İçinden geldiği falan yok. O kadar meyilli ki şu kadın benden birşey istemese de ayaklarımı uzatıp yatsam diyeeşimde yıkamaz yaptığı evi süpürmek sadece
yinede karşındaki insanın içinden geliyordur canım eşimin içinden gelmiyorki
benimde kendime çeki düzen vermem lazım yaş 30 ama 60 yaşında gibiyim öyle olunca hiçbirşey yapasım gelmiyor
Benim sana sormam lazimdi :)hop bir koşu pazara gittim geldim
1 kilo taze fasulye 3tl
1 kilo salatalık 1.5 tl
1 kilo kabak 2.5tl
5 tane mısır 5 tl
toplamda 12 tl harcadım geldim
daha mevsimi gelmeden karnabahar ve pırasa çıkmış almadım
Z zynpzeynep sormustu canim etiketlimde görsün ust uste geliyo yorumlar kayiyor.Bir de unutmadan geçende bir arkadaş avukat soruyordu. Eğer yine ihtiyaç devam ediyorsa ben avukatım yardımcı olmaya çalışayım.
ay nescafe gold pahalı oluyor canım yaaBenim sana sormam lazimdi :)
Canim nescafe gold ariyorum uygun gözune ilisen bir yer var mi.
Hakmar ve bimde paket seklinde olanlar 14.90.
Cam kavanoz yoktu.
Klasik olani 9.90dı (yine paket)
Onlarda 200gr demek.ay nescafe gold pahalı oluyor canım yaa
carrefourda 200gramı 20 lira filandı
sen yine uyguna bulmuşsun
yazdım kafama görürsem haber veririm
Yaslari kac? Allah bagislasin ömurlerini uzun etsin.Selamlar
İkinci çocuktan konuşulmuş,buraya kızını doyururken yaramaz oğlu iki tabak makarnayı yere dökmüş iki minik çocuklu bir anne olarak yazıyorum,iki çocuklu hayat çok güzel gelsenizeŞaka bir yana onların beraber gülüp oynamaları ki daha çok minikler ama gayet güzel oynuyorlar,ablası güldürüyor,yeri geliyor koruyor,ben oğluma yapma oğlum of bile desem ablası savunuyor bütün bunlar yorunluk fala bırakmıyor.Araları açılsaydı rahata alışacağım için bende istemeyebilirdim belki.
Eşim ev işlerine pek yardım etmez yine ben yardım istersem yapar ama kızımla çok ilgilenir,gece hep o kalkar wc götürür uyutur,yemeğini yedirir vs
Birikim için ay başını bekliyorum bakalım
kızım 2 yaş 8 aylık,oğlum 8 aylık :) Ne güzel eğlence olur size yapın benceYaslari kac? Allah bagislasin ömurlerini uzun etsin.
Bizimkiler oyun arkadasi kardesi gibi olmazda artik :) danam 12 yasinda.
Bu bizim oyuncagimiz olur ancak.
Esimle ben o bana iteler ben ona
Tam o arayi acip rahata erme donemim iste benim.
Aiyy minnaklarmis kuzular.kızım 2 yaş 8 aylık,oğlum 8 aylık :) Ne güzel eğlence olur size yapın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?