Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugun kurufasulye pilav yaptim.
Evi supurdum
Gerisi aylaklik.
Şimdide uzandim azcik.
Hic bisi yapasim yok.

İyi akşamlar kizlar birine 45 Gr bilezik borç vermiştim 15 er gramdan 3 tane bu gün ikisini yaptılar dierinide öbür ay yapacaklar toplamda 9;tane oldu

Bu arada bizde alışveriş yaptık 160 TL tuttu aldıklarının çoğu iki ay gider bana
Bimin deterjanı dan aldım 1.5 kilo beyazlar ve 1.5 kilo renklileri için memnun kalırsam alicam hep

sütlerde 1 alana aynı ürünün ikincisi %50 indirimli
şampuanlarda %40 indirim var
ben head and shoulders aldım 15.90dan 9.50 tlye indi
elsevein saç kremini aldım o da 9.5tan 5.5tlye indi
migrosun internet sitesinden bakabilirsin hepsinin fiyatı yazıyor sanal markette
10 ekimde bitecek kampanya

ben de geçen ay öğrendim suyu kısma olayını
bizimki de aşırı tazyikli akıyordu boşa gidiyordu tam ayarında kıstım olması gerektiği gibi akıyor artık
yazık günah boşa akmasın sular

Sabah o kadar erken kalkıyorum ve o kadar hamlamışım ki lelliciğim üstümü doğru dürüst giyinebildiğime şükrediyorum bu aralar
Şaka bir yana insanın içinden gelecek gerçekten. Ben mesela o kadar uyumlu olmadım hiçbir zaman yani o kadar uğraşmadım kombin için. Şimdi zorluyorum bakalım ama ne kadar çıkacak çok merak ediyorum :)

Siyah ve lacivert pantolonlarım tamam. Gri ve bordo listemde benim de, inşallah içime sinen bulursam alacağım.
Aşağı yukarı benim de yapmaya çalıştığım kombinler bunlar, öneriler için teşekkür ederim :)
Öğrencilikten çıkalı çok olmayınca ve tarz da spor olunca tabi oldukça eksiğim varmış, yavaş yavaş artık :)

İyi geceler hatunlar herkese.
Bugün bahsettiğim üzere alışverişe gittim.
Daha yeni aldıklarımı poşetlerinden çıkardım yerleştirdim ve şöyleee bir hesap yapayım dedim şuan şoktayım.

Aldığım çok bir şey yok ve harcadığım tutar 423 küsur lira.
Daha da bir çok eksiğim var. Ne olacak böyle bilmiyorum. Aşırı derecede moralim bozuldu.

Canım herşey oyle pahali ki bence bozma moralini
Yeni bir işe başladın ihtiyaçların var
Herzaman almazsın bukadar dolabını bi oturt sonra dizginlersin kendini.

Evden çıkmayınca harcanmiyo ama adimini at disari gidiyor paralar.

Ayy yine uyuyamayanlarda ben.
5.30dan beri ayaktayım biraz mutfağı topladım oturma odasını topladım uzandim koltuğa tv actim
Uykum kaçtı ya.

Ben gün istiyordum bilezik parasi icin.
Normalde artik günlere cok sıcak bakmıyorum ama böyle bisi alma hedefim varsa gün iyi oluyor.

Kardeşimler iş yerinde giriyorlarmış beni kendini annemide yazdırmis.
Ben yazdır demistin olursa.
Ayda 200tlmis.
Sanirim 7 kişiyiz.
Sıramı falan bilmiyorum annemle kardeşimle paslaşırım son sıra bana duserse.
Mart a denk getirmem lazim.
Ya da daha onceye.
1.400 ordan gelse 1000tl benim zulayi varsaysak azicik daha kasarsam belki 3000tl bilezik alirim.

Aiy hic yokken gün cikti iyide oldu sanki :)
Ayda 100tl ayrıca benim atmam lazım ki alabileyim okadarlik bisi kismet bakalim.

Yağmurda yagiyor tıngır mıngır vuruyo cama.

Bugün pazara gidicem.

Ayrıca arkadasimin oglunun sünnet eglencesi aksammis ben gündüz biliyordum aksam gidemem.
Hediye alıp evine gidicem.
Lcw hirka falan bisi bakarim hemde kartla alirim.
Nakitım cebime kalir.

