- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.389
- 448
Selam kızlar
Bekledigim eurolardan 50si daha geldi.
Bugün toplamda 60 euro kumbarama girdi
Alacağım son 110 euro kaldı. Onlarıda alsamda biran önce kumbaraya atsam
Bende bendeen çok senin kumbarayı merak ediyorum:)
Bende öyle deyip avutuyorum kendimi :) Onlar 10-12 yaşlarına geldiğinde 48 yaşında olacağım biraz geç kalmış olabilirim :) Yap sen tam vaktin arkadaşlarına sen hava atarsın siz ununuzu eleyip eleği astınız bakın ben daha gencim çocuk büyütüyorum onunla daha da gençleştim diyeAiyy minnaklarmis kuzular.
Ama sen cok rahay edeceksin.
Suan nekadar zorsa ilerde okadar kolay olacak.
Ikisi beraber buyuyup cikcaklar.
Kizimm pespese yaptin nasil bakcaksin sen Allah sabir versin dedigim arkadaslarimin cocikleri masallah nasil buyuduler.
Kendilerini kurtardilar.
Arkadaslarda rahata erdi.
Ahh iste bende yaparsam cocuk eylerim.
Biz sana dediydik diyen arkadaslarim kafama vurur bolca.
Bana hava atarlar :)
Ben parklarda bebe sallarken onlar bilmem ne mekanda otelde bildirim atarlar. :)
Ben kiskanirim falan.
Selam kızlar
Bekledigim eurolardan 50si daha geldi.
Bugün toplamda 60 euro kumbarama girdi
Alacağım son 110 euro kaldı. Onlarıda alsamda biran önce kumbaraya atsam
Maşallah bereketli olsunen çok senin kumbarayı merak ediyorum:)
sen simdi kac yasindasin canim bebislerin kac yasindalar?Bende öyle deyip avutuyorum kendimi :) Onlar 10-12 yaşlarına geldiğinde 48 yaşında olacağım biraz geç kalmış olabilirim :) Yap sen tam vaktin arkadaşlarına sen hava atarsın siz ununuzu eleyip eleği astınız bakın ben daha gencim çocuk büyütüyorum onunla daha da gençleştim diye
Maşallah bereketli olsunsempatik_kiz bende senin kumbarayı merak ediyorum doğrusu
Bol bol bebe yazmistin en son (bisimi sordun kacirdiysam) insAllah olur ne diyim.
Ayy ilahiBende öyle deyip avutuyorum kendimi :) Onlar 10-12 yaşlarına geldiğinde 48 yaşında olacağım biraz geç kalmış olabilirim :) Yap sen tam vaktin arkadaşlarına sen hava atarsın siz ununuzu eleyip eleği astınız bakın ben daha gencim çocuk büyütüyorum onunla daha da gençleştim diye
Maşallah bereketli olsunsempatik_kiz bende senin kumbarayı merak ediyorum doğrusu
ever :) oyle yazmıstımBol bol bebe yazmistin en son (bisimi sordun kacirdiysam) insAllah olur ne diyim.
evet canım kesin ondandir çünkü sıkıntım da yok cok.şükür.Selam kızlar
zelalke adet sıkıntılarıdır onlar bana da çok olur sinir mutsuzluk sıkıntı vs kendimden bezecek hale gelirim
Evet oldu bende de.ikinci cocukmu dediniz22 aylik oglum var ve esim evden calisiyor haftanin 2 gunu falan cikiyor yani ve ben delirmis durumdayim...psikoloji berbat oglum birazdaha buyusunde krese vereyim hemen işe gireyim derdindeyim...inanilmaz yoruldum ve kotu olan birsey var kendimi disariya ciktigim ender zamanlarda cok tedirgin hissediyorum guvenimi kaybetmis gibiyim kendime bunlari yasayan oldumu hic
Ben soruyordum özelden yazıcam sizeBir de unutmadan geçende bir arkadaş avukat soruyordu. Eğer yine ihtiyaç devam ediyorsa ben avukatım yardımcı olmaya çalışayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?