Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın hatunlar, iyi hafta sonları diliyorum.
Bugün hava müsaade ederse ben de alışverişe çıkacağım.
Aslında para harcamak istemiyorum ancak işe başladığımdan dolabıma yeni bir şeyler, bir sürü şeyler almak zorundayım.
Bakalım mümkün mertebe uygun seçmeye çalışacağım. :)

tr_lelli tek resim olarak da olmadı, hata veriyor.. normalde foto eklerdim sıkıntı çıkmazdı ama bu sefer hata veriyor.. neyse sağlık olsun

günaydın iyi haftasonları hanımlar
kumbaraya 50 tl girdi
bugün biraz harcamalı olacak gibi
pazartesi arkadaşımın doğum günü var ona bişeyler almam lazım bluz ya da takı düşünüyorum bakalım
markete de gideceğiz
akşama harcamaları yazarım artık

Bazen calismiyo olmak sirf bu yuzden bile hosuma gidiyor.
Ben cok abartirdim ya kesin.
Her dugun zamani bile bisi alma ihtiyaci duyan bi tipim.
Hani evdekilerden giyebilirim aslinda ama illa yenisi olsun istiyor icim
Calisinca kararinda olculu alabilenleri tebrik ediyorum.

Günaydın Hanımlar,
Az önce eşimle kızımı tren garına bırakıp eve geldim. Yarın akşam 19:30'da gelecekler. Kendimle başbaşa haftasonum başlasın
Kayınvalidem telefonda benim neden gelmediğimi sormuş eşime. Eşim de biz o dinlenebilsin diye geliyoruz zaten demiş. Eşim bu şekilde davrandığı için seviniyorum valla.
Akşam kendi başıma sinema gitmeyi düşünüyorum. Kalan vakitte de evi toparlayıp kitap okurum.

Selamlar.akşam eşim 225 tl verdi 25 tl aldığı borç 75 gün için diğerleride kumbaraya gitti bin şükür kasım sonu 700 biriktirmeyi hedefledim.
Aşurelik aldım kuruyemiş şeker 50 tl verdim.
Şimdide hava. Güzelken parka gidicez son kez yeşil alanda gezelim.

tr_lelli tek resim olarak da olmadı, hata veriyor.. normalde foto eklerdim sıkıntı çıkmazdı ama bu sefer hata veriyor.. neyse sağlık olsun
Bu tarz durumlarda fotoğrafı kendime orta veya küçük boyut olarak kendime mail atıyorum. Sonra mailden telefona indiriyorum. Bir dene istersen.

Ben de bu eve geçerken bütün halılarımı desensiz aldım. Perdeler dr düz tonlarda.
Aynı fikirdeyim bu arada. Koltuklar açık gri ise koyu gri, koltuklar koyu ise açık gri tonlarında desensiz halı güzel olur.

Bakalım ben ölçülü davranabilecek miyim
Ama almanın da sonu yok lelli. Çeşit yapabileceğimiz kombinleyeceğimiz şeyler almak lazım.
Bir de kamu bari üniforma tarzı bir şey yapsa güzel olacak.
Olan var olmayan var hakikaten.
Mesela kuzenim bir üniversitede arşiv memuru. Onlarda siyah pantolon, beyaz gömlek zorunluluğu var.
Üniforma gibi sabit giyiyorsun, öyle olsaydı ne vardı

bi saate çıkarım bende işten.. evim temiz haftaiçi temizliği hallettik eşimle.. bugün çamaşırlar yıkanacak, toparlanıp ütü gerektirenler ütülenecek. sonra akşam yemeği.. akşam yemeğini de tava yaparım evde biber domates ve et var bunları değerlendiririm. yanına cacık turşu.. bugün büyük yemek takımımı sarıp kolilemeyi düşünüyorum. baloncuklu poşetler var onlara sarar kolilerim artık. yavaştan kendimi yormadan toparlanmaya başlim artık :)

