Küçük Düşün Büyük Olsun!

beta hcg kaç cikti ?

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kafana takılan sıkıntıyı paylaşmak siter misin? Belki bir faydamız olur.

tr_lelli canım tebrik ederim. Rabbim sağlıklı bi gebelik sureci ve de sağlıklı bi evlat nasip etsin.. içini ferah tut.. cok güzel olacak hersey.. bakalim darısı isteyen herkese.. ben de önümüzdeki ay düşünmeye başlayacağım insallahh

tr_lelli hem çok sevindim hem çok şaşırdım. Korunmayı bıraktığını bilmiyordum. Çocuklarımız aynı yaşta olduğu için bir an senin yerine kendimi koydum ve neler hissettiğini az çok anladım. Sağlık problemlerimden dolayı gebelik bana yasak... çok istememe rağmen artık kabullendim bu durumu...
Senin yerinde olsam ne yapardım biliyor musun? İçimdeki o tedirginliği, şaşkınlığı doyasıya yaşardım. Eğer kapatmaya çalışırsan kurtulamazsın o duygulardan. Sonra da İlk hamileliğimde tecrübesizlikten, gençlikten vs kaynaklanan içimde kalan şeyleri dibine kadar tadını çıkararak yaşardım.
Hamilelik çok özel bir süreç. Ömür boyu yaşayamadığımız bir duygu.
Sen çok iyi bir annesin. Gençsin. Evvelallah üstesinden gelirsin.
Ohhhhh misler gibi tadını çıkar...
rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah...

Paylasmak istersen seve seve dinlerim

Ya ağladım suan zaten fena duygusalım kac gündür.
Herşeye agliyorum.
Aslında evde test yapmıştım siliktı emin olamadim.
Regl de geçince kan testi yaptirdim bugun.
Ve gebelik görünüyor dendi.
Evet 3 aydır korunmuyorduk.
Aslında bende ilk defa hamileymişim gibi tuhafim.
Hatta zarfı açamadım elim titredi.

Yani napmam lazim ne bakmalı ki ne alsamki yok ya ne alması dur bi once doktora gitmelisin falan iç sesimle konustum gelene kadar.

Esim cok istiyordu ona doğum günü hediyesi oldu.
Şaşkınım, duygusalim, beni neler bekliyo bilmiyorum.

Allah'a emanet gerisi.

Ben cok sevindim canavar gibisin cokta iyi annesin lelli doya doya yasa daha tecrubeli buyut cocugunu oglun da kardes duygusunu tatsin cok guzel bir haber bu

Sizden tabiki saklamicam ki en cokda ihtiyacim olduğu zamansiniz.
Bende E electra gibi önce testler yaptırmak isterdim ama 2 ay kalmayınca hemen kalmam zaten diye onemsemedim.

Ama kaldim.

Smear kan veya idrar kültürü vs yaptirmadim.
Bunlar hep aklimda kalıcak ama umarim bisi cikmaz.

Asıl kafama takılan biliyosunuz ki bi kaza gecirdim.
Gecen günde kontrol icin tomografi ve röntgen cekildim.
Bunlar korkutuyor beni
Son regl 3 eylul.
Röntgenler 25eylulde çekildi.

Neticede radyasyon.

Bilmiyordum tabiki düşüncesizlik ettim ve toplamda sanirim ikisinde de 5dk kadar kaldim.

Acaba bisey olur mu?
Aklima takılan bu.

Korktum ve test yaptim evde o aksam silik cizgi cikti.

Is işten gecmisti tabiki.
Cevremde bukadar bilgili kişi yok yani sorabilcem bi jinekolog.
Ancak doktora gidicem anlaticam.

Ama şuan cok da erken kese daha oluşmamısdır tahminimce ve kalp atışı falanda duyulmaz.

Çok karisigim.

Ben cok sevindim canavar gibisin cokta iyi annesin lelli doya doya yasa daha tecrubeli buyut cocugunu oglun da kardes duygusunu tatsin cok guzel bir haber bu
Ahh cok korkuyorum aslinda.
Disardan belki belli olmuyordur yada yansıtmıyorumdur ama sil başdan napcam düşünüyorum.

tr_lelli son adet tarihin 3 eylğl ama senin ne zaman hamile kaldığın belli değil. Muhtemelen senin yumurtlama tarihin 20 eylül filan. O arada hamile kalmış olmalısın. O tarihte henüz sadece tel bir hücre. Sonra o bölünüyor. 4,8,16 hücre oluyor filan. Röntgenden birşey olacağını sanmam. Gönlünü ferah tut.
Ben de eşimin doğum gününde öğrenmiştim. Ona hediye olarak da bi bebek patiği ile test sonucunu vermiştim.

