tamamdır tarif iyi oldu sağol canımCanim 1paket lipton aliyorum
1paket caykur
Tomurcuk
Ve kacak cay
Benim plastik sari kapakli kucuk kabım var
Hani peynir falan satarlar icinde ufak.
Onun icine göz karari katiyorum
Mesela 4su bardagi lipton
4su bardagi caykur
5-6corba kasigi tomurcuk
2corba kasigi kacak cay seklinde diyim.
Kacak cay asiri koyulmamali cok dem veriyo
Hepsini iyice karistiriyorum kasikla , sallayarak falan.
Bittikce yine yapiyorum yanu o paketleri o an hepsini karistirmiyorum 1aylik yetiyo karisim
suanda temzılkı yapıyorum lutfen sessız olalım konsatre olamıyorumüşengecliğimde son nokta
eskiden çamaşır deterjanı koyardım, şu an bulaşık deterjanı ve az biraz domestosla ocakta kaynatıyorum. tertemiz oluyor.kılzar bende demlik temızlıgıne takmış durumdayım alt tarafı degıl de usttekı demlık kısmı kapkara oluyor
dun akşam ıcıne herseyı koydum kaynattım ama dıbı temızlendı kenarları kaldı
pratık bır onerınız var mı?
hemen cıkarabılecek
ya benı bana anlattın resmenBitmez o temizlik diyim ben sana:) bazen benimde gözüm burda olunca akşamı buluyo işin bitmesi. Dur bakayım bişey yazmışlarmıyla başlayan,bdv de okunmadık konu bırakmamaya kadar giden bir serüvene dönüşüyo canım iş yapmak istemiyosa eğer
onu da denerım bakayım üşenmezsemeskiden çamaşır deterjanı koyardım, şu an bulaşık deterjanı ve az biraz domestosla ocakta kaynatıyorum. tertemiz oluyor.
Sonunda cuma geldi..iş çıkışı yasasin
ahhh Cuma... canım Cuma.... hayırlı Cumalar, bu arada....
da yarın çocuğun toplantısı, büroya uğrama, öğlen arkadaşlarla program, akşama da misafirlik var... şimdi ben sevineyim mi, üzüleyim mi, bilemedim... :)
bi de haleti ruhiyemin şu an olmak istediği yerler, deli düşünceler...
bir yudum mutluluk nerdesin :)) böyle zamanlarda aklıma gelen ilk dostla sohbet ancak kendime getirebilir beni... nedense aklıma sen geldin :) demek kiii sanallık dostluğa engel değil....
tamam tamam, birazdan normale dönerim... yani umut ediyorum... yani inşallah... :)
Geldim canım geldim.ahhh Cuma... canım Cuma.... hayırlı Cumalar, bu arada....
da yarın çocuğun toplantısı, büroya uğrama, öğlen arkadaşlarla program, akşama da misafirlik var... şimdi ben sevineyim mi, üzüleyim mi, bilemedim... :)
bi de haleti ruhiyemin şu an olmak istediği yerler, deli düşünceler...
bir yudum mutluluk nerdesin :)) böyle zamanlarda aklıma gelen ilk dostla sohbet ancak kendime getirebilir beni... nedense aklıma sen geldin :) demek kiii sanallık dostluğa engel değil....
tamam tamam, birazdan normale dönerim... yani umut ediyorum... yani inşallah... :)
boyle bı kumbara yapmamın tek sebebi pintilik başka da bi yorum bulamıyorum bunabende kumbarama 5 küsur para attım saydım 28 tl olmuş minnak kumbaram :)
kumbara dedıgıme bakmayın kupa şeklındekı termos kapaklı hem unutuyorum onu oyle olunca hıc dokunmuyorum ıyı oluyo
eline saglı lelli.Bu arada sifir harcamali hava atan hatunlar nirdesiniz cok az hava atim bende ruhum oksansin.
Sifir harcama bugün.
Evi temizliyorum topluyorum yinede yine temizlemek geliyo icimden.
Öyle üstün körüde temizlemedim oysa.
Baya toz falan aldım.
Evde sarcak bisi bulamadım sanirim.
Baza altindan da 2gömlek(yakalari erimisti artik)
1pijama(camasir suyu degmis baya)
1tanede triko eledim
Giyilcek halleri kalmamisti.
Oglumu almaya gidicem vaktim yok diye detayli eleyemedim
Kisliklari cikardikca elerim artik.
Benim sipada sayiyo eksilme varmi diye :)Bende bir gazla tüm cüzdanı oğlanın kumbarasına boşalttım. Pişman oldum 20 sini geri istiyorum vermiyo kereta. Şifrede koymuş
Ohh afiyet olsunBu arada kara kahanımı sardım bugün,sağolun kızlar. Şimdiye kadar neden yapmamışım ki acep
Bide yemekte vardı etli,o yüzden et yerine patates kattım içine. Süper olmuş valla
onu nasıl yapıyorsun ıcıni nasıl hazırlıyosun lelli ?Ohh afiyet olsun
Benimde beyaz lahana sarasim var canin istiyo bayadir
Pazar gunu alim barisim
Canım beyaz lahana cok sıkı olmicakonu nasıl yapıyorsun ıcıni nasıl hazırlıyosun lelli ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?