Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bir de unutmadan geçende bir arkadaş avukat soruyordu. Eğer yine ihtiyaç devam ediyorsa ben avukatım yardımcı olmaya çalışayım.
Öxelden yaxamadım. Aslında çok özel değil yarın buradan yazıcam.

İyi akşamlar kızlar oğlum uyandı uyutayım

Siz baya ağır yasamissiniz gercekten üzüldüm ama sukur iyimissiniz suan...
Benimki cok daha hafif bi bosluk belkide cunku cocuk oncesi cok hareketliydim iş gezme tozma arkadas bulusmalari falan...birden eve kapaninca bocaladim sanirim...duzelecek ama ins bende zaman buldukca buralari okuyup keyif aliyorum

Selam kızlar Bugun 10 TL kumbarama gitti para birikimini hızlandırmam lazım görümcemin kızının Aralık nişan Eylül düğün olacak en az 5 bin yani yaklaşık 33 gram altın biriktirmeliyim (para olarak birikirse kesin harcarım) o yüzden elime para geçtikçe gram alıyorum şimdilik 2,5 gram oldu.. bende artık gün gün buraya harcamalarımı yazacağım

Biri iki bebiş mi dedi anam çok zor ama bir o kadar da tatlı :) aynı anda uyanmalar, acıkmalar, ağlamalar. Tek kişi bakmaya asla yetmez.
Ha bir de birikime veda ettim resmen hatta cepten yiyorum mecburen.

Hayırlı olsun şimdi gördüm hamiş seni

Ben de alıştırmamak gerekiyor. Biz de her iş beraber yapılır yoksa bağırarak kaçardım valla

Ohooo benim yaş 40 oldu nerdeyse, kucağımda iki bebe insana iyi enerji geliyor koştur koştur ben memnunum ama hala genç hissediyorum çünkü

Günaydinlar is görüsmem olumsuz insallah daha iyisi olur .yemegim var bugün bi hasta ziyareti bi gecmis olsun ziyareti yapmam lazim.harcamam olmaz galiba .bi alacagimda yarin gelecek insallah.bu daraltida 20 euro daha koydum bilezik birikimine delimiyim neyimaha yogurt yapmam lazim süt alicam yani on euro ile günü kapatirim umarim

Günaydin!

Belki sacma olacak da, ya bu kumbara olayini yapamiyorum ben.
Nasil para biriktiriyorsunuz diye sorarsaniz, bankaya gitmiyorum. Nakit almiyorum. Bankada kaliyor öylece para.
Kumbaraya atmam icin para cekmem gerek öncelikle. Bende para cekersem gidecegini düsünüp cekmiyorum.

Çovuktan önce bende çalışıyordum. Çok gexerdim. İlk sene çok zorlanmadım. Sonra bebeğe birşey olursa ya ben dışarıda hastalanırsam ya çocuğum bir yrrfrn mikrop kaparsa diye kendimi eve kapadım.
Acayip rüyalar görürdüm. Eve bile kimseyi kabul etmezdim. Bir oğlum yeter derdim. Ama zaman geçtikçe durum değişmepe başladı. Önce psikoloğa gittim. Tıp dilinle bir hastalık söyledi. İşte yersem hasta olurum çocuğuma bakamam dite evham yapmaya başlamışsın falan demişti.
İçinde başta sıkıntıda olsa gez dışarı çık bırak çovuk heryere dokunsun hasta falan olmazsınız dedi ilaç verdi ama kullanmadım. Özellikle de kullan demedi kendin aşmaya çalıl dışarı çıkarsan zamanls düzrlir dedi.pedagog da çocuğun davranışları annefen geçmiş senin dışarıdaki davranışlarını gözlemlemiş dışarı çıkın parka gidin o an dönmek istersrn dön ertesi gün yine git hastalanmadığını göreceksin demişti. Böylelikle şuan çok iyiyim. O davranışlarımdan eser yok. Ama hergün çıkıyorum dışarı. Bebek arabasını almıyorum uzunca bir yolu yürüyoruz.

