- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Çerez gibi yiyorlar. Kokusu fena yapıyor peynirden soğudum bimin labnesini yiyorum.Biz o kadar yemiyoruz. Yetiyor bize. Hatta artıyor bile. Zeytini de annem kuruyor. O veriyor.
Denicem bunu merak ediyorum.
Beyaz mutluyuvam yuzeytemizliyicisi cok guzel kokuyo kullandim kesin yumusaticisida guzeldir.
Merhaba kızlar
Ben bozukları eşime veriyordum markette çalıştığı için kendi bütünlüyordu şimdi market gezicem sanırım
tr_lelli bu kadar ince düşünüp kendini yorma canım gitmediysen vardır bir sebebi yani
Hayir yani dusunup evine gidip hediyesini verdigim halde memnuniyetsiz.Peyniri çok alınca nasıl saklıyotsunuz. Eşim teneke içinde alalım diyor nasıl saklayabilirim
tr_lelli takılma gitmek istemiyprsan gitme. Sinir oluyorum geçen gün benimde başıma geldi aaa gelmedin amaa dedi arkadaşım vaktim yoktu dedim yürüdüm.
Ben birde şuna kızıyorum bir komşum var eşimle dışarı çıkmışım nereye böylee. Eşide gördümü soruyor hayırdır nereye gidiyorsunuz böyle bu saatte. Tövbee samimide değiliz yani.
Atta bakalim cok severim dekorasyon filan bide anlasam süper olacakev ideadan manyo ve wc setleri var, sabunluk diş fırçalık çöp falan.. banyoya seramik olanlardan almak istiyorum yani çöp kovasıyla berabe hepsi seramik, ama wc ye çöp kovasını seramik almamayı düşündüm, daha kolay temizlenebilmesi açısından çöp kovasını plastik diğer sabunluk tarzı parçaları seramik alırım. bi kaç model beğendim becerebilsem foto ekleyip fikrinizi de almak istiyorum..
Hayirli olsun oncelikleGünaydin arkadaslar
Evimiz icin oturma grubu aldik bu ay gelecek gri renk sizce hali ne renk almaliyim perdemi degismek istemiyorum kahverengi icinde turkuaz damask baskilar var .Duvar boyasi ve hali icin renk önerirmisiniz kafam cok karisik.tesekkürler simdiden .asure yapacam bugün .@ zelalke yeni evinde güle güle otur.@tr-lelli okudum okul yolunu canim türkiyeden korkuyorum artik ben.
Bu da cok mantikliymis bende 1 ay denemek isterim kasimda denim bendeGünaydın cümleten bende 1 ekimden beri harcadığım paraları not ediyorum bayağı harcamışım bugün evden çıkmayıp hiç harcamamayı düşünüyorum
Sigmiyo tek resim siteye kolajlayip at canimkızlar ekleyemedim bi türlü ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?