Küçük Düşün Büyük Olsun!

en çok senin kumbarayı merak ediyorum:)
Bende bende
Sürekli birseyler atıyorum ama tahminimce suan icinde en fazla 800-900 TL ve 300 euro anca çıkar.
Bakalım marta kadar ne kadar birikecek. Aslında hala dolmamış olacak. Çünku 1 senede yarısı anca doldu
ama ben bilezik icin açacağım yinede

Bende öyle deyip avutuyorum kendimi :) Onlar 10-12 yaşlarına geldiğinde 48 yaşında olacağım biraz geç kalmış olabilirim :) Yap sen tam vaktin arkadaşlarına sen hava atarsın siz ununuzu eleyip eleği astınız bakın ben daha gencim çocuk büyütüyorum onunla daha da gençleştim diye
Selam kızlar
Bekledigim eurolardan 50si daha geldi.
Bugün toplamda 60 euro kumbarama girdi

Alacağım son 110 euro kaldı. Onlarıda alsamda biran önce kumbaraya atsam

en çok senin kumbarayı merak ediyorum:)
Maşallah bereketli olsun sempatik_kiz bende senin kumbarayı merak ediyorum doğrusu

kızlar merhaba

Az önce girdim eve sabahtan beri koşturuyorum tapuda emniyette..

Tapu masrafları 230 tl , Emniyette ruhsat bedeli 90 tl ödedim.. Sabahta dask + araba sigortası 1100 tl ödendi.. Çok şükür ki bitti bir tek bankaya gidip babamın hesabındaki 1 gr altın ve 18 tl alınacak.. Ama vakıfta para kesin sıkıntı çıkartacaklar annemin vasisi olduğum için mahkemeden karar isteyecekler Çok nalet bi banka şu vakıfbank her gittiğimde mahkemeye yolluyorlardı işlem yapmıyorlardı bende annemin maaşını başka bir bankaya taşımıştım sırf mahkemeyle uğraşmayayım diye şimdi mecburen yollarlarsa gidicem bakalım bırakmam onlara 150 liraya yakın tutarı

Onun haricinde bugün yarım kg kıyma aldım 28 tl başka da masrafım olmadı şükür ki... Akşama KV yemeğe çağırmış kıymayı da yarın köfte yaparım artık...

Kızlar apt. da gün var 15 günde bir 100 lira... para biriktirmek için girsem mi sizce ??? Eşim gir 11 kişi varmış zaten sende 12 olursun en sonda toplu para alırsın dedi Şimdi girersem güne 3. kişide sıra hemen 300 lira vermem lazım muhtemelen de en sonda olurum

sen simdi kac yasindasin canim bebislerin kac yasindalar?

Merhabalar kizlar
Bugun 8 lira markete
10 lirada sebze oyacagi ve iki tokaya verdim
18 tl gitti
Cok harcamiyoruz
Bi tek eylul sonu dugunumuz var
250 yol parasi
250 taki
Off gitti yine paraciklar

Ayy ilahi
Benim arkadsslar himhizli cikti.
Yani tamam ben erken anne oldumda 2 yane yapip buyutmek ne abicim benide bekleyeydiniz az :) diyesim var.
Genelde ikiside okullu cocuklarinin.
Ben dogurursam esimin eline vercem al bu kapi bu da sapi misali
Istiyodun ya al kanguruya koy ise gotur dicem.

tr_lelli nutella ye dedin iş çıkışı bimden 1000 glik nutella aldım,simdi de yiyorum :) bugünkü harcamam bimden nutella ve yoğurt 20 tl. Kurufasulyenin yanina bulgur pilavi, cacik turşu koydum. Biraz önce mutfağı topladım simdi de uzanıyorum. Eşim maça gitti yalnızım..

Çalışan eş ve de anne olunca üzgünüm o evin babası da paşa paşa iş yapacak
Çok şükür benim eşim de düzenli ve yardımcıdır
Belli görev dağılımları da var baktım yapmıyor başlıyorum hemen söylenmeye
Kusura bakmasın ben de çalışıyorum bende yoruluyorum

İyi akşamlar,
Bugün evimizin tapu işlemleri için müteahhit firmaya vekalet verdik. Bankadan ipotek evrakını aldık. Bu işlem için banka 180 lira ipotek işlem parası aldı
Sonrasında tapu harcını yatırdık. Tapu da ipotek için ayrıca 220 lira istiyormuş: Toplam 7900 lira tapuya ödeme yaptık
30 Eylüle kadar tapu harçlarında indirim varmış. Bu ödediğimiz tutar indirimli hali yani.
Kenarda acil durum parası olarak 10.000 liramız vardı. 8000 lirası kullanılmış oldu. Tekrar ancak Ocak ayında tamamlayabiliriz sanırım.

ikinci cocukmu dediniz 22 aylik oglum var ve esim evden calisiyor haftanin 2 gunu falan cikiyor yani ve ben delirmis durumdayim...psikoloji berbat oglum birazdaha buyusunde krese vereyim hemen işe gireyim derdindeyim...inanilmaz yoruldum ve kotu olan birsey var kendimi disariya ciktigim ender zamanlarda cok tedirgin hissediyorum guvenimi kaybetmis gibiyim kendime bunlari yasayan oldumu hic

Evet oldu bende de.
Dışarı çıktığımda kendime güvensix olmamın sebebi yanlış birşey yaparsam sonu bebeğime dokunur düşüncesiydi .
Rüyalarım bile tuhaflaştı oğlumu kaybediyorum bulamıyorum. Pazara gidiyorum seçerken kaybediyorum. Sonuç psikoloji çöküşü ve kendimi psikolog da buldum. Bu durum beni etkilediği gibi oğlum elimi bırakma oğlum ama dur yapma sonucu oğkumu da etkiledi. Korkuyu ona da geçirmişim. Herşeyden korkuyordu 22 24 ay arası. Onun içinde pedagogun fikirlerine ihtiyaç duyduk. Benim kendime güvenimi kaybetmem onuda etkilemiş.
Şuan çok iyiyiz. Oğkumda açıldı bende artık bazı şeyleri kendi başıma yapabiliyorum.
Ama ilk 24 ay çok zorlandım.
Ara ara yine oluyor evde olma dışarı çıkın bebeğinle. Koca kış evde kalınca psikolojiyi toparlamak zor oldu. Bu kış kurslara gidicem.çocuk işi psikoloji işi ve maddi olarak da iyi olmak laxım.psikolojik olarak bakarım o güç var deniliyorsa hiç birşeyi de eksik olmaz deniliyorsa 2. Güzel ama görüyorum bazen üzülüyorum. Yolda geçen bir adam 3 çocuğu var ve diyor ki.
Okumayacapım diyin kurtarın beni bu dertten. Çocuklara yapılan nasıl bir kötülük bu 1 tane yapsaydın okutabilseydin.
Bebek kalmıyorlar ne yazık ki.

Selamlar geçmii okumak zor olacak takip edemiyorum bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…