazır yani. eve gidince pilav yaparım yeter.

allah hayır etsin bugün öyle içim sıkılıyorki anlatamam. kimse benimle konuşmasın istiyorum, kimse bakmasın.. yani sebebini anlasam toparlanmaya çalışacam da yok.

Aynen herseyi biz yapinca sen halledersin oluyor.
Sen yaparsin sen halledersin diyorlar.

Guzellikle soyleyince yapiyo esim.
Ama ev supurtemem nekadar dil doksemde
Yemek yapmaz.
Ne bilim bulasik yikamaz (yani hasta vs olsam yikarda ben yikatmam calkalar birakir ben kullanamam onlari)

Ama calisiyo olsam bukadar anlayisli karsilamazdim sanirim.
Bence iki kiside calisiyorsa es yardimci olmali.
Bi sofra hazirlar yada evi supurur ne bilim balkonu yikar wc yikar bisi yapmali.

allah hayır etsin bugün öyle içim sıkılıyorki anlatamam. kimse benimle konuşmasın istiyorum, kimse bakmasın.. yani sebebini anlasam toparlanmaya çalışacam da yok.
Ben konusurum senle bana serbest
Dun hic yazmadin ya bana hep ondan :)

Saka bi yana hayir olsun canim banada oluyo zaman zaman dua et esma cek Allah ferahlik versin.

Ben konusurum senle bana serbest
Dun hic yazmadin ya bana hep ondan :)

Saka bi yana hayir olsun canim banada oluyo zaman zaman dua et esma cek Allah ferahlik versin.
dokunsalar ağlayacam öyle saçma sapan ruh halindeyim.. aslında çıkıp eve gideyim uyurum falan diye düşündüm ama sonra vazgeçtim, iş yerinde oyalanırım en azından. regl zamanım yaklaştı belki ondan.. neyse sizi okuyup kafa dağıtmalıyım.. iyiki varsınız:)

Sende iyiki varsin canim
Nutella ye nutella :)

Alıştırmakla çok alakalı. Mesela benim eşim yemeğini yedikten sonra tabağını alır sudan geçirir, makinaya koyar. Çayı koyar vs. Ama annesine gittiğimizde yediği gibi kalkıyor masadan. Ben bir kere tabağını kaldır dedim de "Ay ben kıyamam oğluma" dedi. " Ben sürekli kıyıyorum oğluna valla dedim"
Hep bu anneler alıştırıyor oğullarını. Benim oğlum olursa kendi başına bir evi çevirecek işi öğretmek niyetindeyim.

_bloom_ guiding1 Nasıl başlarsan öyle gidiyor ama sonradan alıştırabilinir mi bilemedim. Mesela kızımız doğduğunda da eşimle beraber baktık. Altını değiştirdi, uyuttu, yıkadı, sağdığım sütü içirdi, mama yedirdi.
Kızım gecede 4-5 kez uyanıyordu. Ben emzirip yatıyordum. Gazını çıkarıp altını değiştirme ve uyutma işi eşimin göreviydi.
Aman sen uyu işe gideceksin moduna hiç girmedim zira ben de kızım 3 aylıkken işe başladım. Onun olduğu kadar benim de uykuya ihtiyacım vardı. Şimdi kızımla çok güzel bir bağları var, ben bunu bebeklikten bu yana eşimin harcadığı emeğe bağlıyorum.
Ay yapamaz, edemez diye düşünmemek lazım zira ben de anne olarak doğmadım. Bu işleri bebeğimiz olunca öğrendim. Eşim de öğrendi.

eşimde yıkamaz yaptığı evi süpürmek sadece

yinede karşındaki insanın içinden geliyordur canım eşimin içinden gelmiyorki
benimde kendime çeki düzen vermem lazım yaş 30 ama 60 yaşında gibiyim öyle olunca hiçbirşey yapasım gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…