Koltukla haliyi ben sade seviyorum.
Cicekler asimetrik geometrik desenler hic benlik diil.
Ama duvarlar hareketlendirilebilir

Duvar kagidi, tas , raflar vs.
Yada farkli tonlarda 2 renk kullanilarak.
Ayrica tüllerimide cok kaliteli almam ben biraz sıkıliyorum oyle senelerce kullanamam.
Bu sebepden ortayollu bisi aliyorum
Fonla renk desen katilabilir odaya.
Ama hali ve koltuk ha diyince surekli degismiyo.
En azindan uzunca bir sure gider
Bende burda almamda ilerde aklimda esya degismek var
Hep kafamda sunu sununla bunu bununla gibi dusunurum.

Tül ve boya rengi hep en son dusungudugumdur cunku sadece detay bana göre.
Asil olan koltuk hali uyumu olmali.

Ayrica griye tavim ya cok asil duruyor.

Aslinda gercekden mantikli tek duze giyim.
Cunku insan calisinca (yani hic calismadim ama kesin oyle olurdum) surekli degisik giyinmek ister.
Cesit cesit elbise zarif ayakkabilar kalip kalip degisen pantolonlar kalem etekler yada daha bol kesin hareketli yazlik etekler
Cizmeyle kombin kislik elbiseler
Bluzlar badyler.
Takilar tokalar hele cantalar marka olnali tabi.
Amannn bak anlatirken bile yoldan cikiyorum.
Ben maasimi bunlara yatirirdim net. :)

Ben kiyafetime gore oje surmeyi corap rengi giymeye o renk toka taknaya bile dikkat eden bi tipim bak hic benlik degilmis.

tr_lelli ben de acayip rahatıma düşkün biriyim. öyle kombin falan yapmakla uğraşamıyorum.. hep spor takılıyorum.bi nişan düğün olsada oflayıp pufluyorum ne giyecem diye.. bu huyumu hiç sevmiyorum ama napim yaa ne kadar değiştirmek istesem de bi bakıyorum yine aynı.. ben bi de kıyafet alışverişi sevmiyorum ya belki ondan.. öyle mağaza gezmek falan beni bunaltıyor. bakın geçen akşam bi kot iki üst aldım hepsini colinsten aaldım ve kısa zamanda hallettim, başka bi yer gezmicem diye ne kadar mutlu oldum :) yine denk gelse bi de ayakkabı alsam bu kış kimse dokunmasın bana yani alışverişe götürmesin

Esim cikti biraz arkadaslarinin yanina aksam 5 de gelir.
Nerden baslasam
Yataklarim dahi duruyo yani.
Mutfagim toplu ama
Yatak toplayip ev supurim ben en iyisi.
Sonra yemege girisirim.

Hafta sonlari dahi cikasim yok garip bisi oldum.
Esim sen suraya buraya gidelim demiyosun hayirdir dedi.
Ayyy hic giyinip hazirlanamam useniyorum iyi boyle dedim.

Kitap siparisi verdim 48tl tuttu 3 kitap.
Bicaklarda sozde bugun gelecek bakalim.

Ben eve taktim bu ara hortum tutup yikayasim var o derece bi takinti yaptim.
Oysa yazin ev boyandi.
Halilatlrim yikandi.
Hazir yataklarimi bile sildim.
Bi surude bisi attim.
Yinede icime sinmiyo.

Umarim nur topu gibi bir takinti olusmaz bende.
Hic hazir diilim suan titiz , takintili, temizlik hastasi falan olmaya.

Beni teğet geçsin.
Geçici bir durum olsun.

Okurken yoruldum lelli ben.
Senin kadar takı toka kombinine girmem ben ama farklı giyinme kısmına kesinlikle katılıyorum.
Bakalım ne kadar içe girip geleceğim bugün

Ya aslinda tek duze giyiniyorum yazin bi pant tshrt hepde elim ayni seylere gitti hatta tum yaz.
Ama ojem olcak.
Kupem olcak.
Sacim illa temiz olcak yikar kuruturum gerekirse.
Corap giyiyorsam kiyafetime uygun olcak.
Tamamem alakasiz bir renk canta takmam mesela.
Belki o canta patlar taksam daha trend durur ama aliskanlik icime sinmez.
Suan genelde evdeyim en fazla markete okula carsiya gidiyorum pek ozenmiyorum.
Ama calisiyo olsam kesin abartirdim kiyafet olayini.

