Sütler ne kadardı. Almam lazım yarında indirim varmı.
Şampuanıda öğrenebilirmiyim
Yerel bir markette kullandığım şampuan bir alana 1 bedava.fiyatı nedir bilmiyorum. Sütlerde akbel eşim için alınıyor takık akbel içer o neyse eşimde duydum ilk.
2.5tl sütaş tam yağlı oğlum için 3.5
Yarım yağlıda 2.95 alıyorum.
Bunu öğrendiğim iyi oldu hidrofor yapıldı zaten 50 tl geliyordu 70 bekliyorum musluğu bir açıyorum kıssam bile çok aşırı akıyor vana olayını söyleyeyim eşime
Bende dusunduklerimi uygulayamadigim icin cok mesudum
Bir cok defa genellikle yeni girdigim ortamlarda calisiyormusun? Ya da isemi gidiyorsunuz? Isten mi geliyorsunuz a maruz kaliyorum.
Bi sabah alisverise baska semte gidiyordum
Saat 9:20 arabasi.
Diger araba gecti erken gidim gelim dedim (magzalari ben acicam sanki) bi teyze ayy ise gidiyosun nerde calisiyosun dedim
Ayy magzaya gidiyorumda diyemedim.
Ise gitmiyorum bi isim var onu halletmeye gidiyorum dedim.
Okula gittigimde ogretmen saniliyorum.
Bi ogretmen okul sezonunun basinda kapiyo acip bana merhaba hocam demisti.
Kantinci abla hocam sunlari kovalayin biktim artik soz dinlemiyolar dedi bana
Ama gercekden bakiyordum ben onlardan daha iyi giyinmisim.
Botum cantam uyumlu
Ceketim makyajim.
Oglumun bu okulunda idareci beyfendi sizde egitimcisiniz sanirim dedi.
Calisiyo olsam abartirda abartirim
Kış sezonu için gri, siyah, lacivert ve bordo pantolonum var. Bunlar mumlu pantolon olarak geçiyor. Bileğin biraz üstünde biten spor ile klasik arası pantolonlar. İşte severek kullanıyorum, tavsiye ederim.
Bunların üstlerine yarım ya da truvakar kol trikolar kullanıyorum. Ofis sıcak oluyor, çok kalın kazaklar beni bunaltıyor.
Lacivert- Gri, Bordo-Gri, Bordo-Siyah, Siyah- Beyaz benim genel kombinlerim. Alt-üst değişiyor.
Mecbur kalmadıkta topuklu ayakkabı giymiyorum. Düz taban, ofis ortamına uyan lacivert ve siyah ayakkabılarım var.
Bir de iki tane dize kadar triko elbisem var. Onları da kahverengi dize kadar çizme ile kombinliyorum.
Canım herşey oyle pahali ki bence bozma moraliniİyi geceler hatunlar herkese.
Bugün bahsettiğim üzere alışverişe gittim.
Daha yeni aldıklarımı poşetlerinden çıkardım yerleştirdim ve şöyleee bir hesap yapayım dedim şuan şoktayım.
Aldığım çok bir şey yok ve harcadığım tutar 423 küsur lira.
Daha da bir çok eksiğim var. Ne olacak böyle bilmiyorum. Aşırı derecede moralim bozuldu.
İyi geceler hatunlar herkese.
Daha yeni aldıklarımı poşetlerinden çıkardım yerleştirdim ve şöyleee bir hesap yapayım dedim şuan şoktayım.
Daha da bir çok eksiğim var. Ne olacak böyle bilmiyorum. Aşırı derecede moralim bozuldu.
İyi geceler hatunlar herkese.
Canım herşey oyle pahali ki bence bozma moralini
Yeni bir işe başladın ihtiyaçların var
Herzaman almazsın bukadar dolabını bi oturt sonra dizginlersin kendini.
Evden çıkmayınca harcanmiyo ama adimini at disari gidiyor paralar.
Oncelikle isiniz hayirli olsun..
Ben 6 yildir calisiyorum..
Ilk zamanlar oyle oluyor, buda bir birikim is yerinde ilk gunler cok onemli siz iyi parcalar ile dolabi doldurmaya bakin onlarda yatirim..
O ilk işe giriş zamanlarında neredeyse tüm maaşım bu tarz şeylere gitmişti benim de. Ama işyerinde düzgün giyinmek sandığından daha önemli. İlk intiba meselesine göre yürüyen bir sürü ilişki var. O yüzden iş kıyafeti kendine yaptığın başka bir yatırım türüdür. Almış olmak için değil, hakikaten içinde rahat ve güzel hissettiğin parçaları al.Siyah ve lacivert pantolonlarım tamam. Gri ve bordo listemde benim de, inşallah içime sinen bulursam alacağım.
Aşağı yukarı benim de yapmaya çalıştığım kombinler bunlar, öneriler için teşekkür ederim :)
Öğrencilikten çıkalı çok olmayınca ve tarz da spor olunca tabi oldukça eksiğim varmış, yavaş yavaş artık :)
O ilk işe giriş zamanlarında neredeyse tüm maaşım bu tarz şeylere gitmişti benim de. Ama işyerinde düzgün giyinmek sandığından daha önemli. İlk intiba meselesine göre yürüyen bir sürü ilişki var. O yüzden iş kıyafeti kendine yaptığın başka bir yatırım türüdür. Almış olmak için değil, hakikaten içinde rahat ve güzel hissettiğin parçaları al.
Teşekkür ederim :)
İyi parçalarla yatırım fikrini sevdim, biraz içim rahatladı.
ne güzel planladigin gibi o ay gebe kalmişsin işte ne güzel, hiç icine sıkıntı etme, evet annelik büyük sorumluluk ama anladigim kadariyla sen atom karinca gibi bi insansin, üstesinden gelirsin :) biz tüp bebek bile denedik o da tutmadi, degerini bilKızlar burasi artik günlüğüm oldu biliyosunuz.
Sizleride ayri ayri cok seviyorum.
Bisi paylaşıcam sizinle.
Tam net doktora muayine vs olmadığımdan belki erken bu haberi vermem icin.
Ama hamileyim.
Tuhaf duygular içindeyim korkulu ağlamaklı sanirim desteğe ihtiyacım var.
Doktor muayenemi olunca netlesecek ama kan testi yaptirdim.
Ve hamilelik çıktı.
Kafama takılan bi sıkıntı var dua edin bana.
12 sene korunmanın üzerine esim de istiyodu ve hemen hamile kaldim.ne güzel planladigin gibi o ay gebe kalmişsin işte ne güzel, hiç icine sıkıntı etme, evet annelik büyük sorumluluk ama anladigim kadariyla sen atom karinca gibi bi insansin, üstesinden gelirsin :) biz tüp bebek bile denedik o da tutmadi, degerini bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?