Beta hcg değerine göre normal gosteriyor
Bir cok arkadaşıma sordum yada sordurdular sağolsunlar cevrelerindeki bilir kisilere.
Bisi olmaz dediler.
Umarım bisi olmaz.

Tebrik ederim Çok sevindim tr_lelli Allah analı babalı büyütsün Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amin annelerin duası kabul olurmuş beni tanımıyorsun ama benim için de dua eder misin Allah’ım bana da nasip etsin bir bebek.ben de tüp bebek tedavisindeyim belki haftaya transfer olucak .Tutsun diye dua eder misin ?senin adına çok sevindim inşallah Ben de senin hissettiğin duyguları hissedebilirim .bu arada içini fereh tut lütfen Allah’ın izniyle bişi olmamıştır Bebişe

Rabbim sana ve tüm isteyenlere versin canım evlat.

Bende içimi bozmamaya calisiyorum
Ama okadar unuttum ki değerlerim bile iyimi kötümü anlamadim.

Baya elim soğumuştu Rabbim ol dedi ve oldu.

Hani 12 sene sonra hemende kalmak şaşırttı benide.

Okadar sey dediler ki yok yumurta soğur yok daha oolmaz.
Rabbim isteyince herşey oluyor.

InsAllah seninde bebis haberinizi aliriz

Amin inşallah isteyen herkesin olsun

tr_lelli , canım ben detaylı kontrollere gittim ve göğsümde şu an iyi huylu görünen kist var. Bu kistin ben hamile kaldığımda kötü huyluya dönmeme garantisi var mı yok. Dolayısıyla benim önceden gittiğim kontrollerin ilerleyen sürece önemli bir etkisi yok. Sen şu an jinekololoğa gittiğinde zaten detaylı kan testi yapar, eksikleri takviyelerle giderir.
Bu süreç zaten tonlarca riski barındırıyor. Ama bunlardan hiçbiri henüz başımıza gelmemişken, bu kadar endişelenirsek biri gerçekleştiğinde ne yapacağız?
Masaru Emoto'nun su deneyini önceden izlemediysen YouTube'dan bir izlemeni tavsiye ederim. Düşünceni pozitifte tutmak önemlidir.

Ayy ne güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kendim hamile kalmış kadar sevindim tabiki zorlukları olacak ama siz üstesinden gelebilecek kabiliyete sahip birisiniz oglunuzun bı kardeşi olacak ilerde birbirlerine destek olacaklar
Rabbim bütün evlat isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin insallahh

Dün aşure yaptım 25 kase çıktı hepsini dağıttım öncekini dagitmamistim ilk yaptığım için eve kalmayınca eşim çok yapmadım diye söylendi dedim malzemem var yarın yine yaparim dedim akşamdan buğdayı nohutu fasulyeyi isladim sâbah 7 de kalkip bı 20 kase daha yaptım toplamda 60 kase aşure altın yani bu gunkinide dağıttım baya 10 kase kaldı onuda 3 gün yeriz artık dolapta bişi olmaz

A101 den ABC yumuşatıcı alacağım bir eksigim o kaldı işte

Sabahtan beri ev işiyle uğraşıyorum akşamda bebek görmeye gideceğiz oğluma hediye gelenlerden takımlar var onlardan bisiler ayarlayacagim mümkün olduğunca alışveriş yapmak istemiyorum evdekiler beni 1 ay idare eder bı salata malzemesi alırım o kadar

Çok sağolun kızlar.
Bakalım bizi neler bekliyor.
Öncelikle oglum pek kabullenemedi.
Onunla konuşup icini rahatlatmaya çalışıyorum.
Sürekli kafasında bisiler kuruyor.
Ben yalnız olmak istiyordum diyor.
Yalnızlığı sessizliği seven bi cocuk.

Duygu karmasasindayim esim gelsede belki su bunalimli hali atarim üzerimden.

canim beta değerin gününe göre gayet iyi, haftaya kese de görülür, doktoruna da sorarsin aklindakileri. Radyasyon evet cok zararli ama senin daha en basindan maruziyet olduğu için birsey olacaksa da yakin zamanda belli eder kendini. Içini ferah tut, gebeyken bilmeden ilaç içen çok kişi gördüm hiç birşey olmadi, insallah seninki de saglicakla devam eder.

ben de bebek için uğrasiyorum, eşim tedavi oluyor şu an, seni şu an öyle iyi anliyorum ki. Inşallah transferin iyi geçer ve bebeğin sana simsiki tutunur. Bizlerde buraya güzel haberler yazacağiz bir gün insallah mucize bebeklerimizle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…