Küçük Düşün Büyük Olsun!

evet birde evi istediğim gibi yaptirdim, imkan oldukça da yaptirmaya devam ediyorum, kira olunca ev sahibiyle dertler bitmiyor. Zaten benim önceki oturduğum evin sahibi sağolsun beni ev sahibi yapti
Aynen bizim ev sahibide bize yardimci oldu sagolsun

o da hemen ilk bulusmadan 6-7 evinden bahsettiyse iticidir zaten boşver evet aşk varsa arada bu borçlar bittikçe, biz bunu başardikca bizi daha çok birbirimize bağliyor, Allah seninde gönlüne göre karsina cikarsin insallah

nasıl boşa gitti ya ev teslim edilmeyecek mi ?

malesef yarin gelemiyor 3 gün uzaklaştırma cezası aldi :)

aa insallah canım :) bebek için de birşeyler yaparız dimi :) ayy kulağa hoş geldi
evet ona da hesap açarız, eğitim harcamaları için falan, bayram harçliklarini da hesaba atariz :) bakalım bir olsunda...

nasıl boşa gitti ya ev teslim edilmeyecek mi ?

Cnm topraktan girmiştim kuzen müteahhitti.Araba almıştım krediyle onu peşinat verdim 1 yıl sonra da kalanı tüketici kredisi çektim verdim.Tapuyu alamadan battı evde 50 haciz var 5 yıldır almayı bekliyorum ama zor imkansız.Artık umudum kalmadı.Ev bitmiş duruyor kendi eşyalarını koymuş.Mucize olur tapuyu alabilirsem zaten gitti gözüyle bakıyorum napayım sağlığımıza bişey olmasın üzül üzül hasta olcaktım boşverdim artık.Beyfendi 45 den sonra gitti 2.ci evliliğini yaptı davullu zurnalı bir de bebeği var 1 yaşında.Down sendromlu o kadar kişinin ahı var tabi.Çocuğa öyle demek istemem ama çok canımızı yaktı tek ben değilim çok kişi var

geçmiş olsun canim, kendini sıkma gerçekten dediğin gibi herseyin başı sağlık. Bende ilk işe başladığımda babama kredi çekip araba almiştim, sonra o da arabayi satmiş, parayi da batirmiş ben kredi ödediğimle kaldim. O dönem çok sinir olmuştum.

Günaydın kızlar
tr_lelli cezalı mı? Ne zaman dönecek acaba
Dün kumbarama 50 lira attım. Bu akşam dışarıda yiyeceğiz. Hafta içi hiç dışarı çıkmıyoruz. cuma akşamı atıyoruz kendimizi sokağa

Günaydın hanımlar. Dun aksam alisverise çıktık. Mutfak eksiklerini hallettik. Ortalık ateş pahası.Fiyatlar almış başını gidiyor. Almak zorunda oldugum herseyin fiyatı bir sonraki ay zamlanmis oluyor.Baksan enflasyon yuzde sıfır bilmem kac artmış ama mutfak enflasyonu hic te bu kadarcik değil. Şimdi birde okul aidatı , sınıf aidatı ve kaynak kitap ödemesi var. Onları da ödemem lazım. Bu hafta hic kenara para falan koyamam. Takılmamaya çalışıyorum. Çünkü bazen üzülüyorum. Allah saglik versin inşaallah.
Hepinize bol birikimler...

günaydın kızlar
tr_lelli fanların seni çok özledi

benim de mutfakta bir sürü eksiğim var. bu ay kredi kartına yüklenmeyeyim diye en minimum düzeyde alışveriş ile evdekileri değerlendirdim ama haftaya maaş yatınca epey alınacak var.
çay, pirinç, kuru baklagiller, sıvıyağ gibi büyük eksiklerim var
haftasonu sakin kafayla bir liste yapmam lazım.

Günaydıın :)
Benim kişisel bakım için eksiklerim vardı yavaş yavaş halletmeye çalışıyorum
Şampuan için farklı bir tercih yapmam gerekiyordu, bu ara çok zayıf düştüler 44 tl ye iki farklı ürün aldım.
Yüz kremi temizleme jeli ve tonik aldım, 54 tl ürünleri denedim ve memnun kaldım.
Kıyafet eksiğim yok, istediğim için de almayacağım bileziğe 1 gr eklemek demek :)
Kışlık turşu yapmaya giriştik hazırlıklar da bitmek üzere biraz daha taze fasülye alacağım o kdr.
Artık yemeye de başlarız ztn şimdiden ıspanak pırasa karnıbahar yersek kış bitmiyor

günaydın hanımlar
bugün cuma çok şükür :) bu hafta bana geçmek bilmedi.

bozuk para kumbarama 3.25 tl attım.
kağıt para kumbarasına da 25 lira attım.

yarın aşure günüymüş, yapamasam da malzemelerini alayım marketten.
pazar günü de annemle birlikte yaparız inşallah.

herkesin birikimi bereketli olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…