Okurken yoruldum lelli ben.
Senin kadar takı toka kombinine girmem ben ama farklı giyinme kısmına kesinlikle katılıyorum.
Bakalım ne kadar içe girip geleceğim bugün
Bende dusunduklerimi uygulayamadigim icin cok mesudum

Bir cok defa genellikle yeni girdigim ortamlarda calisiyormusun? Ya da isemi gidiyorsunuz? Isten mi geliyorsunuz a maruz kaliyorum.

Bi sabah alisverise baska semte gidiyordum
Saat 9:20 arabasi.
Diger araba gecti erken gidim gelim dedim (magzalari ben acicam sanki) bi teyze ayy ise gidiyosun nerde calisiyosun dedim
Ayy magzaya gidiyorumda diyemedim.
Ise gitmiyorum bi isim var onu halletmeye gidiyorum dedim.

Okula gittigimde ogretmen saniliyorum.
Bi ogretmen okul sezonunun basinda kapiyo acip bana merhaba hocam demisti.

Kantinci abla hocam sunlari kovalayin biktim artik soz dinlemiyolar dedi bana

Ama gercekden bakiyordum ben onlardan daha iyi giyinmisim.
Botum cantam uyumlu
Ceketim makyajim.

Oglumun bu okulunda idareci beyfendi sizde egitimcisiniz sanirim dedi.

Calisiyo olsam abartirda abartirim

Zevklerimiz yakın birbirine. Ama ben tülleri düz beyaz aldım. Perde, halı, avize kısımları tamam şu an benim. Kullanılmayacak hale gelmediği sürece hiçbirini değiştirmem. Yatak odasına iki tane abajur ihtiyacım var. İnternetten baktım biraz ama görüp alsam daha iyi olacak sanırım. Bir de yatak odasında, yatağın arka duvarına duvar kağıdı yaptırmayı istiyorum.

Kış sezonu için gri, siyah, lacivert ve bordo pantolonum var. Bunlar mumlu pantolon olarak geçiyor. Bileğin biraz üstünde biten spor ile klasik arası pantolonlar. İşte severek kullanıyorum, tavsiye ederim.
Bunların üstlerine yarım ya da truvakar kol trikolar kullanıyorum. Ofis sıcak oluyor, çok kalın kazaklar beni bunaltıyor.
Lacivert- Gri, Bordo-Gri, Bordo-Siyah, Siyah- Beyaz benim genel kombinlerim. Alt-üst değişiyor.
Mecbur kalmadıkta topuklu ayakkabı giymiyorum. Düz taban, ofis ortamına uyan lacivert ve siyah ayakkabılarım var.
Bir de iki tane dize kadar triko elbisem var. Onları da kahverengi dize kadar çizme ile kombinliyorum.

Merhaba kızlar
Markette indik. Aylık alışveriş yaptık. 387 tl tuttu. Bir ay boyunca yumurta ekmek ve yoğurt dışında birşey almayız.
Akşama tavuklu nohutlu pilav yapacağım. Haşlanmış tavuk ve nohut buzlukta vardı. Yanında erişteli yeşil mercimek yemeği.

tr_lelli ayyy ben aynen anlattığın gibiyim işte. Takım çantam ayakkabım uyumlu olacak. Özellikle çanta hastalığı var bende. Çok para veriyorum.
Dün hep alışveriş yaptığım butiğe uğradım. Bir kaça şey denedim. Evet çok güzellerdi ama almadım. Ben seni ararım dedim ablaya. Sabahtan beri düşünüyorum. O kazakla çantayı alsam mı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…