Arkadaşlar günaydın ben sarımsağı denemiştim 2 ye kesip yarısını bir kaşıma diğer yarısını diğer kaşıma uygulamıştım fakat kaş diplerinde kepek oldu kabuk kabuk oldu( boşluklarda hala duruyor maalesef . Sarımsak kullanıpta çıktığını deneyimleyen var mı içimizde ? Ona göre yeniden deneyeceğim. Belki ben yanlış yapmışımdır
Günaydın. Annemle kahvaltı etmeye gidiyoruz. Ordan da merkeze geçip kışlık alışveriş yaparız. Birkaç bota ve kabana ihtiyacım var. Pantolon ve kazak da almam lazım.
Geçen gün kendime bayağı kırılmadan açılamayan bir kumbara aldım ve içine 200 lük attım. Şu an yazana kadar aklıma bile gelmedi
Allah bereket versin.
Benim de açılmayan kumbaram var.
Açılmayan kumbaraya eşim atıyor, bunu kendimiz için biriktiriyoruz.
Kızımın iş bankası kumbarasını da ben biriktiriyorum, kızım için o da
Deneyeceğim ikisini de. Sarımsak kokmaz mı ya. Ama yine de deneyeceğim.
Teşekkürler kızlar
Buraya yazdıktan sonra forumlarda okudum. Gözüm korktu valla. Pişman olup silmeye çalışanlar olmuş. Gerçi yapacak bayanbıgün çizdi kaşlarımı. Böyle olacak filan dedi ama ne bileyim. Etrafımda da hiç Yok yaptıran.
kaş dökülmesi için dr a gidilmesini öneririm,cildiyeye... ferritin değeri düşük ya da troid ile ilgili bir sorun olabilir, sorunu bulup çözüme yönelmekte fayda var, çok basit takviyelerle çok güzel artıyor kaşlar...günaydın hanımlar
evde bayatlamaya yüz tutmuş lavaşım vardı onu kahvaltıya kaşarlı sucuklu lavaş tost yapıp değerlendireyim diyorum
benim çevremde kaşını yaptırıp memnun kalan yok gibi bişey iyice araştırmak lazım
ben de sarımsağı ezip kaşa sürüp bikaç saat bekleyeni duymuştum kaşları güzel olmuştu
ama öncesinde kaşın olduğu deriyi biraz tahriş etmek gerek biraz kaşıyarak yapılabilir belki sonra sarımsağı sürünce biraz yakıyor tabi ama işe yarıyor diye biliyorum
youtubeda bunla ilgili videolar vardı sanırım
Allah bereket versin.
Benim de açılmayan kumbaram var.
Açılmayan kumbaraya eşim atıyor, bunu kendimiz için biriktiriyoruz.
Kızımın iş bankası kumbarasını da ben biriktiriyorum, kızım için o da
İş bankası kumbarasını hangi şartlarda aldığınızı öğrenebilir miyim ?
Bankaya gittim. Kumbara hesabı oluşturmak istiyorum dedim. Kızımın ve benim kimliğimle kızım adına bir hesap açtırdım. Bankamatik kartı vermiyorlar sadece kumbara veriyorlar. Kumbara dolunca bankaya gidip açtırıyorsun. İçinden çıkanları ister nakit olarak alıyorsun istersen açtırdığın hesaba yatırıyorsun. Ayrıca ben iş bankasının telefon uygulamasını da kullanıyorum. İş bankası benim maaşımın yattığı banka. Kendi hesabımdan kızımın hesabına para transferi de yapabiliyorum birikim için.
Vadesiz hesap ama tam teknik olarak bilmiyorum ama fon getirisi oluyormuş. Mesela 6 ayda 10 lira diyelim. Bu getirinin %15 ini banka alıyormuş, gerisini sana veriyormuş. Kesinlikle anaparadan kesinti eksilme olmuyormuş.
Kizlar vadesiz internet banka hesabi nasil oluyor?
Hesabi actirmak icin mutlaka şubeye mi gitmek gerekir?
Vauuuv süperSelam kızlar. Uzun bi aradan sonra nihayet bugün yeni bir bidon hazırladım birikim icin. İcine de yanimda kalan 115 tlyi attım. Benden mutlusu yok şu an. Şu bidonda para biriktirme işi beni acayip mutlu ediyor. Canım istediginde alıyorum bidonumu karşıma. İcinde top top para. Ayyy nasıl hoşuma gidiyo anlatamamÜç hafta önce acmistim son bidonumu. 5 tane ceyrek altın aldım içinden çıkanla. Bakalım bu bidondan ne kadar çıkacak. Bu kez ocak ayına kadar acmamayi planlıyorum.
Herkese sağlıklı ve huzurlu bir haftasonu diliyorum..
Ooo bidon var dediler geldim.Selam kızlar. Uzun bi aradan sonra nihayet bugün yeni bir bidon hazırladım birikim icin. İcine de yanimda kalan 115 tlyi attım. Benden mutlusu yok şu an. Şu bidonda para biriktirme işi beni acayip mutlu ediyor. Canım istediginde alıyorum bidonumu karşıma. İcinde top top para. Ayyy nasıl hoşuma gidiyo anlatamamÜç hafta önce acmistim son bidonumu. 5 tane ceyrek altın aldım içinden çıkanla. Bakalım bu bidondan ne kadar çıkacak. Bu kez ocak ayına kadar acmamayi planlıyorum.
Herkese sağlıklı ve huzurlu bir haftasonu diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?