Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gunaydin.
Oglum uyuyo esim kahvaltı yapsak ya dedi.
Ona hazırladım benim canim istemedi.
Benim canım gerçi hic bisi yapmakda istemiyor.

Kuaför bana kaşlarına vazelin sür dedi yaklaşık 2 haftadır düzenli gece yatmadan sürüyorum.Gerçekten de kaşlarım kalınlaştı hem de parlak duruyor dene istersen

Günaydın. Annemle kahvaltı etmeye gidiyoruz. Ordan da merkeze geçip kışlık alışveriş yaparız. Birkaç bota ve kabana ihtiyacım var. Pantolon ve kazak da almam lazım.

Geçen gün kendime bayağı kırılmadan açılamayan bir kumbara aldım ve içine 200 lük attım. Şu an yazana kadar aklıma bile gelmedi

Allah bereket versin.
Benim de açılmayan kumbaram var.
Açılmayan kumbaraya eşim atıyor, bunu kendimiz için biriktiriyoruz.
Kızımın iş bankası kumbarasını da ben biriktiriyorum, kızım için o da

Allah bereket versin.

Ne güzel böyle evladının geleceğine yatırım yapan aileleri çok seviyorum. İlerde cidden yardımı dokunacak onun.

günaydın hanımlar
evde bayatlamaya yüz tutmuş lavaşım vardı onu kahvaltıya kaşarlı sucuklu lavaş tost yapıp değerlendireyim diyorum

benim çevremde kaşını yaptırıp memnun kalan yok gibi bişey iyice araştırmak lazım
ben de sarımsağı ezip kaşa sürüp bikaç saat bekleyeni duymuştum kaşları güzel olmuştu
ama öncesinde kaşın olduğu deriyi biraz tahriş etmek gerek biraz kaşıyarak yapılabilir belki sonra sarımsağı sürünce biraz yakıyor tabi ama işe yarıyor diye biliyorum
youtubeda bunla ilgili videolar vardı sanırım

kaş dökülmesi için dr a gidilmesini öneririm,cildiyeye... ferritin değeri düşük ya da troid ile ilgili bir sorun olabilir, sorunu bulup çözüme yönelmekte fayda var, çok basit takviyelerle çok güzel artıyor kaşlar...

Allah bereket versin.

İş bankası kumbarasını hangi şartlarda aldığınızı öğrenebilir miyim ?

İş bankası kumbarasını hangi şartlarda aldığınızı öğrenebilir miyim ?

Bankaya gittim. Kumbara hesabı oluşturmak istiyorum dedim. Kızımın ve benim kimliğimle kızım adına bir hesap açtırdım. Bankamatik kartı vermiyorlar sadece kumbara veriyorlar. Kumbara dolunca bankaya gidip açtırıyorsun. İçinden çıkanları ister nakit olarak alıyorsun istersen açtırdığın hesaba yatırıyorsun. Ayrıca ben iş bankasının telefon uygulamasını da kullanıyorum. İş bankası benim maaşımın yattığı banka. Kendi hesabımdan kızımın hesabına para transferi de yapabiliyorum birikim için.
Vadesiz hesap ama tam teknik olarak bilmiyorum ama fon getirisi oluyormuş. Mesela 6 ayda 10 lira diyelim. Bu getirinin %15 ini banka alıyormuş, gerisini sana veriyormuş. Kesinlikle anaparadan kesinti eksilme olmuyormuş.

Kesinti olduğu ve fon hesabının nerelerde değerlendirildiğini bilmediğim için pek bu olaya sıcak bakmamıştım. Belki siz ayrıntılı öğrenmişsinizdir diye sorayım demiştim..

instagramda bir yarışmasından kumbara yolladılar bize.. Anahtarsız kapağı açık.. kapatmak için iş bankasına gidip hesap açtırmanız lazım dediler.. Fon fln olunca dediğim gbii sıcak bakmadım.. Ondan sonra anahtarını satan birisini buldum satın aldım anahtarını şu an kızımın kağıt ve bozuklarını oraya atıyoruz..

Çok yoruldum ama değdi. Birçok kışlık ihtiyacımı bir günde tamamladım. Eksik bir şeyim kalmadı şükür. Cepte de para kalmadı o ayrı Allah'tan yarın maaş yatıyor.

Selam kızlar. Uzun bi aradan sonra nihayet bugün yeni bir bidon hazırladım birikim icin. İcine de yanimda kalan 115 tlyi attım. Benden mutlusu yok şu an. Şu bidonda para biriktirme işi beni acayip mutlu ediyor. Canım istediginde alıyorum bidonumu karşıma. İcinde top top para. Ayyy nasıl hoşuma gidiyo anlatamam Üç hafta önce acmistim son bidonumu. 5 tane ceyrek altın aldım içinden çıkanla. Bakalım bu bidondan ne kadar çıkacak. Bu kez ocak ayına kadar acmamayi planlıyorum.
Herkese sağlıklı ve huzurlu bir haftasonu diliyorum..

Vauuuv süper

Kizlar napiyosunuz.

Ben her an hastaneye gidebilirim tetkikteyim.

Keşke bi pijama takımı alsaydım ya
Ne model renk beğenmiyorum al gitsin.
Evde temiz pijama takımım yok.

Kanamam daha cok sabah agridan ölcektim nefesim kesildi.

Hastaneye gidelim derken agrım kesildi.
Yemek bile yaptim.
Acile gitmek istemiyorum.
Doğru düzgün muayine olmak istiyorum.
Pazartesi yakınımdaki dr gitmeye karar verdim.
Çünkü kanamam artik normal diil.

Pilâv yaptim
Et soteledim.
Mercimek corbasi yaptim.
Brokoli pişirdim havuçlu patatesli.

Hep yattikcada cok kuruyorum
Kendimi dinliyorum.

Annem sağolsun mutfağımı topladı oğlumu doyurdu.

Ben yine yatis

Ooo bidon var dediler geldim.

Ne yani ağrımız var diye beybimiz olsada burayi birakcamimi sandiydigizz

Bas koyduk biz.

Hatta diyorum ki beybim doğarsa yazında gezemeyiz evdeyim ooh +5000 falan diyorum.

Esim yine topraktan ev bulmuş 180bine.
Ama esimin isi martta belli olacak neolacagi.
Ihaleye girecekler yine.

Yanisi yine ıska bizi teğet gecti.

iyi akşamlar hanımlar
migrosun peynirlerde 1 alana 2.si %50 indirimli kampanyasını son anda yakaladım
2 paket süzme 2 paket ezine peynir aldım 40 lira yerine 27 lira ödedim
bunlar bize baya gider
başka da harcamam yok

Selam kıZlar bugün harcamalı geçti
Bir yer el değiştiriyormuş saç kurutma ihtiyacım vardı onu aldım 20 tl di 60 tan düşmüş. Fakir marka.
Elektrikli soba aldım banyo soğuk oluyor havlupan pek fayda etmiyor.
Oğlum yıkanmadan önce ısıtıcam üşüyor kuzum 40 tl de ona verdik.
Yemek yedik 60 tl ona verdik
10 tlde kumbaraya gitti Rabbim bereket versin.küçük su şişesine atıyorum bende bozukları. 5 10 tl leri kumbaraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…