Küçük Düşün Büyük Olsun!

Biz o kadar yemiyoruz. Yetiyor bize. Hatta artıyor bile. Zeytini de annem kuruyor. O veriyor.
Çerez gibi yiyorlar. Kokusu fena yapıyor peynirden soğudum bimin labnesini yiyorum.
Bende aylık alıuorum artık. Marketler bizede çok yakın gezmek yapıp iniyordum her gittiğimde gereksiz masraf oldu. Bendr artık 15 günde bir gider oldum.
Bu haftada süt alıcam yine birde pazara gitmicem kayınvalde gelecekmiş salatalık malzeme alıcam. Turşu havuç lahanayla idare ediyorduk ama yeşillik birşry alayım.

Hayir yani dusunup evine gidip hediyesini verdigim halde memnuniyetsiz.
Bu tipler selami bile hak etmiyorlar bence.
Iste ben kalp kiramiyorum

eşim bu haftasonu da mesai yapıyor.. yaptığı mesailer cumartesi+pazar toplam 250 tl gibi bi ek oluyor maaşına. havalar güzelken biraz mesailere kalayım dedi, soğuklar başlayınca kalmayacağı için ben de karışmıyorum. ( genelde dışarda görevli oluyor) geçen ay 500 tl bi mesai eklenmişti bu ay da bu haftasonuyla beraber 500 tl artış olması gerek... rabbim sağlık versin çalışınca borçlar da ödeniyor.. elden borcumuz 5200 tl idi bu ay 2000 tlsini ödedik 3200 tl kaldı. taşınma harcamalı olacak nakliyedir, evin ıvır zıvır eksikleridir illaki masraf olacaktır ama yapacak birşey yok..
bi de ben kendi evimize taşınacağımız için önümüzdeki aydan itibaren 500 tl kira masrafımız da olmayacak inşallah. benim ev düzenim taşındıktan sonra başlayacak..

ev ideadan manyo ve wc setleri var, sabunluk diş fırçalık çöp falan.. banyoya seramik olanlardan almak istiyorum yani çöp kovasıyla berabe hepsi seramik, ama wc ye çöp kovasını seramik almamayı düşündüm, daha kolay temizlenebilmesi açısından çöp kovasını plastik diğer sabunluk tarzı parçaları seramik alırım. bi kaç model beğendim becerebilsem foto ekleyip fikrinizi de almak istiyorum..

Günaydin arkadaslar
Evimiz icin oturma grubu aldik bu ay gelecek gri renk sizce hali ne renk almaliyim perdemi degismek istemiyorum kahverengi icinde turkuaz damask baskilar var .Duvar boyasi ve hali icin renk önerirmisiniz kafam cok karisik.tesekkürler simdiden .asure yapacam bugün .@ zelalke yeni evinde güle güle otur.@tr-lelli okudum okul yolunu canim türkiyeden korkuyorum artik ben.

Atta bakalim cok severim dekorasyon filan bide anlasam süper olacak

Hayirli olsun oncelikle
Tüle perdeye gore kesinlikle hali almayin
Koltuga uysun cunku tul perde duvar boyasi degisiyo zamanla.
Bakalim model severim ben model bakmayi

Findikfaresi123 halilari yine gri tonlarinda bakiyorsan ve sade seviyorsan bak bunlar guzel.
Ama renk desen olsun istersen icinde hafif pembeler turkuazlar yesiller de olabilir.
Ben sadeciyim biraz foz yoruyo sanki desenli seyler.

Günaydın cümleten bende 1 ekimden beri harcadığım paraları not ediyorum bayağı harcamışım bugün evden çıkmayıp hiç harcamamayı düşünüyorum

Eklentiler

• 2D7C03F7-417A-4CC3-9F36-F09875F49F3B.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 164
Günaydın cümleten bende 1 ekimden beri harcadığım paraları not ediyorum bayağı harcamışım bugün evden çıkmayıp hiç harcamamayı düşünüyorum
Bu da cok mantikliymis bende 1 ay denemek isterim kasimda denim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…