- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Bizde doyamadık ailecek çok seviyoruz bende akşam islayip yarın yapicam nohut buğday fasulye kuru meyvelerde var fındıkta varBende yine asure yapicam
Doyamadim gecenkine hemen bitti.
Kimsede getirmedi
Bende islattim malzemeleri zaten var evde yaparim azicik.
Napim.
Bingo kirmizi
Abc pembe
Vatan pembe
Bim bulut mavi favorilerim.
Ama ben lavanta istiyorum bu ara evdekiler bitsin lavanta alicam.
Bir de beyaz hic denemedim
Bingo beyaz beybili olan onu merak ediyorum.
5krs 10krs olursa bisi aliyoruz onunla bakkaldan.Selam kızlar.
Geçen yıl nohutu kv vermişti 6 7 kilo dağıttım herkese.bizde yenmiyor 2 kilo bile yenmiyor. Fasülye tüketilir 3 kilo aldım 1 kilo nohut 1 kilo yeşl mercimek aldım. Aslında en çok yeşil mercimek yeriz ama kanada dan gelme olduğu için almadım fazla.
Memleketten birşeyler gelince ne mutlu oluyor insan mis gibi organik.
Bana açılmayan kumbara fikri laxım kızlar ay kaçtır bzuğum kalmadı diyip eşimi kumbara elinde görüyorum. 20 tl borçlandı.verecek haftaya ama açılınca büyüsü bozuluyor.
Birfe eskilerden kalma ço 10 kuruş var ama o 10 kuruşlardan 50 tl çıkar diyim size gidip markete verilmez 1 tl leri zor veriyoruz ne yapsam.
Denicem bunu merak ediyorum.ben 2 dir bingo beyaz alıyorum canım çok güzel kokuyor
Eşime diyorum hergün ekmek alınıyor ver şunları yok vermem diyor iyi de onlarda para değil mi almak zorunda. 1 tl lerise almıyorlar ihtiyaç yok diyorlar bir dahakine o almayan marketlerden alılveriş yapıp vericem.5krs 10krs olursa bisi aliyoruz onunla bakkaldan.
Ben gecen ay 15 tl oyle 5-10krs vardi 1 avucdan fazla esime verdim aldim karsiliginde 20tl
O da sigara aldi onunla kendine bakkaldan
Yine kutu yaptim oyle 5krs 10krs icin yine oyle yapicam.
Alisveris yapinca mecburlar kabul etmeye.
Ihtiyacini al sende.
Köylülerden kurulmuş halde alıyorum. İçindeki suda duruyor. Geçen yıl aldığımız bitmedi daha. 5 kilosunu 100 liraya alıyoruz. Yıl boyu peynire ufak tefek dışımda para vermiyoruz.Peyniri çok alınca nasıl saklıyotsunuz. Eşim teneke içinde alalım diyor nasıl saklayabilirim
tr_lelli takılma gitmek istemiyprsan gitme. Sinir oluyorum geçen gün benimde başıma geldi aaa gelmedin amaa dedi arkadaşım vaktim yoktu dedim yürüdüm.
Ben birde şuna kızıyorum bir komşum var eşimle dışarı çıkmışım nereye böylee. Eşide gördümü soruyor hayırdır nereye gidiyorsunuz böyle bu saatte. Tövbee samimide değiliz yani.
Canım ben köylü bulup alamam artık bir yer var işte peynir zeytin satıyor 3 kiloluk tenekede. Alırsak öyle yapayım. Buzluğa denemiştim tadı değişti. Yani peynir hiç yemem oğlum ve eşim tüketiyor ama çok gidiyor ayda 2 kilo gidiyordur.Köylülerden kurulmuş halde alıyorum. İçindeki suda duruyor. Geçen yıl aldığımız bitmedi daha. 5 kilosunu 100 liraya alıyoruz. Yıl boyu peynire ufak tefek dışımda para vermiyoruz.
Sağol CNm benimde dikkatimi o çekti sanki böyle daha çok harcıyorumMerhaba kızlar
Kartımız dün kesilmişti. Bugün harcadık.
Arabama mazot aldım 225 tl
Eşim arabasına mazot almış 230 tl
Oğlana test kitabı 252 tl
İç çamaşırı aldığım dükkana borcum vardı 162 tl
Arkadaşın doğum günü idi. 90 tl.
Yarın markete gideriz. Sonra karttan harcamayız artık pek.
@mornergis biz yıllardır şu şekilde yapıyoruz. Mesela dün kart kesildi. Bugün ya da yarın alışverişe çıkarız.
Ben yarından itibaren evde bitmeye yüz tutan azalan şeyler kiste yaparım. Kasımın 5 inde kart kesilince aylık o listeye bağlı kalarak alışverişimizi yaparız. Böyle olunca aralarda sadece yoğurt yumurta filan almak için giriyorum. Aylık alışverişse liste dışına çıkmıyorum.
Peynir ve zeytinini 5 kiloluk bidonlarda köylülerden alıyorum. Marketten çeşit olsun diye az birşey alıyorum sadece. O da bitince kasmıyoruz yani.
Geçen ay toplu alışveriş yapamadık. Gün aşırı markete gittim nerdeyse. Ve daha çok harcadık.
Biz o kadar yemiyoruz. Yetiyor bize. Hatta artıyor bile. Zeytini de annem kuruyor. O veriyor.Canım ben köylü bulup alamam artık bir yer var işte peynir zeytin satıyor 3 kiloluk tenekede. Alırsak öyle yapayım. Buzluğa denemiştim tadı değişti. Yani peynir hiç yemem oğlum ve eşim tüketiyor ama çok gidiyor ayda 2 kilo gidiyordur.
Benim evimin altında koskocaman Migros var. Karşımda şok, yan tarafta bim ve A101 var. Ben genelde Migros tercih ediyorum ama dediğim gibi listenin dışına çıkmıyorum.Sağol CNm benimde dikkatimi o çekti sanki böyle daha çok harcıyorum
Aslında evde yenen peynir zeytin belli
Bende bu ay toplu yapacağım alışveriş bakalım nasıl olacak
Sadece büyük markete gitmeyi düşünmüyorum çünkü oralara eşimle gidiyoruz o da çok Abur cubur seviyor
Üzülüyorum dünyanın parası veriliyor
Çevre marketlerden alacağım
Benim evimin altında koskocaman Migros var. Karşımda şok, yan tarafta bim ve A101 var. Ben genelde Migros tercih ediyorum ama dediğim gibi listenin dışına çıkmıyorum.
Yarın inip yaparım aylık alışverişi. Bakalım ne tutacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?