@bir yudum mutluluk

Buraya yazayım belki ilerfe faydalanmak isteyen arkadaşlar olur.
Araştırdım nette iyi güvenilir bir bilgi bulamadım. O yüzden başını ağrıtıcam.
Bim memlekette yazlık oarak kullandığımız bir dairemiz var yani annemlerin
12 dairelik bir apartman. Giriş katı bizim. Arka daire. Apartman bu yıl mantolama kararı almış. Biz gitmedik bu yıl. Bizim bir fikrimiz alınnadı çoğunluk kabul etti. Dediler. Bize haberde verilmedi. Geçen arafılar daire başı 2500 istiyorlar .
Bizim dairenin duvarı çok heryer cam. Sadece öne bakan camın altında 2 karış duvar var geri kalan heryer cam.
Annemde benim duvarım yok usta gelip manto yapamayacak öndeli camım altı jadar ödeyeyim adil değil yükü üz hafifkesin diye bizide zorlayıp emrivaki yapıyorsunuz dedi.
Apartmanda yok yasaya göre eşit bölünür cam olsada bizim taraflara ortak olacaksınız dedi.
Yasa nedir biDe 2500mü vermeliyiz yoksa yapılan kadar mı ödemeliyiz. Bizi atlayın 2. Kattan başlayın yaptırmıyoruz deme hakkı mız var mı yoksa bizde 2500 u paşa paşa ödeyecekmiyiz.
Yok mahkemeye veririz falan dediler. Annemde ödemem gerekiyorsa tabiki ödeyeceğim ama ödememe hakkımda varsa kullanıcam dedi.
Bu daha öncede konu olmuş annem duvarım yokken vermem bixi dahil etmeyin 2. Kattan başlayın mantolamalık durumum yok benim demişti.
Bu konuda ödemeye itiraz etme hakkımız var mı yasa nedir.
Başını ağrıttım karmaşık yazmamışımdır umarım.

Selam kızlar günaydın.
A 11 e at geliyormuş oğlum istefi onu alıcaz kısmetse bu ara para harcayasım var.
Dünde pazardan turşuluk malzeme aldım.
Bugün kurucam.öndende 2 kavanox biver kurmuştum şimdi domates ve kornişon yapıcam.tarif alfım umarım erimez bu sefer.
Havalar serinledi en sevdiğim hava ohh rahst rahat geziyoruz.

ben de öyleydim. o zaman daha çok birikiyor. ama yol için falan çok harcıyorum bu nedenle nakite ihtiyacım oluyor. yine de kumbarada pek biriktiremiyorum benim Şeklim vadesiz hesabımdan alıp vadelime atmak. Fiziken bir şey çekmiyorum. Vadeliye attığım para benim için ölmüştür artık geri dönüşü yok :)

Günaydın herkese bu aralar okuyorum ama okul giderleri çokken yazılıcak pek bişey bulamadım yinede market+pazar ve kızların giderlerinden başka artı masraf yapmamaya çalışıyorum olabildiğince dikkat ediyorum kumbaramda biriktirdiğim tüm parayı esime verdim hesabından altın alsın diye 3gr kadarda o aldı toplam 12.5gr altın oldu bu arada güne girdim 150 tl den 14 kişiyiz her ay 2 kişi alicak yaza çok sarkmasın diye nisanda biticek 1050 de oradan gelir hangi ay olur bilmiyorum esime verdikten sonrada kenarda köşede de yavaş yavaş atıyorum 120de onlar olmustur ocaktan sonra daha rahat olur kredi kartı biticek şu okullar bi düzen kursada kendimize gelsek küçük kıza daha faliyet kitabi 120tl ve ana okulu için eşofman yaptırılacak ayrıca her ay 150 tl de okul aidatı var ana okulu ilkokuldan daha beter vallah bu arada kenarında para olması düşüncesi çok güzelmiş geçte olsa buraları iyiki keşfetmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…