aynen oyle bende sik yaparim cok seviyorum cunkuSaol cnm cocuklarin hemen hemen hepsi sever pizzayi hm doyurucu hemde evdeki malzemelerle aklima o geldi.
Pratik.
Canım bazen banada oluyoKızlar hiç iş yapasim yok hep bir şeyleri yetiştirme telaşı olduğundan haftasını kiyveriyom dedim. Kemikli etli kurufasulye yapicam bide pilav yeter. Aslında buzdolabimi temizleme lazım içi aldı başını gidiyor. Evin genelinde uzun iş yok bi supurup silicem ama elim varmıyor bir türlü.birazda utum var.neyse dışarı çıkasim yok bugün . Dün akşam iki düğüne gittim sabahtan akşama kadar gorevdeydim çocuğun okuluna zor yetiştim okuldan kuafore kuaforden ogluma pantolon gömlek almaya gittim çocuğun düğüne giyeceği kıyafet yoktu eve gel giyin kusan ilk düğüne git sonra çık ikinci düğüne git. Sonra eve gel bayıldım resmen.ne tempo ya bugünde serbest bıraktım evde iş yokmuş gibi yapıyorum:)
Tesekkür ederimDoğum günü çok güzel geçti.
Orada yediğimiz için bu aksam yemek yemeye gerek kalmadı. Çocuklar aciktik derse birseyler çıkarırım meyve falan idare ederiz. Et cikarmistim geri koymak olmaz. Onu haslayayim şimdi. Yarına hazır olur. Yarın zaten tüm gün yemekle ütü ile geçer.
Çarşıya çıktık. İki kaynak kitap 50 tl tuttu.
Markete uğradık 70 tl tuttu.
Yegenime 50 tl verdim.
Sigorta ödemesini yaptım 250 tl de o tuttu.
Paranın adı var kendi yok. Alıyorsun ediyorsun bakıyorsun ortada hiçbir şey yok.
Trlelli pizza harika olmuş bu arada. Ellerine sağlık.
Herkese mutlu huzurlu akşamlar...
canım büyük ihtimal öğrenir diyorum ama tabi çocuk bu belli de olmaz
canım 7 yıldır evliyiz hatta 8 olmak üzere 1 defa yıkamaya gönderdim, onun dışında kendimiz yıkıyoruz hepYıkama imkanınız varsa bence kendiniz yıkayın. Esiniz de yardım eder hem. Tasarruf böyle böyle olur. Eşim hayattayken biz de anneannemin evi musaitti oraya götürür orada yıkardik. Bu sene yıkamaya 185 tl verdim ki içime oturdu resmen.
canım yaşadığım yerde havalar iyi daha yazın kendi evimde değildim başkasının evinde olmaz bu işler evimize yeni geldik artık kendimi hazırlayıp bu bir iki haftaya başlıyacağız artıkHava biraz soğudu. Yaz olsaydı daha kolay olurdu senin için. Ayakları üşüse direk kaçırır altına alışmış olsa bile
Ben alıştırırken hatırlıyorum,kirli bırakıyodum (çişini) rahatsız oluyodu. Banada komşum demişti. Çok rahat bıraktı
Lastikli hali örtüsü diktirebilirsin canım kullananlar memnunBenim halılarımda ipek halı. Kir leke tutmuyo,silince bile yeni gibi oluyo. ama beyaz... Sürekli yıkamak yada silmek istiyo.
Bir ara bekonun buharlısını almayı düşündüm vazgeçtim sonra. İşe yararmı güvenemedim.
Daha öncede fakir almıştım,yer kaplıyodu boşuna verdim gitti
Bir gün süpürge,ertesi gün pratik süpürge kullanıyorum. Hergün süpürdüğüm halde temiz tutamıyorum ben halılarımı yaa.
Benin halimda acik renkBenim halılarımda ipek halı. Kir leke tutmuyo,silince bile yeni gibi oluyo. ama beyaz... Sürekli yıkamak yada silmek istiyo.
Bir ara bekonun buharlısını almayı düşündüm vazgeçtim sonra. İşe yararmı güvenemedim.
Daha öncede fakir almıştım,yer kaplıyodu boşuna verdim gitti
Bir gün süpürge,ertesi gün pratik süpürge kullanıyorum. Hergün süpürdüğüm halde temiz tutamıyorum ben halılarımı yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?