beta hcg kaç cikti ?12 sene korunmanın üzerine esim de istiyodu ve hemen hamile kaldim.
Korkuyorum ya cok uzun zaman geçti.
Elim soğudu herşeyden.
Bakalım nasil duygular yasicam.
Hayırlısı olsun.
Doktorla net görülmediğinden bende testlerle ogrendim.
Ama reglden hesap edersem 4 hafta 5 gunluk
Olmasi gerekiyor.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kafana takılan sıkıntıyı paylaşmak siter misin? Belki bir faydamız olur.Kızlar burasi artik günlüğüm oldu biliyosunuz.
Sizleride ayri ayri cok seviyorum.
Bisi paylaşıcam sizinle.
Tam net doktora muayine vs olmadığımdan belki erken bu haberi vermem icin.
Ama hamileyim.
Tuhaf duygular içindeyim korkulu ağlamaklı sanirim desteğe ihtiyacım var.
Doktor muayenemi olunca netlesecek ama kan testi yaptirdim.
Ve hamilelik çıktı.
Kafama takılan bi sıkıntı var dua edin bana.
Kızlar burasi artik günlüğüm oldu biliyosunuz.
Bisi paylaşıcam sizinle.
Ama hamileyim.
Ve hamilelik çıktı.
390.82beta hcg kaç cikti ?
Ya ağladım suan zaten fena duygusalım kac gündür.tr_lelli hem çok sevindim hem çok şaşırdım. Korunmayı bıraktığını bilmiyordum. Çocuklarımız aynı yaşta olduğu için bir an senin yerine kendimi koydum ve neler hissettiğini az çok anladım. Sağlık problemlerimden dolayı gebelik bana yasak... çok istememe rağmen artık kabullendim bu durumu...
Senin yerinde olsam ne yapardım biliyor musun? İçimdeki o tedirginliği, şaşkınlığı doyasıya yaşardım. Eğer kapatmaya çalışırsan kurtulamazsın o duygulardan. Sonra da İlk hamileliğimde tecrübesizlikten, gençlikten vs kaynaklanan içimde kalan şeyleri dibine kadar tadını çıkararak yaşardım.
Hamilelik çok özel bir süreç. Ömür boyu yaşayamadığımız bir duygu.
Sen çok iyi bir annesin. Gençsin. Evvelallah üstesinden gelirsin.
Ohhhhh misler gibi tadını çıkar...
rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah...
Ahh cok korkuyorum aslinda.Ben cok sevindim canavar gibisin cokta iyi annesin lelli doya doya yasa daha tecrubeli buyut cocugunu oglun da kardes duygusunu tatsin cok guzel bir haber bu
Beta hcg değerine göre normal gosteriyortr_lelli son adet tarihin 3 eylğl ama senin ne zaman hamile kaldığın belli değil. Muhtemelen senin yumurtlama tarihin 20 eylül filan. O arada hamile kalmış olmalısın. O tarihte henüz sadece tel bir hücre. Sonra o bölünüyor. 4,8,16 hücre oluyor filan. Röntgenden birşey olacağını sanmam. Gönlünü ferah tut.
Ben de eşimin doğum gününde öğrenmiştim. Ona hediye olarak da bi bebek patiği ile test sonucunu vermiştim.
Rabbim sana ve tüm isteyenlere versin canım evlat.Tebrik ederim Çok sevindimtr_lelli Allah analı babalı büyütsün Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amin annelerin duası kabul olurmuş beni tanımıyorsun ama benim için de dua eder misin Allah’ım bana da nasip etsin bir bebek.ben de tüp bebek tedavisindeyim belki haftaya transfer olucak .Tutsun diye dua eder misin ?senin adına çok sevindim inşallah Ben de senin hissettiğin duyguları hissedebilirim .bu arada içini fereh tut lütfen Allah’ın izniyle bişi olmamıştır Bebişe
Amin inşallah isteyen herkesin olsunRabbim sana ve tüm isteyenlere versin canım evlat.
Bende içimi bozmamaya calisiyorum
Ama okadar unuttum ki değerlerim bile iyimi kötümü anlamadim.
Baya elim soğumuştu Rabbim ol dedi ve oldu.
Hani 12 sene sonra hemende kalmak şaşırttı benide.
Okadar sey dediler ki yok yumurta soğur yok daha oolmaz.
Rabbim isteyince herşey oluyor.
InsAllah seninde bebis haberinizi aliriz
Ayy ne güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kendim hamile kalmış kadar sevindim tabiki zorlukları olacak ama siz üstesinden gelebilecek kabiliyete sahip birisiniz oglunuzun bı kardeşi olacak ilerde birbirlerine destek olacaklarKızlar burasi artik günlüğüm oldu biliyosunuz.
Bisi paylaşıcam sizinle.
Ama hamileyim.
Ve hamilelik çıktı.
canim beta değerin gününe göre gayet iyi, haftaya kese de görülür, doktoruna da sorarsin aklindakileri. Radyasyon evet cok zararli ama senin daha en basindan maruziyet olduğu için birsey olacaksa da yakin zamanda belli eder kendini. Içini ferah tut, gebeyken bilmeden ilaç içen çok kişi gördüm hiç birşey olmadi, insallah seninki de saglicakla devam eder.Sizden tabiki saklamicam ki en cokda ihtiyacim olduğu zamansiniz.
Bende E electra gibi önce testler yaptırmak isterdim ama 2 ay kalmayınca hemen kalmam zaten diye onemsemedim.
Ama kaldim.
Smear kan veya idrar kültürü vs yaptirmadim.
Bunlar hep aklimda kalıcak ama umarim bisi cikmaz.
Asıl kafama takılan biliyosunuz ki bi kaza gecirdim.
Gecen günde kontrol icin tomografi ve röntgen cekildim.
Bunlar korkutuyor beni
Son regl 3 eylul.
Röntgenler 25eylulde çekildi.
Neticede radyasyon.
Bilmiyordum tabiki düşüncesizlik ettim ve toplamda sanirim ikisinde de 5dk kadar kaldim.
Acaba bisey olur mu?
Aklima takılan bu.
Korktum ve test yaptim evde o aksam silik cizgi cikti.
Is işten gecmisti tabiki.
Cevremde bukadar bilgili kişi yok yani sorabilcem bi jinekolog.
Ancak doktora gidicem anlaticam.
Ama şuan cok da erken kese daha oluşmamısdır tahminimce ve kalp atışı falanda duyulmaz.
Çok karisigim.
ben de bebek için uğrasiyorum, eşim tedavi oluyor şu an, seni şu an öyle iyi anliyorum ki. Inşallah transferin iyi geçer ve bebeğin sana simsiki tutunur. Bizlerde buraya güzel haberler yazacağiz bir gün insallah mucize bebeklerimizle..Tebrik ederim Çok sevindimtr_lelli Allah analı babalı büyütsün Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amin annelerin duası kabul olurmuş beni tanımıyorsun ama benim için de dua eder misin Allah’ım bana da nasip etsin bir bebek.ben de tüp bebek tedavisindeyim belki haftaya transfer olucak .Tutsun diye dua eder misin ?senin adına çok sevindim inşallah Ben de senin hissettiğin duyguları hissedebilirim .bu arada içini fereh tut lütfen Allah’ın izniyle bişi olmamıştır Bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?