Is yapasim var benim şuan ama ses yapmak istemiyorum

Esimde oğlumda mışıl mışıl uyuyolar.

Yağmur seni dinlim bari bi de bitki cayi yapim.

Oncelikle isiniz hayirli olsun..
Ben 6 yildir calisiyorum..
Ilk zamanlar oyle oluyor, buda bir birikim is yerinde ilk gunler cok onemli siz iyi parcalar ile dolabi doldurmaya bakin onlarda yatirim..

Teşekkür ederim lelliciğim. Hakikaten öyle yemeğe sırf 60 lira ödemişim zaten.
Neyse dolabımın oturması için bu harcamalara mecburum şimdilik, dediğin gibi sonra dizginlerim inşallah :)

Günaydın kızlar
Dolabımda lahana sarması vardı. Onu çıkardım. Pişiyor.
Perdelerimin bir kısımına geçen hafta yıkamıştım. Bu hafta devam. Daha doğrusu dün umutmuşum. Kahvaltıdan sonra aklıma geldi. Hemen çıkardım attım makineye

O ilk işe giriş zamanlarında neredeyse tüm maaşım bu tarz şeylere gitmişti benim de. Ama işyerinde düzgün giyinmek sandığından daha önemli. İlk intiba meselesine göre yürüyen bir sürü ilişki var. O yüzden iş kıyafeti kendine yaptığın başka bir yatırım türüdür. Almış olmak için değil, hakikaten içinde rahat ve güzel hissettiğin parçaları al.

Günaydın Hanımlar,
Evde kimse olmayıp, yatak odasındaki karartmalı perdeleri de çekince 12:00'ye kadar uyumuşum Şimdi kendime, sadece kendi sevdiğim şeylerden oluşan bir sabah kahvaltısı hazırlıyorum. Kahvaltı hazırlarken eşimi ayrı, kızımı ayrı düşün teranesine kısa bir mola

Kesinlikle katılıyorum. Teşekkür ederim fikirler için tekrardan :)

Teşekkür ederim :)
İyi parçalarla yatırım fikrini sevdim, biraz içim rahatladı.

Ise ilk girdigim sene neredeyse bir kazak fiyatina siyah body almistim bir takimin icine, inanin solmadi hala giyiyorum, takimlarim simdi bir kismi kardesime kaldi cunku kilo aldim, bir kismini hala giyiyorum.
Zamanla daha basit markalara doneceksiniz ama tum gun ayaktayken iyi ayakkabiyi sabahin korunde cikarken iyi mont giymeyi kendinizden esirgemeyin yavas yavas hepsi oturacak

Kızlar nasılsınız bakim.. ben cok geç uyandım uzun zamandan sonra böyle uyumuşum, normalde pazar günleri bile 7 de uyanırım.. uyandıktan sonra da tembellik yaptım.. Eşim çalışıyor yalniz olunca oyle kahvalti iştahım da olmadi, bi çorba ısıttım içtim. Mutfagi temizledim, evi süpürdüm, camasirlari katladim yerleştirdim, utulenecekler bekliyor, simdi de oturdum.. Birazdan devam ederim islerime

Kızlar burasi artik günlüğüm oldu biliyosunuz.
Sizleride ayri ayri cok seviyorum.
Bisi paylaşıcam sizinle.
Tam net doktora muayine vs olmadığımdan belki erken bu haberi vermem icin.

Ama hamileyim.

Tuhaf duygular içindeyim korkulu ağlamaklı sanirim desteğe ihtiyacım var.
Doktor muayenemi olunca netlesecek ama kan testi yaptirdim.

Ve hamilelik çıktı.

Kafama takılan bi sıkıntı var dua edin bana.

ne güzel planladigin gibi o ay gebe kalmişsin işte ne güzel, hiç icine sıkıntı etme, evet annelik büyük sorumluluk ama anladigim kadariyla sen atom karinca gibi bi insansin, üstesinden gelirsin :) biz tüp bebek bile denedik o da tutmadi, degerini bil

12 sene korunmanın üzerine esim de istiyodu ve hemen hamile kaldim.
Korkuyorum ya cok uzun zaman geçti.
Elim soğudu herşeyden.
Bakalım nasil duygular yasicam.
Hayırlısı olsun.
Doktorla net görülmediğinden bende testlerle ogrendim.
Ama reglden hesap edersem 4 hafta 5 gunluk
Olmasi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…