- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Öxelden yaxamadım. Aslında çok özel değil yarın buradan yazıcam.Bir de unutmadan geçende bir arkadaş avukat soruyordu. Eğer yine ihtiyaç devam ediyorsa ben avukatım yardımcı olmaya çalışayım.
Siz baya ağır yasamissiniz gercekten üzüldüm ama sukur iyimissiniz suan...Evet oldu bende de.
Dışarı çıktığımda kendime güvensix olmamın sebebi yanlış birşey yaparsam sonu bebeğime dokunur düşüncesiydi .
Rüyalarım bile tuhaflaştı oğlumu kaybediyorum bulamıyorum. Pazara gidiyorum seçerken kaybediyorum. Sonuç psikoloji çöküşü ve kendimi psikolog da buldum. Bu durum beni etkilediği gibi oğlum elimi bırakma oğlum ama dur yapma sonucu oğkumu da etkiledi. Korkuyu ona da geçirmişim. Herşeyden korkuyordu 22 24 ay arası. Onun içinde pedagogun fikirlerine ihtiyaç duyduk. Benim kendime güvenimi kaybetmem onuda etkilemiş.
Şuan çok iyiyiz. Oğkumda açıldı bende artık bazı şeyleri kendi başıma yapabiliyorum.
Ama ilk 24 ay çok zorlandım.
Ara ara yine oluyor evde olma dışarı çıkın bebeğinle. Koca kış evde kalınca psikolojiyi toparlamak zor oldu. Bu kış kurslara gidicem.çocuk işi psikoloji işi ve maddi olarak da iyi olmak laxım.psikolojik olarak bakarım o güç var deniliyorsa hiç birşeyi de eksik olmaz deniliyorsa 2. Güzel ama görüyorum bazen üzülüyorum. Yolda geçen bir adam 3 çocuğu var ve diyor ki.
Okumayacapım diyin kurtarın beni bu dertten. Çocuklara yapılan nasıl bir kötülük bu 1 tane yapsaydın okutabilseydin.
Bebek kalmıyorlar ne yazık ki.
Selamlar geçmii okumak zor olacak takip edemiyorum bazen.
Biri iki bebiş mi dedi anam çok zor ama bir o kadar da tatlı :) aynı anda uyanmalar, acıkmalar, ağlamalar. Tek kişi bakmaya asla yetmez.Tek cocuklu ve +1 cocuklulardan yorum alasim var bu ara
2 cocuklu bebeli hayat nasil diye.
Cok sene oldu ben bebeli zamanlarimi cokdan unuttum.
Bir de annemde buyudu sayilir benim sıpa.
Cok bisi anlamadim.
Ama kafami kurcaliyor tek cocuklu hayatin rahatligi bana keyif veriyor.
2 cocuklu hayatin kaygilarida kafami yoruyor.
Hayırlı olsun şimdi gördüm hamiş seni
Ben deCanım ben evlendiğim ilk günden bu yana hiçbir zaman ev işlerini ben kendim halledeceğim diye kendimi paralamadım. Ben yemeği hazırlıyorsam sofrayı hazırla dedim, salata yap dedim. Öyle oturup yemeği beklemesine hiç izin vermedim. Sonrasında ben söylemeden direkt kendi yapmaya başladı zaten.
Ohooo benim yaş 40 oldu nerdeyse, kucağımda iki bebegünaydın yine size yetişemedim. :) çocuktan konuşulmuş ben hep tek çocuk istedim. kendimi hiç iki çocukla düşünemedim. zaten olmadı da, yaş 38 oldu. evlat edinmeye karar verdik şimdi sıra bekliyoruz. bundan sonra ikinciyi zaten düşünecek yaşım da kalmadı. bunu büyüteyim de eski enerji yok çocuk büyütmek zor heleki bu yaşta hele bu kadar rahatlığa alışmışken daha da zor.
Cok sevindim hayirli olsun dur konunada bakiyimHanımlar iyi geceler. Hemen sizinle paylaşmak istedim. Bugün arandım ben.
Perşembe günü iş başı yapıyorum. :)
tesekkur ederim canimHayırlı olsun şimdi gördüm hamiş seni
Çovuktan önce bende çalışıyordum. Çok gexerdim. İlk sene çok zorlanmadım. Sonra bebeğe birşey olursa ya ben dışarıda hastalanırsam ya çocuğum bir yrrfrn mikrop kaparsa diye kendimi eve kapadım.Siz baya ağır yasamissiniz gercekten üzüldüm ama sukur iyimissiniz suan...
Benimki cok daha hafif bi bosluk belkide cunku cocuk oncesi cok hareketliydim iş gezme tozma arkadas bulusmalari falan...birden eve kapaninca bocaladim sanirim...duzelecek ama ins bende zaman buldukca buralari okuyup keyif aliyorum
Canım etiket yaptım ama olmamış sanırım yukarı yazdım konuyuBir de unutmadan geçende bir arkadaş avukat soruyordu. Eğer yine ihtiyaç devam ediyorsa ben avukatım yardımcı olmaya çalışayım.
ben de öyleydim. o zaman daha çok birikiyor. ama yol için falan çok harcıyorum bu nedenle nakite ihtiyacım oluyor. yine de kumbarada pek biriktiremiyorum benim Şeklim vadesiz hesabımdan alıp vadelime atmak. Fiziken bir şey çekmiyorum. Vadeliye attığım para benim için ölmüştür artık geri dönüşü yok :)Günaydin!
Belki sacma olacak da, ya bu kumbara olayini yapamiyorum ben.
Nasil para biriktiriyorsunuz diye sorarsaniz, bankaya gitmiyorum. Nakit almiyorum. Bankada kaliyor öylece para.
Kumbaraya atmam icin para cekmem gerek öncelikle. Bende para cekersem gidecegini düsünüp cekmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?