- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
Aynen bizim ev sahibide bize yardimci oldu sagolsunevet birde evi istediğim gibi yaptirdim, imkan oldukça da yaptirmaya devam ediyorum, kira olunca ev sahibiyle dertler bitmiyor. Zaten benim önceki oturduğum evin sahibi sağolsun beni ev sahibi yapti
Valla ben de merak ediyorum biri takmış ona ama kim neden takmış bilemedik :)
o da hemen ilk bulusmadan 6-7 evinden bahsettiyse iticidir zaten boşver:)) bu da bi seçenek.Dün bir çocukla görüştüm uzun ısrarları sonucunda arkadaşlarda bir bak dediler.Çocuk konuşuyor 6-7 ev var babamla yaptık falan. :)) Ama reddettim.Tipim değil.Aşksız evi napayım.Sevdiğim olsun ben borç ödemeye razıyım.Alışkınım nasılsa :)
o da hemen ilk bulusmadan 6-7 evinden bahsettiyse iticidir zaten boşverevet aşk varsa arada bu borçlar bittikçe, biz bunu başardikca bizi daha çok birbirimize bağliyor, Allah seninde gönlüne göre karsina cikarsin insallah
insallah canim ayni zamana gebe kaliriz belki :) bebek icin ne hesabi acalim diye konusuruzBen mardindeyim canım. Evler bu yıl biraz düştü biz de giriştik ev işine. Ama fiyatlar artmaya başladı. İnsallah bebiş haberini de alırız en kısa zamanda.
nasıl boşa gitti ya ev teslim edilmeyecek mi ?Maşallah ben de burayı takip ettikçe birikime önem vermeye başladım.Bes'im var benim de 5 yıldır ödüyorum.Bilezik falan bikaç altın var.Araba aldım kredi ile 9000 vardı.40000 TL kredi çektim 2 yılda inş bitecek.Borçsuz bişey olmuyor.Aslında kendime 2+1 ev aldım ama müteahhit battı tapuyu alamadım.Evin borcu bitti.Tapuyu almak imkansız boşa gitti 5 yıl ödedim.Satsam 80000 den satardım
malesef yarin gelemiyor 3 gün uzaklaştırma cezası aldi :)Tüh o bizi iyi gaza getiriyordu :) Yarın gelir inş
aa insallah canım :) bebek için de birşeyler yaparız dimi :) ayy kulağa hoş geldiinsallah canim ayni zamana gebe kaliriz belki :) bebek icin ne hesabi acalim diye konusuruz
evet ona da hesap açarız, eğitim harcamaları için falan, bayram harçliklarini da hesaba atariz :) bakalım bir olsunda...malesef yarin gelemiyor 3 gün uzaklaştırma cezası aldi :)
aa insallah canım :) bebek için de birşeyler yaparız dimi :) ayy kulağa hoş geldi
nasıl boşa gitti ya ev teslim edilmeyecek mi ?
geçmiş olsun canim, kendini sıkma gerçekten dediğin gibi herseyin başı sağlık. Bende ilk işe başladığımda babama kredi çekip araba almiştim, sonra o da arabayi satmiş, parayi da batirmiş ben kredi ödediğimle kaldim. O dönem çok sinir olmuştum.Cnm topraktan girmiştim kuzen müteahhitti.Araba almıştım krediyle onu peşinat verdim 1 yıl sonra da kalanı tüketici kredisi çektim verdim.Tapuyu alamadan battı evde 50 haciz var 5 yıldır almayı bekliyorum ama zor imkansız.Artık umudum kalmadı.Ev bitmiş duruyor kendi eşyalarını koymuş.Mucize olur tapuyu alabilirsem zaten gitti gözüyle bakıyorum napayım sağlığımıza bişey olmasın üzül üzül hasta olcaktım boşverdim artık.Beyfendi 45 den sonra gitti 2.ci evliliğini yaptı davullu zurnalı bir de bebeği var 1 yaşında.Down sendromlu o kadar kişinin ahı var tabi.Çocuğa öyle demek istemem ama çok canımızı yaktı tek ben değilim çok kişi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?